HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 42556 užívateľov

Hry > Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast > hodnotenie


Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast
85%

Moje hodnotenie - Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast





Recenzie - Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast

Vedle Medal of Honor: Allied Assault je Jedi Knight 2: Jedi Outcast jasnou jedničkou na poli svého žánru.
Ďalšia perla FPS je na svete, pre fanúšikov SW povinnosť, pre ostatných dobrá príležitosť zahrať si skutočne vynikajúcu FPS.


Užívateľské hodnotenia - Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast

tato hra je celkom dobra aj ked nie je najnovsia ale aj grafika je celkom ok a je to zabava aj ked miestami je to dost tazke

+3 Dobré Zlé
tak táto hra je podla mňa velmi vidarená aj ked neni najlahsia len blbý americania robia stále lachsie hry ze tam skoro nemusis nic robit a nic rozmíslat . táto hra je velmi pekne spravena je tam citit ten príbeha prostredie star wars nakviac sa mi paci misia po valey ked v nej nakone ziskam mec

0 Dobré Zlé
Z neurvalého Kyle Katarana sa stáva niekto kto opäť zachraňuje galaxiu, tentokrát svetelným mečom, nebude však z neho priam ideálny Jedi. Myslím že využiť túto psotavu opäť vynieslo na povrch celkom slušnú hru, ktorú som prešiel nespočetne vela ráz, ktovie ako by skončila keby sa dalo prikloniť na temnú stranu. Príbehovosť je spracovaná celkom obstojne, v niektorých pasážach mi príde trošku zaostalá, ale ako fanúšik star wars si potrpím an chronologiu a tu žiadnu triesku v nohe nevidím. Prepracovanosť používania síl, je trochu mizernejšia, nabindovať ich a zvyknúť si v tak krátky príbeh mi príde zbytočné. Niektoré sily som ani nevyužil. Tak isto mi prídu zbytočné skákacie a blúdiace leveli po katakombách.

0 Dobré Zlé
-: bugy, miestami obtiažnosť a blúdenie, príbeh, občas umelá inteligencia
+: grafika, audio, efekty, hudba, zábava, atmosféra, herná doba, schopnosti, svetelný meč a ostatné zbrane, súboje, nepriatelia, roboti, planéty, multiplayer
Verdikt: Temnej stránke sily opäť zazvonil ranný budíček a vynára sa z temných hlbín chladného kozmu. Tomu má zabrániť Kyle Katarn, ktorý vymieňa baterky z minula vo svojom svetelnom meči. Príbeh nie je nič extra, no odohráva sa v skvelých kulisách vďaka výbornému technickému spracovaniu. Úrovne sú rozsiahle a lahodia oku, no niekedy sa môže dostaviť blúdenie. Je jednoduché si nevšimnúť jeden dôležitý panel medzi ďalšími nepodstatnými, ktoré vyzerajú v podstate rovnako. Cestu za odvrátením temnej hrozby strpčujú rôzni nepriatelia, ktorých inteligencia má občas slabšie chvíľky, ale ich sila spočíva v ich počte. Likvidácia nepriateľov je zábavou vďaka bohatému arzenálu zbraní, svetelnému meču a ešte aj špeciálnym schopnostiam. Tie sú dôležité aj v mimoriadne zábavnom multiplayeri s dostatkom módov a máp. Jedi Outcast je jednoducho podarenou kapitolou z univerza Star Wars.

0 Dobré Zlé
Snad jedinej Star Wars v historii, co je s hratelností, vizuálem a příběhem tam, kde má být.Tento a Jedi Academy.Toto je původní koncept a tento koncept také byl ukončen po vydaní Force Unleashed.
Každopádně nehorázný nařez, na kteréj nezbývá nic, než vzpomínat.Lucas Arts je fuč a Star Wars hry šli do piče s nim.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Skvela hra , roschodi to aj moja kalkulacka :D
Pohodovka s peknim pribehom , neco tomu chiba ale preca je to jednena s mala pohodoviek .

0 Dobré Zlé
Mne sa táto hra dost paci. Som radsej na rpg-čka, ale ked som vyskúšal toto tak hore palcom. Grafika nie je naj, ale zato ovladateľnost a všetko sa mi páci. Toto nie je hra ktorú prejdeš za 5 hodín. Tu musíš čeliť ťažkým úlohám. fakt dobrá hra podľa mňa :)

0 Dobré Zlé
je to super hra a grafikou na rok 2002 je velmi dobra.Presiel som to minimalne 20 krat ale bavi ma to...aj ked miltiplayer ma moc neohromil preto ze je uz malo serverov a malo hracov urcite je to jedna znaj hier co som hral...2% u mna statila multiplayerom

0 Dobré Zlé
Kto by si myslel, ze svet Hviezdnych Vojen umrel tak je naomile, dalej zije a rasie. Nejsom nejaky prehnany fanusik, ale tato hra ma bavila, zaujimavy pribeh, na rok pekna grafika, ovladacie prvky boli prijemne a intuitivne. A co viac dodat k tomu, ze vacsinu casu som sa najradsej ohanal svetelnym mecom.

0 Dobré Zlé
Veľmi kvalitná hra nato že bola vydaná v roku 2002 , samozrejme dnes je iná grafika a iné veci ale natu dobu fakt pecka prešiel som ju mnoho krát a neustále ma baví sa oháňať mečom a použivať schopnosti :D
Ja osobne ju môžem len odporučiť :)

0 Dobré Zlé
Velmi dobra hra s prepracovanym dejom, narocnymi misiami a v celku slusnym mp. Nad hranie so svetelnym mecom nic nema odporucam .

0 Dobré Zlé

100%misor

100%msior2



100%micmar



100%miki07


100%misor2





100%BAX




60%BixS


100%Durge




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |