HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 5042 užívateľov

Hry > Rise of Nations > hodnotenie


Rise of Nations
87%

Moje hodnotenie - Rise of Nations





Recenzie - Rise of Nations

RoN nehýří originálními prvky ani vás neomráčí technologickou vyspělostí. Povedlo se jí však vypreparovat to nejlepší z nejpopulárnějších strategii všech dob a výsledek okořenit několika příjemnými novinkami. Škoda jen, že jsou hardwarové nároky tak vysoké a RoN neběží ve vyšším rozlišení než je poněkud standardní 1024×768. Jestli tyto drobnosti zkousnete, budete se náramně a dlouho bavit.
Celkovo veľmi pekná stratégia s rozsiahlym vývojom, množstvom jednotiek a peknou grafikou. V samotnom boji prejdete množstvo taktík od staroveku cez stredoveké katapulty až k modernej dobe plnej bômb. No veľmi pekné, najmä keď niektorý nepriateľský národ trochu zaostane a vy bojujete s lietadlami a tankami proti stredovekým rytierom. Zo samotnej strategickej časti by sa tam ešte zišli nejaké väčšie rozdiely medzi národmi, prípadne aspoň formácie jednotiek, ale inak veľmi dobrá stratégia ašpirujúca na stratégiu roka. Ak vám hra pripomína Empire Earth, tak verte, že ten je len slabým odvarom toho, čo máte tu.


Užívateľské hodnotenia - Rise of Nations

perfektna hra super strategia paci sa mi jak tam zacinam ako neinteligentny narod az ku atomovym vojnam.
Uzastna kampan, ani nie tazka anim nie primitivna taka akurat.

+1 Dobré Zlé
86%Adka
Hra nápadne podobná hrám ako Empire Earth alebo AoE. Myslím, že táto hra je vymakanejšia v pozdejších dobách, čiže nie pravek, ani stredovek, ale nanotechnológie a.p. Tam som sa naozaj vybláznila. Na to všetko som ju zlúskla dosť rýchlo. Zaujímavosťou sú kartičky do nasledujúcej hry a prechod z kontitentu na kontinet kde každá civilizácia má v niečom navrch...V podstate skvelá hra. Môžem odporúčať.

+1 Dobré Zlé
celkom fajn hra, da sa s nou nuda zabit a da sa zabavit aj niekolko hodin :), Odporucam aj dalsim hrat tuto hru

+1 Dobré Zlé
Výborný systém bojov, zisku surovín, rozvoja technológii. Veľmi zábavné, bitky, možnosť ovládať dosť veľké armády, pestrý výber jednotiek, to všetko robí s tejto hry skvelí balíček budovateľskej a vojenskej stratégie. Výborný systém dobývania území, Posúvanie hraníc, diplomacia, možnosť vývinu nukleárnych zbraní, rakiet, raketometov, neviditeľných stíhačiek a množstvo národov proste všetko čo kvalitná stratégia musí mať. Jediným mínusom by som nazval stereotyp hry. Po niekoľkých odohraniach začína byť hra trochu nudná a stereotypná.

+1 Dobré Zlé
no čo k tomu povedat je to dobra strategia hlavne sa mi páčila kampaň o dobitie sveta je tu strašne vela národov

0 Dobré Zlé
Vynikajúca sratégia od tvorcov Age of Empires. Hra ponúkne peknú grafiku s príjemnou hudbou a výbornou hrateľnosťou. Jedná sa o RTS stratégiu, takže sa riadíme "postav a znič". Kampaň je výborná, pretože sa najprv presuniete na 2D mapu sveta a môžete dobýjať územia, je ot na ťahy, následne keď dôjde k obsadzovaniu presúvate sa na mapu. Čiže si môžte aj trochu zataktizovať. To je veľké plus. Môžete to skúsit v rôznych obdobíách, pretože narozdiel od AoE začínate v staroveku a končíte v dnešnej dobe, to si môžete aj nastaviť hneď na modernú dobu atď. skratka je to na princíp Empire Earth. Tiež vám hra ponúkne editor misií, kde si môžte naeditovať hocičo, takže to ocení každý. Len škoda, že to nie je náročné boje sú klasické RTS, takže pre HardCore hráčov to není nič. Nehodnotím to ale záporne. Jednoducho povedané je to lepšie než Age of Empires a Empire Earth. Zábava u tejto hry je, pretože si môžte aj užiť Jadrovú vojnu :), každý štát sa zasypáva atomovkami a je to veľká prča, keď dosiahnete tzv. Armagedon

0 Dobré Zlé
Zaujimavá RTS, kde sa mi páči ten jedinečný vývoj. Začínate v Dark Age, kde sa človek ledva naučil poľnohospodáriť a stavať dediny a cez stredovek kde bojujete s kopijami , vek strelného prachu s prvýmí mušketami sa dostanete až do súčastného veku informačných technológií kde posielate na nepriateľov tanky, stíhačky a odpaľujete atomovky. Len mi tam chýba plnohodnotná kampaň, kedže to má len conquest mapu.

0 Dobré Zlé
toto je len pre hardcore hracov v skrate
+kampane je ich 5 parada (alexdander kampat 2sv. atd)
+ak vynajdete technologiu pre rychle stavanie vtedy to zacina =D
+vela modov najlepsie je asi vrah (zabi urceneho hraca pricom si pod utokom ineho ktory ta ma znicit a po zniceni urceneho hraca dostavas jeho ciel)
+cela hra

je tu jediny minus a tim je

akoze v 2sv. bojovalo proti sebe rusko a amerika? + nato afrika atd? to ste kde poculi? nemecko je kde?

toto by som jedine vytknul na grafiku nepozeram pozeram na vlastnosti hry a ako som sa pri nich zabavil a bavil som sa dost..a este sa aj bavim =) stahovat kupovat parada

0 Dobré Zlé














| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |