HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 30754 užívateľov

Hry > Wo Long: Fallen Dynasty > hodnotenie


Wo Long: Fallen Dynasty
63%

Moje hodnotenie - Wo Long: Fallen Dynasty





Recenzie - Wo Long: Fallen Dynasty

Pod slupkou otřesné grafiky najdete skvěle navržený soubojový systém, zábavnou hratelnost a výborný level design. Jen je škoda vcelku obyčejných bossů, nepříliš výrazného lootu a trochu nešťastně zvoleného přístupu k obtížnosti.
Wo Long: Fallen Dynasty ma úprimne nadchol a zároveň úplne zlomil...a takmer i môj ovládač, a to hneď niekoľkokrát. Rok po vydaní pompézneho Elden Ringu som veru mierne už vyšiel z cviku, a tak som sa s recenziou skutočne nemálo potrápil. Čínska mytológia nikdy vo mne neprebúdzala veľké vzrušenie, ale po tom s akou ľahkosťou Wo Long prezentuje svoj príbeh, určite do nej vo voľnom čase aspoň zabŕdnem. Hra je tou najdokonalejšou esenciou Nioh, ktorá rozširuje pole soulslike hier veľmi inteligentne a zároveň elegantne. Budete pri tom určite plakať, nadávať, kričať a šťastím kvíliť po tom, čo konečne po dvanástich hodinách toho Lu Bu porazíte... Garantujem vám, že napriek tomu, že v príbehu budete stratení od začiatku do konca a mená si zapamätáte maximálne dve, určite kúpu neoľutujete. Objavovanie nádherných svetov, rozmanité bojové mechaniky a poriadna Team Ninja mastenica tvorí dokonalý mix čínskej chute. Ak ste ochotní pobiť sa s vlastnou tvrdohlavosťou a prestať stláčať v panike celú plochu ovládača, máte veľkú šancu, že sa z vás stane majster duelant, ktorý sa nezľakne skutočne žiadneho démona!


Užívateľské hodnotenia - Wo Long: Fallen Dynasty

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |