HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 35470 užívateľov

Hry > Warhammer 40000: Dawn of War - Winter Assault > hodnotenie


Warhammer 40000: Dawn of War - Winter Assault
80%

Moje hodnotenie - Warhammer 40000: Dawn of War - Winter Assault





Recenzie - Warhammer 40000: Dawn of War - Winter Assault

Winter Assault je datadiskem, za který by se nemusela stydět žádná hra. Úspěšně doplňuje prázdná místa v originálu dvěma novými kampaněmi, dobrým příběhem a dalšími jednotkami. Jen herní dobu se tvůrci z Relic Entertainment musí naučit servírovat ve větších porcích.


Užívateľské hodnotenia - Warhammer 40000: Dawn of War - Winter Assault

Winter Assault.. no celkom dobrý datadisk, kampaň je úžasná, ale je tam pomerne dosť bugov-chýb. Preto podľa mňa, mohli ešte nejaké mesiace na nej pracovať až potom ju dať na trh. Ale je to datadisk, za ktorý by sa hambiť nemala žiadna hra. No, a tu sa aspoň zachovali modely hrdinov z DoW 1.

No k tým chybám: Napr. krvežnivec vyzerá ako keby mal potrhané krídla, budovy keď postavíte na nejaký strmý terén, vyzerá to ako keby sa vznášali vo vzduchu. A možno ešte nejaké.

A jedna , možno pre mňa: Mŕtvoly Gardistov sú z hry DoW 1, ale v tejto hré sú už Nový Gardisti, preto ma to dosť ako fanúšika Gardy z DoW 1, trochu nahnevalo, proste si na to neviem zvyknúť a i na tú Novú Gardu som si nevedel pomerne zvyknúť. Ale to je už dávno preč. Mohli tam ešte k tej Imperiálnej garde nechať novú jednotku: Gardu z DoW1. Ale chápem, asi prečo.

Kampaň je taká oproti DoW1 trochu lepšia, hlavne v tom ,že si môžete vybrať že či chcete hrať za dobro: Eldári, Imperiálna Garda a či za zlo: Chaos, Orks , a každá rasa tam má vlastní príbeh, a i vlastné úlohy i ukážky.
Trochu vyzradenie deja: Bojuje sa na Planete Lorn V. kde bojuju od pradávna medzi sebou ako kone Orkovia a Chaos. Chaos povedie Lord Crull a Orkov nový Warbosss Gorgutz, ale to je dokým neprídu Imperiálna Garda, ktorá chce na planete nájsť Titán Dominatus. Tak sa tieto dve rasy spoja proti Garde, ktorú povedie Generál Sturnn, ku, ktorým sa neskôr pridajú Ultramariňáči, ktorým aj potajomky budú pomáhať Eld

+2 Dobré Zlé
100%Mr.47


100%Sn4rk



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |