HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 2160 užívateľov

Hry > Gravel > hodnotenie


Gravel
44%

Moje hodnotenie - Gravel





Recenzie - Gravel

Takže je to za šesť. Napriek tomu, že sme väčšinu času šomrali, znovu sne pri hre od Milestone presedeli poctivý víkend, v kariére odjazdili a vyskúšali takmer všetko, aj v multiplayeri sme napokon nadávali idiotom a tešili sa z vlastných úspechov. Nie je to zlá oddychovka a ak bude za lacný peniaz, aj by sme po nej očkom hodili. No teraz sa nedá inak - tak ako sme k hre prišli, tak aj rýchlo letí z disku a nikdy sa už na ňom neobjaví. Skrátka racing od Milestone. Len tentoraz špinavý, zablatený a viac v prírode.
Nemastné, neslané arkádové závody plné bahna, písku, štěrku a sněhu. Gravel je neustále na houpačce – grafika umí v jednu chvíli okouzlit, ve druhé znechutit. Jízdní model v jednom závodě baví, ve druhém ukazuje svou nedodělanou tvář. Tvůrci se soustředili na mnoho věcí najednou a podařilo se jim dotáhnout jen minimum z nich. Za plnou cenu to nestojí, za vánoční slevu už ano.


Užívateľské hodnotenia - Gravel

Prosim Milestone už nerobte žiadnu zavodnu hru čista katastrofa či už WRC alebo toto grafika na rok 2018 uplny otras ovladaci model uroven CMR 3 :D najlepšie by bolo keby licenciu WRC konečne daju Codemasters toto su zbytočne vyhodene peniaze či už za celu seriu wrc alebo tohto šrotu Milestone robi iba hambu zavodnym hram !!

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |