HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 4712 užívateľov

Hry > Counter-Strike > hodnotenie


Counter-Strike

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Counter-Strike





Recenzie - Counter-Strike





Užívateľské hodnotenia - Counter-Strike

velmy dobra hra po MP , SP nema vyznam , ma vela bugov (chyb) ale su to take chyby ktore ktore umoznuju sa pri hre este viac zabavit :D

+23 Dobré Zlé
tato hra je super neviem preco niektory pisete 0 percent ? keby ste to hrali po internete tak zmenite nazor

+13 Dobré Zlé
Kedy si závislý na Counter strike

1.Opúšťaš byt výhradne len cez vetraciu šachtu.
2.Nevkročíš do bytu skôr, ako tam nehodíte flashbang.
3.Pri každom kliknutí ktoré začuješ sa schováš, lebo by to mohol byť sniper.
4.Každý, kto sa zdrží na verejných záchodoch viac ako minútu je označený ako camper.
5.Po prebudení sa snažíš kúpiť zbrane.
6.Zomrieš asi 20 krát za deň.
7.V práci alebo škole hovoríš len o zbraniach.
8.Keď ráno opúšťaš dom, vyrazíš so slovami go go go.
9.Vždy, keď stretneš svojho šéfa ti vykĺzne \\\"Enemy Spotted\\\".
10.Keď sa ponáhľaš, bežíš s nožíkom v ruke.
11.Keď odhodíš špak z cigarety, automaticky zakričíš \\\"fire in the hole!\\\"
12.Keď čakáš na autobus, stojíš za, pod alebo nad zastávkou.
13.Keď ideš do práce s helmou a nepriestrelnou vestou.
14.Keď u červeného kríža kladieš bomby.
15.Keď po každom napísanom odstavci vymeníš bombičku v pere.
16.Keď ideš za roh, zakričíš Storm the Front!
17.Skočíš z 5 metrovej výšky, lebo by to dlho trvalo prejsť a myslíš, že zvyšok dňa prežiješ aj so 40% zdravím.
18.Keď zbadáš nákupný vozík, hľadáš gombík, ako by si sa dostal do BUY MENU.
19.Ak chceš vyvetrať, rozstrelíš okno a čuduješ sa, že črepy ostávajú ležať na zemi.
20.Keď ti ráno začne zvoniť budík, zúfalo hľad

+13 Dobré Zlé
dobrá hra na internet, má soje chyby , ktoré niesu tak zlé ,
plusy: interetové hranie, ela modov ,mapy
mínusy: grafika zastaraly engine Source ,mapy

+4 Dobré Zlé
Counter Strike je čisto MP hra, no jedine s hráčmi reálnymi a aj to s biednymi možnosťami, okrem toho nemá ani základné veci správnej strieľačky.

+4 Dobré Zlé
tí čo to nehrali nepochopia že je to bomba hlavne zombie mod, deathrun, gungame a painball občas si zahrám aj classic no čo povedať tí čo to hrajú vedia očom hovorím ale má to aj svoje chyby

+2 Dobré Zlé
Samotna hra je uplna blbost, ale ked dojde na multiplayer tak si vzdy rad zahram. :) Multiplayer je fakt bomba doporucujem, vyblaznite sa velmi na rozdiel od inych hier

+2 Dobré Zlé
je to stara ale dobra hra no co dodaj dobra a kazdemu odporucam si ju zahrat cez net tak to je asi vsetko

+2 Dobré Zlé
100%Gobbos
Jo to mi bylo šest když se mi tahle zbraň dostala do ruky. To jsme ještě měli Windows 98 :-) a XP jsme měli až od mích osmi. Jednou k nám totiž přišel vzdálený příbuzný a šupl nám no kompa Half-Life. Byl k němu i datadisk Opposing Force, Blue Shift a tokové ty modifikace. Pak tam byl i Counter-Strike a to jsem zíral, když jsem uviděl před sebou ruce a v ní pistoli. Hned mi bylo jasné, že hraju za teráče, když byli kolem mě samí chlápci v kuklách. Hned od první hry mi bylo jasné co budu hrát dalších pár let. Doba však šla nahoru, já stárl, a byly lepší a lepší hry. No a v devíti jsme chodil do kroužku počítačů a to jsme pařili vždycky my kluci Renegade. Vždycky jsem měl bezva skore a jednou jsme přešli právě na Counter-Strike. A jak zírali na ty finty, co mě doma naučili. Samozřejmě jsem nebyl žádný mistr světa, protože tam všichni byli amatéři a tu hru ještě nehráli. No a pak jsem ve dvanácti dostal notebook a já si ho naládoval hrami. Na mé třináctiny jsem dostal externí disk a já si ho nacpal samými klasikami. Pak jsem zvedl oči vzhůru a koukal na složku s Half-Life. Hned jsem ho spustil, otevřel se mi launcher a já si vybral Counte-Strike a tak jsem pařil a pařil. Pak jednou u mě kámoš přespal a byli jsme sami doma. To jsem ho krásně rozsekal, když se ani neuměl atd... . Takže dávám 100%, protože mě ta hra provázela životem a myslím že bude i napořád. Pokud mi teda někdo neřekne: SOURCE!

+2 Dobré Zlé
-: grafika (pri novších verziách), AI botov pre SP (pri starších verziách), málo základných mapiek, nereálna presnosť streľby (nová verzia 1.6), slabé anti-cheaterské možnosti a pomoc/podpora (pri starších verziách)
+: engine HL (staršie verzie), audio, zábava, hracia doba, vysoká modifikovateľnosť, nové možnosti a nástroje tvorby mapiek a nových módov (novšie verzie a hlavne 1.6), hráčka základňa, množstvo serverov, rozšírený arzenál zbraní (1.6), noví boti
Verdikt: CS je jednoznačne klasika. Na začiatku to bol len voľný mód (prídavok k HL), až neskôr Valve odkúpilo práva a stal sa komerčným. Od reálnosti sa postupom času upustilo, vývoj smeroval k požiadavkám priemerných hráčom, čiže politika masovosti. Škoda, že 1.6 podporuje skôr cheaterov a lamy. Presnosť automatických zbraní na veľké vzdialenosti nemá s realitou nič spoločné. Grafika je tiež zastaralá, aj keď sa dočkala kozmetických zmien. Naopak obrovskou výhodou CS je jeho podpora a modifikovateľnosť. CS sa len tak neohraje a keď aj áno stačí zmeniť mapu prípadne server (zombie je pecka). Toto hodnotenie je za doterajší vývoj CS, každá verzia priniesla niečo nové, svoje pre a proti. Škoda len, že sa realita vytráca, ale ako zahnanie nudy alebo na odreagovanie je CS to pravé. PS: Hanba cheaterom!!

+1 Dobré Zlé
Stará dobrá hra . no bohužial má aj svoje zápory . príbeh alebo dej neexistuje . je to len strielanie a nic ine . grafika je zastarala no na tu dobu je celkom dobra . takisto nesmiem zabudnut ani na velku stereotypnost hry . prve kolo : kupis zbran a postrielas botov , druhe kolo : opet si kupis novsu zbran a zase postrielas botov . a tak to ide furt dookola . kdibi si alespon za kazdi level neco nove vyhral alebo tak . Ale je to len strielanie a strielanie . No i po 12 letech je to porad zabavny pecka :)

+1 Dobré Zlé
Ani jeden bod, vôbec nič je to najhlúpejšia hra na svete..

Mínusy - Grafika,hacky,bugy,

+ jeden výstrel úplne od hlavy nepriateľského hráča a dostane Headshot je to v celku zaujímavé ale nič proste tejto hre nedávam ani jedno Percento.. + nezmyselná hra v podstate. :-)

+1 Dobré Zlé
Myslím že tuto hru nemusím komentovat sice v tomto roce už poněkuď zaostává grafika ale musíte se dívat v jakém roce to vyšlo.

+1 Dobré Zlé
Super hra,nevim proč tu vůbec řešíte že je to nuda prostě good.Když ji hrajete online tak pochopíte co je to vlastně za hru,tahle hra je hodně stará a dokáže se vyrovnat i novým a nudnějším hrám např. Minecraft je pičovin* a hlasujete tam na 100% omg nechápu...

+1 Dobré Zlé
+ stále je to zábava
+ má to svoje kúzlo
+ hra ide plynule aj na starých pc
+ niektoré bugy robia túto hru zábavnou

- zastaralá grafika
- zastaralé zvuky
- zastaralé efekty
- občas stereotyp

+1 Dobré Zlé
Nemam slov o teto hre
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO



+1 Dobré Zlé
Nechápu, co lidem na této hře vadí. Nabízí dlouhodobou zábavu. Sice nemá příběh, ani nějak vymakanou fyziku a grafiku, ale u takových her je to jedno. U her tohoto stylu záleží nejvíce na zábavnosti, ne na nějaké podě..é fyzice a grafice :).
Klady : Zábavnost (velké plus)
Mody
Spousta serverů
Pokud vás stále nezabíjí, nedojde ke stereotypu a k nudě, či ragi :D
Zápory : dobře...i ta fyzika :P
trochu špatně vyřešené to, že jste n00b a hrajete na serveru, kde jsou profíci (prostě nepoznáte, kde jsou profíci a kde hráči rovní vám)

Já sem se zabavil na dlouhou dobu a stále mě baví. Pokud nejste fanoušek RPGček, tak jen doporučuji :).

+1 Dobré Zlé
Hra nemá nejaký veľký zmysel... jedine ak vás baví hrať hardware-ovo nenáročné strieľačky... Pekne veľká zbierka módov je veľké plus.

+1 Dobré Zlé
100%Bejo
CS najlepsia akcna strielacka aka kedy bola ... sice horsia zastarala grafika ale tu ide o chovanie hry a to je nesmierne dobre

+1 Dobré Zlé
100%HeRoS
Vynikajúca hra, ani po 10 rokoch hrania neomzí, CS: GO som hral dokopy 3h a nemienim to hrať, nemá takú skvelú atmosféru ako stará zabugovaná 1.6

+1 Dobré Zlé
Counter Strike je skvelá hra . Keď hráte sami po čase vás omrzí . Ale multiplayer je spracovaný veľmi výborne . Ak vás dostane tak ho budete hrať roky. Pamätám na časy keď som začínal hrať vždy som bežal zo školy len aby som si zahral túto hru čo najdlhšie . Grafika je zastaralá ale kompenzuje to hrateľnosť . Odporúčam túto hru každému kto sa nudí . Ak to začnete hrať viac už neprestanete . Dávam 95%.

+1 Dobré Zlé
Túto hru by mali hodnotiť len tí, ktorí sú narodení do roku 1990. Pretože príde teraz 12 ročné dieťa a ide písať aké je to hrozné oproti BF3 alebo podobne...žiaľ nežili ste v dobe keď toto bola hra hier...VALVE väčšinou poznáte až od HALF-LIFE 2 a idete hodnotiť staré CS. Skúste sa zamyslieť. Tí čo na tejto hre vyrastali určite vedia oceniť túto klasiku a takisto vedia o čom hovorím ;-).

+1 Dobré Zlé
PROSTE PERLA MEDZI HRAMI
Nechapem deti co toto porovnavaju z BF,COD a neviem cim.
Faktom ale je ze toto je stale najhranejsie aj ked je to take stare.
11/10
Tato hra je perla.
Ked sa vam nepaci grafika alebo hratelnost tak ste 10 rozmaznane deti a mozete si akurat dat facku.

+1 Dobré Zlé
je to super hra!! ja ju hravam dlho a vôbec ma neprestala bavit podla mna je na 100%
neviem preco niekto dava 0% nech si skusia zahrat multiplayer

0 Dobré Zlé
Plus:
Hodně zbraní.
Nastavení.
Hodně serverů (Gamesites.cz , CSKO.cz ...).
Funguje Gamepad.
Dá se sehnat i čeština (Od Luďka Soboty).
Minus:
Hrozná Grafika (Dá se vylepšit Patchem ale taky nic moc). Kazí dojem ze hry.


0 Dobré Zlé
Myslim si ze tejto hre nie je co vycitat. Je to proste bezkonkurencny kral online akcnych strielaciek, ktori uz 14 rokou vladne pevnov rukov hram svojho zanru. 14 Rokou a stale najhranejsia online hra neni o com odomna dostava CSko zasluzeny plny pocet bodou :-)

0 Dobré Zlé
Zastaralá ale stále veľmi zábavná hra so skvelými mapkami . Dá sa to hrať aj dnes . Kľudne to na full detailoch rozbehnete aj na šijacom stroji . Counter strike je proste klasika ktorá by nemala chýbať v nijakom pc .

0 Dobré Zlé
vy čo to tu hodnotíte 0% ste uplne un-reality !! ta hra je stará 13 rokov a vy tu točite o bugoch
podľa mna je to skvelá hra hlavne po nete ponúka množstvo možnosti s botmi je to nuda jasne :D

0 Dobré Zlé
Najhoršia hra akú som kedy hral grafika otrasná, hrateľnosť úplne nulová, bugov že by ich nik nespočítal ani za rok. Neodporúčal by som túto hru nikomu. Nechápem ako to môže niekoho baviť.

0 Dobré Zlé
Primitivna strielacka v ktorej hrac striela a to je vsetko. Graficky je dost nevyspela - ako moze niekto nieco taketo vobec hrat ? Poznam velmi vela ovela lepsich hier (aj online FPSiek).

0 Dobré Zlé
no co k tomu dodat, je to proste klasika 1st person hier. nepotznam nikoho zeby tuto hru nepoznal davam jej 100%

0 Dobré Zlé
ta vy ste ale lami ved toto je naj hra z TES:Oblivion a HL2 sameeee nuliiiii ved ja mam 1.6 a mam taku krasnu grafiku ze az to ficii a ja ju hram uz 1 rok

0 Dobré Zlé
10%JBan
Nič pre mňa a nič pre hráčov, len gamblerstvo. Tí čo dali 30 a menej všetko spomenuli, ja len dodám, že bez modifikácii je hra ešte horšia.

0 Dobré Zlé
Fakt dobra hra len grafika mi trochu prekáža ale to sa da spraviť stiahnutím nových skinov a textúr . Vyhoda: dajú sa sťahovať nové mapy.

0 Dobré Zlé
Tato hra ma dostala vyborna classica hral som ju skoro tri roky a prešiel som vsetky verzie este ked si donej postahujete veci tak je to pecka moja naj. hra po half-life 2

0 Dobré Zlé
Revoluční modifikace pro HL, která si tak naplno udělala své dobré jméno, že už jí všichni berou jako samostatnou záležitost. CSko pařím už od dětství. Asi nemá cenu vysvětlovat o co tak může jít, sice CS nepovažuji za klasickou arénovku, ale spíš za jednoduchý Team Deathmatch, kdy buď musíte odstranit druhý tým ať už jste fízl, nebo teráč, nebo si dát klasickou bombovou hru, kdy tým poldů musí zničit položenou bombu teroristů, než vyhodí vše okolo na pixely :D No a právě z takovéto jednoduché hry se rozvinula nezastavitelná vlna různých kutilů map, modelů a zbraní, nebo jakýchkoliv serverů od Paintballu po Avatar severy. No a že modifikace jako samotná je prostě nejlepší. Prostě s Team Fortress Classic to nejlepší co se mohlo k fanouškům s pomocí Half-Life dostat. A jelikož je HL pro mě život a nejlepší hra všech dob, nemůžu CS udělit nic jiného, než taky stovku ;) CS bude žít stejně jak HL ještě po tisíciletí, až lidé budou lítat na květináčích a Call of Duty 86 se bude hrát na Marsu.

0 Dobré Zlé
Plno adrenalinu, akce, a spíše zbraní. Nová verze má AI hráče. Můžeš mít dvě možnosti: Campovat a čekat nebo "break and enter".

0 Dobré Zlé
100%Myshek
CO dodat klasika klasik, hra, ktora je stale o tom istom a napriek tomu nikdy neomrzi a nezostarne...

0 Dobré Zlé
Counter Strike je skvelá hra . Keď hráte sami po čase vás omrzí . Ale multiplayer je spracovaný veľmi výborne . Ak vás dostane tak ho budete hrať roky. Pamätám na časy keď som začínal hrať vždy som bežal zo školy len aby som si zahral túto hru čo najdlhšie . Grafika je zastaralá ale kompenzuje to hrateľnosť . Odporúčam túto hru každému kto sa nudí . Ak to začnete hrať viac už neprestanete . Dávam 95%.

0 Dobré Zlé
Túto hru som nehral v dobe jej najväčšej slávy preto iba 70%. Ale určite musela byť v jej začiatkoch úžasná hra.

0 Dobré Zlé
Klasika, k tejto hre nemám čo povedať.
Prečo som dal 80% ? Tak z dvoch dôvodov :
1. grafika, novšia verzia CS-GO
2. na serveroch sú hackeri, chýbajú skiny zbraní

Marek_Harpoon

0 Dobré Zlé
Tak na začiatok by som rád trochu upozornil pár ľudí, ktorí tu už hodnotili skôr a to z toho dôvodu, že píšete hovadiny o tom, že to má zlú grafiku a zvuky. Máte pravdu, má, ale nemôžete sa na to pozerať z pohľadu dnešnej doby, je to predsa 17 ročná hra a na dobu kedy Counter Strike vyšlo bola tá grafika bombová, v dobe keď vyšlo sa ešte normálne drvili aj 2D hry.
Videl som tu pár ľudí porovnávať CS 1.6 s Battlefieldom, či Call of Duty... Ja nechápem ako myslíte, proste nemôžete porovnávať 17 ročnú hru s napríklad CoD MW.. veď tam je rozdiel 10 rokov preboha, za tých 10 rokov šli všetky počítačové technológie a techniky prudko hore, ja proste nechápem ako niekto môže písať takéto hlúposti.

Prejdime k môjmu hodnoteniu.
+Grafika
+Slušne veľa zbraní
+Hrateľnosť
+Najväčšie plus multiplayer
+Tisíce rôznych máp, zo začiatku ich toľko nebolo, ale do dneška vznikli tisíce rôznych máp od klasického Zneškodňovania bomby, či zachraňovanie rukojemníkov, až po dnešné multiplayer špeciálne mapy ako napr zombie, surf, sniper a iné rôzne mapy.

-AimBot u botov, najmä so zbraňami ako AK-47, alebo Desert Eagle.

Skvelá hra, radím každému vyskúšať, je to síce už 17 ročný dedulko, ale stále dokáže prekonať aj niektoré nové hry.


0 Dobré Zlé
100%f4rRry
Síce je to už staršia hra takže grafika nieje na 100% ale je to fakt dobra hra a hlavne keď sa to hra cez internet.
Neni naročna na grafiku.
Nezaberá veľký priestor v počítači.
Veľa módou na hranie.

Len bohužiaľ je tam veľa cheaterov, lebo ku tejto hre sa dajú veľmi ľahko zohnať cheaty a je ich aj dosť veľa druhov.

Doporučujem si ju kúpiť alebo stiahnuť.

-1 Dobré Zlé
Je to asi moja najoblúbenejšia hra kde sa zabavím na Botoch a ešte viac na MULTIPLAYERI.Priznávam niesom tam až taký SKILLER ale veľmi ma baví.Hra má veľký počet bugov ako napr.BunnyHop,Long jump,Begrip,High jump,Strafe...ale aj mapy vlastnia rôzne bugy.Je tam dosť zbraní a všeliaké typy hry(DeathRun,Public,Zombie Plague,War3ft,Superhero,AWP,Aim atd.Je na to aj veľký počet cheatov ktoré používajú len NOOBY:WallHack,AimBot,SpeedHack,NoFlash,No Smoke,BarrelHack,ale aj dačo na skoky napr.Bhop script,KzHack,Longjump script atd túto hru rozbehnete tiež na slabých PC.To je asi všetko.

-1 Dobré Zlé
100%FDGOD
Je to dobra hra je najhranejsov verziou cska.Preto to hrávam kazdy den.Je to pecka nemam slov .... jednoducho skvela hra.....

-1 Dobré Zlé
slušná freeware hra zábavná malé bugy je to celkem dobré jak říkám malé bugy ale dobré....malé chyby v např.mapách

-1 Dobré Zlé
cawte takze ja hrajem us cs 3 roky a je to pecka nechapem preco sa to dakomu nepozdava ale tak je to moja druha naj hra ktoru som hral prva je World of Warcraft (WoW) tesim sa us na cataclysm

-1 Dobré Zlé
Takže.. Keď túto hru hráte OFF (bez netu) tak je to strašna nuda!! Ale keď túto hru hráte po nete s kamošmi alebo len tak tak je to PECKA... :)
(Hodnotím verziu "Counter strike 1.6) kde je omnoho lepšia grafika ale aj tak množstvo bugov (chýb v hre) Takže bez internetu 35% s internetom 90% :)
RÁTAM HRU S INTERNETOM :D

-1 Dobré Zlé
Super hra mp usper na ten rok grafiak super zbrane hram to uz 2 a pol roka,je to supe r a mod yzombie mod ,surf jump atd deadmatch super gooddd som skiller xD

-1 Dobré Zlé
tato hra je pre mňa klasika. každý koho poznám tú hru hrá alebo ju nemá tak jedine čo je slabé je grafika. potom by som mal dodať že hraťelnosť je dobrá. keď som bol malý preklikával som sa levelmi ktorý ja aký a teraz ju poznám naspameť.

-1 Dobré Zlé
Zlá hra aj grafika aj príbeh
JEDINÉ Čo je tam dobré sú zbrane
NEBAVÍ MA TO :D :D :D :D :D :D
Ale páči sa mi tam AWP

-1 Dobré Zlé
hrozna hra nechapem jak to mozu v roku 2011 toto hrat. grafika strasna, neni single player, ten kto nema internet si moze piskat, hratelnost otrasna,. no proste strasne dam tomu 20% lebo predsa len nejaka hra to je

-1 Dobré Zlé
ale teraz vazne .
tuto hru hravam uz 4 roki mam ns aj steam
ale co sa tika hry tak je good lebo je jednoducha a preto kazdeho bavi . ale tato hra si urcite nezasluzi 100 ma vela bugov ale na tu dobu odpustam :D. pochopitelne grafika kebi tato hra visla dnes tak bi uz taki uspech nemala lebo bi mala taku grafiku ze vela vela ludi bi si ju nemohlo dovolit
jedina vec ktora bi sa tejto he mala vitknut no par veci bi este bolo, je graficka stranka tejto hri ale potom bi nebola uz taka dobra podla mna nieco medzi 93 az 99kvoli grafike

-1 Dobré Zlé
Super hra, až na nejaké tie výkivy. Napríklad keď hodíte smoke grenade, hodnú chvíľu je kockovaná grafika. Inak táto hra je najlepšia z klasických akčných hier!!!

-1 Dobré Zlé
V tejto hre nevidim ziadny zmysel je to len zastrelenie niekoho druheho. Grafika je celkom dobra, len zmysel hry nikde. Jedine co sa da na CS-ku hrat je zombie mod na MP ale inak nic viac.

-1 Dobré Zlé
90%nick
No zo začiatku by som chcel povedať že 1.6 je OVEĽA lepšia ako Source.
Source ma podla mňa až detsku grafiku. Viem že 1.6 Nemá tú najlepšiu grafiku no na tú dobu to bolo niečo neskutočné.Chcel by som zopakovať vetu čo povedal SpawN:Tí čo hrajú Source sú veľakrát tý čo v 1.6 neuspeli.
Ja s ním súhlasím. No poďme ku 1.6 veľmi veľa bugov no ako už tu jeden povedal vďaka niektorým je to ešte srandovnejšie.Zbrane nemajú najlepšiu grafiku ale existúju skiny.Ja osobne som si práve našiel clan a hrávam ligu UG.


-1 Dobré Zlé
Fakt super hra táto hra fakt nemá chybu.

Mínusy- žiadne...
Plusy- haluzina fakt super game!!!...
Keď hráme multiplayer tak to fakt nemá úúúplne chybu fkt dobrá hra-game!!!...

-1 Dobré Zlé
dobra hra,najznamejsia na svete a su tam dobre mapy,dobre sa to hra...je to klasika ale je to brutalna hra...

-1 Dobré Zlé
Ak by som mal objektívne hodnotiť túto hru oproti iným strielačkám , CS 1.6 by nedostal viac ako 70% ale keďže táto hra je taká nenáročná a rozšírená tak ju proste musím milovať :-) Grafika je tiež slabá ale o to lepšia je hrateľnosť a keďže ju doteraz -aj keď má veľa slabín- hrá milióny ludí tak si proste zaslúži pochvalu. Tolko módov do multiplayeru sa len tak nevidí či už Zombie mod, Gungame, Deathmatch alebo módy ktoré majú už ďalej od strielačky ako Surf či Soccer Jam. Nezahrať si túto hru je hriech :-)

-1 Dobré Zlé
1 % a to len k§li tomu že hra zo začiatku ponúka zábavu , po čase stereotypné , veľmi veľa bugov , grafika - na smetisko sa radšej budem pozerať , zvyku 0 bodov , žiadne efekty , lepšie BF .

-1 Dobré Zlé
Jedna z najhranejších hier v multiplayeri s nízkymi nárokmi, jenoduchým ovládaním a stále pretrvávajúcim pôžitkom z hry

CsZone [BrutusGraphic] MiX
IP: 109.74.146.44:27064

-1 Dobré Zlé
dobra hra ked sa nudite malo planet maly priestor max hracov 16teroris 16 counter terorist a to boli minusi teraaz plusy mozes si vobrat panaka vela zbrani lacne kody ale iba daktore idu nemozes plavat ziadna voda skoro iba v jednej a už asi nic neni dokonala zomres a musis cakat kim vihrajete alebo prehrajete a už nic to len tak tak dam 50

-1 Dobré Zlé
Hrôza a des, grafika je totálne nevyspelá 3D, radšej mohli dať 2D keď na normálnu nemajú. nič pre riadnych hráčov, žiaden dej a tak. Zvuky, animácie, zbrane tiež nič.

-1 Dobré Zlé
Keď sa to tak vezme asi najlepsia multiplayer hra aku som hral,grafika nič moc ale vďaka tomu to asi ide aj toľkým ľuďom

-1 Dobré Zlé
100%crosbY
stara klasika ktora neomrzi nikdy, aj ked ak chcete byt svetova trieda musite do fetovat :D odporučam hravat

-1 Dobré Zlé
Swat bolo vytvorené skôr než ten AS mod na cs. CS je proste shitná hra. Prečo? Mínusy: Grafika, málo zbraní, bugy, hackery, lagy, furt tie isté modely, Zbrane sa nepridávaju, kúpite si CSS a nakoniec zistíte že je to to isté ako 1.6 akurát pár zmien, Tie isté mapy, keby nebolo ludí ktorý vymýšlajú mody, mapy a modely tak je CS aj CSS úplna blbost (Čo vlastne teraz už je) Akože vážne 5GB kôli CSS a blbou grafikou, 1 modom a tie isté mapy (asi 10-15 map) a tie iste modely, zbrane... to je podla mna veľa zbytočne zabraného miesta, Stiahnite si radšej WolfTeam, A.V.A, Combat Arms, War rock alebo Soldier Front. AVU odporúčam z vlastných skúseností. Veľa zbraní, máp, Mody, Vybavenia. A každý mesiac je update, a pridávajú sa nové zbrane, mapy a poprípade módy. Pritom to zaberá 7-12GB a sťahujete iba okolo tých 7. Teraz je tam okolo 150-200 zbraní, aj viac. Proste Ranked hra, Zbrane sú Exepandle alebo Pernament (Perm zbrane musíte opravovať)

CS je blbosť. Radím vám NESTAHUJTE TO a hlavne si to nekupujte!

-1 Dobré Zlé
Counter strike, je najhranejšia Multiplayer akčná hra.Ponúka Multi-Player a Singe-Player.Ked, som to hral v roku 2003, tak sme z kamošmi hrali a, ked sme vyhrali tak sme povedali uf!

-1 Dobré Zlé
Tato verzia hry Counter Strike bola podla mna super ale uz ju nadhradila Counter Strike Source... Je to proste uplne super ako aj ine diely len tu davam mensie hodnotenie kvoly grafike

-1 Dobré Zlé
Milujem hratelnost tejto hry dokaze zabavat na nekonecno hodin, existuje milion modov ktore sa oplati vyskusat aj ked na klasiku nic nema.

-1 Dobré Zlé
Nechápem ako sa mohla táto hra stať takou populárnou. Hráčov ktorý ju hrajú určite nezaujala grafikou alebo spracovaním , ide len o závislačenie na internete kde je jediním cielom zvyšovanie skóre a to stále na tých istých jednoduchých mapách. Ludí na tom asi baví to ,že je to také jednoduché a dá sa to hrať pomaly aj na kalkulačke :). Keby sa dá dať mínusové hodnotenie tak ho dám.

-1 Dobré Zlé
Úplne najúbohejšia strielačka na svete. NUDA!! Nechápem tých čo to hrávajú.
10% za to že je to z roku 2000.

-2 Dobré Zlé
supeeer hraa mastim to na steame ked si ma chcete pridat ucet barttuch :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

-2 Dobré Zlé
Counter-Strike pre niektorých hráčov hra ich života pre mňa dosť nudná strielačka.Slabá grafika,úplne nudný Singel Player,žiadna dejová línia,(pre mňa úplne nudné)
Výhody: Veľa zaujímavých zbrani,veľa levelov,obstojný Multiplayer.
Dávam je 30% ale to len vďaka multiplayeru.

-2 Dobré Zlé
Dokola je to to isté a predsa to chytí každého hráča ale pri uvažovaní keď vás zastrelia to vipínate takže pre malé možnosti hratelnosti a žiaden herný príbeh kampaň alebo len misie beriem 60 % ale za tú návykovosť hry dávam 30 %

-2 Dobré Zlé
Dobra hra ale na niektorych mapach to bootuje tak ze vas daju cez stenu napr. na de_dust2 alebo aim_b0n0 a tak ves ma to sere lebo "kazi to skore"
ale inak dam asi takto :D

-3 Dobré Zlé
100%4444
Úžasná hra s vynikajúcimi zbraňami a hlavne tie headshoty
grafika nie nay ale dá sa podľa mňa 100% je akurát


-3 Dobré Zlé
Dávam 98% preto lebo má tonedostatkyv postavách (1.6) ale nie velké.
Mapy sú celkom v pohoďe aj zbrane len sú tam aj nejaké s 2. svetovéj vójny (iba nejakúch päť).Preto dávam 98%.Ináč je to dobrá hra.

-3 Dobré Zlé
je to dobra hra ale ta grafika hrozna ale na tie roky sa ani necudujem


-3 Dobré Zlé
najzabavnejsia nikdy nenudiaca akčná hra :D
skvele pluginy ako warcraft3 alebo super hero to len vylepsuju
odporucam :D

headshooot

-3 Dobré Zlé
Mno takže tuto hru mam rád , ale JE TAM SLABA GRAFIKA to je jeden problem co som si na nej na to vsimol a mohli by tam byt aj lepsie mapy

-3 Dobré Zlé
Counter Strike je veľmi dobrá hra. Síce je už hodnú chvíľku staršia aj tak nezaniká. Stále veľa ľudí hra po internete alebo po sieti. Táto hra je legenda. Ja osobne ju tiež hrávam už tú chvíľu. Pri novšej verzii vyzerajú postavy už lepšie. Zbrane, granáty a brnenia sú trocha zanedbané ale na to sme si už zvykli. Mapy sú dobré, ale ako ktoré ja osobne mám najradšej De_Dust2 a De_Inferno. Ostatné sú už moc detailné a to nie je ono.

-3 Dobré Zlé
tuto hru som velmi nehral ale je to dobra hra niekto vtom nevidi zmisel ale ini zas ano je to hra na zabavu a nie kazda hra musi mat zmisel grafika je obstojna na jej vek

-3 Dobré Zlé
Klasika v internetovych hrach.
Jedna z najpopularnejsich.
A ty co dali 0% to su lamy. Nechapu princip tejto hry i ked ju hrali len s botmi :D .
1.6 - je zatial najhranejsi counter-strike ale urcite odporucam si zahrat aj 1.5 , nech vidite ten graficky rozdiel.
Jedinou a zavaznou chybou CS je jeho uplne zastaraly HL1 engine.
Nehovorim ze neni zly ale vyzera to trochu...no viete ako (samozrejme kto ju hral pochopi) :D .
Trosku z Historie : V lete v roku 1999 - Gooseman a Cliffe (samozrejme prezyvky, pouzi google :) ) vytvorili bezkonkurencnu modifikaciu do HL.
Counter-Strike - bohuzial v beta verzii.
Roku 2000 vysla CS pre verejnost v plnej verzii.
Potom VALVe uchopilo kormidlo a kupilo prava na CS a tak sa vytvorili CS 1.6 v roku 2003 pre aplikaciu STEAM.

Dam neskodlive a normalne hodnotenie 88/100 :)

-3 Dobré Zlé
Counter-strike je veľmi dobrá hra ale mínusy sú pre toto:
Na začiatku Málo máp
Slabé hladanie Serverov
boti sú slabí

A plusy:
Multiplayer
Slovenské a české servery
Nové mapy sa dajú stiahnuť z internetu
Jednoduchý preklad
Pri vyššom rozlíšení na openGL alebo D3D dobrá grafika

-4 Dobré Zlé
vazne uzasna MP FPS akcia hlavne najnovsia verzia 1.6 ma perfektnu grafiku,skvele zbrane akurat ze mozete dat headshot z AVP aj cez tri steny to je nerealne ale fakt super zavislost az pokym neobjavite CS:Source

-4 Dobré Zlé
To samé jako Condition Zero, akorát v horším grafickém kabátě. Dávám 5% za grafiku. Hra je nudná, Half-life je lepší.

-4 Dobré Zlé
V jednoduchosti je sila. Len sa tak zamyslite. Ktorá hra vie zaručiť úžasnú hratelnosť, jednoduchosť a dobré požiadavky ? Pravdepodobne žiadna. Ani jeho následovník sa neteší takej obľube ako táto stará, ale nie ešte spráchnivelá hra. Neberiem to len podľa počtu hráčov, ale aj podľa turnajov a možností si zahrať. Tých 89% som dal najmä preto, lebo túto hru hrávam už 6 rokov a stále ma neprestala baviť. V hre sa stále učím nové veci, ktoré vznikali najmä omylom ako chyby v hre, ktoré sa dajú nádherne využiť.

-4 Dobré Zlé
79%qwer
Céesko je jedna z najhranejších hier po sieti. Nemá ohurujúcu grafiku ani spracovanie, ale má špičkovú hrateľnosť. Túto hru hrajú masy ľudí aj teraz, pár rokov po jej vydaní, takže o konkurenciu nebude núdza. Nepači sa mi množstvo bugov (priestrelné textúry, občasné neubratie životu pri zásahu nepriateľa atď.) a cheateri, ktrorý si nevedia nájsť inú zábavku ako strpčovať život poctivým hráčom. Hrať hru offline odporúčam pre začiatočníkov, aby nabrali skúsenosti.

-4 Dobré Zlé
+Multiplayer
+Zbrane
+Mapy
+Grafika [na rok 2000]
-Bugy
-Zastaralý Engine
Táto hra je proste len pre takých ktorý si chcú zahrať s kamarátmi po internete nudný single player slabá inteligencia npc 50%

-4 Dobré Zlé
no aby som povedal pravdu na túto hru som závislý.Toto je JEDINÁ HRA v ktorej mi nevadí grafika proste výborná hra

-6 Dobré Zlé
Tuto hru hram uz asi 4 roky asi tak ja nevem presne a je to clasika no skratka asi najczamejsia a najrevolucnejsia hra vo svete ale ma v hre vela bugov a preto jej dam 93%

-7 Dobré Zlé
Sú dva tipy ľudí:
1.Counter strike je klasika jak višitá.
2.Šak to nemá ani fyziku a grafika je tam jak na Nintende 64.
A moje hodnotenie:
Keď sa momentálne nudíte:75%
Keď máte čo hrať:20%




-12 Dobré Zlé
tato hra nema vyznam , tolko bugov kolko je tu neni v ziadnej hre. nechapem tych ludi ktory to hraju po nete. podla mna je to absolutne stupidna strielacka , a este aj z otrasnou grafikou.

-15 Dobré Zlé
Proste hnus. Nechapem ako tato hra moze mat tolko hracov po svete. Lepsiu grafiku mali stare hry na konzolach NINTENDO a nie toto. Ani len percento si to nezasluzi. Ved pocas hry neviete ci stoji pred vami hrac alebo obycajna bedna. Proste taku grafiku to ma. CS Source tak to je uz ina vec.

-29 Dobré Zlé
100%palli












100%mifoIV


99%skeN

















90%DuSo

100%r3d0x









100%Blador

100%D3fiaZ




85%Ben

100%MTR23


















100%Duke47




80%BixS









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |