HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 13353 užívateľov

Hry > Harry Potter and the Sorcerer's Stone > hodnotenie


Harry Potter and the Sorcerer's Stone
83%

Moje hodnotenie - Harry Potter and the Sorcerer's Stone





Recenzie - Harry Potter and the Sorcerer's Stone

Harry Potter and the Sorcerer's Stone je výbornou oddychovkou pro patnáct let a výše, vynikající hopsačkou pro patnáct let a níže. Bez filmu a knih by sice hra jako samostatný produkt neobstála, ale jako součásti trojlístku se jí dá vytknout opravdu jen málo věcí. Příběh poskytuje dobrou zábavu, na nic si nehraje a kouzelná atmosféra knih je zachována - co chtít víc? Možná simulátor létání na koštěti: máte ho mít.
Celkovo pekná hra pre deti od takých 8 rokov, možno aj menej ak im pri hre pomôžu rodičia. Hra je síce postupom času stále nudnejšia, ale našťastie ju oživujú rôzne medzileveli v Metlobale, utekaní pred obrom, naháňaní sa na metlách. Hra má ešte pre deti jednu veľmi veľkú výhodu, máte v nej neobmedzený počet životov a vždy keď niekde spadnete, alebo sa vám minie energia začínate len od posledného save, prípadne od začiatku daného levelu. Ale pozor celou hrou zbierate kryštály, magické karty a zápočtové body za ktoré ste na konci vyhodnotený, takže sa snažte lebo jediná šanca ako sa potom napraviť je prejsť to celé ešte raz.


Užívateľské hodnotenia - Harry Potter and the Sorcerer's Stone

ked som to prvý krát hral tak som si myslel že je to najlepšia hra. Ale teraz už ma to tak nebaví ale niekedy si to zahrám aj ked ma viac baví harry potter 5 a harry potter 6. Grafika v je nič moc ale hrat sa to dá. posledné levely sú hrozné sú tam šachy a ked som bol malý nevedel som ich hrat a ten profesor s voldemortom už boli lahký

+1 Dobré Zlé
NICE !!!!!!!!!!!!!! Je to veľmi dobrá hra podľa veľmi dobrého filmu a knihy.
Grafika je trochu zlá ale spochopiteľných dôvodov hra je stará.

+1 Dobré Zlé
Tato hra je sice vyrobena davno ale tuto hru si vzdy rad zahram pretoze ma nieco do seba kto to este nehral odporucam ;)

+1 Dobré Zlé
Na nic grafika aj ulohy. Stale dokola to iste. Ale atmosferu to ma dobru. Tiez mam rada metlobal:D A mam spomienky z detstva:D

+1 Dobré Zlé
Harry Potter - no tak zozaciatku mi to pripadalo ako hra pre deti od 6 rokov ale neskor v dalsich misiach ma to aj zacalo bavit. Preto tolo percent pretoze je to hra pre tie 6-rocne deti taka skakacka ale inak ak ste si oblubili film alebo knihutak to moze byt pre vas skvela a zabavna hra.

0 Dobré Zlé
noooo aj ked musim priznať že som rozmyšľal či tejto hre dať 100%... ale rozhodol že dam.... stará dobrá hra... prešiel som ju 8- krát- a bola moja prvá... grafika dobrá na rok 2001.... bol tam metlobal, rôzne duely.... proste ok.... hp3 bola tež super... len dufam ze hp5 ma nesklame....

0 Dobré Zlé
bola to moja prva hary potterova hra ktoru som hral hraval som ju ked som bol mali ale teraz ma uz tak nebavi. no ale aj tak je to super dobra a dlha hra od porucam+a-
+dej
+metloball
+postavy
-neotvaranie ust :D

0 Dobré Zlé
je to prva potterovka ktora nesklamala je to klasika a tu dobu naozaj super deti mozu byt v siedmom nebi pretoze hra nenudi udzuje si svoje tempo a stale prekvapi niecim novym

0 Dobré Zlé
Mladý čarodejník Harry Potter sa dozvie o tom že je vlastne čarodejník, a partí do iného sveta ... o tom svete však nikdy nevedel ... ale teraz keď už vie všetko sa snaží skamartiť a nájde nakoniec najlepšiu partiu svojho života: Hermiona a Rona ktoý pomozu Harrymu prežit rok na Rokforte.

K hre .. no tak grafika nie je najlepšia. ale ja nikdy nehodnotím Grafiku, ale v celku Hru ... ktorá sa mi veľmi páčila a preto je to premňa na 100% :)

0 Dobré Zlé
Moja obľúbená hra s detstva ktorú som prešiel snáď 20x, na tú dobu dobrá grafika aj hratelnosť, musím pochváliť aj človeka ktorý skladal hudbu, je to hra plná fantázia ktorá ma len jednu chybu-je krátka :)

0 Dobré Zlé
pwerfektná hra, hrával som to ked som bol mladší a strašne ma to bavilo, sú tam dobré rozmanité misie atď. ked si chcete oddýchnuť odporúčam ;)

0 Dobré Zlé
Dobrá hra pro malé děti i starší.Mě příjde že hra je od jedničky do trojky podobná.Grafika klasika taky je to stará hra.Hratelnost dobré prostě vše je v pořadku.

0 Dobré Zlé
Hrál jsem,dohrál jsem a neusnul jsem u toho !! Takže to znamená že to bylo poměrně dobré... Fanoušky Harryho Pottera to určitě bavit bude !! Více k tomu neřeknu... :-)

7,5/10

0 Dobré Zlé
Ako je dobrý film tak je dobrá aj táto hra.Hra je síce z roku 2001 ale dokaže zabaviť na niekolko hodín.

0 Dobré Zlé
Som veľký fanúšik Harryho Pottera, ale myslím si že táto stránka väčšinou hovorí len o počítačoch, a keďže táto hra je najlepšia na konzole Playstaistion 2, preto to tak slabo hodnotím. Škoda, ale aj tak, hra je pekná a rozprávkova. :) A mimochodom hudba sa mi veľmi páči. :)

0 Dobré Zlé
Dal 85% preto že sú aj lepšie potterovky ako táto
+ metlobalový turnaj
+ pri učení kúzel obchádzanie znaku

-niektoré pasáže sú strašne rozťahané ,dlhé napríklad v jaskyni

ostatné je v pohode

0 Dobré Zlé
Na svoju dobu v pohode hra, samozrejme mínusi sú slabšia hrafika, ale pre fanúšikov hp ako ja je to super hra.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé










100%Januel


90%BAX














| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |