Caesar 4 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 36688 užívateľov

Caesar 4


Žáner:Strategická
Dátum vydania:12. September 2006
Výrobca:Sierra, Tilted Mill
Kúpiť hru Caesar 4
Kúpiť hru

Prvý diel v sérií, ktorý je "obdarený" 3D grafickým enginmom a zároveň prináša do hry aj niekoľko nových prvkov so skutočne žijúcim a inteligentným obyvateľstvom.

Hra vás postaví do úlohy ctižiadostivého provinciálneho vladára zodpovedajúceho sa samotnému Cézarovi. Ulica po ulici, dom po dome budete budovať. Či už vybudujete mesto plné spokojných, zdravých a ničím neohrozených obyvateľov bude závisieť len a len na Vás. Samozrejme vaše ambície nezostanú len u nadvlády nad mestom. Budete sa tiež aspirovať na Cézara a podľa toho sa uberať aj vaša politika.




Alternatívne názvy
Caesar IV

Ďalšie videá »


Caesar 4 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games75%
Caesar IV z velké části vychází z třetího dílu a v zásadě přináší jen kosmetické herní úpravy společně s novou trojrozměrnou grafikou. Zábava je to ale více než slušná, ovšem také náročná na výkon vašeho hardware.
Sector.sk88%
Budovateľských stratégií sa nám v poslednom čase urodilo akosi neúrekom, ale ani jedna z nich nedokázala zaujať na viac než pár hodín hrania. Caesar IV je z tohto hľadiska iný. Stačí len jeden letmý pohľad a už sa jeho spoločnosti nezbavíte. Hrateľnosť je totižto to, čo túto sériu povyšuje nad ostatné a nie je tomu inak ani u dnešného pokračovania. Nech vás pri budovaní miest sprevádza sila :-). Ave Caesar!


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
FIGY87%
PLUSY:
+ Krasne a REALISTICKE budovy
+ Grafika, tiene, odlesky ...
+ Rádci (boli aj v C3 ale tu su lepsi)
+ Inteligencia
+ Takmer bezchybny ekonomicky model (obchodovanie, pestovanie, tazenie, vyrabanie)
+ Hratelnost

MINUSY:
- Málo noviniek oproti Caesar 3
- Sem tam sa naskytne nejaka ta chybycka (bug)
- Nato ako je hra premakana su boje pomerne odflaknute
Anaxagoras89%
Táto hra ma nesmierne zaujala, pretože na budovatelskú stratégiu sú obyvatelia až privelmi inteligentní. A rozhodne to dá zabrat, aby ste mesto ako tak držali pohromade, ale výsledok stojí za to. 3D grafika je super ale občas pri zoomovaní kamera robí čudné veci, čo pri takejto hre zamrzí...ale toto negatívum je vyvážené pozitívami. Najvačšie prekvapenie ma čakalo, ked do mesta začali prúdit ludia a tí boli takí z mesta nadšení, že som ich nadšenie musel zdielat. Dalo by sa na nich pozerat celé hodiny, ale bez ,,ekonomického citu" odišli ešte rýchlejšie, ako prišli. Potom som mesto staval odznova a tentokrát sa mi podarilo obyvatelov udrzat ako tak spokojných. Postupním vývinom som mal prekrásne mesto s farmami, nemocnicami, vilami, kúpelmi...jednoducho krása. Ale na koniec ešte jedno negatívum. Samozrejme v hre aj bojujete ale armáda nemá príliš strategické myslenie, takže v bojoch vačšinou vítazí hrubá sila. Avšak Caesar 4 je hra, ktorá dokázala zaujat aj mna, aj ked fanúšik stratégii nie som. Jednoducho vinikajúca hra.
teoma85%
fajn, da sa zahrat na dlhe hodiny a bavit sa šperkovanim mestecka, skoda ze nie je rozvinutejsi danovy system, ale inak dobra hratelnost.
adamqo085%
Výborná hra no predsalen mi tam niečo chýba. Napríklad ak to porovnáme s Caesar III tá hra mala síce horšiu grafiku ale myslím že viacej upútala. Aj keď má táto hra nejaké chyby odporúčam aby ste ju vyskúšali.

tommy86490%
Ja si myslím že hra Caesar IV ma nesklamala. Zase sa mi osvedčila "Sierra" ako vynikajúci tvorca hier.

Plusy: grafika,dabing,budovy,rozmanitosť,terén ... atď.

Mínusy: Tak trochu by som ubral body za veľkosť budov, pri ktorých musí človek plánovať čo kde a ako. (ale o tom je táto hra)
PJA92%
Caesar 4 je hra, ktorá zaujme už pri prvom spustení. Po neúspešných napodobeninách strategických a budovateľských hier s tematikou starovekého Rímu, sa na hernom trhu objavil skutočne silný kandidát. Takým Caesar bezpochyby je. Vyniká svojím grafickým spracovaním, prepracovanosťou a ekonomickým modelom (ktorý zďaleka nie je taký jednoduchý ako v hrách vydávaných posledných pár rokov). I pri dlhom hraní sa v hre nevyskytol žiaden stereotyp. Zakaždým pred vami stojí nová úloha, ako zabezpečiť dodávky potravín, uspokojovať vyššie vrstvy obyvateľstva, riešiť nezamestnanosť, platy, niekedy naopak uspokojovať potreby samotného Cézara. Občas vás napadnú nepriateľské armády a vy musíte buď vybudovať obranu alebo zaplatiť výkupné. Snáď jediným nedostatok hry je práve tá vojenská časť, ktorá je v hre skôr doplnkom. Napriek tomu hra prináša najrealistickejší a najlepšie hratelný zážitok z obdobia Rímskej ríše, ktorý najviac ocenia milovníci budovateľských stratégii. Moje hodnotenie: 92%


všetky (13) »

Súvisiace hry Caesar 3
Caesar: Gold Edition
Caesar 2
Caesar

Diskusia o hre Caesar 4 Pridať príspevok
14.02.2019 18:59 - na peniaze napríklad a uložené na dary napríklad. Stla...
05.07.2018 10:49 - Dobrý deň, mám problém so spustením hry. Hru mám...
19.08.2013 09:34 - Hej chcel by som sa opytat kde je to najlepsie downloadnut ?? Diki moc
14.03.2013 16:52 - ahojte ja by som chcel vediet ako sa v caesarovi robia nové scenáre ...
04.01.2013 18:08 - WEW6-LYJ6-CAZ4-XYG7-6255 PES8-GAX5-ZAS4-WUL4-3322 JYR3-BER8-LYM6-JED5-5662...
...
Zobraziť všetky príspevky (186) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |