HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 48892 užívateľov

Hry > Vikings: Wolves of Midgard > hodnotenie


Vikings: Wolves of Midgard
66%

Moje hodnotenie - Vikings: Wolves of Midgard





Recenzie - Vikings: Wolves of Midgard

Košickí vývojári utešene rastú. Dokázali to aj v tejto hre, ktorá je zdatnou konkurenciou pre Diablo III, a dokonca hit od Blizzardu v niektorých aspektoch aj prekonáva. Na druhej strane miestami pokrivkáva a chcelo by to na niektorých veciach ešte zapracovať. Kreativita tvorcov sa prejavuje predovšetkým v bojovej zložke, kde využili viacero dobrých nápadov a menších vylepšení, ktoré výdatne napomáhajú hrateľnosti. Hra je dostatočne rozsiahla a zábavná, vydrží viac ako 20 hodín, hoci v neskoršej fáze už recykluje prostredia aj protivníkov. A príbeh je to posledné, čím vás zaujme. Obzvlášť zamrzí naozaj fádne finále, ako aj nevyužitý potenciál multiplayeru a jeho limity na konzolách. Niekomu môže chýbať aj slovenská, respektíve česká lokalizácia. Stále je to však pozoruhodná hack and slash, ktorá sa veľmi zručne oháňa mečom a sekerou.
Přímočará severská bojovka, která nabízí poctivé rubání a příjemnou atmosféru severské mytologie.


Užívateľské hodnotenia - Vikings: Wolves of Midgard

+relativne pekná grafika
+audio takisto
+severské prostredie
+akčnosť
+výborný bojový systém
+hrateľnosť je príjemná
+atmosféra severskej mytológie
+zbrane a predmety
+classy
+inventár ovládanie a interface

-zabugovanosť
-AI je na nič
-absurdná vysoká HW náročnosť
-mágia je zbytočnosť...
-coop je prevar a keď som to skúšal som mal problémy s konektivitou aj synchronizáciou
-príbeh...a inovačne nejde o super veľdielo oproti iným Diablovkám
-predraženosť
-krátkosť

Hra ktorú som si fakt úžil bavila ma ale ostala mi brutálna pachuť v ústach po dohraní. Je zábavná ale neviem...toto má hodnotu 45€ ? a musí to byť tak HW náročné pričom tá grafika nie je žiadna super pálka. Dabing či titulky ich absencia mi nevadili(deti neplačte a učte sa anglicky) ale...proste vypísal som to v plusoch a v mínusoch. Za skúšku to stojí ale počkajte si na zľavy.



+1 Dobré Zlé
Skvelá slovenská diablovka! :) Dĺžka hry úctyhodná, hrateľnosť výborná, dokonca sa asi zhodnem s tými, ktorým sa páči viac než samotný veľký Diablo. Tretí Diablo, samozrejme. :D Grafika je poslabšia, ale to vôbec nevadí, hlavne, že ide plynulo a... bezbugovo už nie - natrafíte na množstvo nepríjemných bugov, medzi ktorými patrí aj nemožnosť pokračovať v queste, čo je dosť hrôza. Našťastie pomohlo načítať posledný checkpoint, no aj tak by to mali páni z Košíc opraviť... Mnohí sa tu sťažujú, že je svet recyklovaný, no mne skôr vadí, že nie je generovaný. A taktiež som si nezvykol na predávanie vecí - pravé tlačidlo by malo slúžiť ako okamžitý predaj, no autori to nastavili na dvojklik. To by ani samo o sebe nevadilo, no ak chcete predať ďalšiu vec, musíte ešte svoj predaj potvrdiť a následnú informáciu o predaji zavrieť. Čiže namiesto jedného kliku hneď 4 - otrasná otrava! Oh, ešte som zabudol spomenúť, že veci zo zeme zbierate automaticky. Všetky veci, ku ktorým sa priblížite, takže aj nepotrebné haraburdy, ktoré nechcete.

0 Dobré Zlé
-: bugy, tvorba postavy, príbeh a jeho prezentácia, miestami nevyvážená obtiažnosť, umelá inteligencia, herná doba, stereotyp ku koncu hry, cena
+: grafika, hudba, mytológia, prostredie a jeho vplyv, vývoj postavy, zábava, hlavolamy, atmosféra bojov, rage mód, správa dediny, zbrane a zbroj, kooperatívny multiplayer
Verdikt: Je tomu už dlho, čo som hral niečo od slovenských tvorcov a dokonca od ľudí z Košíc. Naposledy to bolo taktiež RPG Kult. Tentokrát sa jedná o akčné RPG Vikings s podtitulom Wolves of Midgard, ktoré je postavené na severskej mytológii, no práve príbeh je jednou zo slabín hry. Napriek tomu treba uznať, že hra dokáže ponúknuť dostatok zábavy prostredníctvom krvavých bojov s nepriateľmi v rámci atraktívnych, no taktiež nebezpečných lokalít, kde možno napríklad umrznúť od zimy. Strom rozvoja postavy je bohatý, no to sa nedá povedať o jej základnej tvorbe, ktorá je fakt strohá. Obtiažnosť taktiež dokáže prudko oscilovať. Hra obsahuje kooperatívny multiplayer, čomu sú prispôsobené súboje s bossmi. Hráči, ktorí hrajú hru solo, sú tak v značnej nevýhode. S tým sa pojí aj herná doba, ktorá sa pohybuje okolo 15 hodín, no v prípade spolupráce hráčov sa dá toto severské ťaženie výrazne zjednodušiť. Týto vikingovia sú tak skôr pre hráčov, ktorí hľadajú zábavu na 1 víkend. Tí, ktorí vyhľadávajú silný príbeh a dlhú hernú dobu, sa budú musieť obhliadnúť po niečom inom.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |