HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 34476 užívateľov

Hry > World of Warcraft > hodnotenie


World of Warcraft
90%

Moje hodnotenie - World of Warcraft





Recenzie - World of Warcraft

Nejzábavnější MMORPG hra současnosti! Má smysl ještě něco dodávat?
Keď som pred nedávnom vynášal do nebies onlineovku EverQuest2, zďaleka som netušil, aký zásah do môjho života urobí World of Warcraft. Táto hra je skrátka nutnosťou pre každého hráča a nevidím dôvod, prečo by ste si tu zábavu mali odoprieť. Verte mi, táto hra je tu, aby nás spasila a priviedla do kráľovstva hráčskeho. Amen.


Užívateľské hodnotenia - World of Warcraft

jedna z najlepších hier akú som kedy hral.
plusy: grafika,spracovanie...
mínusi- ak dá niekto menej ako 90% môže ísť hrať Metin alebo 4story

+4 Dobré Zlé
Je to výborná hra hrajem ju už asi 3-4 roky a stále ju zdokonaľujú a neprestáva ma baviť. Ku hre pribúdajú nové expanzie a hra je čím ďalej tým zaujímavejšia a lepšia.

+1 Dobré Zlé
je to proste haluz.. je to najlepsie MMORPG hra aka kedy existovala..odporucam kazdemu si zahrat...neolutujete

+1 Dobré Zlé
Tato hra je jedna z naj hier ake som hral, nikdy ma neprestala bavit iba obcas mensia pauza je potrebna ale stale sa k nej vratim.

+1 Dobré Zlé
WoW je podla mna asi doteraz najlepsia MMORPG na svete ma najviac hracov a aj servrov su tam super rasy classy a vsetko questy su sice niekedy take ze sa opakuju zadania ulohh dalej su tam perfektne PvP boje (BattleGround) proste fasa hra

+1 Dobré Zlé
100%Craigs
Najoblúbnešia a Najzábavnešie MMORPG v tých, rokov 100% ako vyšitých.Alebo mýlim sa ?
World of warcraft je velmi dobrá hra...
TBC - Velký pokrok
WOTLK - nové zóný
Cataclysm - Jééj Blizzard vytvoril MMORPG ktoré sa volá po wowe a je to otras!

+1 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra. Veľa možností, slobodné voľby, môžete robiť čo chcete. Rozsiahly svet, prepracované postavy, ich schopnosti a vlastnosti. Veľmi pekné efekty no grafika všeobecne by mohla byť aj lepšia. Kvôli slabej grafika stráca 1% z môjho hodnotenia a druhé pre to, že nie je zadarmo. Za hranie na oficiálnom serveri sa platia mesačné poplatky a to je trochu škoda.

0 Dobré Zlé
Je to good hra... Nedaju sa tam sice robit misie ani tak ale ide tam o tie veci treba to poriadne vediet hrat lebo ide tam tak o levely v World of Warcraft The burning crusade (2) mozete robit aj duely s hracom kliknete nan ho s pravym tlacitkom mysi a date duel ... Je to po internete taze ked nemate internet rovno to ani netreba zapinat...Su na to iba servery a kazdy server ma Reamlist takzvanu IP...Su tam aj patche a kazdy server ide na svoj patch.Su tam rozne mesta a tak je tam aj horda aj alliancia horda je zla ale mozete hrat aj za nu ale ked chcete alliancia je dobra...

0 Dobré Zlé
S jeho príchodom bolo vela hráčov nadšených tak ako aj ja po Frozen throne a Reign of Chaos konečne niečo originálne behat po svete s hrdinom chytat levely a vylepšovat čo sa dá.Podla mna super najlepšia online hra ako som kedy hral

0 Dobré Zlé
Hrozne zavislacka hra preto davam 90% inac je pri nej kopa srandy hlavne ked hrate s kamosmy ktorych poznate. K wow neni co dodat proste PECKAA.

0 Dobré Zlé
100%xmxmxm
noo je to superrrrrrrr skvela hra grafika je sice zastarala ale to nieje v tomto pripade dolezite je to fakt good hra dobra zabawa super questi aj postavi su super

0 Dobré Zlé
Ak vás nebavia hry, ktoré prejdete za pár dní a máte radi adventúry, tak odporúčam World of Warcraft.
Hra vám ponúka neskutočne veľa questov, obrovskú mapu a neskutočne dlhý herný čas.

Záver:
+Výborná grafika a efekty
+Hlavný príbeh a dejové línie vedľajších questov.
+Obrovské množstvo úloh
+Hrateľnosť odhadujem tak na 300h+
+Možnosť výberu rasy a zamerania
+Obrovská mapa

-Jediné čo môžem hre vytknúť je to, že občas nie sú questy zadané presne a musíte maturovať nad tým, čo a kde máte robiť.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Cool hra kždý ju mmusí hrať , lebo inak nevie co je MMORPG hra nema ziadne zápory mozno az na grafiku , lebo tá je dost detská ale je originálna, táto hra je hrozne náviková, a je úplne super!!

0 Dobré Zlé
World of Warcraft ukázalo svetu ako má pravé mmorpg vyzerať. Táto hra dala zrod jednej z najlegendárnejších herných sérií vôbec. Osobne hrávam túto hru už roky na oficiálnych serveroch a môžem povedať že síce už wowko nezažíva ten boom ako kedysi, predsa len 10 rokov je dlhá doba, no mňa je jednoznačne najlepšou mmorpg hrou na svete, ktorú si budem až do konca života pamätať. :)

0 Dobré Zlé
je to vyborna MMORPG neni co riesit velky svet vela kuziel a hlavne vela zabavi ja som sam fanusik tejto hry

-1 Dobré Zlé
velmy navikova hra neviete kedy prestat :D jej velke plus je rozsiahli svet a to ze moze hrat na jednom servery aj milion hracov a nijak to neobmedzuje a ba naopak to zlepsuje hratelnost a zabavu :D vrele odporucujem :D

-1 Dobré Zlé
100%asdfdf
perfektnaaa hra slabsia grafika ale to newa:D skevele moznosti perfektne rasi a 100000000 questoww a zabava ktora nekoncii je to naj MMORPG

-1 Dobré Zlé
Skvelá hra, takmer bez chýb! Jedinecna grafika! Som s ňou nesmierne spokojná. Myslím si že si ju všetci obľúbite,

-1 Dobré Zlé
Dávam 75%.
Plusy:
-grafika
-spracovanie
- s kamošmi je to strašná zábava :-)
Mínusy:
-Platí sa za hranie na offic.serveri
- zavislacka hra :D
WoW nehrávam momentálne :D ale je to dobrá hra



-2 Dobré Zlé
Tak jako Warcraft je moja naj hra sice sem hral iba warcraft 3 RoCH a tFT ale tak si ma ta hra ziskala a potom prisel na rad World of Warcraft čiže svet warcraftu. Nasel sem si server, zaregoval sa, loggel sa do hry a vcil vytvorit postavu a vybrat rasu. Pre mna su naj HORDA aj ked nemrtvich by sem radsi poslal do pi........ S TBCčkem je to ešte lepší. Coooloova hra proste ale strašne návikové. FOR THE HORDE 95%

-2 Dobré Zlé
90%ZeRo
Síce som WoW začal hrať až na datadisku "The Burning Crusade", aj toto musela byť pecka. Keby ste videli staré videá z WoW Alpha, tak by ste neverili tomu že je to WoW.

-3 Dobré Zlé
100%Erick
Je to dobra RPG hra po internete odporucam hrat.(Lahko sa na nej stanete zavyslimi xD) ale inac Suprova hra.Vyberiete si postavu za aku budete hrat a expite do lvlu 60.

-3 Dobré Zlé
Prosto hra ako má byť nič nemôže byť lepšie ako vypadnúť do iného sveta a bojovať na strane aliancie alebo hordy. Tie percenta isli dole len preto ze hra je platena a treba ju platit kazdy mesiac!!! Fuj!

-4 Dobré Zlé
No comment.Najlepšia hra akú som v živote hral a budem hrať.Táto hra má proste gule.Výborné MMORPG ,svet Warcraftu ved už len strategia ma bavila.

-4 Dobré Zlé
super MMORPG!!,ktora urcite zaujme vojou volnostou a questami!
Vela NPC postav ,ktorych mozete ale aj nemusite zabit.
10% dole,ze sa neda hrat na offiku zadarmo len ked si to zacvakate! ale nieje o lacna zalezitost.
Dungov je tu viac nez dost tak ako aj bossov v nych,s ktorych padaju super veci (Itemy).
Su tu dve hlavne Rasy alebo ako s tomu povie:Horda a Aliancia!
Aliancia: zanu hravam skoro vzdy na offiku a patria tu: Ludia.Dwarfovia,Nocny Elfovia,Gnomovia.
Horda: Su tu Orcovia,Taurenovia,Nemrtvy a Trollovia.
dalej sa to deli na rozn Profesie: Paladin,Shaman,Mage,Warlock,Priest,Warrior,Rogue,Hunter.
No a to je asi vsetko.
90%

-5 Dobré Zlé
no takk,, tatto hra je velmi zavislackaa,, :D D: ked hratee a napr. mama vas vola jest, tak jej odpoviete, pockaajj dokoncimm LVL.. :D ale inac je to hra s kopa moznostami.... proste je to super... hra :-)grafika nie je moc dobraa.... ale da sa..ten svet je velmii velkyy.... no proste preto davam 90 %.. :)

-5 Dobré Zlé
Jeto vinikajuca hra ale hneva ma to ze ti musia poslat pozvanku a treba to platit ale uz som to vela krat hral len by ma zaujimalo co je lepsie: Za ludí alebo za zlich?

-6 Dobré Zlé
+
- lepšia grafika než v predchadzajúcich dieloch
- velmi dobre spravena questová líniía
- Death knight
- veľmi dobre spracovany Northrend
_

- treba každy mesiac platiť za hranie na oficialnom servery

-6 Dobré Zlé
Mňa táto hra moc nechytala, skôr pred rokom dvomi...ale dnes už nie, je to dosť nereálne v technickej stránke hry aj v tej príbehovej...Poste sa mi to nepáčilo a dosť.

-7 Dobré Zlé
velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre velmi dobre

-12 Dobré Zlé
Celkom fajné a poviem vám na TBC alebo WoTLK to nema!!! Ale ked uz to naozaj chcete tak vam radim kupit si officialnu verziu aj s TBC alebo aj s TBC aj WoTLK.

-13 Dobré Zlé
najväčšia chujovina aku som kedy hral ,nezasluzi si hodnotenie ziadne , iba zabija cas ta hra nic viac

-17 Dobré Zlé



100%kAs3j


100%zmetok






100%TwIter

100%tom.uh

100%matoso



100%mathes












100%misor2



100%Asot


100%misor


100%Gruul







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |