HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 17497 užívateľov

Hry > Hitman 4: Blood Money > hodnotenie


Hitman 4: Blood Money
87%

Moje hodnotenie - Hitman 4: Blood Money





Recenzie - Hitman 4: Blood Money

Konkurence tlačící na pilu Hitmanovi nepochybně prospěla. Vypadá nádherně, jeho rozsah a věrohodnost poskočily o notný kus dopředu a jeho nejnovější dobrodružství vás chytne za uši a nepustí, dokud ho nedohrajete. Nečekejte převratné novinky, jen velmi, velmi pečlivou práci s pilníkem, která z Blood Money udělala víc než zajímavé pokračování.




Užívateľské hodnotenia - Hitman 4: Blood Money

Hitman Blood Money ma absolútne uchvátil. Hra má perfektnú grafiku aj hrateľnosť je výborná. Misií vôbec nie je málo, pretože sú mimoriadne dlhé, náročné (čo je dobre) a dajú sa presť viacerými spôsobmi. Misie ako Dance With The Devil, You Better Watch Out či A House Of Cards ale aj ostatné ponúkajú naozaj veľké možnosti. Kto ju hral a prechádzal ju čo možno "najtichšie" musí uznať, že hra si zaslúži minimálne 90%.

+8 Dobré Zlé
Tak ako vsetky hitmanovky znovu hovorim klobuk dolu.
Perfektny dej v tejto casti a este lepsi design misii.
Koniec na tejto hre je proste fantasticky a presne tak ako aj hra samorna

+4 Dobré Zlé
dobra hra aj cely hitman je skvely a najme tie pokracovania caasti za sebou ale je super ma to aj dobru grafiku aj dobre je to spracovane proste super:)

+3 Dobré Zlé
Paráda, paráda a ešte raz to poviem paráda... táto hra je tak rafinovaná, tak prešpekulovaná, tolkými spôsobmi sa dá jedna misia prejsť až vám rozum zastane... Hra vás chytí a nepustí dokým ju neprejdete... máte chuť každú misiu si zahrať aspon 3x...
_________________________________
(+)
*Skvelá grafika
*Hratelnosť
*Fyzický kontakt(lámať nosy ma baví:D)
*Tuning zbraní
*Možnosť uploadovania skóre
*Prostredia(síce mi chýba to ćo bolo použité v hitman 2... arabi rullez:D
*Body shield
*Možnosť otrávenia koktejlov... jakuzzi a iné prkotinky ktoré ma fakt ale fakt bavili
*Snaha nech všetko vyzerá ako náhoda...
*A plno ďalších... mohol by som otom rozprávať...
*Umelá inteligencia dosiahla v tejto časti hitmana vrchol...
__________________________________________
(-)
*Pomerne krátke(ale to nevadí:))
*malé bugi

99% (-1% kôli bugom a malému počtu missi:))

+3 Dobré Zlé
Vyborna hra s mnozstvom novych pohybov,vylepsenou grafikou a urcite najlepsia zo serie aj ked nie najnarocnejsia ale to hratelnosti len prospeje. Rozmanite ulohy a prostredie,mnozstvo rieseni.

+3 Dobré Zlé
tato hra je jedna z naj co som kedy hral presiel som ju celu na najtahsom a fakt to nema chybu odporucam



grafika+
hratelnost+
zbrane+
...+


+2 Dobré Zlé
100%link9
nejlepší dil s hitmenovske serie je proste super lepší graficke spracovaní a tak ale tak dale a dale

+2 Dobré Zlé
Keďže som veľký fanúšik Hitman ságy tak som samozrejme hral aj tento diel a môžem vám povedať že táto hra bola najlepšia z všetkých hitmanoviek... veké + bolo pre mňa tuning zbraní, nové pohyby pri boji bez zbrane a taktiež používanie nových zbraní ale - bol pre mňa málo misií.. hru som prešiel 2-krát za 4.30 hod. Beztak je to najlepšia Hitmanovka všetkých čias!


+2 Dobré Zlé
Skvela hra nič ktomu nemôžem dodať:D.Hram seriu Hitman už od začiatku a s pribudajucimy častami ma to stale viac bavi každa časť je lepšia od tej poslednej .Pribeh je velmi zaujimavy doporučujem zahrať si tuto hru , ale hrajte seriu od začiatku pretože pribeh nebude davať zmysel.Prajem prijemne hranie.

+2 Dobré Zlé
Tato hra je dobra ale prekaza mi malo misiji je vela easter egg.Realne animacie a ine ale rozhodne to nieje strieacka skor logicka AI nieje uplne najlepsie ale aj tak moje hodnotenie 85 percent.

+2 Dobré Zlé
Tak ako všetky Hitmanovky, aj táto ma veľmi uchvátila a zobrala dobrý mesiac z môjho života :)) Hrateľnosť je 100 %, 47ičkine pohyby sú fakt reálne, inteligencia AI je trošku od veci, keď sa začnú škrabkať po brade LoL, alebo keď sa za vami otáčajú. Ale inak mám túto hru veľmi rád, grafika je taktiež veľké plus. Dávam 95 % !

+1 Dobré Zlé
100%fox77
já tu hru mám doma a věřte mi že to je hra na urovni máte v tom
spoustu možností třeba kdyš si tam najdete hřebíkovačmužete s
ním i zastřelit třeba strážného nebo kdiš uvidíte chlápka s kufříkem tak mu do toho strčit i bombu ,lidské štíty jsou taky dobrý.

+1 Dobré Zlé
Vylepšená grafika, skvelá hrateľnosť a zopár inovácií spravili oproti predchádzajúcemu dielu príjemné prekvapenie.

+1 Dobré Zlé
Užasna hra, skvelý hračsky zažitok, možem povedat iba že vyborne... Už aby bol Hitman 5
Odporučam Každemu maniakovi zahrat :o)

+1 Dobré Zlé
100%hitm4n
Perfektne spracovana hra nechyba tam nic grafika je 100% aj vsetko uplne 100% presiel som to das 10x ale stale ma to bavi !!! 100% pre tuto hru

+1 Dobré Zlé
najlepsi diel co tomu dodat jedno co je tam zle ze nemoze vylepsi vsetky zbrane iba tie zakladne inac vsetko ostatne je supr!

+1 Dobré Zlé
100%lubos8
je tam vynikajúca grafika sú tam dobré zbrane a dajú sa vylepšiť ale nie len preto dávam 100% dávam ich ešťe preto lebo je to vynikajúca brutálka

+1 Dobré Zlé
No tento diel hitmenka je zaručene najlepší a aj s grafikou rozmanitosťou prostredí v jednotlivých misiách ale aj v tom že misie sa dajú prejsť viacerými
spôsobmi.Inač mínusy sú len v tejto hre strašne málo misií .

+1 Dobré Zlé
Perfektná hra. Prešiel som ju asi dva-krát, perfektná hrateľnosť, zabiť môžeťe kohokoľvek, vziať každú zbraň, od noža až po snipru. Medzi ľudmi môžete byť ktokoľvek. A nikto vás nespozná. Okrem GTA nepoznám lepšiu hru. Ale trochu ťažká grafika. :(

+1 Dobré Zlé
Kvalitné pokračovanie jednej z najznámejších stealth hier. Hitman sa každým novým dielom značne vylepšuje nie len graficky, ale aj spôsobmi likvidácie svojich cieľov. Máte kopu možností ako zlikvidovať svoj cieľ. A to sa tu cení asi najviac.

+1 Dobré Zlé
+neje to len bezhlave strielanie + moznost strkat do nepriatelov + grafika+pribeh +moznost vylepsit a kupit zbran - dska

+1 Dobré Zlé
Genialna Grafika a ak to hrate na 1024 krat 768 pixelov je to fakt zazitok a este ked na konci hry vidite tie SilverBallersi s tlmicom, teleskopom, laserovim zameriavanim, 2-nasobnym zvacsenim zasobnikov a protipancierovymi nabojmi tak si skuste nasetrit a toto spravit s M4 tie zasobniky 200 nabojov xD patri k naj hram a aj k serii aku som hral uz sa tesim na 5

+1 Dobré Zlé
Včera, som prešiel celú hru. Mám to po slovensky (s pomocou ABCgames) takže som tomu rozumel lepšie. Je to super hra s tými možnosťami, podplácanie, vylepšovanie zbraní atď. Hral a stále ju budem hrať s "radosťou".
Ak bola 4 takáto dobrá tak som zvedaví na 5. Dávam 91%.

+1 Dobré Zlé
+AI nepriatelov!
+grafika
+hratelnost
+efekty
+stealth prvky
+brutalita
+ukoncenie pribehu zabijaka!
+styl
+skoro podla filmu
+HW naroky
+zbrane

-kratkost
Najlepsia seria zo vsetkych,ktora obsahuje nevsedne misie,odporucam kazdemu milovnikovi akcnych hier takehoto typu!

+1 Dobré Zlé
Dobra hra...Skvelá grafika,dej hry aj tie misie su výborne!Preto dávam 98% lebo není to uplne ze naj ale skoro...Je to asi moja najoblúbenejsia hra a to som hral asi viac ako 60 hier.Tak odporúčam ´tuto hru..

+1 Dobré Zlé
Skutočne úžasná hra, vrelo odporúčam... Ľudia z Eidos Interactive sa tentoraz ozaj vytiahli, niet im čo zazlievať. Perfektná grafika, hrateľnosť, dobre premyslené misie a tak ďalej. Ďakujem vám za túto hru!

+1 Dobré Zlé
ci pana ta toto je super hra vylepsenia grafika AI vsetko prosto najlepsi hitman ktory kedy bol vyrobeny fest dobra hra si ju zahrajte ma vsetko co ma mat obtiaznost rozmyslanie taktiku vsetko...

+1 Dobré Zlé
97%Ampo
Bezpochyby najlepší Hitman, aký kedy vyšiel. Nádherná grafika, prepracované prostredie, dobrý dej. Záver veľmi emotívny. Veľké spektrum zbraní, upgradov, prevlekov. I keď hra je dosť náročná na prejdenie, ja som to hral na najľahšej obtiažnosti, kde je nekonečný počet savov. Odporúčam zahrať !

+1 Dobré Zlé
Tento diel bol vyborny nahradil všetky nedostatky tretieho dielu... Opet velke mnozstvo zbrani, da sa tam prezliect za koho chcem, mozu sa brat uz ak vsetky zbrane. Ulohy su perfekne a rovnako je vyborna aj grafika. Po trojke som myslel ze to bude stale horšie a horšie ale mylil som. Hned ako som dohral tuto hru tešil som sa ze vyde aj piaty diel a neviem sa ho dočkať

+1 Dobré Zlé
Najlepšia Hitmanovka akú som kedy hral.

Plusy: Grafika, príbeh, misie, vylepšovanie zbraní, hladanosť (len na ťažších úrovniach).

Mínusy: Bugy (nieje ich veľa ale keď sa nájde tak naštve)

Proste je to Hitman ako sa patrí.



+1 Dobré Zlé
Grafika : 95%
Hratelnost : 85%
Pribeh : 60%
Atmosfera : 90%

Na rok 2006 je to slusna pecka ! Hral som ju neskor a aj tak ta grafka je popredu troska, najlepsia hra roku 2006 a to urcite.

+1 Dobré Zlé
100%Mr.47
Hitman 4 Blood Money je môj druhý najoblúbenejší hitman.
+Príbeh
+AI
+Vylepšená hratelnost
+Vylepšenia zbraní
+Uplácanie svedkov
+steal prvky
-Dĺžka hry

0 Dobré Zlé
Najlepší diel zo všetkých Hitmanov, pokiaľ ho nejaký iný neprekoná. Tentoraz v ešte lepšej grafike a hlavne výbornej Ai a výbornej hudby. Novinkami sú ako skrívanie tiel do kontajnerov, debien a podobne, lepšie vylepšovanie zbraní, misie sú už zaujmavejšie a akčnejšie a ochranka už aj trocha rozmýšla. Odlákanie mincov, nástražne bomby ako prestavenie plynu alebo odpálenie lustera, otrávenie jedla, prezliekanie a nové zbrane, vám ponúkajú nové taktické možnosti a narafinovať vraždu ako nehodu. Zbraní je dosť aj tak pre tichého zabijáka stačí tradičná výbava, ktorú určite ako fanúšikovia poznáte. Škoda, že je tu málo misií hru máte zachvílu zmáknutú, ale na najťažšej obtiažnosti je to práve ono. Hitman 4 je perfektný a pre fanúšikov by bola najväčšia hlúpost neskúsiť to a nevlastniť. Tiež je niekedy vadná Ai uvediem príklad, niekde vystrelíte a z celej mapy prídu všetky stráže na podozrivé miesto, to je celkom blbé ale viacej chýb som si nevšimol a ani som sa o to nesnažil. Výborná hra so silným potenciálom, ktorá vám nesmie chýbať.


0 Dobré Zlé
Zatial najlepsi diel serie, lepsia grafika, nove finticky, pribeh, hudba, vsetko co poriadna hra potrebuje, ... uz sa len neviem dockat piateho dielu.

0 Dobré Zlé
je to pecka no...len škoda že tam nieje wiac riadnych akcii a wadí mi, že stale pracuje sam...a dufam, že Hitman 5 prekona wšetky doterajšie diely :)

0 Dobré Zlé
ako každa hra i tato ma svoje minusy, no ja vnimam tentokrat velke plusy...grafika sa mi velmi paci, mozno trocha to AI mohli prepracovat,no i tak je tam mnoho moznosti...a nie je tazke na ne prist

0 Dobré Zlé
Hitman je PRIAM VYNIKAJUCE pokračovanie série Hitman, zatiaľ aj najúspešnejšie pokračovanie. Poradové číslo 4 skutočne odpovedá kvalite hry (pozn. neznámkujem ako v škole) a hra je výborne prevedená. Opäť na nás čaká dynamický príbeh, strhujúce stealth akcie, nové mapy, nové schopnosti zabijaka, ako schovanie sa v kontajneri či šplhanie po stenách, vynovený systém boja a takisto aj novo pridané prvky. Najhlavnejšou je asi Upgardovanie a kupovanie zbraní, liečiv, obranných viest a pod... Konečne si môžete vylepšiť Agenta 47 tak, aby z neho bol ešte väčší zabijak. K tomu sa pridáva aj šplhanie po stenách, skrývanie sa v kontajneroch a opäť aj nové cesty k zabitiu vášho cieľa.

95% zo 100%

0 Dobré Zlé
90%4444
Dobrá grafika celkom slušné zbrane...
Mohlo by sa dať jazdiť na aute,lietadle mohol by tam byť aj taký režim,
že behám po meste ako v GTA


0 Dobré Zlé
Je to skvelá hra mam ju rad je tam strasne vela moznosti a grafika je skvela podla mna je to najlepsi hitman aj cena je dobra.DOPORUCUJEM

0 Dobré Zlé
Hitman séria sa nezaprie,dokonalá stealth hra ktorá sa dá prechádzať rôznymi spôsobmy a X krát odznova hrať na ktorejkoľvek obtiažnosti. Túto hru si obľubili či už stealth hráči ktorí radšej idu na SA hodnotenie alebo takí čo sa radi prestrielavajú celým levelom. Každopadne blood money sa mi veľmi pačil ako aj ostatné diely hitmana či už po grafickej stránke a aj príbehovej a môžme sa len tešiť na dalši vynikajuci diel absolution ktorý tiež dúfam nás nesklame.

0 Dobré Zlé
Cize hodnotim ps2 verziu.hitman blood.money je asi najlepsi zo vsetkych.ma dlhe miske zaujmavy pribeh.kazdy ciel ma svoju vlastnu charakteristiku.hra je velmi krvava skvela grafika.vela novych prvkou ako lezenie po tyci alebo novyni po kazdej misi.soundracky su skvele.a hitman zase o nieco zostarol

0 Dobré Zlé
Príjemná zábava ,ktorú som si veľmi užil ale myslím že táto hra je skvelá.
+Prezliekanie
+Zbrane
+Príbeh
+A ostatné veci boli dobré
Odporúčam si zahrať!

0 Dobré Zlé
Hra je neuveriteľná, dostanete cieľ a je už len na vás ako naložíte zo zbraňami, s hlukom násilím a pod-. môžete sa prestrieľať všetkým alebo môžete splniť misiu bez toho aby tam o vás vôbec niekto vedel.. samozrejme že sa to každý dozvie až keď ste preč. Dávam 100% a odporúčam:D

0 Dobré Zlé
Celkom velký postup oproti 3.Nové vymoženosti,zbrane a vylepšená grafika.Zaujímavý príbeh a celkom dlhé misie.Teraz prejdem k mínusom.Niektoré misie su až prílis lahké a nezrozumitélná posledná misia.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
TOP TOP TOP TOP diel.

+grafika je najlepšia
+audio takisto
+o soundtracku ani nehovorím
+atmosféra je perfektná
+je to hitman prevedený do dokonalosti
+docela dobrá AI hlavne oproti minulým dielom
+misie nie sú krátke a neťahajú sa
+mnoho spôsobov riešenia
+zábava na mnoho hodín
+všetky misie a lokácie(hlavne kasíno s las vegas)
+vtipné glitche

-áno má to glitche ktoré ale nevadili a áno AI mohla byť lepšia ale neprišla mi vyslovene zlá jak v minulých dielách

TOP diel. TOP Hitman.

0 Dobré Zlé
Hitman 4 je podle mě zatím nejpovedenější díl ,řekl bych hodně detailně propracovaná hra hodně dobrá umnělá inteligence nepřátel a možnosti například vylepšit si zbraň, oproti předchozímu dílu je tady snad 100 násobně lepší hratelnost a pochopení mise.
Mě se například líbila mise Zatažení Opony a vní ten nápad zaměnit jednomu opernímu zpěvákovi rekvizitu pistole Mauser za pravou pistoli Mauser se kterou pak zastřelí jiného operního zpěváka (váš cíl) .Ten zpěvák kterému jste zaměnili zbraň si bude pořát myslet že drží rekvizitu.

0 Dobré Zlé
-: bugy, ovládanie, umelá inteligencia
+: grafika, hudba a dabing, príbeh, atmosféra, lokácie a dizajn prostredia, zbrane, možnosti plnenia úloh, likvidácie tiel, kostýmy, postavy, mapa
Verdikt: Agentúra, ktorá zadáva zákazky agentovi s kódovým označením 47 je v ohrození. Projekt klonovania taktiež. Jej členovia sú systematicky likvidovaní a ďalším cieľom je pravdepodobne aj Agent 47. K tomu si však potrebuje zarábať naďalej na chlebík. Blood Money sa snaží o príklon k realizmu a to možnosťou podplácania prípadných svedkov, obmedzeného inventára zbraní, kedy po kapsách už nie je možné skryť celý sklad zbraní a taktiež vo forme väčšej odmeny za dobre odvedenú prácu. Zarobené peniaze možno investovať do vylepšení zbraní a lepšej munície alebo aj do odlákania pozornosti prostredníctvom hodenej mince a podplácanie. Nepriateľovi tentokrát možno vytrhnúť zbraň alebo ho použiť ako živý štít. Mnohé vraždy možno previesť ako nehody alebo telá obetí dobre skryť do debien. Dominantnou destináciou tohto titulu je USA, kde je potrebné plniť hlavné ciele, no pre navýšenie finančnej odmeny aj tie vedľajšie. Tie zahŕňajú zneškodnenie alebo naopak ochranu osôb, získanie citlivých dát a pod. Titul Blood Money je posunom a taktiež výzvou pre veteránov tejto hernej série.

0 Dobré Zlé
Hitman 4 - mal som tu cest si zahrat i hitmana 2 i 3. 4 je ale vynimocna v pribehu ktory je dost premakany a pekne vymysleny, ale je velmi slaby v misiach, zo zaciatku je to sranda ale dalej uz to vsetko je to iste, niekoho niekde zhodit, neco vyhodit do vzduchu, moznosti je zalostne malo a to je pre tochto vecneho supera Splinter Cellu v Ackovych stealth hrach akoze dost? 75%

-1 Dobré Zlé
moj prvý hitman graficki dobrý hrateľnost paradna toľko možnosti v každej misii ale je to dost kratke neuškodil by aj krycí system

-1 Dobré Zlé
Hitman Blood Money to je PC GAME na ktorú sa nezabúda.Grafika na rok 2006 skvelá.Ovládanie super aj keď je krátka nevadí prejdite si ju na výšších obtiažnostiach.

-1 Dobré Zlé
Takže Hitam 4...na túto hru som si hodnú chvíľu počkal kým sa ku mne dostala, a sľuboval som si od nej viac. Nemôžem povedať, že by bola zlá ale niečo mi v nej chýbalo. Misie boli podľa, mňa trochu zvláštne, teda samozrejme nie všetky. Nepociťoval som v hre už tú správnu hitmanovskú atmosféru a síce grafika boľa veľmi pekne ošetrená, pohyb postavy na mňa pôsobil veľmi umelo. Našli sa tu aj nejaké inovácie ako upgradovanie zbraní a ich nakupovanie ale pre mňa to nehralo podstatnú rolu. Veľmi zaujímavá bola aj vychýrenosť v novinách a nápad pomocou mince odlákať ciele. Vcelku vydarená hra no vrebríčku mojich obľúbených hitmanoviek je trochu nižšie. Zaujímavý bol záver, len sa mi nepáčilo že sa to nedalo vyriešiť potichu a tak sa hitman chtiac nechtiac musel uchýliť k jatkám, ale zase v ramci príbehu nemal na výber.

-1 Dobré Zlé
Na tejto hre sa mi hlavne pači to že ked hrate missiu tak mate viac možnosti ako ju prejst ,grafika je tiež super na to že to bolo virobene samizda v roku 2005 nwm...hra je to super ešte je dobre v tejto hre že si možete vilepšovat zbrane ...ale realita sa mi tam nezda bit dost presna nato že sa to snažili spravit podla filmu moje hodnotenie je podla mna dobre

-1 Dobré Zlé
100%schizo
toto su jednoducho najlepsie hry no co ti powem :D...
vzdy ma to bavy setkych som presiel okrem 1 to bola dobra picovina...
hlavne graficky aj s ovladanim ostatne ma super bavily us sa tesim na sniper chalange a 5 ...
us je to 100 znakov?? :D :D

-1 Dobré Zlé
Hra ma celkovo pobavila, i keď som možno od nej čakal trochu viac ale celkovo som to videl takto:
_____________________________
+ grafika
+ príbeh
+ ubgradovanie a kúpa zbraní
+ možnosti infiltrovania
+ voľba možnosti, ako postupovať
+ rôznorodosť misií
-----------------------------------------
- AI protivníkov
- stereotyp
_____________________________
Hra má množstvo možností.Okrem AI a stereotypu zabíjania sa mi hra páčila. Doporučujem

-1 Dobré Zlé
super hra špičkova kvalita a to je už čo povedat tota hra je dobre premyslena nie jak 1 čast tam sa ani neda ist potich ale 4 sa da.Tote hry zpožnujem a preto davam ty 100% percent to je moje hodnotenie

-3 Dobré Zlé








90%CR7

100%Mike.K


90%Paci



100%DrFox

100%Deni










100%puking












85%puck


82%colo







100%J0ZQ












100%Kosot





70%SABS


90%Ben


95%fido



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |