HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 22623 užívateľov

Hry > Spyro Reignited Trilogy > hodnotenie


Spyro Reignited Trilogy
65%

Moje hodnotenie - Spyro Reignited Trilogy





Recenzie - Spyro Reignited Trilogy

Keď sú hry takto pokope, je na Spyro Reignited Trilogy vidieť, aký kus cesty séria prešla od prvej časti k tretej. Nový kabát hrám prospel a len zvýraznil to, že sú aj po 20 rokoch veľmi dobre hrateľné. Samozrejme, v jednotlivých častiach sa nájdu veci, ktoré až tak dobre nevyšli. No a sú tu tiež globálne chyby, ktoré sa tiahnu naprieč všetkými tromi časťami. Ak sa ale na kolekciu pozrieme ako celok, za svoje peniaze dostanete naozaj veľa dobrej zábavy pre malých aj veľkých, pre starších hráčov a aj pre úplných nováčikov.
Výborný remaster trilogie trojrozměrných skákaček, u nichž byste ani náhodou nepoznali, že je jim tolik let. Díky skvělému grafickému liftingu a nadčasové hratelnosti se vám rychle vryje pod kůži. Spyro umí být vtipný, roztomilý, ale i nápaditý. Dětem se líbí a vám bude taky. Většinu moderních titulů zaměřených na malé hráče snadno strčí do kapsy.


Užívateľské hodnotenia - Spyro Reignited Trilogy

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |