HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 7832 užívateľov

Hry > Blair Witch > hodnotenie


Blair Witch
80%

Moje hodnotenie - Blair Witch





Recenzie - Blair Witch

Celkovo sa v Blair Witch vývojársky Bloober tím veľmi pekne vytiahol. Po takom váhavom a menej hororovom Layers of Fear 2 je Blair Witch priam parádny príklad toho, ako má vyzerať psychologická hororová hra. Je strašidelná, temná a hlavne atmosferická. Síce nie je dokonalá a vedenie cez prostredia mohlo byť lepšie spravené bez blúdenia a zbytočnej temnoty, ale pes je jedinečný prídavok. Rovnako ako pretáčanie kamier, zmeny času a rôzne ďalšie tajomné veci, o ktorých do poslednej chvíle neviete, čo si máte myslieť. Jednoducho pôsobivé.
Bloober Team se zhostil licence Blair Witch více než dobře. Strach z toho, že hra bude prošpikovaná lacinými lekačkami, naštěstí nebyl na místě a hráči získávají skvělý výlet do psychiky jednoho rozbitého detektiva.


Užívateľské hodnotenia - Blair Witch

vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Adventurní walking simulator venčení psa (jak vtipně poznamenali na Bonuswebu) na licenci filmového Blair Witch. Bohužel Bloober Team vytváří stále dokola tutéž herní šablonu, pouze mění kulusy, takže výsledkem je stejně pošahaný propad do absolutního šílenství jako v Observerovi či obou Layers of Fear.
+ atmosféra podobná filmu
+ pasáže s dřevařskou vlečkou
+ hrátky s časem skrze videopásky
+ slušné grafické zpracování lesa
+ finále se odehrává tamtéž, co původní film
+ různé konce (akorát netuším, jak se k nim dobrat)
+ herní doba cca 12 hodin
+ dík za překlad Maykimu z prekladyher.eu - sedí i na verzi EPIC games
- velmi náročné na hardware
- téměř nulový příběh, jen bloudíte strašidelným lesem a nacházíte fotky
- bloudění nočním lesem a mlhou je po čase opruz a jen uměle natahuje herní čas
- někdy vůbec nevíte, kam máte jít a co hledat
- světloplachá monstra jsou velmi rychlá
- málo adventurních prvků
- nulová práce s inventářem
- málo využitý potenciál psího pomocníka
- shiftování času je často jen na efekt, bez hlubšího smyslu
- úmorné bloumání ve smyčkách (trademark Bloober Teamu)
- hry Bloober Teamu jsou stále na jedno brdo

-1 Dobré Zlé
Ak máte zopár nejakých tých hororov napozeraných, ťažko vás v tejto hre niečo prekvapí, nedajbože vydesí! Dej je klišé nad klišé, ťažiace len z úspechu filmovej predlohy. To by sa ešte dalo prehryznúť, nakoľko čakať od hry, že bude dosahovať kvalít filmovosti, je skutočne naivné, no ak hra zlyháva v tom najpodstatnejšom aspekte, ktorým nie je nič iné, než samotná hrateľnosť, asi je niekde chyba. Keby sa ma niekto spýtal, ako by som opísal hru dvoma slovami, asi by som odpovedal "chodiaci horor", pretože sa tu z 90-tich percent nič nedeje, len chodíte sem a tam, navyše v opakujúcich sa lokáciách. Pojem interaktivita s prostredím zrejme autorom nič nehovorí, pretože puzzle prvkov je tu úplné minimum a väčšinou len budete zbierať fotografie a odpadky porozhadzované po okolí. Približne od polovice som začal mať pocit, že už hra len zbytočne naťahuje svoju dĺžku, no to som sa ešte nedostal do domu, kde nastalo skutočné peklo. Samozrejme, nie tými desivými výjavmi, ale prechádzaním opakujúcich sa chodieb a otváraním nekonečného množstva dverí. Namiesto toho, aby som si hrýzol nechty z dusnej atmosféry, som len túžobne čakal, nech táto kalvária konečne skončí! 65% si táto hra nezaslúži, a ak neoceníte atmosféru a les, ktorý je pravdepodobne najväčším ťažiskom a plusom celej hry (ak nerátam vášho chlpatého spoločníka ;)), odoberte z hodnotenia aspoň 10%.

-1 Dobré Zlé
















100%Leo10

100%Bill10


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |