HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 39190 užívateľov

Hry > Need for Speed: Most Wanted > hodnotenie


Need for Speed: Most Wanted
87%

Moje hodnotenie - Need for Speed: Most Wanted





Recenzie - Need for Speed: Most Wanted

Dost možná nejlepší Need for Speed od dob Porsche Unleashed. Mainstreamové prvky (musí to být hra pro široké masy!?!) sice i nadále převládají, návrat policejních honiček ale ďábelsky zvednul hratelnost.
Obavy a skepticizmus boli úplne zbytočné a NFS Most Wanted priniesol presne to, čo sa od neho očakávalo. Je jasné, že fanúšikom realistického závodenia sa tento titul nezavďačí, ale pre nás ostatných je to jednoducho „must have“ hra. Underground, preč z garáže!


Užívateľské hodnotenia - Need for Speed: Most Wanted

Lepšia než Carbon a všetky predtým, ešte lepšia než ProStreet a aj Undercover ,či už Shift a World. Zažil som s MW príjemné týždne života. Pekná grafika, mesto, okolie, spracovanie, autá a možnosti. Schladenie a bossovia v hre boli len malé diamanty oproti hre, množstvo nových aut na stiahnutie a čo je hlavné, jedno z najlepších NFS. Musím povedať, že hra mala obrovský úspech až do roku 2011, potom už upadla...

+23 Dobré Zlé
Konečne dobré NFS, ja som hneď vedel, že tu niečo bude. Má to perfektné autá, kopec možností, veľmi dobrý dej a úpravu aut, množstvo pretekov, pekné mesto a policajtov.

+8 Dobré Zlé
Jediné čo sa mi na tejto hre nepáči je tunenie pretože sa tam nedá tunit do detailov ako v napr, (Need for Speed: Underground 2/Carbon. Preto túto hru hodnotím na 85%.

+7 Dobré Zlé
Jeden z najlepších dielov NFS, kvalitný engine, dobré autá, nízke HW grafika je super a príbeh tiež!

+6 Dobré Zlé
Super hra ktora sa mi zo serie NFS zdala asi najlepsia ! Uvidime co ponuka NFS Undercover, pretoze ProStreet som po 5 minutach hrania odinstaloval !

+5 Dobré Zlé
Tak bolo to celkom slusne,ale mne sa zda malo aut alebo newem trosku prehnane trosku policajti a tak ako viem že je to o tom ako most wandet ale no trosoku mohli zlahciť to ja si myslim inač pochvalujem grafika,tuning,pribehy,nieje ani welmi ťažka celkom to je pohoda.

+5 Dobré Zlé
Tuto hru som hral dlho aj som ju prešiel je to stara dobra hra je to pokračovanie underground 2 a predchodca carbon hru vystihuje slovo rýchlosť , policajne naháňačky a kopu aut ktoré sa odomykaju po postupnom prechádzaný čiernej listiny je tam veľa pretekou a je tam dobra grafika ale jedine minus je ak idete druhy profil od znovu a ten prvy ste prešli musiťe chodiť na určite miesto na preteky s BOSSOM inak ste mohli kliknutim isť na neho a ta nevýhoda je že na ceste k BOSSOVY vas môžu policaiťi (FÍZLY) začať prenasledovať a potom ak vas nechaju idete zase tam a ak sa to stane znova už vas to bude hnevať a to je take veľke mínus .

+4 Dobré Zlé
Pekna grafika a dobre auta fakt huste preteki len skoda ze tam niesu tie bonusove auta ako v carbone

+3 Dobré Zlé
Velmi dobra hra az nato ze s Carbonom som zacinal hrat NFS ale aj tak patri medzi tie najlepsie NFS (Carbon,MW) . Len doba ide dalej a mame tu uz novsie NFS takze aj tak tej hre davam slusny pocet percent xD

+3 Dobré Zlé
EA to zobralo vážne a bije všetkých ostatných okolo... ich posledné NFS sú na špičkových úrovniach a tento diel to iba dokazuje... avšak tuning bol trošku orezaný, ale pri tempe hry si to ani nevšimnete... a návrat polície im vyšiel nad ich očakávania... hrateľnosť vyššia ako NFSU2... síce u mňa to neprekoná NFSU2 (moja srdcovka NFS) ale rozhodne to nie je na zahodenie... 89%...

+3 Dobré Zlé
velmi dobre ale zatial to hram iba chvilu...dobra grafika,dobre spracovanie,na zatackach sa musi brzdit,len dost mala moznost tunitu.inac super

+3 Dobré Zlé
Hru stále hrám. Mal som ju sídce aj pred rokom, ale neprešiel som ju celú. Teraz som už pri konci a hra sa mi veľmi páči a je stále lepšia ako Carbon. Perfektná grafika utlmí pocit z nedostatočnej možnosti tuningu. Dej sa mi tiež veľmi pozdáva je zaujímavý. Hre dávam 85%.

+2 Dobré Zlé
pre mňa je to naj vydanie z hry nfs supa
+ grafika
+ mapa
+ 3 mesta
+ tuning
+ ovladanie
mo proste super duper cuper hra odporucam na inštalovať si :D

+2 Dobré Zlé
jednoznačne naj hra z NFS ! jednoznačne odporucam...okrem toho je tam pekny vyber aut...skvele nahanacky z fízlami ktore su brutalne :D

+1 Dobré Zlé
dobra hra ma sovoje nedostatky preto 95 omoho lepsie ako black edition jak sa hovori original je len jeden a tento medzi ich patri mam to na ps2 uz to ani nehram ale presiel som to tuning obmedzeni ked porovname z underground 2.

0 Dobré Zlé
mne sa tato hra velmi paci pekny dej
pekne auta a vyfantazirovana mapa

len jednu vec by som sa chcel spytat
mohli by ste mi poradit neviem ako treba
stiahnut tralier pizza car do hry neviem z kade

0 Dobré Zlé
Toto je najlepšia NFS akú som kedy hral.Tuning síce menší ako NFSU2 ale aj tak je to lepšie.Velké plus policajti ktorý majú stále lepšie autá.Dávam 100.

0 Dobré Zlé
Jena z najlepsich NFS co som hral.
+hratelnost
+policajti,nahanacky
+zavody
+mesta
+krasne autaky

-slaba demolacia aut
-malo aut na vyber
-tunning


0 Dobré Zlé
Hra se mi líbí :)
Nejvíce policie , jak se vás snaží všemožně chytit xD
Ale mockrát jse jim to nepovedlo... :)

0 Dobré Zlé
MW-čko sa im fakt podarilo. Je to úžasný pocit keď sa ženiete obrovskou rýchlosťou pomedzi autá a za vami sa ženie kopa fízlov. Čo by som ale vytkol je dosť obmedzená možnosť tuningu. Silnou stránkou hry je tiež grafika príbeh takže 90%

0 Dobré Zlé
Jednoznačne najlepšie NFS aké zatiaľ bolo... skvelý dej, perfektné preteky, naháňačky s policajtmi a podobne. Chýba mi tam "drift" ale to je ten menší problém. Najviac mi tam asi chýba širšia škála tunningu, ktorá bola v NFS U2 skvelá... každopádne, skvelá vec, ktorú som prešiel asi 3krát...:)

0 Dobré Zlé
Posledná dobra NFS z celej série NFS. Ovládanie je výborné spolu s grafickou rozmanitosťou a úžasom vytvára pre hráča úžasný dojem a pocit zo hry. Proste toto je nepriehliadnuteľne jedna z najlepších NFS.

0 Dobré Zlé
PLUS
-grafika na tu dobu
-pribeh
-HW naroky
-dlzka hry
-tuningovanie

MINUS
-väčši vyber aut mohol byt


0 Dobré Zlé
NFS MostWanted ma zaujalo najmä kvoli policajným naháňačkám. Príbeh je vcelku zaujímavý. Naháňačky s "fízlami" sú z počiatku veľmi nudné a extrémne krátke, nejako takto prebiehajú -> zbadá vás policajt + nabúrate do poliša a pokazí sa mu auto + únik a cooldown = "100 bounty"
Neskôr je to zaujímavejšie -> zbadá vás fízel -> zavolá posilu -> snažíte sa zdrhnúť a podarí sa to -> cooldown -> cooldown v polovičke a objavý vás ďalší poliš -> stupeň hľadania 2 -> pursuit breaker -> únik -> cooldown -> hiding -> naháňačka skončila...
A čím ďalej, tým je to zaujímavejšie...
NFS:MW sa odohráva v meste zvanom Rockport.
K príbehu; ste slávny pretekár a dostali ste sa až na vrchol, už stači iba poraziť jedného pretekára, prezývaného "Razor". Ten hajzel vám však pokazí auto a počas závodu auto zastane a závod pre vás končí. Potom príde nemilosrdný seržant Cross a zatkne vás. Po odsedení si trestu si vezmete posledné prachy kúpite si káru a idete si znova budovať karieru pouličného pretekára...odznova...
Ešte ohľadne polície v hre sa objavili takzvané pursuit breakery fungujú nasledovne-> Vidíte počas naháňačky pútač na drevených stĺpoch...podbúrate autom drevené stĺpy a pútač v tvare koláča (donut)
sa zrúti na polišov a vy si slobodne uháňate ďalej.
V hre je aj takzvaný "cooldown" (schladenie) ktorý sa objav

0 Dobré Zlé
Tak toto sa tvorcom podarilo! Spojenie sérii Underground a Hot Pursuit dopadlo nadmieru dobre. Mnohých však odradí veľké množstvo rôznych úloh na úkor pretekov. Taktiež ovládanie je trochu čudné, úplne odlišné od predošlej Underground 2.
Ale tieto dve NFS sú najlepšie zo všetkých, záleží od jednotlivcov, ktorý štýl pretekania majú radšej. Mne osobne sa zdala U2 trochu lepšia....

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra s krásnou grafikou, dobrou hrateľnosťou, a zbesilími naháňačkami. Zaujalo ma ešte hranie cez deň. Odporúčam tým, čo ju ešte nehrali, vyskúšať!

0 Dobré Zlé
Najlepsia hra zo serie Need For Speed !!! Grafika sa da, ovladatelnost auta vyborna , tuning slabsi , ale 15 rivalov a co je najlesie RYCHLE AUTA !!!!!!!
Nie ako v Underground 2 pomale tu su uz rychle !!!!!!! Aj policajti!!!! Sice su dost slabi ale lepsie ako nic. Preto hra dostava odo mna 90%

0 Dobré Zlé
+grafika
+policajti
+mapa
+nové autá
-menej možností tuningu
-príbeh je slabší ako v ostatných dieloch
Zhrnutie:
Druhý najlepší diel NFS čo som hral dobrá grafika vylepšenie autopredajcu o nové autá solídny príbeh je to pekný návrat ku koreňom NFS ale nie je taký dobrý ako underground 2

0 Dobré Zlé
Dobrá grafika ako aj príbeh ktorý moc u závodov nebíva a efekty hry sa mi páčili. Most Wanted a Carbon sa svelo dopĺňajú,(Jedno v nočnom meste s kasínami a druhé v odlahlom meste so stromami cez deň) čo znamená že sa hry neopakujú a majú každá osobný zážitok. Tuningové možnosti sú horšie ako v Carbon, ale hra je aj staršia a obidve hry sú pre mňa asi najlepšie zo série s tuningom do roku 2006. Sice sú tu aj bugy, občas podtextúry ale ináč skvelé. Doporučujem.

0 Dobré Zlé
podla mna je to najvydarenejsia need for speed-ka ma fantasticky dej a dobre auta. :D :D :D
:D :D :D :D :D

0 Dobré Zlé
Najlepšia NFS časť grafika sa dá príbeh je veľmi dobrý nemám k tej hre čo vytknúť pre mňa veľmi dobra hra dávam 100%

0 Dobré Zlé
Najlepšie NFS aké som kedy hral, Dobrá grafika,dej,policajti a autá.Dávam 99% pretože žiadná hra neni na 100%!!

0 Dobré Zlé
Jednoznačne najlepšia Need for Speed hra. Aj keď ma bavili oldschoolové hry II, Porsche a Hot Pursuit, táta hra je naozaj zábavná vďaka otvorenej mape, policajným naháňačkám a tuctovému príbehu, ktorý ale vo vás vyvoláva pocit pokroku a túžbu stať sa na blackliste number 1. Autá majú tiež dobré možnosti tuning (Aj keď nie také veľké ako v predchádzajúcich dieloch) A vadilo mi že sa dá dať lôen jeden vinyl. Soundtrack sa mi moč nepáčil a pozostával s 3 zložiek: Hip-hop (bleeh), Metal (grrh), a nejaké elektro a techno (asi najpočúvateľnejšie).

0 Dobré Zlé
Najlepšie na tejto hre je dej, plno rivalov a pekné autá. Je to veľmi dobrá racingovka v porovnaní s NFS: Carbon. Ale nedá sa tuningovať až tak do detailov, ale aj tak mi ostala v srdci.

0 Dobré Zlé
100%adik5
Pecka hra, ktorá sa dá zahrať aj viackrát. Celkom dobrá grafika ale pri tých naháňačkach s fízlami si to ani nevšimnete a ani tie preteky a blacklist niesú na zahodenie.

0 Dobré Zlé
100%joj888
most wanted takicho zavodni chrie bi som uvital viac brutal dej na zaciatku ste prehrali svoje ato svoje BNW a pomali sa musite vipracovat až na posledneho bosa ktori vas na žačiatku porazil a vihrat svoje uto spet proste parada

0 Dobré Zlé
Asi najlepsi NFS zo serie. Nadherna grafika, na pretekarsku hru slusny pribech, skvela a napinava nahanacka s policajtmi, nizke hardwerove poziadavky, skvela hudba proste takto ma vyzerat pretekarska hra na dlhe veceri. oproti prechadzajucim seriam vela novych prvkov. Jedine co asi mozem tejto hre vytknut je bohuzial casom miestami sa vyskitujuci hrozny stereotyp kvoli casto sa opakujucim tratiam ktoremu sa ani jeden NFS zo serie nevyhol. Netreba cakat od tejto hry nejake realne prvky alebo nejaku realnu fyziku o tom need for speedy nikdy neboli :-)

0 Dobré Zlé
Toto nfs je najlepsie zo vsetkych.Sami si zarabate peniaze,kupujete auta,vylepsujete si ich
no proste najlepsie nfs .Je tu dostatok aut plno vylepseni dobry pribeh atd.
PLUSY:
+ovladanie
+pribeh
+auta
+tuning
+velke mesto
MINUSY:
-ziadne nie su



0 Dobré Zlé
Celkom dobrá hra, aj grafika je v pohode len keď pretekám s nejakým autom a niekde narazím tak sa s tým autom skoro vôbec nič nestane to je pre mňa jedno mínus tejto hry a ešte je tam aj dosť málo aut na výber ale inak je to dobrá hra. :)

0 Dobré Zlé
100%MilanL
je to skvela hra , síce stara ale dobra a ovládanie je dobre lepšie ako need for speed underground 2no a grafika je dost dobra na najvyššej kvalite

0 Dobré Zlé
Toto bolo druhé najlepšie NFS po Undeground! Mali by urobiť remake/remastered edition na Playstation 4. Veľmi by som sa potešil! Tie nové NFS sú totálne sračky!!

0 Dobré Zlé
Díky nebe, policie se vrátila, a jsou velmi, velmi, naštvaní! A zase má superauta, a je to moc lepší, z novým grafickým enginem.

0 Dobré Zlé
Pre mňa najlepšie NFS všetkých dob. Grafika je krásna, hracia doba veľmi dlhá, príbeh, atmosféra a policajné nahánačky sú fakt super a relatívne originálne. Áut je tiež dosť a tuning je dobrý aj keď mohol byť lepší. Po čase sa ale môže dostaviť stereotyp.

0 Dobré Zlé
Dobrá hra ale má svoje muchy ale inak super hra dávam 80%
+Grafika
+Tuning
+Mesto
+Hratelnosť
+Policajti
+Super Príbeh
-Až moc dlho sa robí black list
-Málo Aut


-1 Dobré Zlé
Dosť ma pobavila hra a je tam aj dobrá hratelnosť, aj grafika sa dá, teraz k chybám. AI protivníkov je tam zlá, vôbec to nie je dobre spravené, je tam sa mi zdá aj málo áut a to je veľká chyba pri takejto závodnej hre. Príbeh je tam celkom dobrí, ale je tam až moc dlhý a čo je strata času, mohol by tam byť ako na Carbon, aspoň taký. No dokopy keď to zhrniem tak to má 60 % ale nič moc, mohlo to mať aspoň najmenej 70 % ale keď sú tam takéto chyby, nemôžem dať viac.

-1 Dobré Zlé
Je to skvelé závodné potešenie, na pár týždňov. Dobré autá, priemerné vylepenia, zvuky, grafika...Všetko je výborné.

-1 Dobré Zlé
Proste super. Najlepšia NFS akú som kedy hral. Skvelý dej, ešte lepšie preteky a čerešničkou na torte sú naháňačky z policajtmi. V hre sa človek ani chvíľu nenudil. Kto ju ešte náhodou nehral vrele odporúčam.

-1 Dobré Zlé
-: žiaden model poškodenia, niektoré trate
+: grafika, audio, soundtrack, počet aut, hracia doba, príbeh, atmosféra, polícia, naháňačky, efekty, multiplayer, hrateľnosť, spomalenie času, videosekvencie, pasce, skratky
Verdikt: Jedno z naj NFS-diek! Návrat polície sa vydaril k spokojnosti, nič extrémne neprekáža. Snáď absencia modelu poškodenia.

-1 Dobré Zlé
Taktiez super hra od EA co sa mi na nej nepaci vlastne nic je skvela vo vsetkom az na to ze su tam len "New,, káry a mne sa pacia olds cars alebo stare muscle cars ako dodge charger alebo stare camar.

-2 Dobré Zlé
Podľa mňa najlepšia časť zo sérií NFS!! Všetko úžasné, ale mohlo byť viac tunningových súčiastok...

-2 Dobré Zlé
Velmi velmi dobra hra zo vsetkych stran hudba,grafika,autabossovia proste super ale chybal mi tam drift alebo nissan 350z,240sx,Skyline


-2 Dobré Zlé
100%Jack1e
Najlepsi NFS co som kedy hral.....Dobra grafika, celkom inteligentny protivnici a lubi sa mi ako sa daju znicit policajti :P.....super napinavy dej a spomalenie casu 4ever!!! nema chybu

-2 Dobré Zlé
100%leo
Dobrá hra prešiel som ju do konca veľmi dobrá závodná hra odporučam všetkým milovníkom závodních hier

-2 Dobré Zlé
80%gxmx
super hra fakt pobavi najlepšie nahananie s policajtmi zavodi niesu až take dobre ale s policiou to je užastne niečo

-2 Dobré Zlé
100%1MC1
Need for Speed Most Wanted je moja najoblubenejšia hra spolu s Underground 2 je to straše vydarený diel NFS len to je škoda že tam neni taký tuning ako v NFS Undergrount 2 ma to strašne dobrý dej a preto dávam 100% dokonca som to prešiel 5-krát a práve rozmýšlam že to prejdem znova xD... .

-2 Dobré Zlé
davam cca 95 lebo je to vyborna hra aj s cestinou. vyborne optimalizovana (vobec neseka 29-35 FPS na high) .grafika je super a niekde az fotorealisticka,len sem tam nejaka mala chybka inac fakt dobra (hus@) gamesa !!!!

-2 Dobré Zlé
Najlepsia hra aku som hral je NFS:MOST WANTED ale trocha mi seka lebo mam win vista ale ja to obvikle hravam na notebuke ale je to fakt SUPER HRA DOPORUCUJEM :D haha naj naj NAJ naj naj hRa aku som kedy hral

-2 Dobré Zlé
vyborna hra pacila sa mi grafika je celkom dobra aj ovladanie je dobre cosa tyka tuningovania s casti je dobre ale moznost prelakovania aut je tam dost maly vyber fariem tak tiez vyber vynilov by mohol byt lepsí.
Dej hry je celkom dobry. V hre chyba jeden typ zavodu drift neviem preco ho nedali ale inac fajn hra

-2 Dobré Zlé
Jednoznačne najlepšia zo séríi NFS. Ale mohla mať aspoň taký rozšírený tuning ako v Underground 2, ale na druhej strane je lepšie optimalizovaná.

-2 Dobré Zlé
Tak toto je naozaj goldovka zo serie NFS.Uprimne povedane uz ma nudilo a urcite nie len mna jazdit po nocnej trati a bez policajtov t.j. Underground 1,2.NFS MW...jazdenie na paradne nabliskanych autach,rychlich tunovanie,nitro.Pekne mestecko....Co ma najviac potesilo policajti...na zaciatku primitivny ale potom uz dzipy a rychle Corvetty.Pri uteku mate k dispozici vela cesticiek pomedzi domceky,cez les jednoducho parada.Grafika by mohla byt lespia ale staci to...

-2 Dobré Zlé
hratelnost je vyborna, lubi sa mi system 15tich bossov, male moznosti tuningu, a este sa mi paci ze zalezi aj na bounty u policajtov. podla mna je to najlepsi need for speed, az po underground 2

-2 Dobré Zlé
do teraz som hral nfs underground2 ale ma zacalo bavit nfs most wanted je to dobra hra super grafika dobry tuning avela dobrych aut su tam super trate

-2 Dobré Zlé
presiel som tho 10 krat a stale tho iste dookola taze je tho dobre ale lepsie su napr mafia 1 a 2 ked bude a gta 4 sa a vice city

-2 Dobré Zlé
ano super grafika viborna ovladaťelnosť len keby som mohol riadiť policajne auta

-2 Dobré Zlé
Most Wanted je asi najlepšia hra z série Need For Speed. Grafika, hratelosť... všetko super akurát mne tu chýba DRIFT.

-2 Dobré Zlé
Konecne nieco dobre konecne nejaka zabava.Most Wanted je moja druha najlepsia hra z nfs....Odporucam nainstalovat a hrat

-2 Dobré Zlé
Podla mna najlepsia zo serise nfs a asi aj zo serie zavodnic hier aku som kedy hral je tam celkom pohode grafika dobra hratelnost perfekna kariera ten black list to je proste super hrozne good hra =D odporucam hrat oplati sa

-2 Dobré Zlé
No tak toto je najlepsi diel need for speed (aspon podla mna), aj ked tuningovat auta sa neda as tak dobre ako v predchadzajucom diele underground2, ale aj tak je to super

-2 Dobré Zlé
100%ervero
Je to super hra a hlavne pre moj styl mam ju doma ale som este len na 12 rivalovi ale aj tak je to super hra z tejto serie nfs

-2 Dobré Zlé
81%body
Nehral som sice vsetky NFS ale paci sa mi z tych co som hral najviac, pekna grafika a autica. Najviac sa mi paci dobre ovladanie aut az nato ze nie je az taky velky vyber.

-2 Dobré Zlé
hra ktorá ma zobrala za srdce :D ... teraz vážne podľa mňa jeden z najlepších dielov NFS. Málo áut čo je pre mňa veľké mínus ale grafika a všetko ostatné ako hudba .. "inteligencia" políície a dej .. proste super hra

-2 Dobré Zlé
po NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 je tato hra nejlepší, suprový chlupatí , i když mne někdy pořádně s**ou, hudba podle mě nic moc ale nápad hru dát do dne byl velmi dobrý. Mám zatím osobní rekord v honění z cajtama , přes 4 hodiny a to bez cheatských podvodů, i když mám možnost si spustit cheat který zde ale není , ale využívám ho velmi zřídka , protože po asi 20 použití přes klávesu F5 někdy po 50 použití hra padá, záleží kdy a jak ho často využívám.

-2 Dobré Zlé
jedna z najvydarenejších z NFS aspoň podla mňa mne osobne sa to velmi páči aj celkom dlhá hra to je takže sa to dá hrať bez toho aby to niekoho omrzelo

-2 Dobré Zlé
Podle ma,je to hned nejlepsi po Carbonu,a kdo Carbon nehral,tak neposudi,zbytecne dlouhe ale kvalitni a grafika na tu dobu dobra,ale mohla by byt lepsí ale co s da delat,hry se vyviji a snimi take grafika.hru doporucuji jen z poloviny,za to ze je dost dlouha a clovek se u ni nenudi.

-2 Dobré Zlé
Dávam 100%
Skvelá hra asi na úrovni NFS HP 2010 TU Sú BODY :
+závody
+policajti
+krajina
+mesto
+grafika na tú dobu
+úpravy aut
+dobré autá
+príbeh
+spracovanie
+štýl
+náročnosť hry
+veľkosť
+položky na stiahnutie
-vymoženosti
-málo aut
-výmena
-dlhá a ťažká hra

-2 Dobré Zlé
tato hra je super!! super policajne nahanacky,na rok 2005 je grafika postacujuca,auta,preteky

na minusi si nespominam

-2 Dobré Zlé
Plusy hry: +pekne spracovany dej
+grafika
+hratelnost
Minusy hry: -tuning (-11%)
-malo europskych aut (-4%)

-2 Dobré Zlé
tak tato hra je fakt vydarena.dobra grafika dobre auta ale tuningu je tam trochu malo ale mne osobne sa nfs most wanted alebo carbon lubi viac ako shift alebo world alebo podobne nove nfs.

-2 Dobré Zlé
Podla mna najlepšie NFS aké bolo ... Carbon bolo podla mna to isté ako keby ... len tam sa blacklist zmenšil na 4 bossov ale inak to isté + v carbone to ako keby modelovanie tuningu ... MW je super aj hratelnostou aj po grafickej stránke jendoducho 100 % :)

-2 Dobré Zlé
Len grafika, inač naozaj no naozaj nič. Ako som povedal pri UG2, nič nové len grafika a úpravy aut, to som postrehol ešte hrozné/nové spracovanie.

-2 Dobré Zlé
Podľa mňa zo série NFS je Most Wanted najlepšia hra s príbehom. Oproti ostatným hrám NFS je najzaujímavejší. Hra ponúka aj pekné efektívne pracovanie s kamerou počas tuningovania áut v garáži (myslím to obletovanie okolo auta s peknými zábermi)

+ príbeh
+ hrateľnosť
+ aj grafika ujde
+ celkom slušný tuning
+ zábavné naháňačky s policajtmi

- na auto ide dať len jeden vinyl
- mohlo byť detailnejšie ladenie motora

-2 Dobré Zlé
Ak by sa spojil nfs underground 2 a nfs most wanted vzniklo by nieco tak...tak super zeby to hrali este ja moje deti...most wanted je super hra...pekna grafika...policia...pekne auta...tuning len aby bol ak by sa spojil tuning z nfs underground 2 kde sa dalo tunovat vsetko svetla spetaky atd. a auta,policia,grafika z nfs mw...vzniklo by nieco uzastne

-2 Dobré Zlé
skvela hra pro me nejlepsi nfs s u 2 hra nabizi skvele honičky s policajty slusny vyber aut a dobrou hratelnost vytknul bych snad jen hra je pomerne lehka ale je dokonala (skoro) 90%

-2 Dobré Zlé
Ďalší perfektný diel zo série Need for Speed.Je to takí mix Undergraundu a klasických Need for Speed.K dispozícii budú nadupané auta značiek BMW,Mercedes,Porshe či Lamborghini samozrejme že s možnosťou Tuningu (ktorý je ale dosť slabý). No najväčšou doménou Most Wanted sú určite naháňačky s políciou a mody s ňou spojené.Celé je to zabalené do zaujímavého príbehu a s dobrou dejovou líniou.

Výhody: Perfektné naháňačky z políciou,nudupané auta,pekná grafika, Zaujímavý príbeh a dejová línia.(samozrejme na Racingovku)

Nevýhody: Slabý tuning,(trošku divné ilegálne preteky výlučne cez deň),trate niesu moc zaujímavé.

Dávam 90%.



-2 Dobré Zlé
NfS MW je podla mna najlepšia hra z NfS.Akurát len ten tunning mi v nej chyba ale aj tak je mojou najoblúbenejšou závodnou hrou.Pekne sú auta v hre ale tie ktore tam môžem pridať sú krajšie.MW je trosku tažšia ale da sa stým vyrovnať.Preto ju hodnotím 99%.

-2 Dobré Zlé
Dobry obal inac uplne na nic! :D robim si srandu! Trochu mi vadi to denne prostredie no inac dobre- dobry tuning auta a pribeh ujde (pribeh je na velke makove :D)

-2 Dobré Zlé
Moja srdcovka, nikdy by som nepovedal, že hra s autami sa môže stať jednou z mojich najobľúbenejších. Záverečná naháňačka je jeden z nezabudnuteľných úsekov zo všetkých hier čo som hral.

-2 Dobré Zlé
Tak to hra je oni čom lebo je tak spravená že pre hlúpych a pokročilých a pre dementou čo nema ju nervy na hejterske hry ako napr tato ževraj Need for Speed: Most Wanted nie je to ODPAD hry.

-2 Dobré Zlé
100%Timos
Podľa mňa najlepšia zo všetkých NFS. Páčili sa mi tie naháňačky s policajtmi čo napr. v NFS Carbon nebolo povinné a tu v Most wanted hej.

-2 Dobré Zlé
Celkom dobra hra vsetko sa mi na nej paci len ty fizli su tam taky sprosti az tomu nedokazem uverit 86percent co dodat............fizli su tam strasne silny musite bit uplne sikovny aby ste to presli

-3 Dobré Zlé
Mnoooo good zavodna hra neni k tomu nic povedat ....a velmi to nebudem popisovat tu tak a vyborna grafika ovladanie perferktne jak vzdy a tak :P.....

-3 Dobré Zlé
Nie velmi dobra hra,je tam zastarala grafika aj ked na tu dobu bola celkom dobra ale je atm slaba AI protivnykov ale 76% davam za MIU ktoru hrala Josie Maran a 0,5% za auta a 0,5% za snahu.

-5 Dobré Zlé
94%nfs
moja najlepsia hra super hratelnost ,dobry tuning a celkom fajn grafika.


PLUSY:TUNING
HRATELNOST
GRAFIKA


MINUSY:MALO HRACOV HRA MULTYPLAYER

-5 Dobré Zlé
hra moze byt ale neda sa v nej vytuningovat autto ako v underground 2 a carbon preto dawam štyridcat

-15 Dobré Zlé











100%zofy


100%Sargon








100%nokay








100%Adidas
















100%Tomy77













100%Teeper

























100%misor2






100%r4m4


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |