HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21166
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 14900 užívateľov

Hry > Forza Horizon 5 > hodnotenie


Forza Horizon 5
90%

Moje hodnotenie - Forza Horizon 5





Recenzie - Forza Horizon 5

Nová Forza Horizon je tady, ale se slovem „nová“ se musí zacházet opatrně. Z valné většiny je totiž pátý díl stejný jako ten čtvrtý. Obsah akorát po všech stránkách nabobtnal, kariéra prohloubila své vyprávění a vyznavači multiplayeru a sdílených zážitků mají ještě více možností, jak se vyřádit. Jedná se o vůbec nejplnější díl s potenciálem zabavit vás po nadcházející roky, a protože se čtyřka řadí k nejlepším závodním hrám všech dob, nemůže na tom její mírná evoluce být jinak.
Forza Horizon 5 je pravdepodobne najlepšia arkádová racingovka, aká kedy vyšla. Sčasti za to vďačí aj tomu, že nie je tak úplne o pretekaní. Úplne vo všetkom pokročila oproti predchodcom – väčší svet, viac obsahu a, bohužiaľ, aj viac bugov.


Užívateľské hodnotenia - Forza Horizon 5

+ enormné množstvo áut
+ grafika
+ herné možnosti
+ viacero možností vylepšovať - najmä výkon, konkrétne veľké množstvo prevodoviek
+ Mapa

- obmedzenejšia možnosť vizuálnej customizácie vozidiel

Forza Horizon 5 jednoznačne nesklamala a podľa môjho subjektívneho názoru drží opäť po FH4 prvenstvo na trhu oddychových racingoviek. Mapa Mexika je citeľne väčšia ako Británia v FH4. Ovládanie áut mi príde z hľadiska ich fyziky ešte o kus lepšie ako už v prípade takmer bezchybného minulého dielu. Forza vás opäť doslova pohltí od prvej minúty. Čo sa grafiky týka, tak klobúk dole. FH4 vyzerala po grafickej stránke nádherne, FH5 grafiku doťahuje do dokonalosti - ak máte grafickú kartu rady RTX, tak vám hra umožní nastaviť Ray Tracing a prostredie na čele s autami vyzerá na určitých miestach pomaly porovnateľne s realitou. Customizácia vozidiel je o kus ďalej najmä vďaka veľkej možnosti výberu prevodoviek, keď auto vylepšujete, avšak tak ako i v prípade FH4 je customizácia vizuálnej stránky auta pomerne podobne ako i v prípade minulého dielu.
Verím ,že pre mnohých môže byť moja recenzia písaná v prílišných superlatívoch, avšak máte moje slovo, že som sa snažil nájsť i nedostatky, nuž bohužiaľ aj keď sa ich budete snažiť hľadať, tak máte vážne problém. Vedeli by sme povedať, že v tomto titule absentuje nejaké väčšie mesto ako bol Edinburgh v FH4, ale na druhú stranu tu zase obj

0 Dobré Zlé








100%sarius










| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |