HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 8720 užívateľov

Hry > The Sims > hodnotenie


The Sims
75%

Moje hodnotenie - The Sims





Recenzie - The Sims

The Sims jsou určeni především pro zatvrzelé zastánce Sim sérií, vhodné jsou též pro začínající rodiny hodlající žít v Americe. Roztomilá grafika a spousta možností vybavení domácnosti se rychle přemění na stereotyp, ve kterém si musíte položit otázku: 'Proč to vlastně hraju?'




Užívateľské hodnotenia - The Sims

66%pipa
toto je dobra hra ktora je dobra ale oproti THE SIMS 2 nic moc kto hral the sims 2 tak ten ma chape ze ano.

+5 Dobré Zlé
Stará dobrá klasika, začal som to hrávať už keď som mal sedem rokov a mám z toho veľmi dobré spomienky. Klasický strategická grafika a zaujímavý obsah v hre nádherné dopĺňajú možnosti a aktivity v hre.

+5 Dobré Zlé
Niekedy v rokoch 2000-2003 to bola určite skvelá hra, no škoda, že ja som sa narodil v roku 1998 a túto hru som hral až ako šesťročný a vtedy už boli iné hry ako Mafia a FarCry, Call of Duty...

+2 Dobré Zlé
Je to stará hra, mne sa ani v tých časoch síce veľmi nepáčila, keď som ju hrával ešte na prvom vlastnom PC. Možno obsahovo a graficky bola niečo vyššie ako iné, ale po stránke reálnosti, možností a stavby nebola veľmi vyspelá...

+1 Dobré Zlé
The Sims bola v svojej dobe prelomová hra prvý Simulátor života.S kamošmi sme to tiež dosť často hrávali.Vytvárali si ludi a hrali s nimi akože sme to mi.Získavali sme sni my rôznych priateľov,zarábali peniaze a stúpali v rebríčku karieriy. Sa mozrejme sme stavali všemožné domy a kupovali rôzne nábytky.

Výhody: Veľmi zaujímavý žáner hry a s veľkými možnosťami.
Nevýhody: Veľmi ťažké a divné budovanie vzťahov,nemožnosť dosiahnuť vrchol kariery a neustály nedostatok potrieb u simíkov (praktický stále potrebujú jesť,WC,spať,zábavu) a na budovanie vzťahov a kariery ostáva málo času.

+1 Dobré Zlé
Stara ale dobra hra ktoru som este hraval ked som mal 8 rokov.Stravil som pri tej vela hodin,to asi preto ze v hre sa da stale co robit a nenastane stereotyp.

0 Dobré Zlé
ja mám túto hru na počítači a musím povedat že je to celkom fajn hra na rok 2000 ak som sa nepomýlil . grafika nie je velka a trochu tahá oči to je asi jeden mínus pre mna .
+velmi velmi velmi male HW nároky na moj notebook lebo ja mám windows 7 home premium , AMD Sempron 2.1GHZ , 2GB ram a 250GB HDD .
+ dobre ovládanie
- grafika
- stále všetko dookola je to nudné :(
nikde nemožete ísť a je to trochu blbé a to je asi všetko , mne sa zápačilo skor the sims 3 než the sims 1 no ale je to na rok 2000 dost dobra práca.


0 Dobré Zlé
Na rok vydání je hra opravdu dobrá.. možností ve hře je sice míň, ale přecejen pobaví.. 80% si u mě zaslouží..

0 Dobré Zlé
Dvojka je oveľa lepšia, trojka je 100% lepšia a toto je len taká somarina. Je to proste stará úbohosť, neviem ako to môžete hrať.

0 Dobré Zlé
Taký začiatok celej veľmi úspešnej série The Sims, hra ponúka na rok 2000 veľmi kvalitný herný zážitok. Oslovila ma grafika (2000) a pohyby Simov, je ot niečo neskutočné lebo veľmi podobné pohyby, len v lepšej grafike nájdeme v novom TS2. Obsahovo hra mohla byť lepšia, hlavne čo sa týka výberu konkrétneho, nie štýloch. Tak tiež ma neoslovilo technické spracovanie, čo dnes skritizujeme hlavne pri optických myškách. Pribúdajú skvelé dodatky a hra je čoraz zaujímavejšia. Trocha mi chýba CZ a lepšie mestá...

0 Dobré Zlé
Ja som si hru neobľúbil z dvoch prostých dôvodov, na rozdiel od predchádzajúcich časí ako The Sims: That's Life 2, The Sims: Superstar Deluxe a The Sims: Livin'it Up táto časť nemala dobrý výber domov...

0 Dobré Zlé
Prvý Sims. Vytvorenie rodiny, stavanie domu. Tvorcovia sa s tým mohli viac pohrať. Slabá grafika, málo možností.

0 Dobré Zlé
Prvá séria z hry The Sims je podarená ako jej všetky nasledujúce dieli. Ale tiež je tu veľa možnosti ako si urobiť svojho vysneného simíka a postavať svoj vysnený dom. Grafika je už síce zastarala ale stále dobra. Ovládanie mi nepripadá odlišné od ostatných sérii The Sims takže hra je stále dostačujúca na tuto dobu.

0 Dobré Zlé
Pred 10 rokmi to bol HIT ale v tejto dobe keď už máme TS2 a TS3 to je len ako predkovia v našom ľudstve proste ZABUDNUTÉ ale tý čo chcú spoznať celé TS tak odporúčam.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
good hra ale je velmi lahka ked som to prvy raz hral nerozumel som tomu ale porozumel som tomu zacal som si to oblubovat

-2 Dobré Zlé
70%juri



the sims je velmi dobra hra ale 2 a 3 je lepšia 70 percent stačí.Slabá grafika
no čo už.Však dá sa.

-2 Dobré Zlé
Dosť slabá základná hra- píšem opäť, je to síce plné zaujímavých možností, predmetov a iných vecí z hľadiska obsahu a techniky, no toto je len TS1.

-2 Dobré Zlé
Najhorší diel spomedzi základných hier TS a to právom. Neponúka ani z polovice to čo TS2 a už vôbec to čo TS3.

-2 Dobré Zlé
Mne sa to ve)ľmi tažko hodnotí keďže som začala hrať sims až od dvojky. Po 2 rokoch hraní dvojky som sa raz zahrala jednotku. Ale poviem vám, že nedokázala som si na tú staršiu grafiku zvynúť... možno keby som hrala jednotku ako prvú a ešte v dobe keď neexistovala žiadna dvojka a ani trojka tak by som na to asi mala iný názor =)

-3 Dobré Zlé
-: nedostatky v simulácií života, po čase môže nudiť
+: grafika, zábava, audio, soundtrack, hracia doba, možnosti zariadenia domu, humor, simulácia, originalita
Verdikt: Návyková záležitosť. Skvelá simulácia života a možnosť navrhnúť si vlastné bývanie, prípadne sa aj inšpirovať.

-5 Dobré Zlé
bol to super sims ked nebola 2 a 3 teras je ale hit 3 nechapem toho kt krytizuje 1 ked nebola 2 a 3 tak bolo najlesie toto !!!

-6 Dobré Zlé






60%BixS





100%misor

100%msior2


100%simak







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |