HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 9626 užívateľov

Hry > Mafia: Definitive Edition > hodnotenie


Mafia: Definitive Edition
85%

Moje hodnotenie - Mafia: Definitive Edition





Recenzie - Mafia: Definitive Edition

Môžem povedať, že Mafia: Definitive Edition sa Hangaru 13 vydarila, jedinečná atmosféra mafie tridsiatych rokov sa tu spája s mierne rozšírením scenárom pôvodného titulu a to celé podčiarkuje parádna grafika a veľmi dobrá hrateľnosť. Je to pravý mafiánsky zážitok. Ale na dnešnú dobu už mierne celú hru sťahuje dole zachovanie pôvodnej štruktúry. Čo znamená, že misie nadväzujú na seba bez možnosti oddychu medzi nimi, žiadne jazdy domov, žiadne vedľajšie možnosti. Je tu síce voľná jazda s dodatočným obsahom, ale je škoda, že to celé autori nespojili spolu s kampaňou a nespravili jednotný celok. V každom prípade je Mafia: Definitive edition ponuka, ktorá sa neodmieta.
Remake Mafie je skvělým způsobem, jak si připomenout českou legendu, která je dnes už přeci jen poněkud krkolomná. Autoři s předlohou naložili citlivě, přesto dali příběhu dospělejší a uvěřitelnější punc.


Video recenzie - Mafia: Definitive Edition

Sector.sk - Video recenzia




Užívateľské hodnotenia - Mafia: Definitive Edition

Plusy:
+ audiovizuálna stránka mesta, ale hlavne vozidiel, ktoré sú prekrásne vymodelované
+ atmosféra 30 rokov
+ niektoré prepracované misie, scény
+ hudba
+ anglický dabing, takisto aj český
Samozrejme do plusov patrí aj príbeh, postavy avšak ten patrí autorom z Illusion Softworks.
Mínusy:
- zmena charakterov hlavných postáv (Tommy, Sara...),
- arkádovosť (jazdný model, a upravený gunplay z Mafie 3)
- markery, skriptovanie niektorých úsekov - (nie všetci sme degeneráti ako v Amerike !!)
- škoda tých ikonických soundtrackov
- a tak isto aj ikonických hlášiek
- cítiť uponáhľanosť
- takisto treba v prípade Mafie 4 zmeniť tie animácie streľby a tie blbé ukončovacie údery.
Zhodnotím to takto, mohlo to dopadnúť oveľa horšie. Nakoniec z toho nie je prepadák a náhodou
ma tento Remake milo prekvapil, aj keď dalo sa to čakať lebo keby aj toto pohnojili tak by sa týmto
rovno pochovali. Takže Hangar 13 ste na dobrej ceste :)

+2 Dobré Zlé
Bola to dobrá jazda, ale originál je originál.

+Grafika, niektoré vedľajšie postavy dostali viac priestoru, postavy, vynovený scenár

- niektoré vedľajšie postavy dostali menej priestoru, nevystihnutá pôvodná atmosféra, ovládanie,moc priamočiare

+1 Dobré Zlé
Na to ako to bolo ohlasované a očakávané, je to veľké sklamanie. Atmosféru pôvodnej hry absolútne nevystihli, ovládanie je strašne kostrbaté, boj zblízka je otrasný, množstvo nezmyselných obmedzení (nemôžete behať v budovách, nemôžete tasiť zbrane u Salieriho...), ilúzii slobody uberá aj množstvo preskriptovaných a fast button scénach, ktoré svojou prehnanou, až ťažko uveriteľnou "akčnosťou" zaujmú nanajvýš tak 10 ročné deti, ktoré sú cieľovou skupinou vývojárov od čias Mafie 3.

+1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

+1 Dobré Zlé
Povodna hra bola znama blbym ovladanim, ale toto je DEFINITIVE pruser. Atmosfera originalu sa vytratila totalne. Pribudlo mnozstvo nezmyselnych dialogov ktore maju uroven tretotriednej argentinskej telenovely a dabing bratia cesi odflakli. Bezduche, monotonne, bez emocii. Popridavane scenky navyse maju nulovu pridanu hodnotu. Je to hra pre hracov, ktori nehrali original a nemaju to ani v plane. Kto si zahral original nech siahne inde. Toto je katastrofa. 30% davam len za grafiku a zvukovu stranku ktore su skvele.

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stále nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerať hry skvela praca dobre to je urobené keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super.

0 Dobré Zlé
Jako Remake nejlepsi hry 100leti se to povedlo po graficke i dabingove strance.Nektere herni prvky jako stealth, kryti za prekazkou byly ocenitelne.Tak, o to je asi vse.Pribeh byl sice krapet rozsiren, ale absolutne nekorespendoval s PUVODNIM mistrovkym dilem, ktere Daniel Vavra pred 20i lety predstavil hernimu svetu.Epilog byl absurdne prevypravenej a jako FANDA Mafia 1 rozhodne muzu s klidem rict, ze hra si po strance reality a celkove myslenky znacne pohorsila.Ale co byste cekali od tvurcu posrane Mafie 3, ktera spada snad pod jednu z nejvetsich shitu v hernim svete.Ale jinak jsem to dojel a pro dnesni generaci asi je pochopitelne zajet tenhle Remake, nez si hrabnout do archivu pro nesmrtelnou Mafia: The City of Lost Heaven.

0 Dobré Zlé
-: bugy, občas UI, nevyužitá možnosť skombinovať voľnú jazdu s príbehom, finále príbehu
+: grafika, audio, hudba, atmosféra, postavy, mesto, príbehové scény, dabing, cover systém, prestrelky a bitky, zbrane, vozový park, herná doba, nastavenie obtiažnosti a jazdného modelu, bonusy, voľná jazda, optimalizácia
Verdikt: Definitívna edícia prvého dielu hernej série Mafia, predstavuje kompletný remake. Mesto Lost Heaven vyzerá v novom grafickom kabáte úchvatne. Je rušné a plné života, no taktiež zločinu, o čom pojednáva viac naturalistickejší príbeh hry. Ten bol zachovaný, no doplnený o mnohé nové scény a viaceré postavy dostali väčší priestor na sebaprezentáciu. V príbehu sledujeme Tommyho Angela, ktorý sa zhodou okolností z taxikára vypracoval na popredné miesta v mafiánskej rodine dona Salieriho. Hráč v jeho roli plní rozmanité misie, ktoré ako sa ukázalo, boli vo svojej dobe nadčasové a predchádzali stereotypu. Po každej stránke hra exceluje a je v podstate kombináciou prvého a tretieho dielu série, ktorého si berie mnohé pozitíva. Autori sa naozaj držali v mnohom predlohy a niekde zase urobili zmeny, ktoré môžu škrieť. Pokojne mohli príbehovú časť skombinovať s voľnou jazdou a odpustiť si drastickú zmenu finále príbehu. Tá pôvodná bola lepšia. Definitívna edícia hry Mafia sa celkovo podarila a len ťažko jej možno povedať nie.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
100%Enoo
Odporučam !! Krásne spracovaná pôvodna hra.
Samozrejme s novým kabátom ! Rozhodne sa to vyvojárom poradilo po pár hodinách hrania maxiamálna spokojnosť. Odporučam každemu kto hral Mafiu s 2002 aj tým kto nehral pôvodnu mafiu.

0 Dobré Zlé
Absolútne skvelý remake hry ... absolutne nemám čo povedať zlé na ňu... ...100 % ... dúfam že mafia IV bude tiež také skvela...

0 Dobré Zlé
Neskutocne co sa podarilo Hangaru 13... po paskvile Mafia 3 prislo toto! Plusov Mafie DE je velmi vela od grafiky az po pribeh ... niekomu moze vadit nevyuzitost mesta ako v pripade Mafie 2 ale ten kto si chce vychutnat kvalitny pribeh Mafie tak pre neho je to ako stvorene a cena za hru je velmi vyborna takze nieje co riesit oblecte saka nasdte klobuky a nabite Thompson!! 100%

-1 Dobré Zlé
+
Nova grafika
Nove textúry
Charaktery, postavy osobám
Otvorení svet
Česky Dabing
Jazda aut a motoriek

-
2 sloty zbrani a 1 bud basbalka alebo nôž
menej munic
trochy rýchla hra
voľnej jazde zamknuté letisko a motel venkov
žiadne mise lucas bertonove

-1 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


-1 Dobré Zlé





90%Najt

100%misor2


85%vinc

85%puck











100%Caabik




























| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |