HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 11802 užívateľov

Hry > Hotshot Racing > hodnotenie


Hotshot Racing
66%

Moje hodnotenie - Hotshot Racing





Recenzie - Hotshot Racing

Ak ste už staršieho dáta výroby, zbožňovali ste pretekanie v 90. rokoch, nevadí vám low-poly spracovanie a chcete zábavnú arkádovku, s Hotshot Racing ste trafili klinec po hlavičke. Obsahu tu síce nie je až tak veľa a je to aj najväčšia chyba hry, no zároveň je stavaná na multiplayer, ktorý si užijete so sýtosti. Či už budete zápoliť o pozície tých najlepších online, alebo si pozvete partiu k sebe a zahráte si štyria na jednej obrazovke.


Užívateľské hodnotenia - Hotshot Racing

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
-: padanie hry, jazdný model, samovražedná UI, slabé možnosti úpravy automobilov, odozva ovládania, fyzikálny model
+: grafika, efekty, retro, automobily, trate a lokácie, dabing, hudba, herné módy, multiplayer
Verdikt: Hotshot Racing útočí nostalgicky na herné doby dávno minulé, kedy sa takéto herné arkády bežne hrali na automatoch v rôznych podnikoch a žrali mince alebo žetóny po kilách. Zo začiatku hra skutočne dokáže navodiť nostalgickú atmosféru arkád z rokov 90., no postupne sa začnú objavovať jej viaceré negatíva. Jazdný model sa dá prirovnať k monopostu Ferrari F1 spred 2 sezón. Je jednoducho nevyspitateľný a to je veľký problém, ak sa nedá absolútne na automobil a hlavne to, ako sa zachová v rovnakej situácii. K tomu je umelá inteligencia doslova samovraždná a dokáže pokaziť pretek ako taký. Závodiť možno v rámci šampionátu, jednotlivého závodu a časovky. K atypickým módom hry patrí zapojenie policajtov alebo jazda nad určitú rýchlosť. Po jej neudržaní nasleduje výbuch automobilu. Úspechy v pretekoch v rámci rôznorodých lokácií a tratí hráč získava hernú menu, ktorú možno utratiť v Race Shope na úpravu automobilov alebo pilota samotného. Nejedná sa však o niečo prevratné. To všetko za predpokladu, že hra nezamrzne alebo nepadne. Hotshot Racing možno označiť za klamanie, ktoré však dokáže pobaviť na párty s priateľmi, ktorí zažili práve takéto herné časy arkád.

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |