HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 80150 užívateľov

Hry > Surviving Mars > hodnotenie


Surviving Mars
78%

Moje hodnotenie - Surviving Mars





Recenzie - Surviving Mars

Surviving Mars je teda zaujímavá budovateľská stratégia, ktorá ale spočiatku nepôsobí veľmi komplexne, mohla sa pohodlnejšie ovládať a tvorcovia vám ani poriadne nevysvetlia jej princípy. Zdanlivo jednoduchá hra ale v sebe skrýva oveľa viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Priviesť na planétu prvých kolonistov je banalita, zabezpečiť fungovanie celého regiónu s viacerými obytnými zónami je už ale tvrdší oriešok. Stačí si upraviť parametre tak, aby ste všetko nedostali ako na podnose, vybudovať nie jednu, ale niekoľko kupol s kolonistami a až potom pochopíte, o čom táto hra vlastne je. Bez precíznej koordinácie surovín, výroby a logistiky nedosiahnete tie najvyššie méty. Niektorí hráči zanevrú na Surviving Mars skôr, ako preniknú viac do hĺbky, ale ak túto chybu neurobíte, na červenej planéte sa nakoniec radi udomácnite.
Originální budovatelská strategie o osidlování Marsu, v níž je kladen důraz na mikromanagement. Obsahuje hodně zajímavých nápadů, ty však ani v přiloženém tutoriálu nedokáže dobře vysvětlit. Díky pevným základům a otevřenosti moderské komunitě by se z ní přesto časem mohl stát herní klenot.


Užívateľské hodnotenia - Surviving Mars

-: absencia väčšej kampane a multiplayeru, časom stereotyp a nuda
+: grafika, audio, hudba, atmosféra, zábava, herná doba, mikromanažment a logistika, budovanie kolónie, budovy, náhodné udalosti, príklon k realizmu, obtiažnosť, suroviny, výskum, foto mód, editor a podpora komunity
Verdikt: Elon Musk sa snaží so svojim vesmírnym programom dobyť Mars, no práve hráč ho v tom môže predbehnúť a kolonizovať aspoň jeho virtuálnu podobu. Nosnou časťou hry Surviving Mars je teda postupná kolonizácia červenej planéty a jej autonómny stav v rámci voľnej hry. Hra prekvapujúco neobsahuje väčšiu kampaň v podobe rivality viacerých spoločností, ktoré by súperili o finančnú podporu materskej planéty, na čom mohol byť postavený aj multiplayer. Hráč má tak možnosť nastavenia základných parametrov, polohy kolónie, čím je ovplyvnená výsledná obtiažnosť. Na začiatku je potrebné vybudovať základnú infraštruktúru, ťažbu surovín a postupne vytvoriť podmienky pre život pod kupolami. Piliermi hry sú logistika zásobovania, financovanie a mikromanažment v rámci starostlivosti o každého kolonistu. Financie možno získať ťažbou vzácnych materiálov, čo zafinancuje ďalší výskum a možnosti v rámci budovania. To povedie k nezávislosti kolónie od Zeme a jediné čo ostáva je opakovať daný postup, čím nastáva stereotyp. Surviving Mars je budovateľská stratégia s nevyužitým potenciálom.

0 Dobré Zlé

100%Bramir

100%Mark9




100%John7






| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |