HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12908
1687

Online 9185 užívateľov

Hry > Far Cry 5 > hodnotenie


Far Cry 5
75%

Moje hodnotenie - Far Cry 5





Recenzie - Far Cry 5

Krásný otevřený svět plný zábavných aktivit, dobře zpracovaná kooperace s celou řadou různých pomocníků, absolutní kreativita v tom, jak vyvraždíte zlý kult… Far Cry 5 je výborná, byť lehce repetitivní hra, dokud jí nevrazí kudlu do zad příšerný scénář v kombinaci s nebývale otravnými bugy.
Celkovo je Far Cry 5 titul, ktorý fanúšikom Far Cry série veľmi dobre sadne. Je tu otvorené prostredie, rozmanitosť misii, dostatok možností, vozidiel, prakticky všetkého. Je to plnohodnotný sandbox - ak preferujete vodenie za ručičku alebo priamočiary intenzívny príbeh, to tu nenájdete. Všetko sa tu postupne skladá a dopĺňa kľúčovými misiami. Pekný doplnok je tentoraz výber AI parťáka alebo aj kooperačného spoluhráča a teraz už vás sprevádza celou kampaňou. Arkádová časť to obohacuje hráčmi vytváranými misiami v singleplayeri, kooperácii a multiplayeri. Celkovú atmosféru dotvára pekne spracované prostredie, kde je len škoda absencie aspoň stredne veľkého mesta, ktoré by oživilo čisto prírodnú lokalitu.


Užívateľské hodnotenia - Far Cry 5

Ubisift priniesol velke prekvapenie ako sa mu to dari uz dlhe roky a opat nesklamal. Podobne
ako so slavnou seriou assassin creed urobili zo znacky far cry kopirku na peniaze spoliehajucu
sa na zhypnotizovanu sektu fanusikov. Chce niekto naozaj aby si studia s takmer neobmedzenym rozpoctom mohli dovolit voci hracskej obci vydavat takyto hnoj? Toto podporit nemozem a kupu tejto hry rozhodne neodporucam. Ak si chcete zahrat dobru hru radsej siahnite po niecom inom a vase investovane peniaze nielenze neskoncia v kanali ale zaroven mozete pozitivne ovplyvnit vyvoj hier. Schvalovat produkty od ubisoftu a kupovat ich je ako pilit konar na ktorom sedite.

+4 Dobré Zlé
Progres to napísal presne s jeho hodnotením sa na 100% stotožňujem. A tie dementné naspamované 100% od detí a dementov z tejto stránky a aj ten fakt že FC5 bola(možno ešte je ale pochybujem verím že ta battle royal sračka je zase na prvom mieste lebo ten sračkoidny exploit žáner teraz letí...) najpredávanejšia na steame sú dôkazom toho že ubishitu to fakt zase prešlo. Že proste stačí ísť ich šablónou. Pekný svet. Debilné postavy. Nudný a nezáživný open world kde občas prebehne nepriateľ alebo zver(aspoň tu nie sú veže vďaka bohu). A proste...čo vám budem klamať je to dementný recyklát(jak AC séria ktorú neznášam) za 60€ len iné prostredie,postavy(dementné sú ako aj v minulých dieloch) a iný psychopat. Ale inak to isté dookola plus sa tešte aj na to na čo som minule nadával na to dementné, otravné a zbytočné zbieranie kvetín a zabíjanie zvierat a aj lovenie rýb. A umelá inteligencia...je tiež zlý vtip. Proste...60€ za dlc do FC3 mi príde debilné sorry ale stotožňujem sa fakt s progresom a s jeho hodnotením a tiež vám kúpu neodporúčam.

+1 Dobré Zlé
Prvý Far Cry ktorý som hral, bola 4, z ktorej som bol nadšený. 5 ma nalákala svojím prostredím, už nie exotika, ale Montana a atraktívni záporáci v podobe fanatického kultu. Hra priniesla super nápad v podobe aktívnych žoldnierov, ktorí môžu za vás riadiť auto, zatiaľ čo vy ste na stacionárnej zbrani, či dokonca vám výrazne vedia pomôcť pri oslobodzovaní stanovísk.
Najväčšia diera v hre je spôsob, akým získavate tzv. body odboja - keď dosiahnete určitý počet, tak musíte vyraziť zabiť hlavného zloducha - avšak problém je, že tieto body dostávate za všetky možné činnosti - takže keď chcete peniaze, tak veľa príbehových misií obídete (za ne len sporadicky dostanete odmenu v podobe peňazí). Na druhej strane, niektoré príbehové misie sú veľmi nudné (znič päť áut, dones tri kožuchy zo skunka a dva z grizzlyho).Napriek tomu, hra ako taká zanecháva dobrý dojem, ktorý je nakoniec narušený katastrofálnym scenárom, ktorý miestami zachádza do príliš veľkých surrealít (niekedy je to odpustiteľné, niekedy to už však naozaj kazí dojem z hry). Konce hry sú katastrofálne, a hoci šokujúce závery sú akosi v móde, pri takejto klasickej strieľačke si to mohli odpustiť. Takisto chýba väčšia interakcia so žoldniermi - nedokážete si k nim vypracovať citový vzťah, čo by mohlo scenáru prospieť. Uvidíme, či sa z týchto chýb dokáže prípadný FC 6 poučiť.

+1 Dobré Zlé
sice som nikdy nebol fnusikom serie ale 5 sa im naozaj podarila...velmi prehladna mapa, ziadne zbytocne zbieranie vsetkeho mozneho...vsetko je ne baze dobrovolnosti. Uzasna hra :D :D

0 Dobré Zlé
Spousta chyb, obraz na PS4 se na TV trhá díky znatelně malému FPS. Oproti předchozím dílům slabý odvar. Snad další FC bude zase stát za to.

0 Dobré Zlé
100%Drozd9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
OK, Ubisoft takže z ďalšej série je hnoj. Hlúpy, generický obsah bez čo i len náznaku nejakej originality a príbehu. Určite ešte urobia 5 DLC a jeden spin-off aby vytrieskali z jednoduchších peniaze. A ľudia sa ešte dožadujú nového Splintera, preboha len to nie. Pri dnešnej situácii a trende by ste hrali za .., a vlastne ani nechcem vedieť čo by s tou sériou dorobili. Takže pre budúcnosť UBi nechytajte sa momentálne ani Princa.

0 Dobré Zlé
Potenciál o originalitu by tu bol, no je až trestuhodne nevyužitý - autori mohli jednoznačne trošku viac pritvrdiť, pokiaľ ide o náboženský fanatizmus. Takto hlavný záporák viac pôsobí ako trápna figúrka než skutočný psychopat. Dej je pomerne nezaujímavý, vedľajšie úlohy nudné. Za zmienku stojí snáď len skvelá a skvelo optimalizovaná grafika a zvierací spoločníci.

0 Dobré Zlé
je to ako krizenec farara s terminatorom a to nabozenske klise... da sa to hrat ale nieco tomu chyba ako pivo podavane v plastovej flasi ...

0 Dobré Zlé
Úžasná hra,grafika s podporou monitora 4K HDR,chyba trošku minimapa,ale nevadi.
nadhera,neda sa od toho odtrhnuť a to je práve ono.
určite uodporúčam. za mňa 95% určite

-1 Dobré Zlé
Player - veteran je zakomplexovany k...t ktory sa odbavuje na ubisofte a popritom je to primos ktory by ani priamu ciarku nevedel naprogramovat...Far Cry 5 je dokonala hra...

-1 Dobré Zlé
Od nového Far Cry jsem vůbec nic nečekal, ani jsem se o to nějak nezajímal. Když jsem to zapl, byl jsem celkem příjemně překvapen. Hra je ve stylu předchozích dílů, proč taky ne, když to k této sérii patří, příběh byl celkem zajímavý a nečekal jsem že mně hra chytne. Prostředí je povedené, grafika je taky v pohodě a co mně překvapilo po AC Origins, že to má velmi dobrou optimalizaci. Ve hře je několik novinek, jako možnost vybrat si parťáky což se hodí třeba když jdete dobývat stanoviště. Musím říct že mně hra vážně bavila, ikdyž vidím že ohlasy jsou na to "všelijaké". Je jasné že to nesedne každému, ale já jsem celkem spokojený. Třetí díl to u mně sice nepřekonalo ale i tak jde o slušnou hru.

-1 Dobré Zlé
Každý diel z tejto série má niečo doseba, Far Cry 5 posúva sériu na úplne novú/inú (vymakanejšiu, lepšiu, realistickejšiu) úroveň. Navyše hra je absolútne perfektné optimalizovaná. Zamňa jednoznačne 10/10. Áno má ta hra nejaké preklepy, to je ale normálne, ruku na srdce ktorá hra v dnešnej dobe vyjde bezchybná, žiadna, na základe spätnej odozvy od hráčov sa všetko vyladí ešte viac a poopravuje a bude to ešte väčšia pecka. Misie ako hlavné tak vedľajšie su úplne top pretože majú pointu, príbeh a dávajú zmysel, su skratka veľmi zábavné, niesu to od brucha nudné opakujúce sa úkoly. Multiplayer a Coop je proste top, arcade režim je perfektne poriešeny a je super.

-1 Dobré Zlé
+ pribeh
+ grafika a optimalizace
+ velikost mapy
+ detailnost sveta
+ postavy
+ nove udelany xp system
+ nove dopravni prostredky
+ obrovske mnozstvi misi

-1 Dobré Zlé
Nový díl Far Cry je pro mě velice příjemným překvapením, obzvláště díky zábavě, kterou nabízí kooperace.

-1 Dobré Zlé

100%Emo10
















75%pol9




80%vinc



85%puck




80%Najt







100%Milan9


80%Lyra





























100%Boris9


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |