HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 2396 užívateľov

Hry > Wolfenstein: Youngblood > hodnotenie


Wolfenstein: Youngblood
65%

Moje hodnotenie - Wolfenstein: Youngblood





Recenzie - Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood je zaujímavý spin-off, na ktorom si autori vyskúšali nové možné smerovania ďalšej série. Pekne sa s novými prkvami trafili, pridávajú ako kooperáciu, ktorá je dobre zvládnutá aj keď hráte sólo s AI, tak aj RPG prvky, ktoré veľmi dobre obohacujú hru a pridávajú jej hĺbku (tie zrejme uvidíme aj v ďalších Wolfensteinoch). Samozrejme, je to za cenu menšieho príbehu, o ktorý sa autori veľmi nesnažili, ale stále je dostatočný, aby vám ukázal, kde a o čo bojujete. Len čakajte zameranie na rodinu a nie vojnu ako takú. To je oblasť starého pána Blazkowicza. Hra s menším príbehom síce nie je pre každého fanúšika Wolfenstein série, ale akciu si vychutná každý.
Dobrá práce! Do Wolfensteina se vrátila zábava, a to překvapivě skrze kooperativní multiplayer, sandbox a RPG prvky. Ne, že by byly nové nápady úplně dokonalé, ale nová akční směska se vám opravdu bude líbit. Zvlášť při hře ve dvou! Jen ty technické problémy sráží výsledné hodnocení...


Užívateľské hodnotenia - Wolfenstein: Youngblood

- strong female fatale :))
- Al
-stealth
-er pí džíí, health bars
- niečo na štýl nových Far Cry hier
- ten ich silený humor je fakt des

V skratke ...strašná blbosť, nehrať ! Bethesda sa u mňa týmto zaradila k vývojárom ako sú EA, Activision, DICE, Ubisoft.


0 Dobré Zlé
- Strong female Character
- short story
- most bugs
+ not censored nazzi logos
- low scripts
- AI enemi are stupid

0 Dobré Zlé
grafika fajn za to tie body ale nemoznost ukladanie a vecne sa motaju ca segra ako po 15 pivach .. wolfik si zasluzi urcite viac kvality rezume hartelne ale z krabicko u lexaurin u

0 Dobré Zlé
Hru hodnotím rovnako ako New Colossus, aj keď sa mi asi páčila trošku viac. Možno aj vďaka univerzálnemu sanboxovému prístupu, ktorý však začne po čase neodvratne nudiť, pretože navštevujete tie isté lokácie znova a znova, pričom nepriatelia sa všetci do jedného respawnujú na rovnakých pozíciách. Kampaň je žalostne krátka, postavy nezaujímavé, čomu kraľujú dve hlavné protagonistky, ktoré mi pripomínali psychopatky vo Far Cry: New Dawn, len s tým rozdielom, že tentokrát za tie psychopatky musíte hrať!

0 Dobré Zlé










| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |