HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 24132 užívateľov

Hry > The Witcher > hodnotenie


The Witcher
85%

Moje hodnotenie - The Witcher





Recenzie - The Witcher

Výborný příběh, propracovaný svět a odměřená dávka akce přináší skvělou atmosféru, kterou ovšem trochu sráží nedotažené grafické zpracování a hlavně časté a otravné nahrávání lokací.
Hoci Zaklínač nie je dokonalý, jeho kvality výrazne predčia kvantitu. Zaklínač nesklamal, hoci mohol byť o niečo lepší, škoda hlavne tých zbytočných technických závad. Výsledné hodnotenie je s prižmúreným okom, ale zaslúžené. Veď napriek všetkému negatívnemu, čo tu bolo spomenuté, je to jednoznačne najlepšia RPG tohoto roka, s neopakovateľnou atmosférou, akú poznáte z kníh Andrzeja Sapkowského.


Užívateľské hodnotenia - The Witcher

Tuto hru som presiel asi 9x je to podarena hra so zaujimavym dejom nenapada ma ziadne minus ktore som v priebehu hrania nasiel.

+3 Dobré Zlé
Nejlepší RPG, které jsem kdy hrál (pravda, moc jich za sebou nemám ale to je tím, že mě svou náplní nezaujaly). Drsný fantasy svět, kdy nebojujete proti nějakému arcizlu ale proti něčemu jehož pohnůtky jistě pochopíte a asi si řeknete, že na tom něco je. Narozdíl od jiných RPG jde toto naprosto jiným směrem. Postava je daná, stejně tak charakter, vlastnosti, minulost. Nejste bezejmený hrdina, který se z nicky vypracuje na nejlepšího mága, válečníka, alchymistu, či něco podobného. Hra se nesnaží zavděčit každému, takže nemáte absolutní volnost ve všem ale jste svázáni určitými věcmi (tím nemyslím okraj mapy:) Příběh je do jisté míry nelineární a čeká vás řada rozhodnutí, jež jsou ale velice důležitá a dříve nebo později jejich následky ucítíte na vlastní kůži. Není to ale tak černobílé, jak bývá běžné. Dá se říci, že vaše rozhodnutí vždy přinesou negativa a teď jde jen o to jaká. Rovněž je dobré připomenout, že tahle hra není pro děti. A teď nemyslím sprostá slova, násilí, nahotu apod. Jde o to, že jen těžko pochopí ten svět kolem, to o čem se mluví a to o čem se má rozhodovat. Ti ať se vrátí k bezduchostem typu COD, protože Zaklínač opravdu je jen pro dospělé.

+1 Dobré Zlé
No podľa mňa je to veľmi výborná hra, ak má niekto rád hry takéhoto typu, tak si tam určite nájde svoje, ja neviem, akože len teraz som začala hrať takéto hry, a už teraz hľadám niečo podobného typu, pretože ma to fakt bavilo. Najlepšie na tom bolo, že sám hráč si tvoril príbeh, čo bolo úplne super. Najradšej by som si to zahrala ešte raz, aby som vedela, ako by dopadol koniec, keby som sa pridala k Rádu planúcej ruže, a nie k Elfom :). No jednoducho vrelo odporúčam, čo vám poviem, už sa chystám na dvojku. Aj keď tá sa mi už podľa začiatku nezdá taká výborná, ale uvidíme, keď to dohrám :).

+1 Dobré Zlé
Zahrál jsem si jí poprvé, nedohrál. Podruhé také ne. Nevím, zdálo se mi to nezáživné. Po pár letech jsem jí zahrál znovu a natolik mě uchvátila, že jsem si prostě musel koupit i druhý díl. Výborný nelineární děj, technika boje také ujde, vylepšování postavy a znovu nevíte co čekat... Je pravda, že když jsem si po dohrání dvojky jedničku zahrál, už mě tolik nebavila, takže doporučuji nějdříve dohrát první díl...

+1 Dobré Zlé
Vynikajúce RPG , odporúčam super dej,hra,postavy,všetko proste užasné najlepšie je to ze mate stále rozhodovanie nad vaším osudom od ktorého záleží príbeh.

+1 Dobré Zlé
Zaklínač od Sapkowského je spolu s Tolkienovým svetom Stredozeme mojou srdcovou záležitosťou a preto som očakával, ako to celé dopadne. Príbeh a scenár ma naprosto nadchli, no moja eufória značne utrpela následným zistením o zložitosti a neprehľadnosti ovládania a nedotiahnutosti enginu hry. To sa ale po čase dalo zvládnuť, no neustále nahrávanie a tým "rozsekanie" hry na časť kým sa hrá a čakanie pri nahrávaní ďalšej časti mi nedalo si spomenúť na legendu Morrowind, kde sa takmer na nič nečakalo a optimalizácia skriptov ešte aj dnes predčí mnohé tituly. Samozrejme tak gigantický projekt, akým je Zaklínač nemá v hernom svete moc konkurencie a preto ho stavia mimo normálne možnosti hodnotenia. V skutku až na ten nepodarený engine vynikajúca hra!

+1 Dobré Zlé
99%kufl
prave som sa dostal do IV. kapitoly a už teras možem povedat že je to podlam mna vynikajuca RPG zo skvelím príbehom a grafikou ... nemam čo zlého nanu povedat moc sa mi paači ... no miestami mi sekla ale to koli moju smejd. notebooku ...

+1 Dobré Zlé
Tak tohle je ubohost. Divam se na recenze, rikam si, to bude hruba hra, pustim to a takovej sranec. Pohyby uplne strasny, boje otresny (nejhorsi bojovej system co sem snad kdy videl..HRUZA), dokud sem nezacal hrat tak se mi ta hra celkem libila, ovsem po konci "ukazky" ...BLEE... Hratelnost je proste uplne na ****, se divim ze sem to vydrzel hrat do konce, a to jen ze zvedavosti. Par plusu to ma...treba grafika vypada v rozhovorech a ukazkach pekne, nebo kouzla taky ujdou, ruzne zbrane na ruzna monstra je supr, ale to bude vse. A dabing je STRASNEJ!! Diky bohu ze sem si to kdysi nekoupil. Nechapu jak takovy hovinko muze mit take dobre recenze.

0 Dobré Zlé
Vyborna hra s vybornou grafikou, pribehom a vela dalsimi vecmi. Nedavno som to cele presiel je to dlha hra ulohy a prisery sa mi pacily a dobry bol aj cely pribeh

0 Dobré Zlé
Táto hra má skvelí dej z množstvom zápletiek ktoré vás úplne vťahujú do deja. Grafika výborná , hah a ten český dabing nemá chybu nie raz som sa zasmial na rozhovoroch postav ich vtipný podtón .. celkovo hra sa mi páči veľmi a jediná chybička čo sa škádli je to že nejde vo Windows 7 ... ale aj tak to na hodnotenie nemalo vplyv :)

0 Dobré Zlé
Jednoznacne najlepsie RPG ake som kedy hral dej je skvely suboje su skvele grafika je skvela akerat nacitavanie sekvencii dlhsie trvalo ale v datadisku to upravili. Proste super hra odporucam a tesim na jej pokracovanie


0 Dobré Zlé
Podľa mňa je Zaklínač najlepšia RPG vôbec, výborná grafika, originalita, skvelý systém súbojov, príbeh a tiež skvelý český dabing robia túto hru povinou výbavou každého hráča. Len tie požiadavky.....

0 Dobré Zlé
Ja osobne som fanúšikom série o zaklínačovi . Teda ma táto hra nadmieru bavila . Prekrásny a dokonalo spracovaný svet. Skvelé úlohy . Príbeh je taktiež spracovaný na jedničku . Plný nečakaných zvratov . Príbeh má v sebe trochu detektívky a obrovské množstvo akcie . hrateľnosť bola vcelku dobrá ale museli ste si zvinúť na bojový systém . Ale veľkým mínusom bolo časté a zdĺhavé načítavanie lokácí . Dávam 93% a odporúčam túto skvelú hru každému milovníkovi zaklínača a RPG hier .

0 Dobré Zlé
Zaklínač je jedna z mojich obľúbených hier a to najmä kvôli svojmu príbehu. Príbeh sa pekne plietol, na začiatku sa zdalo, že Geralt vie presne koho potrebuje nájsť, ale v ďalšej kapitole tomu bolo inak.
Geralt sa postupom času doslova prebojoval viacerými lokalitami (jedna lokalita (kapitola) bola naozaj trocha nudná), veľa boja, väčšinou skupinové súboje, mnoho vedľajších úloh (treba ich dokončiť pred vstupom do ďalšej kapitoly, inak sa zrušia).
Viacero zvratov, možnosti vybrať si na koho strane budeš bojovať, no v konečnom dôsledku to priebeh hry veľmi neovplyvnilo.
Grafika hry je vcelku pekná. Rozhovory postáv sú niekedy nudné, zdĺhavé prázdne reči, no hlavne pri vedľajších úlohách. (Zaklínač 2 má určite pestrejšie rozhovory.)
Ovládanie hry môže byť na začiatku dosť stresujúce, ale v tom nevidím vôbec problém. Pár ľudí sa zlostilo na bojový systém, ktorý je podľa mňa úplne v poriadku. (Zaklínač 2 ponúka úplné zmenený bojový systém, práve v 2 som mal problém.)
Postavy, no tie sú skoro všetky rovnaké, okrem tých hlavných, avšak jeden človek dabuje tucet ďalších postáv. Scénky intímnych chvíľ zaklínača sú zaujímavé, avšak niekedy až smiešne, ako sa k nim prepracujem v rozhovore. (Tieto scénky si môžete užiť v plnej kráse v Zaklínačovi 2.)
Stojí za to, je to úžasná hra. Dúfam, že som vás trochu nadchol, aby ste si hru zahrali.

0 Dobré Zlé
Fakt dobrá hra.Pro mně jo.Je to jak serial ale ve hře já už jsem viděl celou řadu serialu je to faktycky dobrý né dobrý vinikajicí ani to ne.
Ta hra se prostě nedá ohodnotit ty efekty :-D

0 Dobré Zlé
+ pribeh plny zvratou, prekvapeni, zamyslenia
+ upgrady maju zmysel a su citit
+ grafika ma pekne farby
+ boj je jednoduchy a je mozne utocit aj na viacerych nepriatelov
+ scenar nieje zbytocne natahovany, je zmysluplny
+ hra co ma vsetko co ma mat na vysokej urovni

0 Dobré Zlé
vskutku dobrá hra sú tam určité chyby ale inak dobré odporúčam fanúšikom fantasy RPG
neodporúčam slabým povahám a detom
môj názor: RPG s najlepším príbehom aký som kedy hral vyšetrovania záhad ktoré vás dovedie k prekvapivému koncu aj ked podla mna tam mohly výrobcovia zapojit viacej známych postáv s Kníh

0 Dobré Zlé
+mistrovské zpracování
+úžasný příběh
+skvělá hratelnost

Hra mi opravdu sedla a je to pro mě hra kterou hraju dokud jí nedohraju a myslím na ní kudy chodím..



0 Dobré Zlé
Ja osobne som fanúšikom série o zaklínačovi . Teda ma táto hra nadmieru bavila . Prekrásny a dokonalo spracovaný svet. Skvelé úlohy . Príbeh je taktiež spracovaný na jedničku . Plný nečakaných zvratov . Príbeh má v sebe trochu detektívky a obrovské množstvo akcie . hrateľnosť bola vcelku dobrá ale museli ste si zviknúť na bojový systém . Veľkým mínusom bolo časté a zdĺhavé načítavanie lokácí . Dávam 90% a odporúčam túto skvelú hru každému milovníkovi zaklínača a RPG hier .

0 Dobré Zlé
Aké fanúšik kníh som bol veľmi spokojný. Súbojový systém bol zaujímavý a elixíry pri vyššej obťažnosti nevyhnutné. Svet mal tú správnu atmosféru a rozhodnutia boli zaznamenania hodné .-)

0 Dobré Zlé
Pútavé prostredie, veľa zaujímavých postáv a samotný Geralt je to, čo ma na tejto hre najviac fascinovalo. Príbeh dokresľoval plusy a hra vás vtiahla do deja.

0 Dobré Zlé
Tak po vela kladných ohlasoch som sa do Witchra pustil a musim povedať že ma hra velmi ale velmi sklamala. Aj ked som si to zahral az ked davno 3ka je vonku, stale enchapem co hracov vedie k tak vysokym hodnoteniam. Zaklinač mi pripada ako primityvne a vela prvkami okopirovane RPG. Smiešne a zastarale questy, zbitocne zdhavy a obmedzený pohyb po svete, velmi priamociari pribech. A aj natu dobu co hra vysla graficky dost zastarala je. Pre mna osobne Zaklinač je len ťažký priemer medzi RPGčkami a lutujem aj tych 2,50 co som zaplatil na steame. Po dohrani som sa rozhodol ze do 2ky a 3ky sa radsej ani nepustim.

0 Dobré Zlé
Zaklínač je moja srdcovka, nemôžem inak ako udeliť 100%. Hra ma vtiahla svojim príbehom, ľudskosťou a problémamy, ktoré sa dotýkajú aj dnešnej doby. Grafická stránka hry je veľmi podarená, dobre sa na ňu pozerá aj po rokoch, kedy píšem toto hodnotenie a vždy sa k nej rád vraciam. Český dabing Geralta znel trošku roboticky ale ani to nebolo nutne zlé, lebo to podčiarkovalo, že Geralt je bezemočný mutant - zaklínač, aj keď vieme, že Geralt má emócií viac ako dosť, ale často aspoň predstiera, že ich nemá. Je to vyspelý príbeh pre dospelého človeka, žiadne rozhodnutie nie je dobré alebo zlé, ide o voľbu a následok. Dnes sa dá zohnať prakticky zadarmo a aj tak je to stále to najlepšie medzi hrami.

0 Dobré Zlé
Ak máte radi tak trochu retro RPG(lebo TW1 medzi ne zapadá XD) kde dvere znamenajú loading screen, tak táto hra je stvorená pre vás!
Ale ani nový hráči, nech sa nenechajú odradiť, za ten soundtrack a epilóg sa to naozaj vyplatí!!

+epilóg (bol som fakt prekvapený tým vymakaným záverom)
+SOUNDTRACK (úžasná atmosféra)
+VEĽKÉ veci majú malé začiatky (nikto vtedy ani netušil kam séria dospeje)
+aspoň nejaká vernosť originálu (mohlo to byť aj horšie)
+je tu aj CZ dabing
+módy ako: Rise of the white wolf, FCR a ostatné (skúste ich už pri 1. prejdení hry, váš zážitok bude 2x lepší)
+komunitou vytvorené questy (free DLC)

-starý engine (veľké limity v hrateľnosti)
-absencia Ciri a Yennefer, NEPADNE O NICH ANI SLOVO, namiesto toho sú nahradený Alvinom a Triss
-príbeh je fakt trochu chabý, ale za ten záver sa to oplatí
-zlý framerate
Hra je na PRASTAROM engine ktorý zle využíva váš procesor. FPS môžu v meste klesnúť až o polovicu!! Žiadny patch alebo FIX neexistuje a nikdy nebude, zníženie už aj tak slabej grafiky nepomôže! Engine je až príliš starý.

ODPOÚČAM aj napriek negatívam. Hra vám navyše poskytne kopu zadarmo obsahu vďaka komunitou vytvorenými adventures (questy).



0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Přiznám se, že ke Geraltovi jsem měl vřelý vztah dávno před vydáním této hry, což mohlo trochu ovlivnit mé hodnocení, nicméně tato hra mě totálně pohltila. Začátek má sice trochu vlažnější, když se dlouho neobjevují jiné potvory než fosforeskující psi a utopenci, ale jakmile se dostanete do města, už to frčí a nezastavíte se, dokud to nedohrajete. Navíc mě naprosto fascinovalo, jak dokonale tvůrci trefili styl vyprávění, dialogy a příběhové zvraty. Jako by scénář psal sám Szapkowski.

0 Dobré Zlé
-: bugy, obmedzený pohyb, inventár, bojový systém, loading, komplikované ovládanie
+: grafika, herná doba, atmosféra, príbeh a možnosti voľby a ich dopad, herný svet, umelá inteligencia, rozvoj postavy, nepriatelia, herná doba, znamenia
Verdikt: Geralt z Rivie a taktiež z kníh Andrzeja Sapkowskeho sa vďaka štúdiu CD Project dostal na obrazovky PC. Úvod príbehu sa nesie v znamení amnézie, ako vo väčšine RPG. Hra sa skladá z piatich kapitol a úvod na Kaer Morhen v podstate slúži ako tutoriál pre oboznámenie sa s jednotlivými vlastnosťami hry a ovlávaním. Príbeh sa zameriava na pátranie po tajomnom spolku Salamandra, k čomu sa postupne nabaľujú ďalšie vedľajšie úlohy. Tie je vhodné plniť z pohľadu rozvoja hlavného hrdinu, hernej doby a spestrenie herného zážitku. Vlastnosti postavy ovplyvňujú zvolené talenty v rámci stromu rozvoja, ktoré súvisia s viacerými atribútmi a taktiež mutagény alebo odvary s dočasným efektom. Úlohou Geralta, ako Zaklínača, je likvidovať monštrá, kde nastáva prvý problém a to je bojový systém, ktorý nie je najideálnejší a neustále prepínanie medzi bojovými štýlmi sa stane postupne otravné. Popritom sa môže zapliesť do politických bojov alebo aj s mladými dámami. Herný svet je pestrý a uveriteľný aj vďaka správaniu NPC, no čo sa týka pohybu, do značnej miery obmedzený. Voľby v príbehu však majú reálny dopad na svet, ktorý hráčov dokáže vytrhnúť z bežných RPG rozprávok.

0 Dobré Zlé
Malo akcie, vela zbytocneho kecania castokrat o nicom, dlhe ukladanie, caste a dlhe nahravanie, nezaujimave lokality, neprehladny inventar a este viac neprehladnejsie ulohy. A to uz vobec nespominam neskutocne hlupy bojovy system. Hlupa hra 40%

-1 Dobré Zlé
osobne sa mi nepáčilo spracovanie tejto hry, za najväčší mínus považujem hádam najhorší súbojový systém s akým som sa v hrách stretol, ďalej až infantilne naivne riešene Geraltove milostné dobrodružstvá, celkovo výtvarne spracovanie, trochu nezáživný strom vylepšovania, umelo sa tváriace ako hra pre dospelých, nasilu predĺžovane (čo mala 4. kap spoločné s celou hrou), čakal som otvorený svet i keď chápem, že sa museli prispôsobiť príbehu, loading a znova loading, rpg prvky ako plnenie úloh a dialógy boli tuctové v rámci svojho žánru, pre mňa sklamanie hlavne ten neskutočne nudný súbojový systém, 60% aj to len preto lebo je veľmi málo 3th person RPG zo sveta mečov a kúziel

-1 Dobré Zlé
Pekne podana hra podla kniznej predlohy, nadherna grafika, zaujimavy nepriatelia, zaujimavy sposob bojovania, len myslim ze sa tvorcovia trosku mohli pohrat so samotnym prevedenim bojoveho stylu. Ako RPG u mna velmi dobre zabodovala :)

-2 Dobré Zlé
Knižnú predlohu síce nepoznám, ale jedno je isté - hra je výborné rozsiahle RPG, pravdepodobne jedno z najlepších vôbec. Pre fanúšikov žánru bezpodmienečná povinnosť. Plusy nemá zmysel bližšie popisovať, preto sa budem venovať len mínusom. Grafický engine je celkom dobre optimalizovaný, no to dlhé nahrávanie medzi lokáciami mohli autori domyslieť podstatne viac. Pri hraní totiž neustále pobehujete z jedného miesta na druhé a čakať niekoľko minút na načítanie lokácie je skutočne frustrujúce. Navyše je tiež veľká tentencia, že pri tomto kroku hra spadne. Tiež mohli autori dať väčší priestor rozmanitosti regulérnych postáv - napr. je dosť smiešne, keď idete po ulici a narazíte na tri babky, ktoré sa na seba podobajú ako vajce vajcu... :)

-2 Dobré Zlé
Podľa mňa je to viac ako hra. Má najlepší príbeh podľa mňa v RPG-čkach. Ešte som to neprešiel ale mám na hru veľmi pozitívny názor . Mňe sa páčia najviac videá a to že s hocikím možeš komunikovať :)

-2 Dobré Zlé
100%arlog
pohodova hra grafika super, pribeh super, az ten pohlad pohoda hra no nemam co viac dodat ;) fakt odporcam hrat

-2 Dobré Zlé
Kdo by to byl řekl, že se z Polska objeví hra, která přesvědčí, že single-playerové RPG hry ještě nejsou mezi dnešnímy MMO-RPG mrtvé. Příběh míchající lásku, vraždy, šmelinu, korupci, sex, drogy, podsvětí nebo 3 možné NE KONCE ale už i průběhy (navíc ne, že támhle chybí jedno NPC, ale že proti Vám stojí 1/2 populace světa a 1/2 zase za Vámi) opravdu chytí. Od krádeže ingrediencí na začátku až po město s nejživějšími ulicemi ve světech RPG (myšleno NPC) v plamenech není stará ošlapaná cesta. Comba mečem míchaná s utočnímy znamenímy (kouzly) používaná na nepřátele lidmy počánaje a požíračky mršin konče nepřestanou bavit ani v poslední kapitole v posledním boji, na který Vás čeká minimálně 18-ti hodinová cesta. + Plná česká lokalizace vytvořená s citem pro situace a neupejpající se použít ostřejší slůvka.
Zamrzí obrovská velikost save (až 180 mega), občasné pády nebo místy grafické nedodělky (postavičce při rozhovoru vlají fousy přes celou hlavu). Někteří mouhou být zaraženi omezenými možnostmi pohybu = 2-4 lokace na kapitolu, ale ono to stačí.
Pánové z Polska ukázali svaly a poslali světu vzkaz, že tu jsou ještě hry, které stojí za to hrát bez dalších lidí a že je reálné udělat hru, u které se musí myslet jako detektiv, král nebo alchymista.


-3 Dobré Zlé
Ach jaj, skvelé časy so Zaklínačom.Nadherna grafika, Cz dabing,dejovosť,škoda že sa to tam točí iba okolo Wyzimy a močiarov a ostrov čierneho rybáka xD :(( inak svelá hra. 2% dole za maly priestor na hranie

-3 Dobré Zlé
Normalne je mi ľuto že som na túto hru nemal toľko času a nevychutnal si ju už skor... je to proste rpg s paradnym pribehom s knihy od Andrzeja Sapkowskeho proste je to hra ktora ma ako sa vravi šmrc..
+boj
+spelly
+samozrejme česky dabing
+ženy
+minihry
+zaujimave ulohy a moznosti rozhodnutia
a aj par minusov
-kusok pokrivkava dabing raz ma oslovil muz so zenskym hlasom
-boj na viacerych nepriatelov
-neustale nacitavanie
-premna az moc maly inventar... :)
proste ked mate cas a nemate uz co by ste hrali je to hra pre vas, hra vas okamzite pohlti do pribehu tak vyskusajte nic s takym podobnym pribehom zatial nenajdete...

-3 Dobré Zlé
Takze meskam tri roky ale to nevadi... v roku 2008 som natrafil na witchera a ze vyskusam...oplatilo sa. Konecne RPG ktore ma nieco do seba a neni to len povrchna hra ktoru prejdete a odinstalujete... witcher je RPG ktore ziska vase srdce i dusu... Otvoreny svet vam ponukne vzdy len to najlepsie ( obrazne povedane) a strhujuci a spletity pribeh vam odkaze zahodte dragon age zahodte wowko zahodte vsetko a podte hrat The witcher...
+ Geralt ako hlavna postava
+ Konecne nelinearny pribeh a moznost moralnych rozhodnuti
+ Moznosti boja alchymia atd
+ atmosfera
- Grafika je pekna ale technicke spracovanie ma mensie zavady
- Loading loading loading.... a zas loading loading loading... kedy to prestane :P
- HW naroky :P aj ked dnes by to problem uz nebol

-3 Dobré Zlé

toto je najlepsia hra aku som kedy hral prepracovany dej neskutocne hlasky vyvoj postav to vsetko ma uchvatilo uz sa tesim na druhu cast

-3 Dobré Zlé
Witcher je hodně dobré RPG, sahající kvalitou, atmosférou a stylem na paty dnes již kultovní serii Gothic. Neplahočíte se celým světem, ve kterým se spíš ztrácíte, místo toho abyste si užívaly, ale pohybujete se v menších, detailních oblastech, které si můžete do nejmenšího detailu vychutnat. Perfektní prostředí, hřbitovy, hrobky, kanály, jeskyně...

+ Grafika
+ Prostředí
+ Monstra

- Bojový systém, není špatný, ale nesedne každýmu

-3 Dobré Zlé
Zaklínač ma ako kniha od Andrzeja Sapkowskeho veľmi neoslovila ale ako milovník dobrých RPGčok som si ho nemohol nechať ujsť. :D Dabing bol dobrý,miestami nadávky,(ale aj to niekedy k dobrej RPGčke patrí.) Príbeh bol premakaný v skutku dobre ale niektoré kapitoly sa mi zdali trochu bez života,potrebovali by nakopnúť. :D Dávam 89%

-4 Dobré Zlé
Zaklínač je veľmi dobrá hra. Má výborný dej podľa knihy Andrzeja Sapkowského. Dej je super, postavy sa chovajú dosť realisticky, veľa rôznych úloh a postáv. Grafika nie je tiež na zahodenie hlavne pri vysokom rozlíšení a detailoch. Troška slabšie je grafika pri nízkom rozlíšení a veľmi časté savy a loady.

-4 Dobré Zlé
Tak az pri hrani zaklinaca som si naozaj uvedomil ake to horke ked sa hry koncia. Tato by mohla trvat na veky a stale by bola zaujimava. Velmi dlha hra pri ktorej sa ani na sekundu nenudite a tiahne vas stale dalej a dalej vdaka takmer dokonalemu pribehu ktory je zatial v hrach jeden s tych najprepracovanejsich a najlepsich. Celu hru ovplyvnujete svojimi rozhodnutiami, cimny a skutakmi. Badate po stopach, co my pripomenulo Assasins Creed. + zvadzanie zien, pokrove hry, bitky po baroch ako relax a to zabalene v krasnej hudbe. Minusy su zanedbatelne - par bugov, horsie graficke spracovanie, dost obmedzeny pohyb po svete. Ale nato pri hrani zaklinaca uplne zabudnete. 92%

-4 Dobré Zlé
Je to velmi zaujimave RPG s perfektnou grafikou vela NPC postav a urcite mi da kazdy zapravdu ze ak mate cesku verziu tak dabing je naozaj odflaknuty ale o anglickej verzii sa to povedat neda.
Je to fakt dlha hra s kopou Q a moznostou varit si rozne lektvary,ktore vam mozu aj zachranit zivot.V hre je perektne ovladanie bojov na blizko ale urcite kazdy tiez pouzil kuzla,ktorych nieje vela ale zato su dost ucine.
Je tu dost velka herna rozloha a v niektorych mestach si mozete zahrat rozne vedlajsie hry napr. Sutaz v piti alkoholu,hadzanie kociek alebo aj sex...:D
proste je to perfektne RPG ,ktore nema skoro ziadnu chybu.
90%


-4 Dobré Zlé
Hre je úžasná atmosféra ktorá vás neprestane baviť a najlepšie je že vaše rozhodnutia majú pliv na celkový príbeh hry a jeho koniec. Cela hra je rozdelená do kapitoly. Grafika je z cela úžasná. Na tuto hru sa nedá povedať nič zlé. Je to najlepšie RPG ktoré som kedy hral. Prešiel som ton 3-krát a a tak isto ma to bavilo ako na 1-raz keď nie ešte viac.
Celkové hodnotenie...............94%


-4 Dobré Zlé
Tak toto je moja srdcovka:) milujem proste tuto hru, mala krasny dej, krasnu grafiku, presla som ju dvakrat a sibalo mi z nej este dobreho pol roka...koniec ma dostal, pretoze skoncil dost zvlastne...ku koncu deja som tahala uz dva dni v kuse, iba drobne prestavky a ked som sa dopracovala k zaverecnej ukazke nevedela som co od radosti najskor som zacala nadavat potom sa smiat a skoncilo to brutalnym revom:D:D:D ale podstatne je ze bude pokracovanie:D:D:D

-4 Dobré Zlé
tuto hru som presiel uz 2 krat...je to moja srdcovka....perfektna grafika skvely putavy dej.......proste tesim sa uz na pokracovanie

-4 Dobré Zlé
Čo bolo na hre dobre:
-špičkoví dej
- prekrásne až rozprávkove prostredie
- dlhá a nie nudná hra
- hra bola písana podľa knihy
- veľa protivníkov

Čo nebolo až tak dobre na hre:
- grafika mohla byť lepšia ale to by zmenilo plus prekrásne až rozprávkove prostredie
- keď sa musíte trepať 10 krát tam a späť
- niekedy sa vám môže stať že sa dáko zaseknete PS: malokedy
- viacsi nepametám :D

-4 Dobré Zlé
vynikajuca grafika, skvely dej, velke mnozstvo vedlajsich questov a cesky dabing nema chybu, no proste super

-4 Dobré Zlé
100%Daxi
super hra paci sa mi najme ten sistem boja potom prekrasna grafika a super dej o ktoreho sa neda odtrhnut aj ked sice je tam dost malich bugov.ale to si ani nevsimnete pri tom tempe hrania.a najlepsie natom je ze kazda zena ma fajne velke cecki x) :D :D

-4 Dobré Zlé
Trochu (fakt len trochu) nudný prológ, dokonalá atmosféra, skvele spracovaný "dospelácky" svet, výborné lokácie, parádna grafika, dokonalá hrateľnosť, skvelé RPG prvky, extrémne dlhé (a zábavné, ani v jednej chvíli sa nebudete nudiť), skvelá Česká verzia a dabing, dokonalý svet ktorý žije svj vlastný život, obrovská znovuhrateľnosť no proste paráda. Tie minichybyčky ako dlhšie načítanie lokácií vôbec nekazia hru a ak nemáte v riti mrle tak sa nemáte čoho báť. Jedna z dvoch najlepších RPGčiek aké som hral ! 9,6/10

-4 Dobré Zlé
velmi kvalitne RPG s velmi dobrym pribehom a vlastne vsetkym co sa v Zaklinacovi nachadza (najmä hudba tu absolutne nema chybu)...trochu ju ale kazia technicke chyby a dlhe nacitavanie..

-4 Dobré Zlé
Je to fakt fajn hra...hram ju asi len 1 mesiac a dosť ma baví...Newiem čo dalej dodať...a zaslúži si ocenenie hrou roka...

-5 Dobré Zlé
Tuto hru hravam asi tyzden.....ale nemozem byt bez nej aspon hodinu denne...skvela grafika,vyborna hratelnost,skvele ovladanie,dej je uplne uzasny....proste bezkonkurencne erpegecko :)

-5 Dobré Zlé
Pri tejto hre som sa skvelo bavil az nato, ze miestami bola uplna nuda, pretoze 2 a 3 kapitola trvala cca 45 hod... Grafika sa myslim podarila a celkova atmosfera bola perfektna. Aj boj sa celkom podaril, ktory je zaujimavejsi az neskor ked robite lepsie finty...

-6 Dobré Zlé
Tato hra je fakt super zaujala ma ci uz po dejovej stranke ale aj graficke a navise si myslim ze spôsob boja je vyrieseny perfektne a aj preto to vyske ohodnotenie a navise rpg su moje srdcovy a tato patrila k najlepsim ake som kedy hral.

-8 Dobré Zlé
Hrozná grafika, nie je taká číra ako pri iných hrách. Dej ma nejako nechytil a zbrane, útok, mágia...tiež nič pre mňa, podľa mňa sklamanie.

-9 Dobré Zlé
V hre som nenašiel plus, skôr mínus, kopa chýb, priemerná RPG grafika, hrozné a veľmi jednoduché ovládanie, tiež slabý boj, zbrane a je to až veľmi RPG2, čiže RPG z druhej ruky.

-9 Dobré Zlé




100%2pato9


95%Adom






90%srx1





99%Mioo









100%Jintao


97%joey


100%misor2


100%misor

100%msior2

100%simak





100%Januel


84%vinc



100%Sn4rk

90%puck












100%Elexis


100%Mike07





90%J0ZQ







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |