HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 10023 užívateľov

Hry > FlatOut 2 > hodnotenie


FlatOut 2
90%

Moje hodnotenie - FlatOut 2





Recenzie - FlatOut 2

FlatOut je zpátky a v perfektní kondici! Dvojka sice málokdy bývá lepší než jednička, tady se to ovšem podařilo. Tvůrci vyslyšeli prosby hráčů a všechny neduhy, které kazily zážitek v jedničce, se jim podařilo eliminovat. A navrch nabízejí mnoho tratí s trochu odlišným konceptem a v městském prostředí, 2x více aut a propracovanější kariéru, která vydrží mnohem déle. Chválíme též přidání plnohodnotného multiplayeru přes internet, i destrukční derby a nové sportovní disciplíny na stadionu.
FlatOut sa vrátil vo veľmi dobrom pokračovaní, ktoré predčilo mnohé očakávania. Hra obsahuje pôvodné osvedčené prvky a vnáša do hry nové súčasti a vylepšenia, ktoré ho vyzdvihujú do popredia. To, že sa titul nehrá na realistický simulátor, ale výrazne inklinuje k arkádam, v tomto prípade vôbec nie je na škodu, skôr naopak. Pre majiteľov PC, ktorí sú ukrátení o tituly zo série Burnout, je FlatOut 2 veľmi dobrou alternatívou. A preto všetkým vodičom, ktorých nudí jazda podľa predpisov, všetkým kaskadérom a demolátorom, všetkým akčným hráčom vrelo odporúčam FlatOut 2.


Užívateľské hodnotenia - FlatOut 2

fakt je to lepsie ako jednotka. myslim ze graficky je to lepsie iba trocha ale pretekov je tam viac...

+5 Dobré Zlé
92%mihi
Flatout 2 je velice dobra demolična hra plna aut,zabavnych minihier ako skok do vysky a dialky,bowling,šipky a mnoho dalšich.Funguje to tak že vlastne katapultujete vašeho vodiča.Je to fakt sranda aj auta su v pohode mate tri triedy na vyber 1 su vraky 2 auta cestne no a 3 su zavodne potom tu mate aj bonusove auta.Sound track je skvely a hw naroky nizke no a cena je primo skvela.Hra je sice lahšia čo može byt ako zapor ale iba u niekoho.TATO HRA JE BOMBA DOPORUčUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+2 Dobré Zlé
99%nika
je to v pohode najlepsie je vyskakovanie a naražanie ale aj ostatne je dobre no proste skvela hra

+1 Dobré Zlé
Grafika je úžasná, zábava vydrží na dlouho, ale pak přichází menší stereotyp. Což je velká škoda. Vyšlo z toho že tak 90% si zaslouží.

+1 Dobré Zlé
Výborná hra :) Dá si pri nej dobre vyblázniť, všetko zdemolovať, výkonovo upravovať autá, rôzne kaskadérske atrakcie atď. Hra má tiež voľný multiplayer (stačí sa pripojiť a hráte, žiadne obmedzenie, žiadne registrácie).

+ demolícia
+ výkonový tuning
+ multiplayer
+ hrateľnosť
+ ovládanie auta
+ nízke požiadavky, aj na to, že grafika je dobrá

- snáď len to, že ak na trati prejdete cez nejaký menší objekt (krabica, kužeľ, sud...), tak to občas dokáže prehodiť auto na strechu (nasere to hlavne ak hrajete multiplayer)

+1 Dobré Zlé
je to super hra milujem ju krvacik jak visity proste bobova hra skvele je ze tu vibuchuju auta na 110 percent si ju kupujem


+1 Dobré Zlé
100%Road7
Super racingovka, kto ju nehral odporucam, ... Proste super hra.

+ super auta
+ derby jak ma byt
+ grafika
+ dobre cheaty

0 Dobré Zlé
Povedená hra !! O něco lepší než první díl... Závody,derby,minihry,k tomu výběr z velikého množství aut + pěkná grafika...
-: Tratě se později začnou opakovat a tím pádem vás začne hra trochu nudit

7/10

0 Dobré Zlé
Hodně dobrá hra.Grafika špatná není,je to docela reálné a mě to dost zaujalo,kdo má rád závody tak je to přesně pro něj :d :D

0 Dobré Zlé
co říct prostě udělali velký pokrok!! sláva!
tato hra je dost dobrá...
dobrá grafika
hratelnost
no co říct dávám 100%

0 Dobré Zlé
Racingovky nie su mojim najoblubenejsim zanrom, ale Flatout 2 ma drzal asi rok. Jednoznacne najlepsia racingovka aka kedy vznikla na PC, nie je to o peknych a rychlych autach, ale o zabave a pozitku z vyborneho jazdneho modelu. Taktiez grafika na rok 2006 spickova, HW naroky su nizke a fyzika v tej dobe asi najlepsia aka mohla byt.

0 Dobré Zlé
100%Parm1
Nejlepší arkádové závody aut, co člověk může hrát. Spousta rozdílných tratí (město, venkov, les, pole, apod.), vidlácká hudba a moje oblíbené záseky uprostřed trati. Naučit se ovládat některé vozy je skoro nemožné, ale když se vám to podaří, odměnou vám bude brzský kariérní růst. Kam se hrabou novější díly Need For Speed.

0 Dobré Zlé
Dobrá hra s dobrú grafikú a jednoznačne mňa na tej to hre bavil multiplayer ktorý bol perfektne spravený pre toto veľké PLUS.Hra ktorá ta neunudí!!
+grafika
+multiplayer
+autá
+ovládanie
+HW
+množstvo kaskaderskych disciplín
+fyzika

-nič

0 Dobré Zlé
Prvý diel tejto hry sa mi velmi pacil a tento sa mi paci este viac. hra pokrocila v grafike, viac autach, viac pretekou, viac moznosti, lepšie mapy, tuning proste super

0 Dobré Zlé
Táto hra je asi najlepšia racinovka akú som kedy hral.Prostredie mapy grafika rozbijanie áut všeliaké kola a aj autá...Ale preto som nedal 100% lebo mi vadia tie akrobatické sračky ale inač v pohode hra.

0 Dobré Zlé
Super hra tie výbuchy a nárazy je to super jedna z najlepších hier aké som kedy hral. Oveľa oveľa lepšia hra ako jednotka. :-)

0 Dobré Zlé
Jediná racingovka (až na DiRT) ktorá vyčnieva z radu iných závodných hier svojou kreativitou, fyzikou a detailnou grafikou. V závodoch nájdete množstvo skratiek a na trati neexistujú veci do ktorých sa nedá nenarazit a nezničit ;). 2. Pokračovanie ponuka aj single racingy mimo kampane (v ktorej možte svoje auto vytunit od najmenšej skrutky pre menší sklz až po kompletné vymenenie auta ktoré budete potrebovat do novej závodnej série ktoré sa budú postupne menit podľa obtiažnosti) ako napr.: Stunt Event, Derby, Race (a to nie hocijaký, budete závodiť na svetovej úrovni s ešte svetovejšími kárami)... Multiplayer je najohromnejší zo série a obsahuje množstvo modov ako v Stunte tak i v Derby. Oplatí sa kúpit!

0 Dobré Zlé
Veľmi chytľavá racingovka, je to zbesilé a deštrukcia na každom kroku, derby sú super, výber áut je dosť rozsiahli, ale trate sa dosť opakujú a v hre sa rýchlo dostaví nuda a stereotyp. Mohli tam aj pridať niečo ako vizuálny tuning áut, je tam len vylepšovanie vnútra(motor, brzdy, odolnosť...).

0 Dobré Zlé
Asi najchytľavejšia hra svojho druhu. Je divoká,graficky veľmi pekne spracovaná a parádny multiplayer.Na výber mám množstvo tratí rôzych druhov. Taktiež hra obsahuje tuning áut ktorý nielenže mi poskytuje veľa možností,ale každé vylepšenie je cítiť. Myslím, že hre nie je čo vytknúť, avšak vždy sa objaví niečo lepšie a preto dávam s rezervou 90 %

0 Dobré Zlé
Obviklo nehrávam preteky áut ale strielačky no keď som si pozrel FlatOut tak som proste nemohol odolať. Zahral som si to. Hneď ako to hrám tak si vylepšujem auto, kupujem nové autá, predávam si ich, pretekám, búram do všetkého čo má kolesá a čo ma rozosmialo najviac bolo to že keď Vám zničia auto tak vaša postava vyskočí z auta. Hlavne čo ma zaujalo boli tie búračky v ktorých ste museli búrať všetky autá. V tejto hre nieje úkolom vyhrať ale zničiť čo najviac áut. Nemám viac čo povedať proste FlatOut sa nevyrovná žiadnej pretekárskej hre na svete.

0 Dobré Zlé
Dobrá grafika, hratelnosť na úrovni, ale od realiti to má daleko.:
- fyzika( hlavne predmetov)
- stereotyp
- málo tratí
____________________
+ prostredie
+ výber áut
+ minihry
+ ubgrade áut
+ rozsiahle ničenie
Hru by som si nekúpil, ale ako stiahnutá oddychovka je celkom dobrá.


0 Dobré Zlé
Parádna hra s mnoztvom módov hry od klasických pretekov cez derby az po triafanie clovekom do vecí grafika a rozbíjanie to je super a mnozstvo áut ja nemám rád autové hry ale aj ked som FlatOut2hral mozno 2 roky este stale ma neomrzela a zahral bi som si ju

0 Dobré Zlé
Je to naj hra ktoru som v zivot hral super grafika a super auta vlastne vsetko super.Je to lepsie ako nfs vsetky vydania.

0 Dobré Zlé
super drticka pri flatoute vypadate ako drtic aut alebo buldozer proste to je najlepsia zavodna hra zavodne hry ma moc nebavia ale toto je BOMBA!

0 Dobré Zlé
-: reakčná doba reštartu (klávesa R), príliš veľa smetia na niektorých tratiach, hlúpa a nelogická jazda UI, zbytočné a nudné alternatívne módy
+: grafika, soundtrack, trate, zábava, hracia doba, multiplayer, kariéra, tunning, cena, menu, efekty, atmosféra, adrenalín, model poškodenia, automobily a ich počet
Verdikt: Tak tomu sa povie zmena! FlatOut 2 je oproti prvému dielu, ktorý sklamal, presný opak. Grafika je prekrásna ako aj trate. Atmosféru hry podporuje naozaj nadupaný soundtrack. Kariéra bola o dosť prebudovaná ako aj tunningu aut. Multiplayer je doslova návyková záležitosť. Škoda, že sa autori nepohrali viacej s umelou inteligenciou a s ich samovražednou jazdou. Taktiež na niektorých tratiach je až prehnane veľa smetia a na niektorých takmer žiadne nie je. Asi najväčším kameňom úrazu je bug v ovládaní, presnejšie klávesa R slúžiaca na reštart alebo návrat na trať si dáva riadne na čas a tým vie občas pokaziť hru. Celkovo je FlatOut 2 extra balíkom zábavy za málo peňazí.

0 Dobré Zlé
Z pretekárskych hier ma asi najviac bavila čo je zaujímave :) husté že sa daju rozbit autá ale o tom je vlastne celá hra.Normalná racingovka len trochu drsnejšia:)

0 Dobré Zlé
97%Tomi
Na tejto hre som vyrastal a najazdil som mnoho závodov a hra ma baví dodnes. Podľa mňa je to jedna z najlepších závodných arkádových hier, aj keď už má svoje roky... Flatout je jedinečný svojimi možnosťami hry cez kaskadérske kúsky, závody, derby... Každé auto má svoje vlastnosti a musíte vlastnostiam prispôsobiť aj svoju jazdu...
+ Grafika
+ Ovládanie
+ Deštrukčný model je priam fantastický (pre mňa veľké plus)
+ Jedinečnosť, zaujímavosť
+ Rôznorodé prostredie
+ Množstvo áut
+ Vlastná a jedinečná fyzika
+ Zábavnosť
+ Arkádovosť
+ Soundtrack, ktorý ladí k hre
- Kampaň by mohla byť dlhšia, ale postačí...
- Nedá sa od toho odtrhnúť :-D

Každý hráč by mal túto hru hrať, lebo ten kto ju nehral nie je hráč :)

0 Dobré Zlé
Túto hru hrám každý deň. A cheaty sú dobré hlavne flat mobil. Ale som ich objavil len pred 1 týždňom.

0 Dobré Zlé
Dobra hra ktora vas zabavy na par dni .Je tam kopa aut dobre ovladanie atd. ktore hru vylepsuju .
+grafika
+dobre ovladanie
+buracka ako ma byt :D


0 Dobré Zlé
Snad jediná závodní hra, která mě kdy bavila, kromě NFS MW 1..A baví mě i po deseti letech.Pár nepříjemných nedostatků to má, ale na rok 2006, je to umělecké dílo mezi auto hrami.

0 Dobré Zlé
Spousta drobných vylepšení, více aut, opět skvělé tratě, ale pořád v podstatě do samé, jako jednička. Katapultáž řidiče předním sklem se mi ale ještě pořád neomrzela.

0 Dobré Zlé
vždy som od takých hier čakal viac ale u tejto som bol nadšený... kto chce poriadný závod ať si zahrá Flatout 2... mimochodom prvá hra ktorá mi vedela napumpovať do krvi adrenalin :)

-1 Dobré Zlé
Super hra z dobrou hratelnosťou ...veľmi ma pobavila :)...:

+ Grafika, veľa roznych aut a tratí, Hudba, malé HW nároky,Multyplayer

- obcas chyby (napr.drevena doska trčí pres strechu auta) ale to ujde :), ovladanie mohlo byt aj lepšie, TAK DAVAM 95%

-1 Dobré Zlé
100%mpuco1
supa hra nieje co dodat, ibaze martinezova je najslabsia ked ju vyradite a potom uz benton nebude velikansky problem PS: Benton a Martinezova su najskor frajeri ( chodia furt pri sebe)

-1 Dobré Zlé
Hra Flat Out ma prekvapila najmä svojou kvalitou ktora stacila na uplne slabe poziadavky,bola to celkom sranda,hoci to nebola najlepsia hra kroru som kedy hral ale bola celkom dobra.Mam z nej prepaleny original taze instalacia no problem :D


-1 Dobré Zlé
podla mna je to v niecom lepsie ako prva cast v niecom nie :D ale ked sa to tak vsetko zrata tak je to lepsie :D fyzika je dalsie plus a vydno ze si natom dali kus zalezat ale nie dost :D nieje to bars zazivne tak hra na tyzden maximalne :D

-1 Dobré Zlé
Absolútne vydarená dvojka s vynikajúcou hudbou a nádhernými autami. A čo sa týka špeciálnych disciplín, tak tie si vážne vychutnáte. Skoky do vody, do výšky, cez ohnivé kruhy alebo bowling, futbal, baseball i šípky. No hlavne poriadnu dávku dobrých akčných tratí, kde môžete rozbiť takmer čokoľvek.

-1 Dobré Zlé
100%link9
flatout 2 je ta nejlpeší zavodni hra co sem kdy hral sou tam pekna auta skvela grafica super zavody

-1 Dobré Zlé
88%easy
vynikajuca hra ktora pobavi kazdeho, kto ma rad racingovky. grafika 90%, hratelnost 90%, proste dobra hra

-1 Dobré Zlé
Vyborna racingovka s destrukcnym modelom takym dobrym ktoremu sa moze rovnat snad iba D.M. z Red faction guerrila
plusy skoro vsetko
minusy nepacila sa mi grafika niektorych rozbitych predmetov a debilny uaovac poradia
mrzelo ma ze nemaju kupene licencie aut ale velmi sa mi pacilo ze zavod nie je rozhodnuty az do poslednej zatacky vyborna hra

-1 Dobré Zlé
proste super hra a je to ovela lepsie ako 1 ale 2 ma uz tie auta a gold je tiez nuda oproti 2 ale najnovsi fledaut to je lepsie ako 2 tam ine trate ina grafika ine auta uplne ine

-1 Dobré Zlé
Lepšie než prvý diel. Ani nie po grafickej stránke ako po stránke hrateľnosti. Dlhšia zábava, obtiažnosť prijateľnejšia.

-1 Dobré Zlé
Nastal nečastý jav... pokračovanie prekonalo svoj originál a tak si zaistilo mieto v srdciach mnoha ľudí... model poškodenia prešiel zmenami, ktoré prospeli, výber aút sa pozmenil, čo tiež beriem ako pozitívum... a disciplíny, pri ktorých nezostane jedna brániva pokojná... 97%...

-1 Dobré Zlé
ten kto nepozna tuto hru ... proste neni hrác zavodnych simulátorov je to len imitátor tých ktorý poznaju tuto hru. proste tý ktory miluju adrenalin spojene s zavodny nech bezi kupit do obchodu a kupit ju lebo clovek bez tejto hry by nevedel co to je SIMULÁTORSKA HRA. odporucam

-2 Dobré Zlé
perfektna zavodna hra s dobrou grafikou kde mate moznost sa aj znicit
vyhodi su vela aut a tras...nevyhodi su...predsa len ked sa vyburate do vzduchu tak tam robite otocky a pripomina to ako keby ste lietali...
inak tuto hru odporucam

-2 Dobré Zlé
uplna supa keby tam bolo este viac aut a trati ..a grafika je tam kvalitna s nizkymi hw narokmi ....................

-2 Dobré Zlé
100%Davco
Je to výborná hra páči sa mi na nej hlavne to že je tam veľa akrobacií ako futbal , ... je to proste perfekt hra

-2 Dobré Zlé
výborná total parádna hra len škoda, že nie v meste ale aj tak...musím sem dať 100 znakov takže...


-2 Dobré Zlé
100%bobi
tuto hru mam uz dost dlho ale stale ma neprestala bavit.je to sranda.su tam vyborne auta mozes tam ro bit tuning je to haluz narozdiel od inych hier s autami je to perfektna hra

-2 Dobré Zlé
FlatOut 2 je snad najlepsia derby-racingovka. Grafika, hratelnost, moznosti hraca nadpriemerne. Vyskusajte ju urcite pridete o velku zabavu. Myslim si ze keby bolo FlatOut 3 alebo 4 tak to by bola len lepsia grafika nic ine.

-2 Dobré Zlé
Vinikajuca hra na odreagovanie sa... Tato hra velmi dobre padne ked stahujete nieco alebo napalujete... proste ze zabit nudu... neni to hra na dlhe hrania napr bully dokazem hrat aj 3 hodiny... Toto je skor len take na osviezenie :) Je tam velke mnozstvo minihier a tak isto aj derby... Odporucam :)

90%

-2 Dobré Zlé
100%Razer
good hra ,, grafika, fyzika zvuky a pod.. proste dobra hra neni čo dodať
ale ten ultimate carnage je lepsie spravený


-2 Dobré Zlé
Celkom ok hra grafika je super aj ked na fyzike by som ešte popracoval.
Dobré ovládanie ale kampaň po chvýli prestane bavyť - opakujú sa trate.

-2 Dobré Zlé
94%qwer
Flatout 2 je (pre mňa) najlepšia závodná hra s deštruktívnym poňatím. Má špičkovú hrateľnosť, výbornú fyziku, grafiku, zábavnosť ... V hre je rovnako ako v 1. diely množstvo minihier, ktoré hre dodávajú iskru. Hra má (bohužiaľ) aj zápory a to absenciu príbehu a pár chýb. Napriek tomu sa jedná o jedna z najzaujímavejších závodných hier. Odporúčam.

-2 Dobré Zlé
U mna jednoznačný top zo sekcie racingoviek---derby,crazy sutaže a perfektná možnost crashovania jak superov tak okolia je senzačná---4ever play :)

-2 Dobré Zlé
100%Ampo
Jednoznačne leader v kategórii demolačných závodov. Krásna grafika, prepracované trate, fyzika, efekty, výbuchy, akrobacia, špeciálne módy, kopa áut, možnosť tuningu výkonu, skvelý multiplayer s možnosťou LAN hry. Táto hra si zaslúži 100%, oproti jednotke vidno pokrok.

-2 Dobré Zlé
100%Juarez
supéér tato hra je prostě nejlepší.. jak deby tak závody v ulicích... co dodat.. nejlepší zavodní hra z celé historie dávam proto 100 procent

-3 Dobré Zlé
super! čo dodat super grafika super derby super zavody super nepriatelia super grafika suprove uata suprove trate

-3 Dobré Zlé
nerikam ze je to spatna hra ale neni to muj styl nerealna auta derby ty zavody si me moc neziskali :(

-3 Dobré Zlé
hpighougzugzuftuedcutrýžufrfgzufzufžrfžgctdztdťrzdtťzedfztčťeťteťžereťžeťžeťžeťžežťežťeťrdztdztdtdztdtdtzdfztdhgchtfhchtdfhgczjgogouguoiguioguigiuguiguigiuguigiuguigiugifužfružužrfuifuužfrufužfužfužužfužfužfužfužrfufu

-4 Dobré Zlé
toje hra na nedelnu chvilku poezie prejdete do za 3hod a nic s ttoho nemamte dookola to iste a co nic vymislene auta a ziadne kone mislim pod kapotou gumu jak s roku jeden. kto hraje totu hru je pupuš. možem ošťať. Slabota a este je to velice nobvykla nerealna hra kaput s nou.

-5 Dobré Zlé
je to trochu lepsie ako druha cast ale uz mam vsetko na zlato a je to strasne lahke uz ma to nebavi ale zahram si

-6 Dobré Zlé











100%Tomy77


100%misor











100%Kosot

100%misor2







60%BixS







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |