HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12903
1687

Online 37860 užívateľov

Hry > Code Vein > hodnotenie


Code Vein
57%

Moje hodnotenie - Code Vein





Recenzie - Code Vein

Stylové anime soulslike s povedeným bojovým systémem a bohatou nabídkou možností vlastního přístupu k hraní. Nenápadití nepřátelé, slabší level design a nevyužitý příběhový potenciál však celkový dojem zhoršují.
Code Vein hodnotím kladne. Po dlhšom čase na mňa zafungovala ako magnet číra hrateľnosť. Užívateľské rozhranie je pohodlné a prehľadné, ovládanie až na občas neposednú kameru a nie práve najlepšie fungujúce lockovanie na nepriateľov dostačujúce. Klávesnicu som veľmi rýchlo vymenil za gamepad, na ktorý je hra stavaná. Mapa je zmätočná a zbytočná, navyše je prístupná len cez menu bez možnosti zoomu. Nechýba ani multiplayer, Code Vein je primárne robená pre dvojicu hráčov, pričom ak ste offline, parťáka prevezme AI. Nie vždy to funguje a osvedčili sa mi skôr útočné typy, ktoré aj aktívne niečo spravia. Znásobenou silou sme mnohokrát protivníkov omráčili a poľahky dorazili. Code Vein nie je zlou Souls hrou, vydrží vám na pomerne dlhú dobu, avšak do najvyššej ligy jej chýba malý krôčik.


Užívateľské hodnotenia - Code Vein

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |