HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 22353 užívateľov

Hry > Jurassic World: Evolution > hodnotenie


Jurassic World: Evolution
65%

Moje hodnotenie - Jurassic World: Evolution





Recenzie - Jurassic World: Evolution

Nových nápadov je minimum a ak ste už v iných hrách budovali zoologickú záhradu alebo horské dráhy, Jurassic World Evolution vás skutočne po hernej stránke neprekvapí. Odomykanie nových ostrovov a nálezísk spojené s kontraktmi a misiami pre vaše sekcie však istú dobu prináša slušnú motiváciu, a preto sa až po dlhšom čase začne prejavovať stereotyp. Väčšine hráčov to postačí, ale niektorí zrejme budú sklamaní. Pravdou je, že keby nebola hra postavená na preslávenej filmovej sérii a nečerpala z jej notoricky známych súčastí, nevzbudila by až taký veľký záujem. Ale tie dinosaury sú aj tak fascinujúce.
Vizuálně nádherná a často i velmi zábavná hra, která by ale potřebovala hlubší a komplexnější herní mechanismy, aby se mohla vyrovnat předchozí hře od Frontieru – Planet Coaster. Nicméně, pokud nejste zastáncem hardcore manažerských záležitostí, návštěva Jurského světa vám může přinést i několik desítek hodin nekomplikované zábavy.


Užívateľské hodnotenia - Jurassic World: Evolution

Mike9 je zakomplexované hovno ktoré dobrým hrám znižuje hodnotenia lebo komplexy a žiadam preneho ban . Inak v JWE som nahral asi 10 hodín. A neviem za tú cenu súhlasím že je to no go. Predražené, technicky neúplné a po čase nudné. Neodporúčam

+2 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra s pár nedomyslenými vecami a obrovským potenciálom na budúce doplnky, rozšírenia a updaty. Hra má vynikajúci nápad a spracovanie a je založená na svetoznámej super značke, ale v niektorých veciach pôsobí ako by bola nedotiahnutá resp. nedokončená. Ak sa vývojári na hru nevykašlú a posnažia sa, potom sa môže stať vynikajúcou hrou.
Uvediem aspoň jeden príklad: kŕmidlá! Uniká mi dôvod, prečo sú tu aj kŕmidlá pre bylinožravcov, keď dookola je všade tráva a hromady stromov. Prečo to nie je riešené tak ako voda? U mäsožravcov sú kŕmidlá pravdaže samozrejmé. Tiež vôbec nechápem prečo je nutné všetky kŕmidlá tak často dopĺňať. Prečo sa nedopĺňajú úplne automaticky? Infraštruktúra parku môže byť poprepájaná tunelmi (aj z bezpečnostných dôvodov) čo zahŕňa aj kŕmidlá, ktoré by zamestnanci parku zdola (z tunelu) dopĺňali pravidelne (automaticky). Toľko aspoň jeden príklad.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-2 Dobré Zlé
75%puck




100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |