HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 25541 užívateľov

Hry > Soldier of Fortune > hodnotenie


Soldier of Fortune
87%

Moje hodnotenie - Soldier of Fortune





Recenzie - Soldier of Fortune

Nejlepší 3D čistě akční střílečka poslední doby, se kterou zažijete nejen vzrušení ale také zábavu. Co více si přát? Snad jen inteligentnější protivníky.
Soldier of Fortune je super akcia... nemusíte moc rozmýšlať len idete a strielate a sledujete príbeh... prípadne niekde niečo zmačnete aby sa niečo otvorilo a nič viac už netreba... len si dávať pozor aby vás nezabili. A popritom vychutnávajte nemecké hrady z tajnými chodbami, typické turecké mešity či čo to je, alebo sa prejdete aj po sadámovom hrade. Čo viac si môžete na odreagovanie priať.


Užívateľské hodnotenia - Soldier of Fortune

Svojho času revolučná hra a zrejme najlepšia zo série. Inteligencia protivníkov je síce na mizernej úrovni (tvorcovia zrejme pri vývoji kládli zreteľ viac na brutalitu), ale aspoň je to hrateľné a zábavné.

+1 Dobré Zlé
je to dobra hra presiel som ju za 2 dni malo misie pokazena grafika a niektore misie su velmi takže a mohli dať slovenčinu do hry


0 Dobré Zlé
staré, zlaté a krvavé časy... SoF to dotiahol naozaj ďaleko... jednotka bola priam revolučné... hra, ktorá nekládla medze brutalite a hravosti hráča a dovolila sa mu doslova vyblázniť na protivníkoch... svojich fanúšikov si našla a tí ju hrávajú dodnes...

0 Dobré Zlé
-: AI, bugy, slabý arzenál zbraní
+: grafika, audio, hracia doba, zábava, multiplayer, atmosféra, nové prvky, misie, lokácie, brutalita
Verdikt: Zábavná hra na odreagovanie s novými nápadmi, zaujímavými destináciami, veľkou dávkou brutality, ale mizernou AI nepriateľov.

0 Dobré Zlé
Nastal rok 2024 a nuda klope na dvere. Vytiahol som tuto chutovku co to da. A veru ze dalo! Kopec zabavy, zahnana nuda a zaspominanie si na stare dobre casy kedy tieto hry praktcky zacinali urcovat smerovanie hier buducich. Nema zmysel hodnotit grafiku ci AI, pise sa predsa rok 2001... Absolutna klasika, stale.

0 Dobré Zlé
Prakticky štandardná a v ničom nezaujímavá FPS ktorá sa stála slávnou len vďaka extrémnej brutálnosti pri ktorej nezaostáva ani za dnešnými hrami, takže niektorých môže táto hra znechutiť ale pre psychopatov je to to pravé.

0 Dobré Zlé
celkom OK brutal hra len tam mohla bit lepsia grafika +a-
+brutalita
+vela misi
+vcelku lahke misie
+vela statov
+dej
-malo zbrani
-grafika

-1 Dobré Zlé
pekna hra,kratke misie...ale je ich vela,grafika je trochu skazena,ale brutalita je perfektna,malo zbrani,ale ma to aj multi-player,odporucam :))

-1 Dobré Zlé
91%_X_
Hra za tajného agenta sa páči určite každému hlavne pre silnú krvavosť. Hra Soldier of Fortune je jedna z mojich obľúbených hier a podľa môjho názoru sa hra veľmi pekne vydarila.

-1 Dobré Zlé







90%qwue





80%Pens



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |