HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 36048 užívateľov

Hry > Hidden & Dangerous 2 > hodnotenie


Hidden & Dangerous 2
90%

Moje hodnotenie - Hidden & Dangerous 2





Recenzie - Hidden & Dangerous 2

Přes několik neduhů hodnotím Hidden & Dangerous 2 vcelku vysoko jednoduše proto, že si toto hodnocení zaslouží. Je to netradiční projekt, z něhož čiší snaha o zajímavé nápady a neotřelé zpracování. Zábava na dlouhou dobu, která navíc hráče nutí ze sebe vydat víc než jen chytit myš a kvedlat s ní do stran. Atmosféra není otázkou nepodstatných rádoby efektů, ale toho, jak je hra zpracována a co vás v ní opravdu čeká. Zahrajte si jednu misi na nejvyšší obtížnost a pochopíte, o čem píšu.
Celkovo je HD2 veľmi vydarená hra hodná nástupcu jednotky. Prináša množstvo vylepšení pôvodnej časti, kvalitnú atmosféru druhej svetovej vojny a takmer jedinečnú hrateľnosť. Jednoducho od hry sa neodtrhnete pokým ju neprejdete. Najlepšie na tom je že na rozdiel od Call of Duty hru budete hrať najmenej 15 hodín kým všetko prejdete a to ešte nehovorím o hodinách strávených pri multiplayeri. Respektíve je celkom pekné zahrať si hru najskôr v teamovom móde na ľahšej obtiažnosti a potom si to celé zopakovať v ďalších módoch na ťažšej obtiažnosti. Hra je napriek niektorým chybám veľmi dobrá záležitosť a jej plné preloženie do češtiny jej dodáva na zaujímavosti.


Užívateľské hodnotenia - Hidden & Dangerous 2

fak super hra sa sa harat je to parada a prepad banky hmmm parada fak naj vojna aka sa da zohnat.parada hral som to cez prazky


+1 Dobré Zlé
HD2 je super hra! Až na niektoré levely sa my nedarili prejsť. Dávám jej veľmi dobré hodnotenie. Túto hru odporúčam!

+1 Dobré Zlé
Vynikajúca hra, páčilo sa mi na nej skoro všetko a hlavne že to má CZ dubing, bola to jedna z mojich prvých obľúbených hier !

+1 Dobré Zlé
Je to naj hra o vojne paci sa mi tam ze nemusite mat pohlad ze vidite iba zbrangrafika super a super CZ dabinglen niektore misie su velmo tazke ale daju sa prejst.
+a-
+grafika
+cz dabing
+vela zbrani
+misie
+vojaci
+realnost
+Fakt super multiplayer
-to nema

+1 Dobré Zlé
100%Neyo
Super hra dobrá grafika, nízke požiadavky, dlhý a prepracovaný dej no proste super. Odporúčam kúpte a hrajte.

+1 Dobré Zlé
HD 2 mám veľmi dobré spomienky..
+ Super hrateľnosť.. Super misie.. Super CZ Dabing a hlavné dlhé misie čo je super :)
ale zas je tam mnoho chýb..ale i tak vysoké hodnotenie 89% :)




+1 Dobré Zlé
je to jedna z najlepsiech vojnovych hier aku som kedy hral na ten rok skvela grafika,hratelnost,dej proste parada bavila ma a vzdy ma este aj bavi.odporucam tuto hru.

+1 Dobré Zlé
Dobra hra ale su tam aj nejake tie chyby ale prevazuju pozitíva.Celkom dobra po grafickej stranke a takisto aj po tej co sa tyka misii.

+1 Dobré Zlé
No paci sa mi tato hra da sa to hrat nema to ani visoke poziadavky no je to v poho radim vam kupte si to

0 Dobré Zlé
tota hra je ako spica je lepsia aj auta zbrane niejeto sracka hraci su paradni rozhodne by som ju odporucal

0 Dobré Zlé
100%jjakub
tahle hra je lepší než call of duty a vymakanější sice jsou tam strašně těžké mise ale multiplayer stojí za to.

0 Dobré Zlé
Mám skvelé spomienky na túto hru. Báječná, skvelá a výborná. Skvelý nápad dať do obdobia druhej svetovej vojny misie SAS. Misie boli dosť dlhé a aj veľmi zaujímavé. Vyskytovali sa tam aj chyby, ale na kvalite tejto hry to nič neubralo. A hlavne na zábave.

0 Dobré Zlé
je to skvela hra na ten rok az nadpriemerna grafika odporucam nekupovat ale stahovat cez piratebay pre tích co zhanaju dobre hry na stiahnutie

0 Dobré Zlé
50%TsJK
Hry sú nato aby ste sa odreagovali - zahrali si - trocha si nechať zobrať čas, ale ako to už býva či už pri moderných alebo starých hrách ako je aj Hidden & Dangerous 2 hra vám akurát tak zvýši šance na srdcový infarkt.

- Inteligencia nepriateľov nič moc - opäť tu hraje neférovosť voči hráčom

- Taktický mod - kedže hra je zamerané predovšetkým na tento prvok, mohli sa stým viac pohrať

- Zbrane - až na niektoré nezmyselné docela to ujde - napr. STG44 ako ťažká zbraň ? možno akurát tak jedine pre čechov - a Panzerfaust ako zelený a velký ? - neboli ste príliš dlho na slniečku ? asi áno...

- Modely vozidiel - až na niektoré výmysli to ušlo

- Cutscény - napr. misia pri banke - Shermen v cutscéne dá Tigrovi 1 ranu ? vážne ? choďte sa vyspať z opice !

- Misie - docela naivné, niektoré zo skutočnosťou majú len málo spoločné

- Hod granátom - ako keby ste neovládali vojaka ale dieťa ( zlaté Call of Duty )

- CZ dabing - je síce super, ale tiež má drobné chyby

Cez tieto nedostatky som sa rozhodol dať hodnotenie také, aké som dal čiže 50% čo je polovica - aj keď mám tušenie, že si zaslúži oveľa menej - snaha bola.

0 Dobré Zlé
100%BixS
+ Zpracování tématu jednotky SAS
+ Herní prostředí
+ Variabilita misí
+ Široký výběr zbraní
+ Dabing
+ Atmosféra
----
- Občas dost těžké
- Kiksy v AI

VERDIKT: Vynikající česká hra s napjatou atmosférou a příběhem. Svým zpracováním a důrazem na realitu si drží laťku hodně vysoko. Povinnost si zahrát, pokud milujete 2. sv. válku!

0 Dobré Zlé
rovnako ako Vietcong aj toto je moja stará dobrá srdcovka a klasička, kto to nehral akoby ani nebol, detstvo bolo aj vďaka tejto hre o trocha lepšie ;)

0 Dobré Zlé
Tato hra má všechno,co od her vyžadují opravdu vášnivý hráči,kterým jde o taktický zážitek.Je tam k dispozici jak taktický mod (strategický pohled),tak i akční mod z pohledu 3 i 1 osoby.Opravdu je to hra,která vyžaduje promyšlení taktiky dle požadavku hráče.Pokud si hru opravdu chce člověk užít,tak jedna mise ho vyjde i na hodinu a půl.Atraktivní je taky engine,který byl použit i v legendárním díle Mafia 1.

0 Dobré Zlé
Stará klasika, ktorá sa pomerne dosť odlišuje od svojich predchodcov. Dlhá kampaň, iné rozmery a veľa pozmeneného. Jedna z mojich najväčších srdcoviek.

0 Dobré Zlé
HD2 je super hra pamatam ked som j zacal hravat a zahram si ju este hoci kedy ked mi pride na chut. Super grafika misie a je to urobene dost realne. Je tu aj paradny multiplayer.
tejto hra davam 99% a to preto ze ziadnej hre sa asi neda dat 100% a ze ma vela + a ja som ziadne minus nenasiel odporucam ju vsetkym co toto citaju
+zbrane, misie, 1pv a 3pv, grafika, nepriatelia, dabing(CZ), multiplayer, a vela dalsieho

-??


0 Dobré Zlé







100%schizo

100%Tomy77

100%cmelko









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |