HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 22478 užívateľov

Hry > Max Payne 3 > hodnotenie


Max Payne 3
90%

Moje hodnotenie - Max Payne 3





Recenzie - Max Payne 3

Človek sa môže stať umelcom, záleží len na tom, ako bude dobrý. Max Payne je umelcom smrti a jeho majstrovským dielom je Max Payne 3.


Užívateľské hodnotenia - Max Payne 3

100%PaloP
+Grafika
+Bullet Time
+Hratelnost
+Príbeh
+Reálnosť
+Max Payne
+Všetko ostatné na čo som zabudol

-ehm?
No a takto to hodnotim ja! A ked sa to nekomu nelibi at mi prdel polibi!! :D

+8 Dobré Zlé
95%eaer
Nechcem tu písať slohy lebo všetko tu už bolo vystihnuté, len to môžem potvrdiť - jednoducho perfektne spracovaná strieľačka so super príbehom, vymakaným systémom hrania... Hra roka jednoznačne.

+4 Dobré Zlé
Pre mňa dlho očakávaná hra, veľmi dobre spravená dejovo, graficky, hrateľnosťou. Čo viac dodať, treba jednoznačne skúsiť ;)

+4 Dobré Zlé
-príbeh je dostatočne a adekvátne dlhý,veľmi pútavý
-prepracovaná grafika
-hudba neskutočne ladí s grafikou a je zapracovaná do hry
-rozhodne stojí za to si ju zahrať,grafika skvelá,audio vynikajúce


+3 Dobré Zlé
+
pútavé rozprávanie príbehu z prvej osoby
výber lokalít a hudby
nosenie, držanie zbraní, bullet time
adrenalínom nasiaknutá akcia

-
časté prestrihové scény
spočiatku zamknuté online módy
multiplayer, ktorý tu už bol pred rokmi

Skoda ze sceny nejdu tak rychle prepnut musi cakat, skoro aj zaspis

+3 Dobré Zlé
100%max999
najlepsi max payne ktory som kedy hral klobuk dole.dobra grafika ,gulky v tele ,cas,proste aj koniec,vsetko je dobre .rocstar games je dobra firma a gta 5 bude rovnaka 100%. odporucam ju kazdemu ale oplati sa aj kupa koli muliplayeru.

+3 Dobré Zlé
Max Payne séria: strhujúca akcia, spomalovanie času, príbeh, chlast + painkillers, pomsta, technické spracovanie, neznuditeľná hrateľnosť..
Max Payne 3 v podaní Rockstar Games: nieje predoslím dielom nič dlžné, ba všetko vylepšuje.
Na pár drobností znova prináša preslávenú Bullet-time akciu proti presilovke. To že je rok 2012, pocítia vaše stroje na vysokých detailoch hry.

+3 Dobré Zlé
max payne 3 splnil viac nez moje ocakavania. Bullet time dokonale upraveny, grafika hudba, napatie a pribeh nema chybu. Vidno ze si vyvojary dali na tom poriadne zalezat.

+3 Dobré Zlé
Tak na tuto hru som čakal velmi dlho od roku 2003 a dočkal som sa a som velmi prekvapeny a som aj rad pretože je to najlepšia hra aku som hral grafika je perfektna aj tie detaily atd som s tym spokojny :) u mna to mna 100 :)

+3 Dobré Zlé
Nebudem sa tu rozpisovať pretože by to nemalo zmysel. Tu totiž nie je o čom písať. Pretože Max Payne 3 je ako to povedať ... Genialita, fantastická práca tvorcov, jednoducho brutálne vinikajúca hra ktorej sa dá vytknuť azdá len to že tie ukážky medzi jednotlivými misiami sú trošku dlhé no aj tak to vytvára výbornú atmosféru s výborným príbehom.
+Grafika
+HW nároky
+Hrátelnosť
+Spracovanie príbehu
a takto by som tu mohol tie plusky dávať celý deň :-) Max Payne 3 hodnotím na 100%

+2 Dobré Zlé
Nádhera! Po nečakanom traileri z prostredia Južnej Ameriky a drogových kartelov ktorý neveštil nič dobré (nevydarené hry: El Matador, CoJ: The Cartel) prišiel skvost na ktorý sa nedá nič škaredé povedať. Príbeh na jednotku s Noir misiami ktoré sú (pre mňa) lepšie ako základné misie. Grafika prepracovaná do podrobna, Clues na odreagovanie, možnosť používať vedľajšie veci (TV, piano, WC...), postava Maxa ako z oscarového filmu - jeho alkoholové (noir) misie ktoré sa mu iba zdajú, smútok za ženou a depresie kvôli uneseniu ženy a dcéry jeho šéfa. Bullet-time mi tu moc nevyhovuje (u V2 bol lepší) avšak spomalenie guľky je plusom narozdiel Sniper Elite kde sa Slow-motion, bohužiaľ, nenachádza. Paynove jumpy (alebo ako to nazvať :-) ) sú ako predtým stále cool. + je pridané krytie ktoré mi pripomína Mafiu. Negatívom trojky je Red Dog Sight ktorý nie je až tak dorobený, hlavne pri jeho skokoch. Malý arzenál zbraní vylepšujú rôzne achievementy a zbieranie Golden Guns´s častí. Spomínané Clues rozprávajú o sekundárne príbehy ktoré ak všetky pozbierate odomknú sa vám updaty (len na Multiplayer). Veľkým sklamaním je to, že sa tu nenachdáza Mona, avšak nehodila by sa to únosu z príbehu. (aj keď tu stále existujú noir misie ;-) )
Max Payne je značkou originality a aj keď všetci tretie pokračovanie odsudzovali, po gameplay zostali v šoku. Hra je zmesou Mafie II (krytie), Sniper Elite V2 (Bullet-Time [dokonca vylepšený] a starých krvákov a trochu aj čierneho humoru. Som rád že Max

+2 Dobré Zlé
100%bobec
no comment :) nemam slov, dych vyrazajuce pokracovanie Maxa Payna. Tak ako bola vynimocna 1. a 2. hra, tak je vynimocna 3. cast... jednoducho, hra roka 2012!!

+2 Dobré Zlé
Najlepsi Max Payne - vyborna strielacka. Zaujimavy pribeh, uzasna grafika a hudba, slusna optimalizacia, realnost, spomalenie casu, zbrane, hratelnost, filmove spracovanie... Rockstar Games sa tato hra podarila. Minusy su len tie, ze hra pekne zaplni pamat pocitaca (28 GB) a obcas su tam dlhsie ukazky kvoli pribehu. Dalsi minus je, zle v hre netreba vela rozmyslat. Cele je to len o strielani, takze vzdy viete, kde mate ist a co mate urobit - tento stereotyp vyvazuje roznorodost kazdej kapitoly - vzdy nove prostredie, nepriatelia.

+2 Dobré Zlé
+optimalizace
+pribeh (propracovanost + zvraty)
+ukazky + flashbacky
+originalni zpracovani cinematics
+rozumny pocet zbrani
+bullet cams
+delka

-velikost

verdikt: jedna z nej her za posledni dobu, nejen kvuli delce, ale i kvuli pribehu, ktery vas vtahne do deje

+1 Dobré Zlé
Naprosto luxusni hra, nonstop akce, excelentni grafika, pribeh, hudba, atmoska, bullet time, delka hry, celkem zabavnej multiplayer. Rekl bych ze hra roku, ale este si radsi pockam na AC3. Pokud jde ale o 3th person strilecku, nehral sem nikdy lepsi. Mozna obcas trosku nevyrovnana hlasitost zvuku v animacich, ale zanedbatelne. Kdo si chce zahrat bombastickou hru at nevaha, Max Payne 3 4ever.

+skoro vsechno
- 35gb :D

+1 Dobré Zlé
Akcia roka! Jednoznačne. FC3 sa na tento výtvor rozhodne nechytá. Spracovanie hry je dokonalé a to po vizuálnej, príbehovej stránke a ako to už v najlepíich tituloch chodí zvuky a tým myslím najmä hudobný doprovod je tentokrát viac ako výnimočný. Už to bolo spomínané viac krát, ale budem to opakovať jedná sa o skutočné dielo, význam tohoto prívlastku si začnete uvedomovať hneď na začiatku hry a na tom sa nič nemení až do konca napriek tomu že je to čistá srielačka. Atmosféra je hustá a dej hry je perfektný, má slušnú dĺžku príbeh sa odohráva v atraktívnych prostrediach. Max je chlap ktorého si napriek jeho nerestiam a možno aj vďaka nim (či si to priznáte alebo nie) oblúbite a velmi radi sa ním v tejto hre stanete.

+1 Dobré Zlé
Vezmem to stručne... DVE SLOVÁ - Interaktívny film...

Spracovaním mi to pripomenulo nehynúcu legendu Fahrenheit. Úchvatný príbeh, majstrovský scenár. Grafika podobná GTA 4 - to ten engine ;-) Hrateľnosť a návykovosť extrémna. Dokonalé pokračovanie úchvatnej legendy menom Max Payne sa dočkalo skvostného tretieho dielu. Túto hru je každý fanúšik akčných hier POVINNÝ HRAŤ!!

Horúci kandidát na hru roku 2012.

+1 Dobré Zlé
+Dobra grafika
+hratelnost
+drsne
+COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

+Fantasticke

-nic


+1 Dobré Zlé
bomba hra ktera je sice kratka mi prisla ale ne az moc ale pribeh akce proste dokonala hra a multiplayer je taky bomba

+1 Dobré Zlé
+Grafické spracovanie
+Príbeh
+Hratelnosť
+Zbrane
+Bullet time
+Obtiažnosť

-Časté prestrihové scény

Hra je úžasná,nečakal som až tak dobrú hru. Mínus sú akurát tie prestrihové scény ktoré sú dobré a vďaka nim sa vžijete do deja ale sú až moc časté. Hra nabrala oproti minulím dielom aj na obtiažnosti. Aj na normálnej obtiažnosti budete umierať,a to dosť často. Iný by to dali do mínusov,ale ja to dám do plusov lebo ja som rád keď neni hra príliš jednoduchá a musíte sa semtam s niečim potrápiť.

+1 Dobré Zlé
100%Lovkka
Bezpochyby najlepšia hra ktorú som hral. Výborná atmosféra, perfektný príbeh, úžasná grafika do toho bullet time, ktorý krásne zpríjemnuje hranie hry. Dal som 100 % a keby sa dalo, dám aj viac. Jednoznačne odporúčam zahrať ;)

+1 Dobré Zlé
R* stále dokazuje že je špičkou herného priemyslu.Takto naservírovať akčnosť a príbeh ktorý hráča pripúta ku stoličke dokáže len máloktorá spoločnosť.Práve som to dohral a ľutujem že som to tak dlho odkladal.Určite odporúčam zahrať.

+1 Dobré Zlé
Filmové zpracování je dech beroucí. Hra baví od začátku dokonce. Příběh má taky zajímavý spád. Tuhle hru doporučuji všem, kdo má rád akční žánr.

+1 Dobré Zlé
Skvela grafika,hratelnost
optimálna obtiažnost
fantastický príbeh
aj ja obtiažnosti normal si to adekvatne užijete
----odporúčam ...

+1 Dobré Zlé
+ grafika
+ AI
+ množstvo zbraní
+ nemá v saku 30 zbraní ale iba pištole a v ruke možno dačo väčšie
+ príbeh
+ zbieranie dôkazov a časti zbraní
+realita
-multiplayer je tuctový

+1 Dobré Zlé
Absolutne paradna hra, s Hitmanom Absolution to su 2 najlepsie hry za posledne roky. Osobne neznasam strielacky, ale toto, z pohladu 3. osoby, je o dost ine ako tie z prvej.
+Hratelnost
+Ovladanie
+Pribeh
+Dlzka hry
+Grafika
+Optimalizacia
+Znovuhratelnost

-Ziadne

+1 Dobré Zlé
Max Payne sa po deviatich rokoch vrátil, aby vysvetlil dnešným titulom, ako má vyzerať správna akčná hra. Správna miera náročnosti, výborná kombinácia rozprávania príbehu hry a pocity, pri ktorých sa endorfíny do mozgu iba hrnú.

„Sedel som v bare asi tri hodiny. Alebo päť rokov. Záleží na tom, ako sa na veci pozeráte...“

+príbeh,scenár
+zbrane,fyzika ,AI
+animácie
+grafika,hudba
+dlžka
+Bullet Time
+Max
+optimalizácia

-prestrihové scény



+1 Dobré Zlé
95%S3aF
Vynikajúca grafika a fyzika, príbeh Max Payna bol vždy na jednotku, takže o tom sa ani neoplatí písať. Príbeh ukazuje aj udalosti z pred diania tretej časti, čo je tiež veľké plus. Bullet time je prepracovanejší, dovolím si povedať, že najlepší bullet time čo som kedy v hre videl. Spôsob hľadania stôp a zlatých častí zbraní ešte viac pritiahne a naláka hráča hrať misie dokola. Jediné, čo sa mi nepáčilo, je AI nepriateľov. Je to dosť divné, že si ma enemy všimne 10 metrov od neho, keď som 90% svojho tela za stenou, a len vykúkam v tme. Ale záleží na obtiažnosti. Celkový záver - vynikajúci koniec Max Payne série.

+1 Dobré Zlé
Grafika 9/10 - niekedy nejaká tá textúra zmizne ale v poriadku =)
Fyzika 10/10 - premakanejšiu fyziku som nikdy nevidel =)
AI 9/10 - sem-tam vám nepriateľ vbehne do rany ale inak majú fakt stratégiu =)
Obtiažnosť 10/10 - vyberiete si z 5 obtiažností! =) od najľahšej po najťažšiu
Level Design 10/10 - detaily, detaily, detaily...
World Design 10/10 - dohľadnosť a krásne dataily favél =)
Dabing 10/10 - klasický dabing Maxa =)
Zbrane 9/10 - chýbali mi mise so sniperkou
Život nepriateľov - 10/10 - "Takhle si představuji, že umírají v reálnem životě"
Atmosféra 10/10 - neprekonateľná atmosféra Sao Paula =)

Zaslúžených 97% =)



+1 Dobré Zlé
Co bych k tomu řekl.Čekal jsem 5 let, abych si konečně zahral Epilog k jedné z nejlepších her v historii.A nezklamal mě.Jediné mínus byly checkpointy a nesnižování kritického zdraví.Ale zážitek na celej život :) Drsnéj a brutální děj ale štástnej konec.Ať žije MAX PAYNE.

0 Dobré Zlé
Pripravte sa na to že ak chcete hru celú dohrať tak ju budete patchovať asi tak 10 krát lebo Vám v určitých lokalitách bude padať. Ak ste ochotný toto podstúpiť tak si užijete skvelú akciu až do konca hry. Keby spravili Max Payne 4 určite by som do neho išiel...

0 Dobré Zlé
Ako akčná hra Max Payne 3 boduje na celej čiare. Hrateľnosť je vynikajúca, pre milovníkov strieľačiek je to takmer povinnosť. Avšak hra už bez zásahu remedy mierne utrpela. Už sa nejedná o neo-noirový príbeh, ale o Vin Dieselovský film o drogách. Môžeme sa na to pozerať ako na vývoj, ale už to nie je ten Max Payne, akého sme poznali. Hlavne využíva svoje meno. To ale nič nemení na tom, že sa jedná o bezchybnú akčnú hru. Moje relatívne nízke hodnotenie je poznamenané iba tým, že tvorcovia upustili od zažitej cesty, čo mne ako veľkému fanúšikovi mierne vadilo. Príbeh je i tak kvalitný a prostredie atraktívne.

0 Dobré Zlé
1% dávam dole za kratší príbeh, ale ináč hra nemá skoro žiadne zápory.
Graficky a hlavne hrateľnosťou je to na jedničku.
Proste paráda!!

0 Dobré Zlé
Jste-li fanouškem Max Payne nebo máte rádi akční hry s poutavým příběhem, tato hra je pro vás!
Jako fanoušek Max Payne jsem byl velice nadšen. Hra není ani moc krátká ani moc dlouhá. Je tu ovšem pořád Bullet-Time takže můžete zpomalovat čas, skákat zpomaleně (což jsem dělal pořád :D). Samotný Payne je v téhle hře vyobrazen úplně na dně, bere prášky furt hlastá ale jeho dobrý kámoš Raul nebo jak ho sám Max nazývá Passos mu nabídne práci jako bodyguard v Sao Paulu jedne zazobané rodiny. Ale zbytek příběhu vám říkat již nebudu.
Nebyla tu ani jediné sluché místo, což oceňuji!

Hru doporučuji všemi deseti! 10/10



0 Dobré Zlé
Celkově hra na mě udělala dobrý dojem Grafika je fajn podpora Dx11 což je super hra je dobře optimalizovaná příběh není špatný ale mohli z něj udělat větší drama líbí se mi jak tvůrci chtěli udělat hru co nejvíce realnou což cením akorát délka hry mi nesedla a po čase je hra stereotypní
+Grafika (podpora Dx10,11 kvalitní obličejové rysy,vlasy ale i detaily textur,kvalitní odlesky)
+Možnosti (BulletTime možnost krytí a další věci)
+Realnost (realný hitbox jak enemy AI tak váš,viditelnost mokrého oblečení od vody nebo potu,oblečení se hýbe jdou vidět prustřely po kulkách zkrátka dobře realně udělané)
-Délka hry (herní doba je asi jako u střílečky CoD pro mě to je až moc krátké za pár hodin dohráno)
-Stereotyp(po pár kapitolách hra začíná být totálně stereotypní cutscény jsou fajn přidali např přestřelky v autech a tak ale to nestačí hra je typu začínáš tady tvuj ukol je prostřílet se davem vojáku a udělat tohle a tamto a o tomhle je celá hra)¨
-Ostatní( příběh pro mě je až moc jednoduchý žádné zvláštní zvraty žádné drama mohli to oživit trochu ale to jako - nepočítám)

0 Dobré Zlé
Po rokoch som sa vrátil k hraniu. Vačšinou vyhľadávam to, čo som kedysi hrával..

Max 3 by som povedal, že splnil moje takmer žiadne očakávania v zmysle, prekvapil. Opäť raz hra čo ma hodiny bavila. Dúfam, že vývojari popracujú na pokračovaní.

0 Dobré Zlé
Grafika celkom ujde, príbeh tiež. Čo mne osobne vadilo bolo slabé mierenie, veľmi dlhé videá, ktoré sa nedali preskočiť...

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
2012 - Max Payne 3 - 9/10 ..

Max Payne 3 je jediny pravy Max Payne.

starsie casti sa uz nedaju hrat lebo su velmi stare.


0 Dobré Zlé
100%Craigs
Najlepšia vec ktorá je v Max Payne je možnosť mať Dual-Gun. Grafikou hra nieje zle. Prvé dva dieli niesu ako tento nový. Tak isto ten MP3 je evolučná hra, ako MP3 Prehrávač.

0 Dobré Zlé
+ SKORO VŠETKO, OKREM TÝCHTO ZÁPOROV

- 1 grafická chyba v hre, hneď na začiatku. Všimnite si, keď Max Payne v úvodnom intre hovoril: ..Apart from the weight, very funny, ha ha, yes that is a fake of... a pozrite sa hore na ľavú stranu. Mohla by sa tá malá chyba ľahko odstrániť aktualizáciou.

- tie výrazné efekty (rozdvojovanie, blikanie...) nie len počas videii, ale aj hry, čo ma neskutočne vytáča. Ale je to zaujímavé.

- Máš npr. inú zbraň, je zlatá, v cutscene je iná, NIE JE ZLATÁ!! a pod.

- Multiplayer je trochu do poctu, nefunkcni moznost hrat s kamaradem ci ho najit a hrat ve stejnem teamu.

- Z cut scen je standartne pistole v ruce a musite rucne prehodit na zbran co jste mel pred cut scenou. Tunelovitost a primocarost levelu. Nektere zbrane nevyvazene. Proste se vyplati jet s pistolema.

- Vyžaduje 35 GB voľného miesta na disku. Ale to až tak nevadí.

- VYDRBANÝ STEAM, SOCIAL CLUB a pod. Neznášam STEAM! Vie takto mierne pokaziť nádhernú hru!

0 Dobré Zlé
Dlho som cakal veru ze dlho som cakal na tretie pokracovanie tak neuveritelne dlho ze ked to vyslo tak som vahal ci zacat vobec hrat ci nebude skalmanie ale dobre ze som zacal hrat lebo teraz iba chvalim vsade kde sa da. Po grafickej stranke upne ze supa pribeh jasne ze bomba aj stare rany sa budu otvarat z minulych dielov ale nie moc zaujimave lokacie trosku ine ovladanie ako sme boli zviknuty z mynulich dielov ale inak BOOOMBA stale ju hram dokedy kazdy leve neprejdem na 100%

+grafika
+pribeh
+zbrane
+nepratelia
+zlepseny bullet time
+druhu sancu pri dosiahnuti max zranenia
+lokality
+konecne multyplayer
+zmena image Maxa

Ziadny minus som nenasiel teda aspon ja nie

Najlepsia hra roku 2012 az ked Assassin Creed 3 vyde ten ho mozno prekona ale kdo vie ?

0 Dobré Zlé
Max Payne 3 nie je v podstate nič iné, len strieľačka z pohľadu tretej osoby. No je spracovaná na tak vysokej úrovni (dĺžka, príbeh, engine), že sa teraz sám hanbím za môj prvotný skeptický prístup k nej vzhľadom na predchádzajúce dva diely. Ak ste teda fanúšik série, určite si nenechajte ujsť ani toto pokračovanie.

0 Dobré Zlé
Tak na túto hru som čakal veľmi Dlho od roku 2003 a dočkal som sa a som veľmi prekvapený a som ai rád pretoze je to Najlepšia hra aku som hral grafika je perfektna ai rozhodujuca detaily atď som s tym spokojny :) u mna to mna 100: )

0 Dobré Zlé
90 percent davam kvoli multiplayeru,singleplayer je oničom.Nudný príbeh,v kuse mrmle neaké blbosti okolo toho proste nula bodov singleplayer okrem peknej grafiky.Ale zato multiplayer ma baví vela zbraní,vybusnín a ostatných vecí.

0 Dobré Zlé
-: bugy, grafické chyby, extrémne veľa cut scén, otravné QTE, miestami atmosféra
+: grafika, audio, hudba, efekty, postavy, príbeh, umelá inteligencia, inventár, fyzika zásahových zón, multiplayer, interaktivita prostredia, modely postáv, herná doba, krytie za prekážkami, spôsob liečenia
Verdikt: Max Payne je troska topiaca sa v alkohole, ktorý však už nepopíja v New Yorku. Ten musel opustiť pre konflikt s miestnym mafiánom a prijal prácu člena ochranky rodiny Branco v Brazílii. Život v znamení párty sa postupne mení na nočnú moru a akčná noire dráma sa vďaka množstvu cut scén zmenila pomaly na akčnú telenovelu s miestami až naivným scenárom. Tie taktiež obsahujú novú verziu komiksového sprostredkovania príbehu. Ten zachytáva viacero dejových línií. Akcia samotná je plná adrenalínu, no zbytočne prerušovaná už spomenutými scénami. Inteligencia nepriateľov je šikovná a snaží sa nepríjemne prekvapiť a zlikvidovať Maxa. Nepriateľov je možné zdecimovať bohatým arzenálom zbraní, no inventár sa taktiež dočkal reálnych hraníc. Max už nemá vrece ako Santa Claus. Audiovizuál je na vysokej úrovni, no aj tu to občas zaškrípe. Herná doba sa oproti predchodcom natiahla a znásobuje ju aj multiplayer s RPG prvkami a množstvom herných módov. Hláškujúci Max Payne je celkovo slušná akcia, ktorú miestami zachraňujú lieky tlmiace bolesť.

0 Dobré Zlé
tato hra ma takmer vsetko co ma mat perfektna hra. je tam par chyb pri ktorych som sa len pousmial a povedal si ze tato hra by ich mat asi nemala. pri hrani tejto hry si uvedomite ze vam staci jedna zbran a naboje a ste schopny porazit naozaj hocikoho. miestami mi Max pripominal Johna McClaneina :)

-1 Dobré Zlé
100%mafesz
toto je okuzlujuca hra pre mna proste fantasticka jedny slovom number one!!
+dej
+grafika
+hratelnosť
:D :D :D

-1 Dobré Zlé
Po prvom pokuse ma to nebavilo pretože to nemalo atmosféru predchádzajúcich dvoch dielov ale rozhodol som sa dať tejto hre druhú šancu a zistil som prečo sa všetko tak zmenilo a že to je naozaj zábavná hra s napínavým príbehom.

-1 Dobré Zlé
Hra je to dobrá, hrateľnosť, grafika, príbeh, obsah jednotlivých úrovní a misií je na skutočne vysokej úrovni, ale počas celej hry som nemal pocit, že hrám hru Max Payne. Osobne som skalným fanúšikom prvého dielu a nech sa snažím ako sa snažím neviem sa stotožniť s tým ako tvorcovia naložili s osudom a celou osobnosťou Maxa. Ešte by som ako mínus spomenul to, že hra je oproti jej predchodcom veľmi krátka, 14 levelov je proste na hru ktorá mi na disku zaberá vyše 35 Gb zúfalo málo. Na druhej strane som mal od zhliadnutia prvých screenshotov holohlavého Maxa k hre negatívny postoj, ktorý si hra však po odohraní čiastočne opravila ale aj tak oproti starému dobrému Maxovi jednotke je to len vývar z jeho už v dvojke vyvareného kožáku. Ale bolo príjemné zase počuť Maxov nezameniteľný charizmatický hlas.

-1 Dobré Zlé
konecne hra co nenudi mnohe dobre tituly vzdy mali niekolko levelov co su nudne a stereotypne ale nie max payne 3, ani chvilu som sa nenudil, hned ma vtiahol do deja a nemohol som prestat hrat to sa mi este nestalo, vacsinou ine hry po piatich minutach vypnem. Grafika dobra, hudba dobra, pribeh dobry, atmosfera bechybna a dokonale upraveny bullet time.

-1 Dobré Zlé
Skvelá hra s úžasnou a svojskou grafikou nehovoriac o spomaľovaní času od ktorého zavísí celá hra až na občas zdĺžené cut-scény inak nieje hre čo vytknúť.

-1 Dobré Zlé
Max Payne 1 a 2 boli vazne dobre hry ale toto je dielo. Pokracuje o niekolko rokov po tom, kde Max Payne 2 skoncil. Aj ked mi chyba mlady Max, starsi Max sa mi zda byt silnejsi a hlavne chytrejsi - uz nejde bezhlavo do vsetkeho a potom skonci takmer mrtvy (ved pamatate si urcite uz pri konci dvojky aky bol cely doranany a poobvazovany). Zmena prostredia mi zo zaciatku moc nesadla ale podstatne je ze v hre je viacej nocnich casti ako dennych, takze pocit z hry ostal. Vlastne, hra sa viacej odohrava v New Yorku ako Sao Paulu takze je to presne ako 1 a 2. Konecne to spravili skutocne a unesiete 2 male a jednu velku zbran, tie male mozete aj dual wieldovat (mozete strielat naraz z dvoch) a mozete kombinovat rozne, pistol s uzi, 2 uzi, revolver + pistol, revolver + uzi...
Paci sa mi hudba v misiach, hodi sa tam a dotvara taky prijemny, akcny pocit akoby som hral film. Jedine negativum su graficke poziadavky, ktore su az zbytocne vysoke (presne ako to bolo aj s GTA 4) a Mona Sax, ale to nieje az take negativum. Ked ste dohrali 2 na najtazsej obtiaznosti tak na konci este zila, ale pribeh pokracuje asi tak ze umrela co je skoda lebo to bola asi jedina osoba na ktorej este Maxovi zalezalo. Ale je vysoka sanca ze umrela, pretoze ak by zila podla mna by este v New Yorku zostal. Na zaver Max Payne 3 je paradna hra ktora dokaze pokorit a pokracovat v pribehu 1 a 2 a vyzera to tak ze mozme cakat dalsi diel o par rokov, pretoze to konci s dost otvorenym pribehom (tak koncil aj Hitman 4 a napokon, robia Hitmana 5).

-1 Dobré Zlé
Jednoducho "vynikajúce". Úžastný herný štýl, ragdoll, efekty, Bullet-time značne vylepšený a keď sa k tomu ešte pridá killcam je to perfektný akčný zážitok ako keby ste pozerali film. Realistická akcia až na zopár drobností, ktoré sú postrádateľné. Krycí systém je novinkou v MP ale zaručene sa osvedčil. Nosenie zbraní je tiež novinkou vzhľadom na väčšie zbrane ako pušky, brokovnice, raketomet ktoré musíte držať v jednej ruke a z ďalšou zase strielate. Počas akcie si ich môžte kľudne vymeniť. Tvorci sa to snažili urobiť čo najrealistickejšie zároveň aj akčnejšie a strhujúcejšie čo sa týka deja ktorý samozrejme nadväzuje na predošle diely. Hráčom sa môže zdať zmena prostredia trocha mimo lebo pôvodné diely boli v temnom prostredí uprostred NY no táto je v slnečnom Sao Paulu, ale báť sa nemusíte lebo Max si ešte zaspomína na staré časy z Jersey a chvílu si zahráte aj tam v tej význačnej atmosfére presne pre Max Payna. Bol by to hriech si nezahrať :)

-1 Dobré Zlé
Príbeh skvelý, no čo sa hry týka, som už menej nadšený... Jedine možné zabitie je len hlava, ak nechces minut cely zasobník, tie vesty boli jednoducho zázračné, už keď sme pri nich, neviem prečo nebola možnost im ich zobrať (ak nerátam jednu kapitolu). Na môj vkus veľmi náročná hra(1 a 2 neboli dokopy také naročné, čo je paradoxom, kedže dnes sa robia hry jednoduchšie), mám už čo to odohrané, tak si dovolím tvrdiť, že niesom amatér čo sa hier týka, no napriek tomu som pri druhej najľahšej obtiažnosti niektore úseky hral minimálne 10x, uznávam človeka čo to prešiel na najťažšom. Takže ak to mám zhrnúť, takže hra fajn, až na to že protivníci boli skoro nesmrteľní (Velkym kalibrom dokažeme prestrlit aj stenu, no ich vesty nie :D) a náročnosťou prajem silné nervy, preto u mňa 80%

-1 Dobré Zlé
Jednoznačne to hra roka nie je. Nie že by hra nebola dobrá, ona je veľmi dobrá, ale kvalitou to na Max Payna1 nemá. Teraz tu nebudem porovnávať grafiku, ale čisto príbeh a hrateľnosť. Bohužial hra trpý jednoznačnou komerčnosťou a je vidieť, že veľké spoločnosti v hernom byznise ešte neznamenajú kvalitu. Je to vidieť na všetkých *TOP* Tituloch minulosti, ktoré vyšli za posledné 3 roky. Ak totiž niekto hodnotí hru hlavne po grafickej stránke, tak je to príliš málo! MaxPayne3 neprináša vôbec nič nové, okrem grafiky a lokácie (SanPaulo) a to je pre mňa málo. Jednoducho vsadiť príbehovo a misiami na zhruba 20-rokov starú hru, no neviem...?

-1 Dobré Zlé
Nadpis hovorí za všetko.Čo viac dodať...iba to,že ak si chcete užiť poriadny príbeh,ako sa patrí,sprevádzaný hlavnou postavou Max Payne,tak neváhajte nad jej kúpou alebo si hru jednoducho stiahnite.

-2 Dobré Zlé
Dokonalá hra krásny príbeh výborna grafika...
a ako veľké plus musím dať Rockstaru za to že konečne prišli na to že neni možné mať pri sebe zbrojnicu pre celú ruskú armádu.
Hra nemá žiadne chyby druhu padanie do Windows a pod.
Inak príbeh je veľmi pútavý vás proste chytí a ani na konci vás nechce pustiť tak si to musíte zahrať odznova a na vyššej obtiažnosti.
Výborne spracovanie a hraťeľnosť aj vďaka Bullettime a pod.
Odporúčam ak máte radi Mafiu,GTA a podobné hry tak musíte hrať.

-2 Dobré Zlé
super hra ovela lepsia nez 1,2 +grafika +hratelnost a este vela veci proste super hra 100% dobraaaaaaaaaa

-2 Dobré Zlé
100%maco54
Takze tuto hru by som hodnotil maximalne dobre lebo je tam perfekna grafika takisto perfekne ovladanie hry. Yiez je pravda ze su tam dlhsie videa, ktore sa nedaju urychlit ale to neni nic strasne. Rozhodne odporucam hru kupit a zahrat, mate zarucenu zabavu.

-3 Dobré Zlé
Vynikajuca hra,odporucam kupit si i ked zo zaciatku som mal pocit ze hram GTA 4 :) ale casom sa to zmenilo ked si Max ostrihal hlavu a hra dostala uplne novy rozmer :) a tento novy Max s drsnym stylom typu Bruce Willis sa mi celkom pacil :D vyborne Rockstar Len tak Dalej :)

-3 Dobré Zlé
+Grafika
+HW Nároky
+Príbeh
+Hrateľnosť
-sem tam dlhšie ukážky medzi misiami
, ale v konečnom dôsledku je hra úžasná a nepustí veľa večerov , vrelo odporúčam :)

-3 Dobré Zlé
Nemam na to co dodat proste 100 %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%


-3 Dobré Zlé
Možno je to také automatické, nová hra 100%, a potom o pol roka si na ňu ani nespomeniem... Ale nie. Táto hra ma ohúrila hneď na začiatku, jej filmovosťou, akčnosťou, grafikou, a najviac grafikou a nie len to v hre si všimnete, že Max sa začne potiť, takže má mokré tričko, ak skočí do blata, tak je špinavý a taktiež sa mu pri urazoch trhá oblečenie. Vrelo odporúčam, vyzeralo to že RockStar games to zase pokašle a táto hra bude mať väčsie požiadavky ako Bttlefield 3... A že bude optymalizovaná na PC tak ako GTA IV (zle). Ale nie, táto hra je najlepšie optymalizovaná hra ktorú som v živote hral, a ani raz mi počas 12 hodinového hrania nesekla. Takže 100% je primerané. A už teraz sa teším na prídavky pre túto hru, a tiež na GTA V. Verím že RockStar to urobia rovnako perfektne ako Max Payna 3.

-4 Dobré Zlé
Niekedy zbytočne dlhé videá ale aspoň dobrý príbeh super hra odporúčam vždy dokáže nečakane prekvapiť

-4 Dobré Zlé
Max Payne 3 ma veľmi milo prekvapil. Najskôr som o ňom ani nechcel počuť, neskôr som si ho ale zaobstaral a neľutujem. Je veľmi originálny, hrateľnosť je neskutočná, grafika predbehla dobu, ale stále mi tam chýba ten pocit, ktorý hádam všetci poznáme ( otvorené ústa slintajúce na klávesnicu, búchanie si hlavy o stôl s revon "to čo je??") ale každopádne patrí Max k mojej top 10-tke.
+grafika
+hrateľnosť
+originálnosť
+hracia doba
+príbeh

-4 Dobré Zlé
premna to je jedna z nejlepsich hier ake som hral ,konecne tvorcovia to spravily tak ze nemozes mat u seba celu zbrojnicu ako u MP 1 a 2 tu pekne max 2 pistolky a jednu pusku aj to drzi v lavej ruke ked mas v pravej pistol ,takze sa mi to paci ,dalej sa mi dej tiez paci ,nato ze to ma engine ako u GTA 4 je to vyborne optimalizovane ,grafika dobra ,ja nemam co vycitat hre

-4 Dobré Zlé
PO PIIIIICIIIIIIII HRAAAAAAAAAAAAAA si piste je tam bullet time , chlast a paintkillery , kua dlhe ukazky (koli pribehu) a VELA VELA ZBRANIIIII drvim to 100rokov radim vam kua KUPTEEEEEEEEEEEEEEEE

-5 Dobré Zlé
Max Payne 3 je naozaj dielo, čakali sme naň dlho... no oplatilo sa. Od grafiky,spracovania a hudby cez prostredie a zbrane až po príbeh a všetko ostatné, ako na PC tak na konzoly. Čo ma trocha sklamalo je MP a tie drobné detaily, taktiež GB, síce hra nie je až taká náročná na HW (teda na trojročnom X360 to trocha oklieštilo, no na PC fičí na FULL) zatriská takmer celé blurayko a pekne zaplní HDD.

-7 Dobré Zlé


100%Sn4rk



85%dobo








100%Lem0n


100%CEKYNO




100%SABS


100%Neo87













97%Fedo



100%King6


90%Ben



95%colo

100%Neuer







100%Bramir



100%vajcas















100%Walt10




100%Januel



100%Lio10

100%Rio10











| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |