HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 16985 užívateľov

Hry > Alan Wake > hodnotenie


Alan Wake
85%

Moje hodnotenie - Alan Wake





Recenzie - Alan Wake

Alan Wake na PC končí nad očakávania. Nie je to rýchly port na takmer dva roky starú hru, ale autori ponúkli kvalitne odladený titul, na ktorom necítiť a takmer nevidieť jeho vek. Predviedol sa neokukanou hrateľnosťou, atmoferickým príbehom, ktorý chytí a nepustí až do konca, ako aj veľmi dobre zakomponovaným epizodickým štýlom. K tomu dve pridané epizódy ponuku príjemne obohatili.
Dlouhá cesta Alana Wakea na PC nebyla zbytečná. Přiváží napětí, strach, úzkost, okouzlení i úlevu, tedy pocity, které si v kůži mladého spisovatele na vlastní kůži prožijete. A to rozhodně není málo.


Užívateľské hodnotenia - Alan Wake

Dokonalosť, Dokonalosť... Táto hra je proste bomba. Atmosféra vás vtiahne do malebného mestečka niekde v amerike kde Alan Wake prežíva svoje nočné mory. Unikatne rozprávanie príbehu (žiadna iná hra okrem hl2 to tak dobre nespravila) ktoré skôr pripomína nejaký oscarový triller a grafika s DX11 kde ked sa pozriete do svetla Crysis môže ísť preč. Na 80% hra roku 2012

+Alan Wake (všetko čo je v hre)
-dlhý týždeň čakania na češtinu :(

+8 Dobré Zlé
Ak ste si hovorily ze na horory nejdete.. ani ja ale toto je vynimka toto je tak asi najatmosferickejsia hra vobec. Pribeh sa vam doslova dostane pod kozu. Mozno ze prva episoda je nudnejsia {iba pre niekoho ale oproti} ostatku.. je to obrovsky impulzivny pribeh

+4 Dobré Zlé
+príbeh
+hororová atmosféra
+grafika

-nuda

celkom v pohode ... no však opakujúce sa misie ma velmi nebavili


+4 Dobré Zlé
Úprimne povedané : "Lepšiu hru som na pc ešte nehral !" Táto hra vás proste vtiahne do seba. Grafika unikátna , príbeh skvelý , človeku počas hrania naskakujú zimomriavky na koži. Konečne niečo poriadne pre PC-čkárov. Hru vrelo odporúčam si zahrať. Neoľutujete !

+grafika
+príbeh
+možnosť zvolenia si komentáru počas hry
+obtiažnosť
+strach

-niekedy málo munície , a český preklad chýba (síce viem anglicky ,ale sem-tam nejaké slovíčko vypadne)

+3 Dobré Zlé
100%lamiko
su akcne hry, logicke, racingove, bojove... a Alan Wake. Povedat ze je to normalna je nezmysel to co sme dostali na svoje PCcka je nieco co este nikto nevidel. Mozno ze hra vyzera ako obycajna zoombie hra a to urcite nie aj keby v hre islo iba o strielan tak by to bola (len) super hra pretoze strielanie do tmy tvory tak 10% hry a tie si vychutnate lebo to neni bezhlave strielanie do hlav.. Ale to najdojezitejsie PRIBEH JE ALAN
neda sa popisat pribeh, psichologia tejto hry ten kto to pisal.. musite si to zahrat


+3 Dobré Zlé
100%Tomy77
Epic awesomes. Nej hra co jsem kdy hrál. Alan Wake nasadil laťku vysoko, tak vysoko že nastávající hry ji budou velice těžko překonávat. Příběh vtáhne hráče hluboko do Alanových nočních můr, děsivější a akčnější části hry odehrávající se v noci jsou protkány klidnými částmi odehrávající se ve dne. Shrnutí po každé epizodě s mimořádně vydařeným sountrackem míří na hru roku 2012 na PC.

pravidlo č. 1 : Never go outside in the dark.

+3 Dobré Zlé
Nemá cenu se tu rozplívat nad perfektní grafikou, ovladatelností, hratelností a jedním z nejlepších portů z konzole na PC. Poté co sem viděl krátký filmový prequel Bright Falls, bylo jasné že Alan Wake nebude jen tak obyčejným herním počinem, ona to totiž není hra ! ste součástí perfektního vyprávění, jenž je vyprávěn formou serálu a s klávesnicí a myší v ruce jste hlavním hrdinou. K tomu připočtěte vyprávění skrz rádio, televizi, skryté truhly, termosky...atd a je tu hra roku 2012, nebo film ? Roky čekání jsou konečně u konce a vyplatily se ! Chybí tu už jen Laura Palmer a Agent Cooper !

+Grafika, obzvášt příroda doslova trhá oči
+Ovládání
+Příběh
+Atmosféra
+Forma vyprávění
+Asi nejlepší port z konzole

-Chybí chladné zbraně


+2 Dobré Zlé
Naozaj super hra, vrelo vrelo odporucam kazdemu a niet co tu o com dalej debatovat...
Jednoznacne treba tuto hru zahrat a preto nevahajte ani sekundu...
GO Alan WAKE!!

+2 Dobré Zlé
Táto hra predčila moje očakávania ,ale má aj pár múch. Začnem asi tým dobrým. Hra má dobrý dej. Peknú grafiku. Dobré nápady a dobrú hratelnosť. A najviac sa mi páčili filmečky no pri niektorých som sa skoro pos.al. Čo by som hre vytkol ale neviem či to aj ostatný považujú za mínus. Mne osobne sa nepáčil že keď ste sa niekam chceli dostať museli ste sa prestrielať 2 stovkami nepriatelov a znova a znova a znova bolo to trošku stereotypné. A ešte možno viac druhov nepriatelov. Ale hra je to super a určite odporúčam a keď sa bojíte hrajte to pri zapnutom svetle alebo v prítomnosti rodičov :)

+2 Dobré Zlé
Mno proste perfektna hra :)
+Grafika
+Prostredie
+Audio
+Ovladanie auta
+Nepriatelia
+Dej
+Hratelnost
+Atmosféra
+Fyzika

-Strašideľnosť (mohla byť vačšia)
-Bugy
-Dĺžka hry
-Málo zbrane
-HW nárokly


+2 Dobré Zlé
jedným slovom,vynikajúce :) prvý krát som skúsil túto hru u kamaráta na Xku,že si zahram jednu kapitolu a pôjdem domov..z toho sa vykľuli pekné 4 hodiny hrania a búchal som si hlavu o stenu že prečo to sakra nieje na PC...hra ma neskutočne dobrú atmosféru ked sa to hrá hlavne v noci a pekne na 5.1 audio systéme...štýl hry sa mi páči aj rozprávanie príbehu,pôsobi to celé ako keby psychologický thriller...nepriatelia su pekne spracovaný,neraz som mal ten pocit že „a sakra“ ked som počul zvuk motorovky..čo sa týka prostredia tak to ani nemusím vravieť,skvelé spracované lesy s poriadnou dávkou strachu...Alan Wake je skutočne výborna hra,a nebol by som prekvapený kebyže vyhrá nejaké to ocenenie :)

+2 Dobré Zlé
100%rekhyt
skvela bezchybna hra ktora kombinuje skveli pribeh hretelnos a grafiku v hre som nenasiel ziadnu chybu takze vrelo doporucujem kupit

+1 Dobré Zlé
100%wodkas
Best of Best... musim povedat... ak niekde budete citat ako je ta hra nudna aj tych co dali hre pod 90% tak to nikdy nedohraly... ako niekdo nadomnou napisal keby to sfilmovali tak dostane oscara

+1 Dobré Zlé
100%trojto
Tato hra ma stiahla hned od zaciatku. Ma velmi putavy dej a prostredie ktore nielen ocary ale aj postraší :)

+Grafika
+Dej
+Fyzika
+ ROZHLAHLOST A KRASA MAP (LEVELOV)
+Dlyka jednotlivich epizod
+HW naroky

-JA CHCEM DALSIU :D !! NA PC
-a ze to nespravily skor ale to sa dorovna + tim ze to tak krasne optimalizovali


+1 Dobré Zlé
100%Tyson
Kvalitná hra so skvelou atmosférou.
Je to originálne, je to temné ,nieje to ďalšia brutálna strielačka ,ale hra s kvalitným dejom !

+1 Dobré Zlé
Perfektná hra s ešte lepším príbehom !! klobúk dole !! niečo ako silent hill a lepšou grafikou a prepracovanosťou


+1 Dobré Zlé
+ Grafika
+ engine
+ Hw naroky
+ zvuk
+ prostredie
+ efekty
+ hratelnost
+ zbrane
Nemam viac čo dodať


+1 Dobré Zlé
Super hra, jedna z mala hier (prva co hram) kde pri zacati novej kapitoly je kratky zostrih z predoslej, uplne ako v serialoch.
+Krasna grafika
+Perfektny pribeh
+Tma
+vynikajuca optimalizacia
+Prostredie

-Stale ti isti kazdu chvilu sa objavujuci nepriatelia, keby tam dali radsej aj zvierata, ved v lese taky temnotou posadnuty medved alebo vlk by nebol zly, a nie stale len ti ,,pani,, so sekerami
-koniec
-nizka znovuhratelnost (aspon podla mna)

+1 Dobré Zlé
Alan Wake na seba nechal čakať a možno nie na darmo. S vydaním konzolovej verzie značke rástla popularita a začala vzbudzovať veľký záujem. Remedy nám nečakane prichistali po-vianočný darček, titulu ktorého dátum vidania ohlásili necelé 2 mesiace pred vidaním, čím sa rozpútalo šialenstvo. Napriek pomerne velkej miere pirátstva bolo oficialne vyhlásené, že behom 2 dní predaja sa hra na seba zarobila, čo príjemne prekvapilo vývojárov, podotýkam že pred pár dňami bolo na istom servry nepriamo zverejnené, že momentálne vychádzajúci Xbox Arkádový Alan Wake's Amerikan Nightmare možme očakávať v najbližšiu dobu i na PC!!
K samotnej hre:
+ grafika, vizuálne efekty, slow-mo scény, malé nároky na HW
+ nočná časť hry, desivá atmosféra lesa
+ audio stránka, soundtracky
+ geniálne vyrozprávanie príbehu v kapitolách s odkazom na známe fiktívne diela
+ unikátny štýl hrania - nutnosť využívania svetelných zdrojov
+ uhýbanie nepriatelom
+ posadnuté stroje, predmety
+ dĺžka hry
+ rýchly engine bez loadingov alebo výpadkov textúr
+ vysoká znovuhratelnosť

- pomerne prázdny svet za dňa
- občasné slabšie textúry
- zastaralé animácie postáv v prestrihovych scénach
- pomerne malá rozmanitosť nepriateľov
V mene všetkých PC majiteľov VEĽKÁ VĎAKA REMEDY, že ste na nás mysleli..!!
Dúfam, že v prípade Alan Wake 2 sa nebude musieť čakať takú dobu na vydanie :)
PS: krabicová veria Alan Wake má oficialne výsť

+1 Dobré Zlé
Táto hra ma uchvátila hlavne tým skvelým príbehom a štýlom hrania kde je svetlo vaša najlepšia pomôcka dej je pekne stupnovaný aj ked koniec som trochu nepochopil ale inak je táto hra skvelá.

+1 Dobré Zlé
Skvelá hra. Takto precízne napísaný scenár na príbeh som u hier nevidel už dlho. Náramne neobkukané prostredie, atmosféra ktorá by sa dala krajať a postupné stupňujúce tempo hry a náročnosť robia z Alana Wakea hru na ktorú sa len tak nezabudne. Nebol som vôbec sklamaný, perfektný soundrack, grafika, hrateľnosť a hlavne príbeh o ktorý mne ide v hrách predovšetkým. Vytknúť sa dá len dosť veľká lineárnosť a dosť málo prvkov taktizovania pri súbojoch. 90%

0 Dobré Zlé
Alan Wake je hra ktorú sa 100% oplatí zahrať.Je parádna jednoducho hneď ako zapnete Alan Wake ste ako očarený. Pripúta vás to k počítaču až do konca hry. Grafika, príbeh, atmosféra, hrateľnost, strach. Toto všetko je obsiahnuté v titule Alan Wake.

0 Dobré Zlé
Geniálny thriller s prvkami horroru, s vynikajúcim príbehoma jeho podaním, výbornou atmosférou, ktorá sa vám dostane pod kožu.

0 Dobré Zlé
+ grafika a optimalizace
+ napad s duchama, ktere jde zabit po osvetleni
+ pribeh a nachazeni stranek
+ zbrane
+ atmosfera


0 Dobré Zlé
100%Scotty
podla mna je to velmi vydarena hra. grafika, dej, prostredie... uplne ma tato hra dostala a preto si zasluzi 100% a uz sa tesim na pokracovanie :DD

0 Dobré Zlé
Alan Wake sa zrušil pred niekolkými rokmi a že nevíde na PC bolo sklamanie.Ale dočkali sme sa.Alan Wake konečne vyšiel.S perfektným a ponoriteľným príbehom,prekrásnou grafikou,samozrejme so sympatickým hrdinom a s jeho najlepším kamarátom barrym,síce málo ale nádherné zbrane,nepriatelia ako ludcký démoni,ale mohol by tam byť nejaký ten medveď alebo aspoň šibnutá veverička no nevadí.Vydávate sa hlavne v noci a vaša najsilnejšia zbrań je svetlo...Hra ma veľmi prekvapila a ukázala sa ako strašne výborná hra na ktorú sa nebude len tak zabúdať.Ak ste si to nezahrali stratili ste perfektný zážitok.Len čo je chyba nie je tu co-op.

0 Dobré Zlé
perfektna grafika, dychberuca atmosfera, vyborny pribeh, dobry dabing, sympaticky hlavny hrdina, nezabudnutelne okamziky...pre mna je to jedna z najlepsich akcnych adventur vobec ale len konzolova verzia. Minus hry je nevyuzity potencial dopravnych prostriedkov, a tiez denne pasaze kde chodim a rozpravam sa s ludmi mohli byt dlhsie. Ja osobne by som uvital aj ten povodne slubovany otvoreny svet ale ak tvrdia ze by to hru skazilo...ja si to ale nemyslim, podla mna je to prostredie genialne hoci sa v nom nic nedeje.

0 Dobré Zlé
Fantastická hra so skvelou temnou grafikou, unikátnou atmosférou a výborným výberom hudby (Poets of the Fall FTW) a napínavým príbehom, ktorý takmer úplne kompenzuje trochu nudnú a opakujúcu sa hrateľnosť. Za zmienku stojí, že hra bola 2 roky len pre XBOX, ale remedy sa ju rozhodli vydať na PC a port dopadol fantasticky, hra je optimalizovaná perfektne, aj keď ovládanie je trochy problémové.

0 Dobré Zlé
Začiatok roka 2012 a hneď už vyšla pecka, ktorá má dobrý príbeh, to bol ťahúň celej hry a nútilo ma to hrať stále ďalej a ďalej. Taktiež súbojový systém sa veľmi podaril a je originálny. Atmosféru hry taktiež musím vynachváliť, v noci so slúchadlami to bol fakt zážitok a rôzne zvuky v tme teda potešili :) , telky a radia boli taktiež parádne. Ale prečo strhávam 12 % je hlavne kvôli fakt lineárnosti hrania, keď po chvíli nastáva dosť stereotyp, tvorcovia sa to snažia síce spestriť bojovaním s viac postavami alebo jazdami autom, ale zas je pravda že posledná kapitola mi už dosť liezla na nervy a hral som to už len kvôli koncu príbehu, ktorý bol taký akurát a ani onič viac :)

0 Dobré Zlé
Cakal som na to dost dlho kym sa to uracili dat aj na pocitace ale velice to ospevovali ale nic zaujimave to neni. Zo zaciatku to vyzera dost dobre ale hned uz v druhej alebo tretej kapitole prijde pocit stereotypu a nudy takze nic moc. Dostal som sa do piatej kapitoly a potom som to nejako prestal hrat a uz som si to odinstaloval lebo ma nic nelakalo to dohrat. 25% dam za celkom dobru grafiku a 25% za dobre spravene postavy (chovanie, rozhovory, styl reci a odlisnost) a inak sa mi tam nic nepacilo, malo zbrani tam je, malo nabojov unesie Alan a dookola len to iste robite ze vybehne na vas skupina, baterkou ich zranite a potom ich dorazite zbranou a idete dalej a tam to iste, to je ako aj v Call of Duty ze len strielate, tak tu len toto robite.


0 Dobré Zlé
Alan Wake je priemená hra s priemernou grafikou, pokračovať v hre vás môže prinútiť len príbeh ak vás ovšem zaujme. Hra by chcela byť trochu strašidelná ale je to taký kinderhoror. Z môjho pohladu je zajímavé podanie príbehu, ale už nie jeho obsah. Samotné hranie spočiva v behaní svietení a strielaní do stále tých istých nepriatelov v tých istých prostrediach a po jasne vytýčenej trase. 90?? Škoda reči. 90 by si zaslúžila keby existovala kategória Alan Wake. Ale 70 je tiež dobré hodnotenie.

0 Dobré Zlé
Ja som sklamaný podľa hodnotenia som čakal niečo viac, no mne táto hra proste nesadla

Pozítivum dávam len grafike a príbehu, inač zvyšok nuda (stereotyp) neustále behanie po lese peši alebo autom ma nebavilo, každú epizódu to isté, zabíjanie nepriateľov svetlom, lietajúce predmety, bager po Vás ide dokonca, no nevadí mňa táto hra neoslovila, preto nebudem zháňať ani datadisky alebo niečo podobné...škoda 50% ledva ledva...

...a podľa niektorých uživateľov, to stým že je to hra roka to je hádam vtip nie ? :)

0 Dobré Zlé
úplne,že super hra.Má super príbeh,grafiku,aj hrateľnosť.Tie 2 percentá preto dole,lebo niekedy to je o nervy :D

0 Dobré Zlé
Musím veľmi pochváliť tvorcov hry Alan Wake.
Veľmi zaujímavý horror, ktorý vás vtiahne do deja Alana Wake.
Alan prežíva svoj bestseller na vlastnej koži, veľmi sa mi páči spôsob a štýl akým je hra spravená. Nepriatelia tí istý, žiadne zmeny a to s ami páči. Taktiež aj tá baterka sa mi veľmi páči. Príbeh stále naberá na obrátkach, takže sa pomaly dostávate k rozlúsknutiu celej hrôzy.

+Grafické spracovanie
+Atmosféra
+Dej
+Hratelnosť
+Hracia doba

-Nevydarené ovládanie auta
-Stereotypné potyčky s nepriateľom
-Znovuhratelnosť (pochybujem že by si to niekto zapol 2x)

0 Dobré Zlé
Skutočne vysoko kvalitná hra, ktorá ale bohužiaľ nedosahuje úplný top a to hlavne kvôli istej repetetívnosti (to poznáte rýchlo, o čom tu píšem), ktorá sa objavuje už v prvej epizóde a nesie sa celou hrou.

Príbeh, scenár, atmosféra a hrateľnosť sú skutočne strhujúce, až fascinujúce a miestami dokonca dychberúco úžasné, tu neni čo dodať! 200/100%!

Soundtrack, SFX, ambient a dabing (hlavne dabing) sú volené a spracované citlivo a s dôrazom na naprosto presné momenty maximálnej tiesne. Takmer "filmový" zvuk.

Grafike vytknem najviac. Hlavne miestami "strojovú" amimáciu hlavnej postavy, ako aj nedostatok motion capture postáv priamo v hre, taktiež neinteraktivitu NPC postáv s hlavnou postavou a taktiež trocha nedotiahnutú celkovú fyziku objektov a ich vzájomnej interakcie. Na druhú stranu je ale obrovské plus statické a dynamické svetlo, nasvietenie, tieňe a úžasné vytieňovanie jednotliých textúr, tiež celkovej scény a až dychberúci postprocessing. Pri maximálnych detailoch vypadá hra až "desivo" a miestami je tak skľučujúca, že už iba z postávania na mieste ma "mrazilo".

Hra je určte veľkým lákadlom pre fanúšikov S.Kinga, E.A.Poa, A.Hitchcocka, H.P Lovecrafta a iných podobných veľautorov temného, tiesnivého, desivého a strašidelného žánru a v Alanovi Wakeovi je spústa jemných "odkazov" a náznakov na najrôznejšie diela spomínaných velikánov hororu a thrilleru.

P.S. Každý nech si hľadá sám! JE TO TAM!

0 Dobré Zlé
Hra, ktorá sa môže nazývať vlastným žánrom, proste Wakeovka. Geniálny príbeh, však s podivuhodným ukončením Vás prinúti, aby ste sa preniesli cez stereotypné zabíjanie temnoty. Náboje a svetlo sú jedinými spojencami v strhujúcej atmosfére malého, možno na prvý pohľad kľudného mestečka. Avšak plné hodnotenie odvracia už spomínaný stereotyp a jednotvárne lokality.

0 Dobré Zlé
Super grafika, dobry pribeh, pekne okolie, zvuky vsetko, problem je ze vas to bavi tak do kapitoly 2... potom to uz je len nuda nuda nuda, stale to iste... ziadna zmena... aj tie oblasti sa podobaju takmer ako vajce vajcu... s velkou biedou 65 %

0 Dobré Zlé
Alan Wake sa mi mega páčil. Príbeh bol super. Prepracovanie okolia bolo dokonalé, prostredie bolo krásne a malo ten temný dojem aký malo mať. Možnosti v hre sa mi veľmi páčili, najmä uhýbanie bolo veľmi zaujímavé. Hre nemám čo vytknúť. Veľké plus je, že ku hre bolo vydané DLC. Koniec bol tiež strhujúci a trošku mi naskočili aj zimomriavky.

0 Dobré Zlé
Exceletní práce, nápad je vynikající, zpracování taktéž. Jediné co na této hře postrádám je troška volnosti. 9,5/10

0 Dobré Zlé
-: bugy, občas kamera, beh kombinovaný s vyhýbaním sa, niektoré pasáže hry, slabé DLC, po čase stereotypné boje, koniec, absencia MP
+: grafika, audio, soundtrack, atmosféra, zábava, prostredie, postavy, príbeh, zbrane, nepriatelia, menu, stránky knihy, efekty, videá, dabing, mesto, dopravné prostriedky, koncertné pódium, epizodické delenie kapitol
Verdikt: Prečo to píšem? Prečo mám písať o mojej žene? A kde vlastne je? Presne takéto otázky si kladie Alan Wake, hlavná postava rovnomennej hry. Dôležitým prvkom v tejto hre je práve príbeh, ktorý hráčovi nedovolí len tak ľahko vypnúť hru. Nie je síce originálny, ale má skvelú atmosféru. To potvrdzuje aj prostredie malého mestečka a jeho obyvatelia. Jednotlivé herné lokality sú detailne vytvorené a pôsobia vierohodne. Celkový dojem z hry kazí hlavne miestami chaotická kamera a prehnane agresívne pasáže s postupne stereotypnými súbojmi. Tie však oživuje spolupráca s ďalšími hernými postavami. V takýchto častiach sa človek môže zamyslieť nad absenciou MP, pretože vo dvojici boli súboje s posadnutými nepriateľmi tie najlepšie. Alan však nesklamal, ale práve príjemne prekvapil. Pre fanúšikov temných akčných hier a Stevena Kinga je to ideálna hra.

0 Dobré Zlé
Hra nie je vyslovene zlá, no musím povedať, že ma dosť sklamala. Asi to bude tým, že som čakal viac survival aspektov. Grafika je skvelá, hra tieňov tiež dosť dobre funguje a atmosféra je tiež občas dosť dusná. Gameplay je celkom úctyhodný, aj keď úplne lineárny. No za asi najväčšie mínus považujem nepriateľov - bojovať s prízrakmi strelnými zbraňami mi príde dosť smiešne a nudné.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Alan Wake je EPICKY vzor ORIGINALni hry, ktere proste nemam co vytknout.Radne zakoncena DUALOGIE, ktera si me dokazala ziskat opravdu profesionalni hratelnosti, temnou atmosferou, luxusni grafikou, bezchybnou optimalizaci a SPECIALnim pribehem s dobrym koncem.

0 Dobré Zlé
Remedy už niekoľkokrát ukázali, že pokiaľ robia nejakú videohru, výsledok bude nad očakávania. Sam Lake sa tradične vyhral so scenárom, ktorý je nosnou kostrou hry.
Hrateľnosť: 10/10
Grafika: 10/10
Scenár: 10/10
Hudba: 9/10

0 Dobré Zlé
Spočiatku ma to veľmi nebavilo, hlavne kôli nešikovnému konzoloidnému ovládaniu hry. Neskôr som si na to zvykol a hra ma začala dosť baviť. Grafika je výborná, skvelá hra svetla a tieňa. Prepracovaná dejová línia, ktorú dopĺňajú skvelé zvuky a soundtrack. 10% strhávam za to ovládanie a za podivný záver hry

+ príbeh
+ grafika
+ atmosféra
+ zvuky a hudba

- ovládanie
- záver hry

0 Dobré Zlé
Nebudu chvalit grafiku apod. protoze z ostatnich recenzi je to jasny ze je supr. Proc 50%? Zbytecne stereotypne casti, zdlouhave boje, a naky drobnosti bych prezil, vlastne este asi tak 3 minuty pred koncem jsem si rikal: "no, tak to asi dopadne hodnoceni na 90% minimalne" a spustila se final animace, rikal sem si jupí, ale postupne sem tusil ze konec bude blbej a vlastne nic nevyresi a lidi si budou moc delat akorat pos*any teorie. Proc tam nemohli dat nakej normalni konec,? Kterej by poradne do podrobnosti vysvetlil vsechno, nebo aspon vetsinu, poslednich 10 sekund me donutilo shodit hodnoceni na 50%, tohle me proste se*e. Pribeh byl supr, az na konec, bohuzel.

-2 Dobré Zlé
Zas jedna z tych priblblych hier co sa daju hrat len potme. Vonku svetlo,slnko nezahras, lebo nic na monitore toho moc nevidis. Totalne za vlasy pritiahnuta blbost, ani stipku zdraveho rozume len blbe fantasmagorie. Hororove-trihlerove akcie by mali viac obsahovat realitu a nastrahy vsedneho zivota ako vymyslene bludy.Vtedy by to malo spad a zivot, dalo by sa bat a vecer pred spanim radsej mysliet na nieco ine. Som v 6 kapitole a co mam cakat dalej, aku fantasmagoriu? To aj fear mal nieco viac do seba. Nabojov a celkovo veci na zabijanie je az nad mieru, toto nie je strielacka, naboje mi zostavaju v skrinkach, lebo mam plno.

-3 Dobré Zlé
Keby sa stal zázrak medzi hrami , tak táto hra by bola jednoznačne HRA ROKU 2012!!
Grafika , príbeh a hororová atmosféra hu robia peckovou hrou. Čím to hrám dlhšie, tým je to zaujímavejšie. Kto mám rád horory jednoznačne odporúčam.
Takéto majstrovské PC dielo príde len párkrát za roky...

-3 Dobré Zlé
Kto sa boji nesmie chodit do lesa (po tme)

+Spickovy pribeh,atmosfera,hratelnost
+je to dost strasidelne,miestami na infarkt
+vyuzitie svetla na nicenie nepriatelov(poltergeist)
+dlzka

-dost malo municie
-iba par druhov zbrani
-konzolova hra
-cakanie na dvojku

-4 Dobré Zlé
70%S3aF
Celkom dobrá hra, no nie celkom domyslená. Grafika a spracovanie je super, ale samotná inteligencia hry chýba.. len 42 nábojov do revolveru? Na 5 nepriateľov, na ktorých musím 5 sekúnd svietiť baterkou, aby sa vôbec dali trafiť? Trochu nerozumné... Ale, inak sa to dá hrať.. aj dej je celkom záživný, s miernymi nedostatkami - nedá sa mu dobre rozumieť, udalosti sú porozhadzované...

-5 Dobré Zlé








50%Crew

80%puck





100%Januel




























75%dobo















100%majaaa

100%dodush

100%puking


100%Blador



100%Knez






85%Ben















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |