HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 2930 užívateľov

Hry > Football Manager 2017 > hodnotenie


Football Manager 2017
75%

Moje hodnotenie - Football Manager 2017





Recenzie - Football Manager 2017

Football Manager 2017 nabízí vylepšení na všech frontách, ale nejvíce boduje lepším ovládání, přehlednějším rozhraní a zpříjemněním celého herního zážitku.
Aj napriek vysokému číslu v hodnotení to nie je s hrou také jednoznačné. Football Manager 2017 je najlepší ročník z niekoľkých posledných a opäť posúva hranicu autenticity bližšie k realite. Znovu je tu ale otázka toho, či sa vám do hry oplatí ísť, ak máte predchádzajúci ročník. Zmeny tu sú, no niektoré musíte hľadať lupou. V hernom engine sa toho veľa neupravilo a musíte brať do úvahy, že za hru dáte zhruba 50 eur. Ak ste nováčikmi, či sa vám doma povaľuje nejaký starší ročník, tento nový je pre vás ako stvorený. Ak máte doma FM 2016, je síce slabší, ale možno vám aj postačí.


Užívateľské hodnotenia - Football Manager 2017

A zase tu máme trapný klik fest simulátor ktorý opäť priniesol nulové zmeny. Proste minulý ročník len aktualizovaná súpiska je. Ale ako kto si tento rok kúpi opäť tento hlúpy klik fest a má aj minulé diely(už človek čo si kúpil 2016 a ma od 2009 diely je pre mňa idiot) je hlúpy idiot.

0 Dobré Zlé
Ano, stale to iste a aj ked sa tvorcovia chvalia niekolko sto novinkami kazdy rok ja mam stale pocit, ze uz par rokov sa toho moc nezmenilo, hodnotenie ide to, ale stale je to moj najoblubenejsi sportovy simulator.

0 Dobré Zlé
Ročník, ktorý som si zadovážil po dlhšom čase a čo nevidím minimálne zmeny. No čo už stále sa prezentujú zlepšujúcim sa 3D enginom ale načo. Táto hra má oveľa viac oblastí v ktorých sa musí zlepšiť. Žeby jej bolo treba konkurenciu ?? :D Keby niet komunity, ktorá tento futbalový manažér zveľaduje asi by som to nehral. Inak je to pekný žrút času. Ale nakoniec ma vždy nejak prestane baviť hlavne kôli chybám a miestami nezmyslenej Al . Stačí kupovať každý piaty ročník aj to som napísal s nadsázkou
+ hrateľnosť
+ taktizovanie
+ komunita
+ máte vačsí prehľad o aktuálnom futbalovom dianí

- minimálne zmeny z roka na rok
- zlá Al a chyby
- niektoré fakt prekvapivé výsledky
- chyby v štatistikách a neúplnosť údajov
- grafická zastaranosť
- nemôžete ani riadiť financie, sponzrostvo, cenu lístkov navrhnúť je toho veľa
- cena, myslím si, že aktualizácia z roka na rok by stačila a bola by za menšie peniaze


0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |