HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 46399 užívateľov

Hry > Chrome > hodnotenie


Chrome
77%

Moje hodnotenie - Chrome





Recenzie - Chrome

Chrome je určitě lepší než podobný Unreal II, ale aby se dostala mezi nesmrtelné střílečky, na to jí přece jen ještě něco chybí.
Chrome je "klasickou" FPS, ktorá sa vymyká tomuto štandardu použitím implantátov, vozidiel, rozsiahlymi prostrediami a atraktívnou grafikou.


Užívateľské hodnotenia - Chrome

76%qwer
Chrome je priemerná FPS. Hra je spracovaná ceľmi precízne. Najväčšou zaujímavosťou sú implantáty, ktoré ovplyvňujú vlastnosti vašej postavy.

0 Dobré Zlé
-: bugy, sporná umelá inteligencia, misie, atmosféra, príbeh, väčšina úrovní a ich náplň, pocit zo streľby, hudba, dizajn, vesmír, animácie, stereotyp a nuda, super schopnosti
+: menu, grafika, efekty, zbrane, dopravné prostriedky, niektoré lokácie, multiplayer, hracia doba, možnosť viacerých zakončení SP
Verdikt: Chrome sa neúspešne snaží byť konkurentom pre Unreal 2. Po technickej stránke je hra na tom celkom dobre, ale v ostatných zlyháva. Atmosféru hry kazia bugy a divná streľba zo zbraní a ďalšie veci. V singleplayeri sporná umelá inteligencia je raz totálne slepá alebo totálne presná. Do hry sú zakomponované akési super schopnosti, ktoré skôr pôsobia zbytočne a rušivo. Misie a úlohy sú nudné ako aj celý príbeh. Niektoré lokácie dokážu prekvapiť, ale iba miestami. V animáciách vo vesmíre pôsobí samotný vesmír veľmi pusto. Naopak pozitívne pôsobia dopravné prostriedky, možnosť viacerých koncov singleplayeru a multiplayer, ktorý hrá málo hráčov, ale aspoň ten dokáže na chvíľu pobaviť. Celkovo Chrome je slabým konkurentom obdobným hrám, ktorému je lepšie sa vyhnúť a zahrať si Unreal 2.

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |