HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 9869 užívateľov

Hry > Aliens vs. Predator 2 > hodnotenie


Aliens vs. Predator 2
87%

Moje hodnotenie - Aliens vs. Predator 2





Recenzie - Aliens vs. Predator 2

V celkovém měřítku vychází hra Aliens vs Predator 2 velice dobře a všem ji víc než vřele doporučuji. Těším se na shledanou na nějakém AvP2 serveru.
Celkovo je to pekná hra, ktorá prekonala očakávania, aj keď by som mal výhrady ku krátkemu príbehu, ale s dĺžkou mávajú v poslednej dobe problémy všetky akcie. No napriek tomu je tu premakané prostredie, sú tu pridané nové elementy do AvP univerza, a hlavne kvalitný multiplayer ktorý istú dobu pobaví.


Užívateľské hodnotenia - Aliens vs. Predator 2

Skvelá hra v ktorej ani na chvíľu nechýba vzrušenie. Skvelá hororová atmosféra najmä, keď ideme s Mariňákom. A to najmä v potrubí a hniezde votrelcov. Najradšej som hru prechádzal votrelcom, ktorí mal zbraň iba svoje pazúre a chvost. Celkovo hra pôsobí skvelým dojmom. Grafika je na dobrej úrovni. Odporúčam.

+3 Dobré Zlé
Koho bavili filmy votrelcov, predátorov, resp aliens vs. predator, tak ten sa v tejto hre určite nájde. Je to pomerne dobrá hra aj čo sa týka hrateľnosti aj samotných postáv. V hre si možte vybrať misie za MARIŇÁKA, VOTRELCA a PREDÁTORA. Hlavne za Mariňaka si užijete strach :-). oplatí sa vyskúšať.

+2 Dobré Zlé
Perfektná hra kupoval som si ju týždeň po jej vydaní a hral som ju s väčšími prestávkami okolo 8 rokov, multiplayer je výborný, príbeh tiež. Atmosféra je tiež výborná odporúčam si ju zahrať a vyskúšať.

+2 Dobré Zlé
Tak u týhle hry sem měl vysokou spotřebu spodárů. Dohráno celkem 2x a pokaždé v nočních hodinách, což požitek zvyšuje. Plný počet nemá hra jen za nevyrovnanost charakterů. Za marináka ůžasná atmosféra, za aliena se vám možná bude točit hlava a za predyho si budete připadat jako bůh.

+ 3 hrací možnosti
+ slušná hrací doba

- asi nic

+2 Dobré Zlé
Už som hral pár hier z roku 2001 ale najväčší dojem na mňa urobil Avp2.
Po grafickej stránke AvP2 má na ten rok šupovú grafiku
Hra má aj pár mínusov:
-Krátky singleplayer
-Na HARDCORE není až taký "hrôzostrašný" SP
-Pár bugov
Plusy:
-Široký výber zbraní u Predatora a Mariňáka
-Detektor pohybu (u mariňákov)
-Výber videný u aliena a predátora
-Hororová atmosféra (nie až tak jak by som očakával ale dá sa)
AvP2 je celkovo dobrá hra ktorá urobí dojem hádam na každého hráča ktorý si ju aspoň raz zahraje:-)
Ale najviac sa my páči ten vývoj aliena od chobotničky až po dospelého aliena
Odporúčam zahrať

+2 Dobré Zlé
Grafika je hrozna na ukazkach vo hre je celkom dobra.
Ale najviac sami páčil pribeh aki tam bol ,skoro s kazdym druhom sme natom istom mieste ale natchol ma PREDATOR ten tama vela zbrai !!

+1 Dobré Zlé
Výbroné pokračovanie ale na AvP to nemá. Skratjá užijete si perfektný multiplayer a nové misie za každú rasu. Tatkiež grafické spracovanie je perfektné, ale hororová akcia za mariňáka už bola slabšia. Pre AvP fanúšikov nutnosť vlastniť túto hru.

+1 Dobré Zlé
Pri tejto hre som sa bohovsky bavil. Na zvyšovanie adrenalínu rozhodne odporúčam hrať za mariňáka. S ním som si aj užil najviac zábavy. Nech kyselina strieka!

+1 Dobré Zlé
AVP2 je na 2001 skvela hra
+grafika
+hudba
+hororova atmosfera
+zbrane
+hranie za 3 druhy

-doba hrania

+1 Dobré Zlé
100%WEGETa
AvP2 pokračuje v stopách svojho predchodzu. Prichádza v kabáte plnom hororovej dychberúcej atmosféry, má prvotriednu akciu, výborne spracovanú kampaň za všetky rasy, dej, ktorý zaujme, nádherný level design, výborne zvládnute hudobné spracovanie, vysoký potenciál znovuhráteľnosti a veľku návykovosť. Trpí len krátkou kampaňou, ale exceluje kvalitným multiplayerom. Hra je veľmi originálna a chytľavá, a tak ako predchodca by sa dala radiť medzi jedny z najlepších FPS. Tak ako predchodca, znova mnou zaradený medzi skvosty herného priemyslu.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Trošku staršie, ale stále vynikajúce AvP. Rovnako dobrý ako Singleplayer, tak aj Multiplayer, grafika na rok 2001 je až prekvapujúco dobrá. Ja osobne mám najradšej Predátora. U Aliena sa mi páči, že hru začínate ako Facehugger, potom hráte za druhé štádium Aliena, za Chestbustera a nakoniec dosiahnete finálnu formu - Aliena. Čo sa týka mariňáka, tak za neho si užijete dokonalú hororovú atmosféru. No a u Predátora mám najradšej ten jeho diabolský smiech:)...super!

0 Dobré Zlé
Hra každopádne zaujímavá, v svojej dobe bola fakt dobrá. Asi každý kto ju hral zažil v koži predátora ten pocit, že loví a lovená zver sa ho fakt bojí. V koži mariňáka ste mali možnosť zažiť ten strach lovenej zvery, no a votrelec bol taký medzičlánok, ale z môjho pohľadu to bolo za votrelca najľahšie. Prostredie v hre pôsobilo dokonale mimozemsky a hru som si fakt užil i keď miestami dala zabrať a dosť ťažko sa mi orientovalo kde presne som.

0 Dobré Zlé
Táto hra ma veľmi prekvapila.Najviac ma to baví za aliena a predatora.Za aliena ma baví najviac level Abduction lebo tam bojujete v skupinkách, a za predatora ma bavi najviac level Old Debts.Keď som ho hral prví krát tak sa mi zdal biť strašidelný.Preto tejto hre dávam 100%

0 Dobré Zlé
100%axonn
No tak k avp2 som sa dostal az teraz po 8 rokoch.Cakal som hroznu grafiku,no ta ma prekvapila.Perfektna hra vrele odporucam,najlepsi je predator.

0 Dobré Zlé
-: krátky singleplayer, bugy
+: atmosféra, ozvučenie, 3 verzie kampane, mutliplayer, zábava, príbeh, zbrane, strach, lokácie
Verdikt: Podarená hra z prostredia AVP. Singleplayer má dobrú atmosféru, ale je krátky. Pripadá mi ako tutorial pre multiplayer.

0 Dobré Zlé
:) ach pri tejto hre som presedel pár hodín určite. Velmi zaujímavá hra a samozrejme kedže som videl film, tak táto hra ma na prvý pohlad ohromila. V tej dobe aj skvelá grafika. Dávam 75%

-1 Dobré Zlé
Je to naozaj super hra proste super musite si zahrat, je to naozaj super mozete si tam vybrať medzi alienom, mariňákom, a predatorom, ja osobne hrajem najradsej za alienov maju to lachke az na druhu misiu ked ste húsenica a musíte sa skrývať, ale inac je to super aj predator je fajn ale alien je podla mna proste naj aj ked tam niekedy musíte hladat pol hodiny kadial von atd. No proste bola to naj hra do doby kym som objavil hru World of Warcraft a to bola moja naj hra zasa do doby kym som objavil counter strike. =D

-2 Dobré Zlé
hra je dobrá,no grafika je horšia,Predátor má málo malo modov videnia,a nepriatelia sú málo inteligentný, a nefunguje internetový multiplayer.

-2 Dobré Zlé
takze avp2,zacnem takto zacal som hrat za marinaka grafika dobra,zbrane dobre okolie ujde ale hned pri prvej akcii som sa stratil tak som si hru ulozil a zacal som hrat za predatora,grafika ujde okolie ujde ale pri druhej casti 1. levela som sa nemohol dostat na ten velky strom tak so si hru ulozil a zacal som hrat za votrelca/alien)graficky dobre aj ten vyvojovy cyklus od tej chobotnicky az po predaliena,zaujimave ale je ze alien ma tolko volneho priestoru po mape a ventilacnych sachtach a ja som sa ani raz nestratil.Takze takto hra je naozaj dost akcna a zlozita pre slabsich hracov ale tri kampane za try rozne rasy hre pridali vela plusov.

-2 Dobré Zlé
100%Lyra









95%J0ZQ


50%Pens








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |