HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 33653 užívateľov

Hry > Hitman: Codename 47 > hodnotenie


Hitman: Codename 47
83%

Moje hodnotenie - Hitman: Codename 47





Recenzie - Hitman: Codename 47

Zajímavý nápad s dobrým grafickým zpracováním a vynikajícím hudebním doprovodem. Bohužel dolů ho výrazně sráží nemožnost ukládání pozic během hry a pitomé ovládání. Prostě hra pouze pro hodně vytrvalé hráče nebo fanatické fanoušky Thiefa. Ostatní to asi brzo přestane bavit.
Takže je tu ďalšia geniálna hra od eidosu, je to jedna z najlepších taktických akcií aké som zatial hra, máte reálne ceny za zbrane, reálne prostredia a celkom pekný 3d engine.


Užívateľské hodnotenia - Hitman: Codename 47

Uvodny a perfektny diel slavnej serie Stealth akcie Hitmana urcite zaujme. Grafika na tu dobu je dobra zbrani sice nie ale urcite vam postaci struna na skrtenie!
Prostredie sa vzdy meni a tak to vôbec nieje stereotypne ba naopak perfektne,ze tam dali aj dzunglu ale aj Madarsko ci Cinu.
Proste suprovy prvi diel Hitmanoviek s perfektnym dejom a super koncom!
90%

+1 Dobré Zlé
Zahrala som si vsetky hitmanovky, ale ani jedna ma nebavila tak ako tato, po dejovej stranke ma to moc netahalo...hru som si presla a zacala druhy krat s kodmi...vtedy to bolo hned ine...vystrielat cely hotel a potom vam hra tak zblbne az vas vihodi:D:D

+1 Dobré Zlé
Dobra hra vybprny napad.Hral som zatial iba truto jednotkua bola velmi dobra dej sa dal ale narocnost az moc velka takze sklamanie preto len 70 a grafika na tu dobu dobra

+1 Dobré Zlé
Velmi milo ma ta hra prekvapila cakal som eplne nieco ine. Cakal som strielacky co nemaju hlavu ani petu. No milil som sa. Dost dobra grafika zbrani je neurekom a ak mate rad zaner: akcne hry tak tato vo vasej zbierke nemoze chybat.

+1 Dobré Zlé
Nikdy by som si nepomyslel ze sa mi takto bude pacit hra o najomnom vrahovi. Tato hra patrí aj k mojím oblubenym. Páči sa mi nanej ze je v nej dosť zbrani a nieje to velmi prehnane ani ťažke. Nepačila sa mi nanej doba hrania da sa prejst aj za niekolko hodin... Dalej sa mi pačilo ze sa to neodohrava len v jednom mieste ale v hre sa cestuje do rôznych štátov a miest.

+1 Dobré Zlé
Hitman Codename 47 som hrával ako malý a sem tam si ho ešte zahrám. Je to skvelá hra pre tých čo majú radi nájomne vraždy. Zabíjanie strunov a prezliekanie sa je to pravé pre tichého zabijáka. Na tú dobu je tam skvelá grafika, aj Ai a misie a spracovanie hry je na výbornej úrovni. Obsahuje veľké množstvo misií a zbraní a hru môžete prejsť ako stelath assassin alebo iným spôsobom, ktorý si nájdete. Jedinečná hra zo zaujmavým systémom poteší každého. Ak si toto zahráte, tak sa Hitmana už nepustíte.



+1 Dobré Zlé
Stará klasika.
+ výborná hráteľnosť
+ 47-čka
+ misie

ale

- grafika
- u mňa najhorší diel série

+1 Dobré Zlé
Hitman 1 - Codename 47, hra s výborným nápadom. Má veľmi dobrý príbeh, dobrú grafiku a taktiež aj hudobný doprovod, ktorý je adekvátne dosadený do jednotlivých misií. Misie sú spravené výborne takticky, precízne, s rozsiahlymi mapami aj keď ešte neponúkajú také možnosti ako novšie diely. Nevýhodou hry je nemožnosť ukladania, čo môže spôsobiť najmä problémy pri ťažších misiách ako napr. (Lee Hong Assassination, alebo Say Hello To My Littlle Friend). Veľmi dobre je spravený inventár zbraní. Hra ponúka nakupovanie zbraní do jednotlivých misií, ktoré sa dajú aj medzi niektorými nadväzujúcimi misiami prenášať. Celkovo hodnotím hru veľmi vysoko.

+1 Dobré Zlé
100%Mr.47
Slávny začiatok Hitman série.
+Príbeh,
+Soundtrack,
+rozsiahle mapy,
+prostredie vždy je iné napr.maďarsko,čína,roterdamský prístav atd.,
+výber zbraní ale postačí škrtiaca struna alebo nôž
-hru su nemôžete ukladat počas misíi,ale mne to nevadi
(práveže je to aj lepšie ale vačšine hráčom to vadí)

Zhrnutie:
Hitman je velmi dobrá hra len keby bola trochu dlhšia.

0 Dobré Zlé
Výborná stealth akcia, zvládnutá takmer na jednotku. Potešila rozmanitosť prostredí, obtiažnosť, príbeh, hudobné spracovanie, dĺžka hry, podarené menu a aj nemožnosť saveovania jedinečne tvorí atmosféru. Avšak misie sa nedali riešiť až takým kvantom možností, predstavoval som si ich viac. Pri zabití väčšieho počtu protivníkov hra spadne, čiže kritizujem menšiu nestabilitu. Ale chválim nápad a AI teda tiež nezaostáva, vie používať aj sluch a je podozrievavá tak akurát a atmosféra hry je kvalitná, hra totiž vtiahne do seba. Prvý diel teda otvára naplno dvere pokračovaniam tejto série do skupiny prvotriednych stealth hier a rozhodne nerobí hanbu.

0 Dobré Zlé
Svojho času originálna a prevratná záležitosť, ktorá podnietila vznik ešte lepšieho pokračovania. Jediné mínus čo ma napadá, je krátka hracia doba.

0 Dobré Zlé
-: ovládanie, obtiažnosť, modely postáv, bugy, občas UI, úvodná úroveň
+: grafika, atmosféra, zbrane, technické pomôcky, možnosť voľby riešenia misie, lokácie, hracia doba, audio, soundtrack, animácie, dabing, originalita, záverečná misia
Verdikt: Hitman prináša možnosť vyskúšať si prácu nájomného vraha s označením 47. Byť nájomným vrahom nie je vôbec jednoduché, aspoň v tomto prípade. Od začiatku sa hra nemazná s nováčikmi pre svoju vysokú obtiažnosť a ovládanie, ktoré aj po vlastnom prispôsobení robí starosti. Po technickej stránke až na niektoré bugy, je na tom hra celkom dobre. Hra má slušnú atmosféru paradoxne aj pre svoju obtiažnosť. Počas misie totíž nemožno voľne ukladať hru, čo núti hráča uvažovať nad ďalším postupom. 47 sa oplatí zahrať, ale pre nováčikov v žánri to bude niekedy skutočne ako nočná mora.

0 Dobré Zlé
Hra ma svoje muchy ale je to pre mňa jeden z najlepších Hitmanov vôbec.

+grafická stranka
+poriadne tuhá a ťažká obťiažnosť
+missie sú super
+možnosti riešenia missií
+samotný agent 47
+veľkolepé finále
+AI nie je z najdebilnejších
+vtipné glitche
+dlhá hracia doba
+soundtrack

-AI je miestami divná
-na ovládanie a kameru si trebalo dlho zvykať

Ale i tak toto je pre mňa jeden z top hitmanov.

0 Dobré Zlé
Je to dobrá hra. Pre tých čo majú radi Assassina creeda zamilujú si aj Hitman. Vžijete sa do role nájomného zabijaka. (škoda ze tam nie sú hodnotenie a nemôžete uložovať, aspoň je to napínavejšie). Misie sa mi zdajú niektoré Ťažšké a niektoré zase ľahké. Hra je celkom zaujímava a hru som pochopil až na konci. Takže veľa šťaštia v hraný.

-1 Dobré Zlé
Táto hra je odomna o 3roki mladsia.
Hral som ho asi pred rokom.
Ale ked som si to porovnal s hitman silent assassin
tak mne sa lepsie pacil hitm. sil. assas.
podla mna codename 47 je take nedomyslene
vsade tycho. malo ludi. semtam domcek-stromcek-vodicka
a nic ine.ale da sa to zato hrat 47%
:D :D :D

-1 Dobré Zlé
Hitman: Codename 47 je dobrý začiatok slávnej stealth série, celkovo odporúčam len skalným fanúšikom, tí ostatní si radšej zahrajú Contracts, kde je väčšina misií z tejto hry zrecyklovaných.
+ Originálny a zaujímavý nápad nájomného vraha
+ Nelinearita a možnosti plnenia misií, teda vysoká znovuhrateľnosť
+ Atmosféra
+ Agent 47
+ HUDBA

- Priemerný príbeh
- Už zastaralá grafika
- Krkolomné ovládanie
- Bugy a hrozná AI
- Žiadny quicksave

-1 Dobré Zlé
tak týmto sa to všetko "virtuálne zabijáctvo" začalo...grafika je veľmi slušná, takisto aj parádny dizajn levelov, jediné čo mi vadilo je až pekelná obtiažnosť...aj napriek tomu je to podľa mňa najlepší Hitman

-1 Dobré Zlé
Úvodný diel Hitmana má podľa mňa svoje čaro. Grafika ešte nebola na veľkej úrovni, ale to kompenzovala hudba v jednotlivých misiách. V niektorých misiách bola hudba dokonca pomerne strašidelná. Misie si spravené veľmi dobre, aj keď niektoré sú nadmieru ťažké. Veľkou nevýhodou je nemožnosť samostatného uloženia, ktoré niekedy chýbalo práve v tých ťažkých misiách.

-1 Dobré Zlé
hral sem to jen od kamoše a udelal sem celou hru jeden s nejtešich dilu hitmenovske serie ta hra ma moc misy a lokalit

-2 Dobré Zlé
Staré a nedomyslené, nezmyselné prostredie, neuveriteľné ticho, nikde žiadny človek a tá grafika ma ničila 5%.

-2 Dobré Zlé
80%Ash.
Stealth hra ktoru by si mal kazdy fanusik tohoto zanru vyskusat a pokial moze nech ju aj dohra dokonca koli deju ale ak nieste priaznivec stealth kedykolvek sa moze prestrielat celou misiou bez toho aby to uskodilo na vasej reputacii najomneho vraha.

-3 Dobré Zlé
80%Ash
Stealth hra ktoru by si mal kazdy fanusik tohoto zanru vyskusat a pokial moze nech ju aj dohra dokonca koli deju ale ak nieste priaznivec stealth kedykolvek sa moze prestrielat celou misiou bez toho aby to uskodilo na vasej reputacii najomneho vraha.


-4 Dobré Zlé



100%Deni



100%DrFox

82%BAX









90%J0ZQ









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |