HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 17118 užívateľov

Hry > Gears of War 4 > hodnotenie


Gears of War 4
85%

Moje hodnotenie - Gears of War 4





Recenzie - Gears of War 4

Je pravdou, že to The Coalition hrali s Gears of War 4 dosť na istotu, aby si nepohnevali obrovskú základňu fanúšikov, ktorú si vybudovala pôvodná trilógia. Aj napriek tomu sa im podarilo priniesť novinky, ktoré síce hru zásadne nemenia, no príjemne ju osviežujú, aby obstála aj na aktuálnej generácii konzol. Ponúka stále slušnú akciu vo svete, ktorý si vás opäť získa a zavedie vás aj na miesta, o ktorých ste nevedeli, že existujú. Nájdete tu tiež naozaj masívnu multiplayerovú nádielku, chytľavú kooperáciu a slušné audioviziálne spracovanie. Získajú si vás ale aj postavy s rôznymi vzťahmi. Už len JD je postavou, ktorú si zamilujete kvôli povahe, v ktorej je niečo z Marcusa, ale tak trošku aj Baird. Akoby ho títo dvaja mali spolu. Pre fanúšikov je štvorka povinnosť, pre ostatných veľmi dobrá akcia, ktorá sa v tohtoročnej jesennej ponuke rozhodne nestratí.
Ačkoliv se starý pes mnoha novým kouskům nenaučil, alespoň ne v kampani, pořád je to odhodlaný rváč, který nedá svou kůži lacino. Solidní kampaň, která se v konkurenci předchozích dílů rozhodně nemá zač stydět, doplňuje povedený multiplayer - hlavně Horde 3.0 mód, ve kterém můžete strávit desítky hodin a stále zažívat něco nového.


Užívateľské hodnotenia - Gears of War 4

LINEARNE AKO DA SA HRAT ALE CRYSIS S TOHO NEBUDE ...20 PIV BALIK TRAVY A IDEME NA TO KED STARA JE V KUPELOCH VONKU LEJE

0 Dobré Zlé
100%Mike9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé




100%Bramir



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |