HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 10961 užívateľov

Hry > LEGO Star Wars: The Video Game > hodnotenie


LEGO Star Wars: The Video Game
78%

Moje hodnotenie - LEGO Star Wars: The Video Game





Recenzie - LEGO Star Wars: The Video Game

Výborná oddechovka pro nenáročné hráče i zaryté fanoušky Hvězdných válek. Pro dítě je to ideální zábava - tedy pokud mu schvalujete hraní si s Legem na počítači.
Je ťažko pochopiteľné, že by titul určený pre mladšie publikum a obvzlásť na propagáciu prichadzajúceho blockbusteru mohol zaujať aj takých starých herných harcovníkov ako som ja. Ak k tomu pridám aj vynikajúce technické spracovanie spolu s chytľavou hrateľnosťou, musím dodať, že časy sa menia a titulom ako Shrek či Medvedie Srdce nenávratne odzvonilo. Ak ste teda fanúšikmi Star Wars a radi si zahráte aj niečo neobvyklé, potom je LEGO Star Wars určené aj pre vás. Možno si po zahratí tejto gamesy opäť sadnete k vášmu schovanému Legu a nostalgicky si postavíte ďalší monument. Ak áno, hra splnila svoj účel na 100%.


Užívateľské hodnotenia - LEGO Star Wars: The Video Game

Je mozna trochu zbytecne hodnotit samostatne 1 2 3 kdyz je venku complete saga, ale proste me to neda a tyhle hry jsou pecky, a tohle byla 2 co sem dostal do ruky a supr, bomba zabava a proste tyhle hry kdyz se hrajou coop tak to je prca jak svine.

0 Dobré Zlé
Moja prvá Lego hra ktorú som hral. Na 2005 je celkom dobre spravená. Po grafickej stránke nehodnotím , lebo je hra spravená na štýl LEGO. Misie spravili naozaj zábavne. Sú tam aj misie na nervy , ale dajú sa prejsť. Obrovské + dávam hlavne na skvele spravenú "arénu" , keď sa to tak dá nazvať. Proste pôjdete von z Dexterovho podniku a môžete bojovať. Proste úžas , lebo sa nebudete nudiť ani keď hru prejdete. Hre dávam 93%

0 Dobré Zlé
Dobra hra.Ja to hram s bratom a aj jemu sa to pači.Postavy hrdinov sa mi pačia,nepriatelia sa mi pačia a grafika sa mi pači.Ale mam len 4 životy čo je trochu hlupe ale inak dobra hra.

0 Dobré Zlé
Lego? Spomínanie na detské časy, priznám sa k mojim nerdovským sklonom doteraz si držím a zháňam lego postavičky z hviezdnych vojen a hra? Prečo nie. Humor, kockatá akcia, mince všade možne. Po samom sa hra stáva trochu stereotypnejšou a ovládanie trochu nervy, avšak vo dvoch sa skutočná akcia na jednej klávesnici začína, preplietanie prstov pomedzi (zapojíme druhú). Záver: Na krátke nudné chvíľe, naplnené humorom detských až naivných čias.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé





100%misor2

100%BAX


100%misor

100%msior2



100%simak



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |