HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 2743 užívateľov

Hry > System Shock 2 > hodnotenie


System Shock 2

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - System Shock 2





Užívateľské hodnotenia - System Shock 2

Snad první a poslední hra u které jsem se bál, což se u mě nestává. Grafika a hra na tu dobu byla jedna z nejlepších, doporučuji všem co říkají že se u hry nikdy nebáli. :-)

+1 Dobré Zlé
Jáj, starý dobrý System Shock 2, brutálna hra s dobrým dejom, v ktorej sa potrápite, zabavíte no neraz aj poriadne vyľakáte. Na svoju dobu má hra skvelú grafiku a ozvučenie je tiež na veľmi slušnej úrovni. Veľa zbraní, veľký svet, zaujímavý nepriatelia, logické questy... parádna hra.

+1 Dobré Zlé
SS2 je jednou z najprehľadnutejších hier všetkých čias. Môžme ho brať ako za duchovného otca Bioshocku, kde skoro všetky princípy hrania pochádzajú práve z tejto hry. Na svoj vek je to stále príťažlivá hra s v dnešných hrách chýbajúcou atmosférou.
Rozhodne odporúčam hru omódovať. Herný zážitok bude nimi umocnený.
Módy najdete tu: https://www.systemshock.org

+1 Dobré Zlé
K tejto hre som sa dostal až po 16-tich rokoch, a treba povedať, že je v nej dosť cítiť jej nástupcu - Bioshock. Podpísal sa na nej zub času (modifikácie aspoň trošku pomôžu), no aj tak má svoje čaro a dokáže zaujať a pobaviť na dlhé hodiny svojou atmosférou. Medzi mínusy by som zaradil nevyladený bojový systém, hlavne čo sa týka balistiky, no vďaka bohatému obsahu sa to dá prehryznúť. Ak sa vám páčil Bioshock a Deus Ex, určite si zaspomínajte aj na túto klasiku!

+1 Dobré Zlé
-: bugy, miestami umelá inteligencia, trochu slabší rozjazd
+: grafika, audio, efekty, príbeh, hororová atmosféra, zábava, dizajn, lokácie, mix herných žánrov, hudba, nepriatelia, zbrane a zbroj, herná doba, dabing, finále, multiplayer
Verdikt: Von Braun, to je meno pre tú najrýchlejšiu vesmírnu loď a technologický vrchol ľudskej civilizácie. Aj Titanic mal byť nepotopiteľný a predsa sa potopil. Hoci sa Von Braun v kozme nepotopil, no nastalo niečo obdobné. Zlyhanie technológie, zmiznutie posádky a neznáma infekcia. Toto je dôvod prečo sa hráč preberá z cryo spánku. Následne zisťuje, že posádka žije, no v trochu inom zmysle a podporné programy lode si žijú taktiež svojim vlastným životom. Čo bolo príčinou a osudom posádky možno zistiť aj prostredníctvom audio alebo audiovizuálnych záznamov jej pôvodných členov. Príbeh taktiež odkazuje prostredníctvom hlavnej postavy na prvý diel. Technické spracovanie je celkom slušné. Hra si udržiava po celú dobu silnú a miestami až desivú atmosféru. Hra obsahuje RPG prvky, keďže sa jedná o mix viacerých herných žánrov. Aj tu sa však nájdu nedostatky a chyby, nad ktorými však možno prižmúriť jedno kybernetické oko, pretože sa koniec koncov jedná o naozaj neobvyklý a kvalitný herný počin.

+1 Dobré Zlé
100%WEGETa

100%arnyy





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |