HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6035
12908
1687

Online 5325 užívateľov

Hry > Project I.G.I. - I'm Going in > hodnotenie


Project I.G.I. - I'm Going in
85%

Moje hodnotenie - Project I.G.I. - I'm Going in





Recenzie - Project I.G.I. - I'm Going in

Jedna z nejlepších akčních her letošního roku se spoustou výborných nápadů a skvělou hratelností. Až na několik malých nedostatků, které jsem popsal výše, nemá chybu.




Užívateľské hodnotenia - Project I.G.I. - I'm Going in

Po osmich rokoch som si spomenul na tuto staru klasiku a nainstaloval. Znovu sa mi vratila euforia po tych starych dobrych casoch. A mimochodom, tato hra je prikladom, ze nie vsetky hry so starou grafikou su zle hnusne odporne atd atd... to hovorim tym looserom ktori odsudzuju hru podla grafiky... Inak pri tejto hre urcite zabijete nudu!

+4 Dobré Zlé
100%kubine
super strielačka,ja ju hram.ale kôli pošklabanemu cedečku som ju nedohrar celu.neni moc krvava,vhodna je tak pre 8 ročne deti.

0 Dobré Zlé
Bomba. Skvela zapletka, genialna atmosfera, realna obtiaznost, proste jedna z najlepsich spionaznych hier pod slnkom. Skoda, ze nevyslo niekedy teraz, hra si vylozene pyta modernu grafiku. Kebyze je tam poriadna fyzika a celkovo techbicke spracovanie by bolo na urovni dnesnych hier, dal by som tomu urcite viac. V tej dobe to sice bolo pekne, ale ja som to hral asi pred rokom tak samozrejme, ze na dnesne hry to uz nestaci (technicky), ale cely splinter cell moze ist oproti tejto hre do pice

0 Dobré Zlé
Tak táto hra patrí u mňa medzi moje srdcovky :) Jedným slovom PARÁDA ! Páči sa mi na nej skoro všetko, jediné, čo by som vytkol je spawnovanie nepriatelov na určitých miestach. Je aj celkom ťažká, ale to nepatrí určite medzi mínusy hry. Pre niekoho môže byť ťažká aj tým, že tam nie je umožnené ukladanie počas hry, ale tým to hráča usmerňuje na to, aby celú misiu prešiel čo najefektívnejšie pomocou taktiky. 95%

0 Dobré Zlé
Vysoká kompatibilita! Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 - všade ide!
Krásny a zmysuplný príbeh :)

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé









100%WEGETa


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |