HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12920
1687

Online 7140 užívateľov

Hry > Sniper: Ghost Warrior - Contracts > hodnotenie


Sniper: Ghost Warrior - Contracts
68%

Moje hodnotenie - Sniper: Ghost Warrior - Contracts





Recenzie - Sniper: Ghost Warrior - Contracts

Sniper Ghost Warrior: Contracts je veľmi dobrou evolúciou Ghost Warrior série. Autori sa prestali orientovať na príbeh, otvorené svety a pochytili veľmi precízny štýl Hitmana na samostatných mapách s kontraktmi na ciele. V dotiahnutosti a hrateľnosti nie sú síce ešte tak ďaleko ako Hitman a ešte im to celé tak dobre nezapadlo, ale napriek tomu je to niečo, čo inde nenájdete. Viete si to veľmi dobre vychutnať, hlavne ak máte radi snajper hry.


Užívateľské hodnotenia - Sniper: Ghost Warrior - Contracts

Výborná sniper akcia. Na piatich pomerne veľkých mapách s možnosťou výberu postupu a štýlom hry sa milovníci stealth žánru rozhodne nudiť nebudú. Poslabší príbeh, ktorý tu nejaký veľký význam ani nemá vyvažujú zvuky a lokácie. Zopár bugov a nedostatkov, ktoré sa dajú v pohode prehliadnuť a naplno si užiť hru. Trošku chaotické menu a vylepšenia zbroje. Hra ale vyzerá po grafickej stránke veľmi dobre.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Sniper simulátor môže byť pre niekoho zábavný, ale touto časťou CI spravili tolko krokov späť že sa dostali niekde do roku 2005 keď ešte táto séria neexistovala. Vizuál je otrasne odfláknutý a dabing je tak zlý, že ako srandu je možné ho brať pozitívne. Strielať sa tam dá, ale to je všetko. Ostáva iba dúfať že sa jedná len o nejaký lavoboček popri práci na ich ďalšom titule.

-1 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |