HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 43806 užívateľov

Hry > Desperados III > hodnotenie


Desperados III
73%

Moje hodnotenie - Desperados III





Recenzie - Desperados III

Desperados III je skvelé pokračovanie taktickej stratégie, ktoré vyžaduje premyslené konanie a veľa trpezlivosti - presne ako Commandos a ďalšie klasické hry, z ktorých vychádza. Môžete sa pokúsiť bezhlavo predrať cez davy pištoľníkov na veľkých mapách, ale nie je to ideálne riešenie. Stealth postup s príležitostnými prestrelkami a naaranžovanými nehodami je oveľa uspokojivejší, i keď aj pomalší. Bežnú misiu môžete niekedy prechádzať aj viac ako dve hodiny, čo s rozumným dávkovaním predstavuje jednu - dve mapy za večer. A v spojení s barónovými výzvami vám to zaručí masívnu dávku zábavy, ktorú v budúcnosti ešte rozšíria DLC. John Cooper a jeho druhovia ukázali skutočnú guráž. Ak sa s nimi vydáte na strastiplnú cestu kvôli pomste, priateľstvu alebo pre hrsť dolárov vtedy na západe, určite neurobíte chybu a parádne si to užijete. Ale nie je to nič pre trasorítky.
Návrat Desperados je spíš návratem Shadow Tactics, protože obě hry jsou si nesmírně podobné. Ale vůbec to nevadí, protože novinka neztratila nic z úžasné plíživé hratelnosti svého předchůdce a má v rukávu pár vlastních es.


Video recenzie - Desperados III

Videorecenzia - Sector.sk




Užívateľské hodnotenia - Desperados III

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé



96%Lyra



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |