HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 17358 užívateľov

Hry > Heroes of Might & Magic 5 > hodnotenie


Heroes of Might & Magic 5
86%

Moje hodnotenie - Heroes of Might & Magic 5





Recenzie - Heroes of Might & Magic 5

Výtečná fantasy strategie, která sice oproti předchozím dílům nepřináší příliš inovací v herním systému, ale je pohádkově zpracována a skvěle se hraje. Hardcore fanoušci série nechť si klidně přičtou pár bodů k hodnocení navíc.
Heroes of Might and Magic V je dobrá hra, ktorú autori vytvorili tak, aby čosi nepokazili a asi preto do nej nevložili takmer nič nové. V titule dominuje kvalitná grafika a možno si povšimnete mierne zdokonalené schopnosti hrdinov a špeciality frakcií. Inak je to čistý HOMAM III. Na jednej strane to poteší, na druhej zarmúti, že legendárna hra silne páchne komerciou a preto stagnuje vo vývoji.


Užívateľské hodnotenia - Heroes of Might & Magic 5

Kampan som zahral 7 krat a nikdy ma to neprestalo bavit zahral som aj rosirenia a tie su tie super. :D

+1 Dobré Zlé
Podla mna sa krasne vydaril prechod na 3D.Grafika super,mesta su krasne spracovane.Mozem vytknut asi iba miestami narocnost na software

+1 Dobré Zlé
pri hraní tohto titulu som si zaspomínal na staré dobré časy HoMaM 3... podobnosť tam je neuveriteľná, aj keď sú tam nejaké tie zmeny... herný koncept ostal zachovaný, stále je to ťahová fantasy stratégia plná rozprávkových bytostí... a čo sa týka grafiky, je to prijateľné a neurazí snáď nikoho... pochvalujem si ešte multiplayer, pretože ktoré stratégie si viete zahrať dvaja na jednom PC??? je ich málo, však???

+1 Dobré Zlé
Projekt sa vydaril. Aj keď od nového vydavateľa, stále dobrý Heroes Of Might And Magic. 3D grafika sa im na prvý krát dá sa povedať vydarila.
Podľa mňa je to najlepší projekt HoMaM histórie.

+1 Dobré Zlé
ja si myslím ze v homam5 sparvilivelke pokroky oproti ostatným dielom je to uplna bomba graficke spracovnie sa mi lubi akurá niktroe kampane sa my zdali tazsie ale preca len to je bomba

+1 Dobré Zlé
Heroes V je dobra hra s dobrou grafikou ale oproti predchadzajucim dielom jej nieco chyba. Nedokazala ma zabavit na taku dobu ako napr. Heroes 3, 4. Po dvoch tyzdnoch hrania ma proste omrzela.

0 Dobré Zlé
heroes 5 je velmi podareny projekt zo super 3D grafikou kto je aspon trochu na tahove strategie a RPG tak tato hra ho od PC nepusti prosto ho strhne.....je tam skvela a velmi chytlava kampan odporucam kazdemu kto je aspon trochu RPG pozitivny a aspon trochu strategicky zalozeny

0 Dobré Zlé
Na tej hre sa mi nepacia kone a jednotky pretoze spracuvanie bojov je slabe a to vyprchalo s hlavy navrharov ked je stradegicka rpg hra tok to tam musi zid vsetci si to maju davat do ciar a ne tam na poisede ttaka hra jak moje ponozky na hlave :D . nene robil so si zvas Pór aj Fór hra moze byt iba grafika ::::::.


0 Dobré Zlé
100%FredyD
Skvelá hra. Som mimoriadne potešení. Grafika, príbeh, vojaci, kampaň, boje - všetko skvelé. Doporučujem všetkým

0 Dobré Zlé
pekná hra aj na dnešnú dobu (2012) oproti 4 prevrat a keďže je aj s kvalitným cz dabingom tak prečo nie.


0 Dobré Zlé
Klasika medzi ťahovými stratégiami, tento diel sa podaril, síce neprináša nič prevratné, stále sa velmi dobre hrá a grafika je tiež velmi dobrá. Kampaň je na dosť hodín, rasy sú rôznorodé, či už vizuálne alebo hratelne. Teším sa na dalšie diely.

0 Dobré Zlé
Opravdu skvělé pokračování série Heroes of Might & Magic, škoda jenom že tvůrci nějak pozapomněli na karavanu ve hře :-( sice ji přinesli v rozšíření ale i tak mi prostě scházela v téhle základní verzi HOMAM 5 když jsem ji hrál a i pořád hraji. Jinak drobné nedostatky naštěstí opravili postupem času v každé zaplátě (patch)

0 Dobré Zlé
(hodnotím to komplet aj s datadiskami)
+grafika bola krásna
+atmosféra
+boje boli super
+AI
+jednotky
+ovládanie
+interface
+úlohy
+herná doba
+ľudia sa sťažujú na opak(ale oni tomu nerozumejú plus nostalgia im zatieňuje myseľ) ale ja si myslím že hra a aj datadisky mali vyvážené jednotky
+datadisky mali super kampaň a boli zábavné
+plus nové jednotky v nich
+obťiažnosť bola super
+systém vývoja hrdinov(kolečko)

-jediné čo musím fakt vytknúť že AI malo neskutočné a až moc prehnane dlhé ťahy čo znamená že hot seat...nie
-a multiplayer takisto nebol dobrý proste nepriniesol nič zaujímavé ťahy boli dlhé a aby toho nebolo málo ani editor máp tam nebol...ale aspoň že balans bol no...

Aj cez to je Heroes 5 druhým najlepším dielom v sérii. Tak super kampaň a aj datadisky...má hádam fakt iba tá trojka. A tuna body zráža nedobrý multiplayer ale i tak super 5ku som si užil a bavila ma

0 Dobré Zlé
Tato hra ma velmi sklamala... vobec sa mi nepacila grafika aj ked niektore jednotky boli super... ale neda sa to porovnavat so 4 a 3 tie su prostne naj.

-1 Dobré Zlé















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |