HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 28627 užívateľov

Hry > James Bond 007: Nightfire > hodnotenie


James Bond 007: Nightfire
65%

Moje hodnotenie - James Bond 007: Nightfire





Recenzie - James Bond 007: Nightfire

Narychlo splácaná herní fraška, která si v konkurenci No One Lives Forever 2 nezaslouží pozornost ani skutečně hladových hráčů. Ostatně, na předvánočním trhu jich mnoho nepotkáme.
Celkovo vás hra chytí a vžijete sa do prostredia tajného agenta podobne ako to bolo v No One Lives Forever 2. Úlohy sú tak stredne ťažké a aj keď sa niekedy trochu viac nahľadáte keďže nemáte nič na lokalizovanie vášho cieľu a neviete kam skôr ísť, ale vcelku sa všetko dá nájsť a aj prežiť.


Užívateľské hodnotenia - James Bond 007: Nightfire

100%flapy
velmi dobrá hra cez internet podla mňa je to najlepšia multiplayer hra.proste som hral singleplayer a nevedel som to prejsť. začal som hrať mutiplayer.a už som nevedel prestať.prosťe super takže 100%.



0 Dobré Zlé
Hru som hral už dávnejšie a celkom sa mi páčila. Má však dóóóóósť veľa chýb. Pri každej ťahšej prestrelke v jednom kuse sejfujete a občas musíte fakt dlho rozmýšľať čo sa od vás vlastne chce. Najlepšie bolo keď som s pár heltami odrážal príval nepriateľov a potom som zistil že stačí dobehnúť ku dverám a je koniec :D Hra však môže zabaviť, ale radšej si ju stiahnite ako by ste ju mali kúpiť.

0 Dobré Zlé
Mě ta hra nepřipadá až zas tak špatná... Je pravda, že místy skutečně nevíte, co máte dělat, nebo kam máte jít a místy je vidět až moc velká náročnost. Tedy alespoń promě. Jinak je to hra dobrá, určitě nadprůměrná, jen občas nepřehledná...

0 Dobré Zlé
Hodnotim ps2 verziu a bolo to super akcne misie super zavosne tiez a gatgety skvele.grafika bohovska na ten rok.zaujmava zapletka hracia doba je okolo 15 hodin a levely su dlhe a spravne tazke.cely arzenal zbrani.brosnan sa fakt podoba.a tesim sa na pokrcovanie

0 Dobré Zlé
Fajn hra až na tie nezmyselné ulohy a podobne ale celkovo je to o ničom.Odporúčam zahrať Blood Stone.

0 Dobré Zlé
To mu se říká profesionální stealth hra.Na svou dobu je to opravdu propracovaný unikát. Každopádně, vše má svou vadu na kráse, a zde to bylo velice omezené vyklonování do stran.

0 Dobré Zlé
To je ta najhoršia hra na svete. Začal som ju hrať a po 5 minutach ma prestala baviť.Tí čo ju chcú kúpiť radím nekupovať.To píšem preto lebo grafika hrozná.Ja odporučam Qantum of Solace alebo Blood Stone

-1 Dobré Zlé

100%Januel









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |