HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 12527 užívateľov

Hry > Vietcong: Fist Alpha > hodnotenie


Vietcong: Fist Alpha
78%

Moje hodnotenie - Vietcong: Fist Alpha





Recenzie - Vietcong: Fist Alpha

Pro fanoušky hry asi bude datadisk důvodem k oprášení placek s Vietcongem a návratu do pralesní džungle, nicméně kdo by čekal něco víc, asi se u něj příliš neodváže. Fist Alpha není v žádném případě špatný, ale původní hra nasadila laťku do výšky, kterou se mu dle mého názoru překonat nepodařilo.
Celkovo taký slušný addon, ak sa vám páčil pôvodný Vietcong určite si ho zožeňte. Po single playerovej stránke je síce kratší bez nejakých extra noviniek, ale aspoň na chvíľu zabaví. Dĺžka singlu je tak na 5-6 hodín čistého hrania. Ak však hrávate multiplayerový vietcong určite vás poteší 8 nových máp a samozrejme nové zbrane v hre, ktoré vám ešte rozšíria vaše bojové možnosti.


Užívateľské hodnotenia - Vietcong: Fist Alpha

Dobře udělané skiny zbraní a postav ve hře,dobrá grafika,prostě hodně dobrá hra,ale něco mi tam chybí :D

0 Dobré Zlé
Parádne pokračovanie z Vietnamu. Znova sa ponoríte do hustej džungle a postupom času zistíte, čo sa stane než nastúpi hrdina z prvého dielu. Dej sa odohráva pred prvým dielom a hráte za seržanta, ktorého zabili, to ste počuli vo Vietcong 1 vo vrtuľníku v úvode. Takže všetko sa krásne doplňuje a dostanete to čo sme chceli džungľu, horko a vlhko. Počas tohoto príbehu základňa ešte neexistuje a zažijete slušné prestrelky aj s novými zbraňami, ktoré využijete v MP. Špičkový prídavok, ktorý treba mať.

0 Dobré Zlé
Jeden z najlepsich datadiskov vobec. Skvelo podany a zaimponovany pribeh do povodnej hry, ktory vykresluje, co sa stalo pred tym, ako Steve Hawkins nahradil zabiteho spravodajskeho serzanta Douglesa. Vy teraz hrate za Douga, je to sympatak jak sa patri, spoznate par novych a aj starych postav. Prakticky vsetko ako v povodnom diely, grafika mierne vylepsena ale naopak je obtiaznost ovela vyssia a tiez je tu viac bugov. Na druhu stranu zasa potesi este pestrejsi zbranovy arzenal, takze len o stipku slabsie ako povodna hra.

0 Dobré Zlé
Slušná hra, určite odporúčam aj keď má nedostatky. Dejovo ako tak sa dá, misie a zbrane sú asi najväčšie pozitíva, no a tak...

0 Dobré Zlé
Tento datadisk ma nejak nenadchol malo nových veci... krátka hracia doba za 4-6 hodin to prejdete. Myslel som ze tam bude ovela viac novych zbrani a bola tam jedna alebo dve sa mi zda. Nových postav je tiež malo.
Tento datadisk hodnotim tak dobre preto lebo ma to bavilo viac ako hra Vietcong 2

0 Dobré Zlé
Celkom vydareny datadisk. Sice trochu slabsie ako normalny Vietcong 1 ale 100 krat lepšie ako hra Vietcong 2... Tych 5 misii co je tu sa mi celkom pacilo grafika usla. Neviem co mam dodat skratka vydareny dattadisk

0 Dobré Zlé
100%Milo10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Skoda, dost nevydareny datadisk, s neskutocnou kratkostou, skoro nicim novym a uz so vsetkym videnym v povodnej hre. 68%

-2 Dobré Zlé

70%dvC










60%BixS




100%SABS

100%Foren

100%Bramir

100%Mike9

100%Mark9


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |