HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 51466 užívateľov

Hry > Zoo Tycoon > hodnotenie


Zoo Tycoon
89%

Moje hodnotenie - Zoo Tycoon





Recenzie - Zoo Tycoon

ZOO Tycoon je po všech stránkách velmi dobrá hra a mezi členy rodiny tycoonů se rozhodně neztratí. Bohužel se od nich však ani příliš neliší, i když je to na druhou stranu možná dobře, ale stavění výběhů po čase zkrátka trochu omrzí. Ale i tak vás na několik víkendů usadí do židle a vy se budete kochat nádhernými zvířátky ve velmi vydařených výbězích.


Užívateľské hodnotenia - Zoo Tycoon

91%FIGY
PLUSY:
+ Množstvo zvierat, obchodov, možnosti
+ Veľmi vydarený simulátor

MÍNUSY:
- Ludia sa niekedy spravaju cudne


+5 Dobré Zlé
Zoo Tycoon je veľmi dobrá,strategická hra.Veľa zvierat,obchodíkov,možností ako vybudovať čo najlepšiu zoo.

+3 Dobré Zlé
JE TO NAJ SUPER HRA AKU SOM HRAL PRESIEL SOM JU VYBUDOVAL SOM VELA ZOOLOGICKYCH ZAHRAD. ALE ZISLIO BY SA TAM AJ VIAC ZVIERAT.
AVIAC EXPONATOV

+2 Dobré Zlé
Miluju tuhle hru kde se můžu piplat a stavět si svoje Zoo, fakt dobrá a bezvadná hra. Je to v podstatě takový malý editor Zoo.

+1 Dobré Zlé
veľmi príjemná milá hra, ktorá mi v začiatkoch počarovala .... starať sa o zveratá, návštevníkov a vylepšovať zoo, to bolo proste super ! odporúčam

+1 Dobré Zlé
Velmi dobra a hlavne dobre spracovana strategia lepsia ako zoo tycoon 2 len este popracovat na grafike a myslim si ze si ju obluby viac ludi.

0 Dobré Zlé
Strategická hra s veľmi peknou grafikou a hrateľnosťou vás posadí do kresla riaditeľa obrovskej ZOO s možnosťou stavby najkrajšej a najimpozantnejšej ZOO so zvieratami z každého kúta sveta

0 Dobré Zlé
Na tak túto hru považujem za najlepší simulátor manažmentu aký bol kedy vídaný.No určite sa jedná o najlepší simulátor vedenia Zoo aký kedý vyšiel.Hrá je naozaj perfektné spravená od peknej grafiky,dobrej hrateľnosti až po dobre spracovaný manažment v Zoo.Hra ponuká široke možnosti realizácie, množstvo zvierat,budov a rôzneho iného vybavenia Zoo.No proste veľmi pohodová a zábavná hra s peknou grafikou a aj hudbou.

Výhody: Najlepší Simulátor manažmentu Zoo,pekná grafika,množstvo zvierat,budov, rôznych doplnkov (obydlia pre zvierata,hračky,oplotenia a iné).

Nevýhody: Pri každej hre sa dá ešte veľa zlepšiť a Zoo Tyccon nieje výnimkou.

Dávam 95%.


0 Dobré Zlé
ok hra len navstevnici chcu len zrat a pit a sediet tak naco tam vobec chodia? ked som to hraval a chcel som aby boli navstevnici spokojni tak som okolo jednej klitky postavil vsetko pre nich stanky lavicky a tak... a ostatne vybehy som si staval mimo toho

0 Dobré Zlé
85%Dado
Staré, dobré časy detstva mám už za sebou, no na hrou, ktorá ma ním sprevádzala, len tak ľahko nezabudnem. Hra Zoo Tycoon ponúka toho ponúka dosť na to, aby aj dnes, po približne 9 rokoch od vydania pobavil hlavne tých menších, pričom tí starší v nej nájdu už len krátkodobú zábavku na skrátenie nudných chvíľ.

0 Dobré Zlé


100%misor2

80%BixS




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |