HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 37191 užívateľov

Hry > DOOM Eternal > hodnotenie


DOOM Eternal
85%

Moje hodnotenie - DOOM Eternal





Recenzie - DOOM Eternal

Už teraz nepochybujem, že sa Doom Eternal zaradí medzi najlepšie akčné hry tohto roka. Je to krvavá akčná jazda, ktorú je takmer nemožné si neužiť. Je to veľká hra s výborne navrhnutými levelmi, ktorej veľmi prospeli mnohé novinky a tiež zmeny konceptu, či je to vaša základňa, rozšírený vedľajší obsah, alebo väčší príklon k (možno trochu chaotickému) príbehu a gotickému štýlu. Celé jej to naozaj pristane. V multiplayeri sa skrýva určitý potenciál, no bude záležať na hráčoch, či mu budú aj neskôr po vydaní venovať svoj čas. Najväčší problém? Skákacie pasáže, ktoré občas príliš tlačia na pílu. Pokrivkáva kvôli nim tempo hry a občas vedia byť možno až zbytočne frustrujúce.
Doom Eternal vám kašle na všechny vyfikundace moderních stříleček a celou svou démonickou sílu upíná k tomu, co dělá nejlépe: totální heavy-metalový nářez ze staré školy.


Video recenzie - DOOM Eternal

Videorecenzia - Sector.sk




Užívateľské hodnotenia - DOOM Eternal

Eternal je lepšia od predchodcu Doom 4.Vadi my tam monštrum menom Marauder ktory sa neda zničiť ani z najsilnejšimy zbraňami vyskytuje sa časťejšie.Ale hra nema hororovu atmosferu ako Doom 3 aj to je nadostatok.


0 Dobré Zlé
snad jedina hra ktora si udrzala hratelnost az na tie skakacky niekedy ich bolo privela . odlozene herne pc ako stojan na kvety si trosku zamakalo ...a co dalej ...

0 Dobré Zlé
Ak vás bavil diel z roku 2016 choďte do toho. Pokial kôli tejto hre zvažujete upgrade hardwaru môžete šetriť časom. To čo hra vyžaduje a ponúka na maximálnom nastavení je nezmysel. Doom Eternal je z môjho pohladu ďalší zbytočný brak a žiadne čarovné slovíčka typu old school to nezamaskujú.

0 Dobré Zlé
Grafika je parádna šlape to celkom pohode ja na GTX 970 na Medium-High grafike v rozmedzí cca 60-90 fps.
Príbeh sa mne osobne páčil samozrejme hra je hlavne o zabíjaní démonov.
Čo ma trošku sklamalo je že do brokovnice môžete max maximálne 24 nábojov čo je fakt málo a to je signature weapon aj s dvojhlavňovou. Pekná je aj deštrukcia démonov. Podla toho ako to skončilo môžme očakávať aj 3ku.

Za mňa keby Kapacitu nábojov trošku zväčšili tak dávam 100ku !! ;)

0 Dobré Zlé
Paráda
15 hodinová kampaň ktorá vás chytí za gule a nepustí
Od začiatku do konca je to len čistý náklad
Gameplay je bezchybný a boje su rýchle a brutálne
Grafický je to parádne,tie bleskové loady na ps4 prekvapili
Soundtrack je hudobné porno,Mick Gordon proste vie čo robí
Pokračovanie jak sa patrí

0 Dobré Zlé
Nechápem z akého dôvodu sa do DOOM-u dostali RPG prvky, ktoré v hre nesúcej tento kultový názov najklasickejšej z klasických FPS nemajú ale vôbec čo hľadať!! Chceli tvorcovia vytvoriť hru pre mladších hráčov? To je v poriadku, ale v takom prípade ju nemali nazvať DOOM. Chceli tvorcovia vytvoriť ďalší DOOM? Tiež v poriadku, ale v takom prípade nemali tlačiť do hry RPG prvky a s nimi súvisiacu nezmyselnú kašu okolo. Tvorcovia však vytvorili akýsi hybrid, ktorý je ale na míle vzdialený od svojich predchodcov nesúcich rovnaký názov a zároveň je stále značne vzdialený aj od mladých hráčov. Tento výtvor tak nemá cieľovú skupinu, môže však osloviť hráčov ktorí nevedia čo je to DOOM a čo je to RPG. Existujú však ešte dnes takíto hráči? Na to si odpovedzte sami. Za mňa osobne znie odpoveď: Určite nie! Samostatnou kapitolou sú potom prehnane dlhé frustrujúce skokové pasáže. To všetko dohromady strháva túto hru v rámci série DOOM do hlbokého podpriemeru. Kvôli znechuteniu som ju ani nedohral do konca.


-1 Dobré Zlé












100%Walt10





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |