HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 11325 užívateľov

Hry > Age of Empires 3: Age of Discovery > hodnotenie


Age of Empires 3: Age of Discovery
88%

Moje hodnotenie - Age of Empires 3: Age of Discovery





Recenzie - Age of Empires 3: Age of Discovery

Celkově je AoE3 parádní strategií, která kráčí nezadržitelně ve stopách svých předchůdců. Tahle hra má zkrátka vše, co má správná RTS mít, a tím jsou nové nápady, skvělá grafika a výborná hratelnost. Škoda pár vad, jako střelba jednotek skrze zdi či prolínání lodí na moři.
Age of Empires III je jednoznačne najlepšia stratégia tohto roka. Má určité chybičky krásy, ale vydarené inovácie a najmä prítomnosť domovského mesta, ich posúvajú do úzadia. Kampane ma veľmi neoslovia (možno bude viac zaujímavá pre Američanov), ale samostatné mapy a multiplayer vám prinesú dokonalé herné vyžitie. Dohovoril som. Howgh.


Užívateľské hodnotenia - Age of Empires 3: Age of Discovery

tato hra je naozaj dobra...velmi dobra hratelnost, grafika, aaj tie efekty...ale su tam aj take mensie chybicky...ale aj tak davam 95%

+10 Dobré Zlé
93%FIGY
PLUSY:
+ Mnozstvo noviniek oproti predoslim dielom
+ Realisticke lode
+ Efekty boja (rozbijanie budov, lodi...)
+ Pekne graficky spracované
+ Hratelnost

MINUSY:
- Zopar chyb (lode sa prelinaju ! a pod)
- Je to vlastne realistickejsie AOE II len v inom veku a z mnozstvom uprav (avsak nie EXTREMNYCH )

+8 Dobré Zlé
Super hra a super cheaty menšie chybky no čo už? Nikto nie je dokonalý a nič nie je dokonalé .


















+4 Dobré Zlé
Velke plus je grafika,ktora o dost prevysuje AOE 2.Naozaj je to velmi vydarené pokracovanie úspesnej ságy.Plusom pre AOE 3 sú aj efekty.Skoda tych par chybiciek v hre a tiez niektoré dejové nedokonalosti vprvej kampani.

+3 Dobré Zlé
veľmi sa mi paci tato hra je bez chyb proste super hra hram ju stale ked mozem su tam pekne lode aj grafika je dobra vojaci dela naprosto super hra a kedy bola vymislena

+2 Dobré Zlé
Hra a grafika je dobrá preto damvám 97 percent a kampan je výborne dobrodružná ale chyba je že nepriatelov musíte zabiť uplne na celej mape

+2 Dobré Zlé
100%Morven
tuto hru odporucam kazdemu gdo ma rad staroveke strategie tato hra nema ziadne chibi a hratelnost je lahka a ovladanie lahke nenamahe


+2 Dobré Zlé
Hru som mal ako demo a bol som s ňou veľmi spokojný .Páči sa mi výber národov a ich vlastnosti .Misie boli už trochu tažšie .

+2 Dobré Zlé
Môžem povedať ze táto hra je na vysokej úrovni medzi stratégiamy . Môže sa nájsť aj iná hra ale ja som si velmi oblúbil túto . Musím povedať ze neznášam hry v ktorých su nejaký mimozemstania a hoci jake príšery : ) A má to vynikajúcu grafiku a dobrý dej pri ktorom sa ani moc nenudíte . Odporúčam všetkým ktorý majú radi kvalitné stratégie a nechcú sa nudiť .

+1 Dobré Zlé
Veľmi pekne spracovaná hra, grafika celkom obstojná a MS dokázali ,že vedia urobiť aj hru nie len OS. Ale má svoje chyby, napríklad už tradičná zložitosť a málo možností a objektov v hre. Nemá veľa období a tiež nie veľa rozmanitosti a voľnosti, kampaň nie je nič extra...je to mono hra, stále t isté ale človek si zvykne a pochopí ,že je to najlepšia stratégia. Hru určite odporúčam ,ale aj dodatky ,najlepšie celú kolekciu a podľa mňa je to lepšie ako dvojka.

+1 Dobré Zlé
Celkom ok hra výborne spracovaný dej, len po pár hodinách prestáva hra hráča baviť. Tvorcovia mohli vylepšiť AI.

+1 Dobré Zlé
Zaujmave poracovanie AOE a myslim si ze velmi posobive !Touto hrou sa da na dlhy cas zahnat nuda.. a musim este pochvalit kampane tie ma bavili a mali aj zaujmavy dej!

0 Dobré Zlé
Skvelý príbeh, skvelá grafika, skvelé mapy, skvelá hra! Toto je stručné ohodnotenie AoE. Na začiatku vám hra ponúkne na výber z 8 národov, každý má vlastné domovské mesto a vlastného hrdinu. Hra ponúka tiež vylepšenia v podobe balíčkov, ktoré si môžete počas hrania posielať za nazbierané XP. Ako sa postupne predierate hrou, zbierate XP a za každý ďalší level dostanete na výber jeden balíček vylepšenia. Dokonca si môžte skrášliť aj domáce mesto ale žiadny praktický význam to nemá. Hra má krásnu grafiku čo zaručuje naozaj nádherné bitky, len je škoda že populácia je obmedzená na 200 obyvateľov a jeden výber dokáže naraz ovládať iba 50 obyvateľov. Po prejdení hlavného príbehu sa môžete vrhnúť na datadisky, môžte hrať proti PC alebo s kamarátmi cez internet. Hra ponúka hodiny zábavy tak nestrácajte čas a rýchlo si ju bežte kúpiť :)

+Príbeh
+Hratelnosť
+Grafika

-Vojaci dokážu strieľať cez múr
-Miestami príliš nereálne

0 Dobré Zlé
Pre tuto hru je jedinečná jej pestrosť, hratelnosť a grafické spracovanie. Ďalej určite musím podotknúť jej strhujúci dej ktorý je veľmi rozmanitý a rozvinutý.

Ale v hre sa mi tiež už prihodilo aj par malých bugov ktoré sú neporovnateľné s dokonalosťou hry a preto je podla mňa najlepšia stratégia vo svojej dobe.



0 Dobré Zlé
Hmm je to z celka dobrá hra ale na AoE 2 to proste nemá ani "obal". Proste ma táto 3 časť nebaví radsej si idem zahrat 2 časť. Len škoda že tá 2 nejde na w7. No škoda tejto časti.

0 Dobré Zlé
dobrá hra, trochu je zlá grafika no dá sa to prežiť... akože od AOE (age of empires) 3 som očakával trochu viac no...

0 Dobré Zlé
Tato hra je super. Grafika: vyborne. Ovladatelnost: chvalitebne. Misie: vyborne. Prostredie: vyborne. Nazov hry: dobry.

0 Dobré Zlé
Jednoznačne sa zaraďuje medzi špičkové stratégie. Na rok 2005 bola grafika excelentná a aj po 2 rokoch medzi graficky výborné do kým pravdaže neprišiel Crysis :) .
+
Dlhá doba hrania
Francúzi :)
Grafika (i napriek tomu, že máme rok 2011)
Návyková hratelnosť
-
občasné bugy

0 Dobré Zlé
Celkom dobrá hra ktorá celkom pobaví. Musím pochváliť dobrú príbehovú a neľahkú kampaň a ak nechcete kampane dajte si voľnú hru ale pri tejto hre sa určite nudiť nebudete a plus k tomu je hlavné mesto z ktorého si môžete objednávať rôzne výdobytky dôb a ďalšie plus je generál ktorý je nesmrteľný alebo lepšie povedané objaviteľ pretože je na to ideálny: nesmrteľnosť a k tomu môže zbierať poklady ktoré nájdete na mape a už posledné plus lebo sa musíme dostať aj k mínusom je že si môžete vyvýjať vzťahy s domorodcami a využívať ich ako špeciálnu jednotku v boji a ešte si môžete vyvýjať vzťahy aj s tzv. "poštármi" ako ich ja nazývam no proste chodia po mape cez také cestičky (v Imperiálnej dobe po koľajniciach) a dávajú ti potrebné surovinky ktoré si stanovíš a behom dôb sa počet zvyšuje ale no už k mínusom asi len čo chcem vytknúť je zopár bugov a trocha slabá grafika ale moc tieto mínusy hodnotenie nemenia.

Plusy:
+Výborná kampaň
+Takisto výborná voľná hra
+Hrateľnost
+Veľa možností

Minusy:
-Bugy
-Trochu slabšia grafika

Známka: 2+
Doporučenie: Ak máte radi pohodové strategie AOE3 je ideál

0 Dobré Zlé
Zatiaľ posledný Age of Empires ktorý vyšiel je taktiež na veľmi vysokej úrovni ako aj jeho predchodcovia.Ma oveľa prepracovanejší pribeh a dejovú liniu ako u predošlích dieloch.Ma taktiež domovské mesta s ktorých môžte posielať suroviny a armádu do kolónii,domovské mesta sa môžu taktiež rozvíjať pomocou bodov ktoré získavaš v Campingu a voľných mapách.
Ale musím sa priznať že už mi tam chýbalo to čaro starých Age of Empires a posťažujem sa aj na nudnosť Voľných máp.

Výhody: Pekná grafika,dobrá hrateľnosť,zaujmaví príbeh,domovské mesta (viazané na Camping a profil)

Nevýhody: Nudné voľné mapy, nezaujímavý vojaci.

Dávam 85%.


0 Dobré Zlé
Síce staršia stratégia, ale jedna z najlepších akú som kedy hral. Doteraz ju mám nainštalovanú v PC a raz za čas si ju zahrám. Dávam hodnotenie 80% pretože po chvílke hrania to omrzí.

0 Dobré Zlé
100%-MT97-
Nikdy som si nemyslel ze strategická hra ma až tak zaujme. Velmi dobrá grafika, a pačil sa mi aj príbeh. Odporučam každému kto ma rád historické strategie...

0 Dobré Zlé
73%Mr.T
Velmi dobrá hra. Kampaň je sice celkem krátká ale vyvažuje to
ovladatelnost, celkem pěkná grafika (z dálky :)) a zajímavé jednotky.
Doporučuji!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ Ovladatelnost
+ Přehledné
+ Jednotky
+ 2 datadisky
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Pár bugů
- Omezený počet některých budov
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 Dobré Zlé
Super hra. Prepracovaná graficky aj príbehovo. Príbeh je zaujímavý nezačne vás nudiť hneď po prvej misii. Nieje to ra ktorá stačí aby si prešiel prvú misiu a hneď vieš že ako to skončí (ten príbeh). Stále sa tam objaví niekto nový a ku koncu je tam nečakaný zvrat. Proste super hra.

0 Dobré Zlé
Prvé čo ma na tejto hre upútalo bola grafika, ktorá bola znova na tú dobu neuveriteľná a detailná ( hlavne som miloval vodu :D ), tvorcovia sa znova snažili zintenzívniť pôžitok s misií a pridali aj nové veci, ako domovské mesto, čo bol pre mňa dobrý krok, ale po pár dní hrania, prišiel pri tejto hre dost stereotyp, hratelnosťou sa to nemôže s dvojkou porovnávať a ani možnosťami taktík v multiplayeri, škoda toho, ale zasa takú dobrú hru ako aoc achápem že to nemôže pokoriť. Aj tak zabavilo čo sa kampane týkalo.

0 Dobré Zlé
Pre mňa je to skvelá hra, samozrejme že by som bol radšej keby bola na štýl Age of Empires II ale aj toto sa dá "zožrať" :D A okrem toho si myslím že je to jedna z mála ak nie jediná stratégia ktorá sa sústredí na "western" :3

0 Dobré Zlé
Oproti predošlej verzii je to viditeľné zlepšenie . Grafika je výborná a kampaň zaujímavá :-). Jedine čo mozem vytknúť je ze tam chýba pár funkcií.

0 Dobré Zlé
Aká skvelá stratégia! Vśetko je v nej absolútne dokonalé, tak prečo museli pokaziť multiplayer "vymazaním" možnosti uložiť lan hru a opäť ju obnoviť? :(

0 Dobré Zlé
V AoE3 nejde o budovateľskú, ale dobyvateľskú stratégiu. Pri ťaženiach sa nedá vybrať národ iný než Briti a skutočné historické pozadie príbehov, aké poznáme z predošlých dielov, je vymenené za nezmysly, ako Osmania kolonizujúci Strednú Ameriku a Rusi (!!) kolonizujúci Severnú Ameriku. Žiadne strategické stavanie si pevností, ide už len o neustále odrážanie útokov a protiútoky. Aspoňže sa dá hrať cez pauzu, aj keď tabuľka oznamujúca pauzu je cez štvrťku obrazovky. Graficky sa to posunulo dopredu, ale čo z toho? Vadilo mi, že sa nedajú hrať misie aj za indiánov, ale len za dobyvateľov. Vadili mi misie za dobyvateľov. Vraždiť domorodcov a strážiť železnice budované cez bizónie prérie som dlho nevydržal. Keď už to historické pozadie je v hre prekrútené, túžil som dobyť dobyvateľov, obesiť Kolumbusa a jeho deti, predať jeho ženu, vtiahnuť do Británie, upáliť mníchov. Potom urobiť to isté vo Francúzsku, v Španielsku, v Portugalsku. Single mapky sú o trochu lepšie. Ale len o trochu. Môžem si vybrať z ôsmych krajne nesympatických sfanatizovaných národov šestnásteho storočia (Španieli, Briti, Francúzi, Portugalci, Holanďania, Rusi, Nemci, Osmania), a ja túžim tých napudrovaných klaunov v kabátcoch, krajkách a poctiviciach prestrieľať durch z krovia šípmi. Potrebujem WarChiefs! Hneď!

0 Dobré Zlé
perfektna hra tejto hre nechyba nic no mozno viac jednotiek a bolo by ale inac je TOP hra podla mna pekna grafika aj fyzika skoda ze je taky mali populacny limit ale to nevadi inac tiez boba je Age of empires 2 + datadisky tak to tiez nema chybu

-2 Dobré Zlé
Túto hru som pred pár rokmi dostal k novému PC, takže to bola prvá hra, čo som na ňom hral. Prvé, čo ma zaujalo bola krásna grafika, na ktorú bola radosť pozerať. Hneď na to prekrásna hudba, ktorá sa predstavila už v menu hry. Príbehovo sa mi hra veľmi páčila, o to viac, že ste začínali v stredoveku a postupne ste sa dostávali ďalej a ďalej. Hrateľnosť, perfektná, ak často hrávate stratégie, nemusíte sa nič učiť, ovládanie padne do ruky. Proste táto hra patrí medzi najlepšie stratégie roku 2005 a nikto by si ju nemal nechať újsť aj v tejto dobe. Odomňa 100.

-2 Dobré Zlé
Celkom super hra len mohly dat dlksiu kampan,vsetko je super grafika jednotky,narodnosty da sa !,kampan ma bavila najviac je to proste suerp rha,vyskusajte ju aj vy,! :O xD,SoryY za proVopIsnE chYby:P,prijemne hranie*

-2 Dobré Zlé
Prekvapuje príbehom, a aj grafika sa oproti 2. dielu hodne zlepšila. Je to vcelku dobrá hra akurát mňa stratégie moc nebavia. Ale je to asi najlepšia akú som kedy hral. Udeľujem 55%

-2 Dobré Zlé
AoE 3 nie je zlý titul bavil má viac ako AoE 2, lebo doba strelného prachu je pre mňa zaújmavejším obdobím ale AoE 2 to sú zlaté časy, tak príde my lepšie AoE2.
V Age of Empires 3 sa my páči grafika, lepšia Ai, výborné poškodenie(odlamujú sa aj kusy), a celkom ujdú aj námorné bitky. Až na tie lode. Tie sú síce pekne spravené graficky ale mohli byť viac doladené. Túto hru musíte mať a ake ste hrali staršie diely tak hu musíte mať!!

-2 Dobré Zlé
Na tejto sérii som vyrastal a zabavila ma na dlhé hodiny. A myslím, že zabaví aj vás
-Grafika a engine 95%- grafické spracovanie je na výbornú, radosť pozerať sa na hru, no pri tých väčších bitkách, ktoré som si užíval v MP už hra nezvládala toľko jednotiek.
-Gameplay-95%- niet čo dodať strhujúca kampaň, nehovoriac o MP, AI oponentov v klasickej skirmish zvládli bravúrne až na 2 veci niekedy nestavá lode a tobôž nie hradby
Na hradbách si mohli dať viac záležať a takťiež mi tam chýbalo obchodovanie s inými hráčmi počas hry. Veľkým plusom je samozrejme domovské mesto odkiaľ si posielate podpory, suroviny a všakojaké improvmenty, taktiež získavate skúsenosti pre svoje mesto.
Music and sounds 100%- niet čo riešiť nájdete tam nádherné kúsky a nechýba ani stará dobrá zvučka
Atmosféra 95%- originálna grafika tomu dáva ten správny nádych a ten pocit je naozaj prefektný, keď sa pozeráte z hora na vašu perfektne vybudovanú základňu
Story 100%- pútavé osudy rodiny Blackovcov, bájna fountain of youth a stratený španielsky poklad na historickom pozadí nemá chybu.
Môže poznamenať najlepšia stratégia akú som kedy dostal do rúk vrelo všekým odporúčam


-2 Dobré Zlé
AoE2 v novšom kabáte. Nie je tu veľa zmien, ale aj tie čo sú tak sú naozaj vidieť. Teraz však neohovorím o grafike. Tá sa podarila. Dokonca aj engine sa mi veľmi páči, odlietavajúce časti domu v závistosti od zbrane a jej sily. Je to pecka, ktorá sa dobre hrá aj dnes, ale mojou srdcovkou aj naďalej zostáva dvojka.

-2 Dobré Zlé
Super hra graika sa da,podľa mňňa dobra strategia kampaň tiež proste super dobra hra:):D:):p:):D:):p:):D:):p

-2 Dobré Zlé
Hra úplne v poriadku,lenže dosť málo jednotiek budov a herných možností,grafika je celkom v pohode.Ja by som uvítal viacej možností v hre.

-3 Dobré Zlé
83%Adka
no, veľmi vydarená hra oproti svojich kolegýň dosť inovačná, vyriabilná s celkom slušnou grafikou, ktorú som už ale pocítila na svojom pc. Až na pár, pre mňa nepodstatných detailíkov vydarené dielo. Odporúčam.

-3 Dobré Zlé
Fajn stratégia na voľný čas. Nevidím síce moc výrazných zmien od II. ale domovské mesto a Indiáni stačia na hodnotenie 4/5. Grafika hry je takisto dobrá. Odporúčam.

-3 Dobré Zlé
fakt dobra strategia,celkom dobra grafika a okolie ale zla stavba vojenskych jednotek a tazobny system surivin podobne ako na settlers,Zaujimave misie aj hrdinovia az na maly pocet specialnych schopnosti

-3 Dobré Zlé
Celkomtútohru by som hodnotil 90 percentami aledačotam chýba neviem čo ale presne tak ako AoE 2 hru budete hrať asi max. 2 týždne a užvás prestane baviť lebo: Kampan je ťažká (bez cheatov) atd atd

Takže začíname hodnoťiť:

Plusy +
+Výborná Grafika 20%
+Nové Jednotky 10%
+Nové Lode 10%
+Pevnosti 5 %
+Nové Budovy 10%
+Skúsenosti 20%
+Hl.Mesto národa+karta 10%
+Kampane nadväzujú na seba 10%
Mínusy-
Hra ťa pobaví krátko-5%
Malé Chyby a bugy -5%

Celkové Hodnotenie: 85%



-4 Dobré Zlé
Dobrá hra ,ale ajtak na age II nema,ako grafika pecka ale zabudli tam na niektore dronnosti napr. ked rubaju drevo tak ho rubaju do nekonecna ,nemusia ho odniest do skladu ,to iste aj pri zlate.

-4 Dobré Zlé
no co povedat dobra hra povavi,grafika,narodi len veci ktore maju francuzi nemiesto vilager maje cour de la bois su to muzi ktori maju puski a robia to iste ako vilageri ........ preto davam 90

-4 Dobré Zlé



100%joey





88%Lyra









100%micmar










100%rotten








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |