HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 72589 užívateľov

Hry > Monster Hunter: World > hodnotenie


Monster Hunter: World
80%

Moje hodnotenie - Monster Hunter: World





Recenzie - Monster Hunter: World

Vynikající přírůstek do série, který je přívětivý i k nováčkům. Jeho svět je živý a soběstačný, lov proto působí přirozeně a dovede strhnout. Nádherná grafika spolu s propracovaným chováním monster dále umocňují skvělý zážitek, který nedokáže stáhnout ke dnu ani absence zajímavějšího příběhu.
Po 14 rokoch rôznych verzií, skákaní medzi platformami i dvorení západnej cieľovke našiel Capcom recept na úspech. Toto nie je iba variácia minulých hier v sérií, kde sa pridajú dve-tri finesy a inak idete repete. Tu je razantný skok vpred, kde cítiť vývoj v každom smere: vstup do sveta, jeho objavovanie, systém dediny i možnosti multiplayeru. Jadro je tvrdé ako šupiny nejedného draka, no aj tam neraz objavíte nejaké zjednodušenie pri triviálnych úlohách. Ak chcete okúsiť legendami opradený MonHun, teraz je čas...


Užívateľské hodnotenia - Monster Hunter: World

Hra ma veľmi nadchla, či už graficky alebo klasickým klišé príbehom. Svet je do istej miery otvorený, avšak prechod medzi vaším základným táborom a svetom by sa mohol obíjsť aj bez loadingu (aj keď trvá len pár sekúnd). Príšery su zaujmavé a je vidieť inšpiráciu z Jurasic Parku a všeobecne dinosaurov. Jediná vec ktorú musím vypichnúť, a preto dávam len 65%, je tá, že preportovanie na PC je veľmi zlé, z hľadiska ovládania. Postava častokrát robí to čo nemá, prípadne sa bugne nejake combo a zopakuje sa. Súbojový system chŕli zo seba spomalenosť, aká je bežná u konzolových hier a ani náhou to nie je ničím akčné u PC hráča. Na druhu stránu, hráte takpovediac za stopára, a primárne by ste mali príšery stopovať a občas do nich udreť, aby ste ich vyplašili, opäť stopovali a tak ďalej dokolečka kym ju nezabijete, čo môže byť po čase dosť nudné a pomalé.

plusy:

+grafika
+optimalizácia
+zaujmavé a zábavne spracovanie
+klišé dej, ale dobre sedí
+rozmanitosť v craftingu
+open world
+nie je až tak easy ;)

mínusy:

-zle preportovaná hra (spomalené ovládanie)
-repetetívne questy
-veeeeľmi spomalený súbojový systém
-ľahko sa stratíte ak neviete anglicky alebo iný z vybraných jazykov
-čakal som viac ako 35hodín zábavy (ale to je subjektivny názor ;))

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |