Emergency 4: Global Fighters for Life | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 2267 užívateľov

Emergency 4: Global Fighters for Life


Žáner:Strategická
Dátum vydania:Apríl 2006
Stránky hry:www.emergency4.com
Výrobca:Take 2 Interactive, Sixteen Tons Entertainment
Kúpiť hru Emergency 4: Global Fighters for Life
Kúpiť hru

Emergency 4 v sebe kombinuje návykovú real-timovú strategickú hru a skutočnú simuláciu. Hráčovou úlohou je presná koordinácia záchranárskych tímov, ktoré musia zvládnuť kritické situácie vážnych nehôd alebo katastrof. Ako šéf celej operácie vydávate príkazy špeciálnym vozidlám a samotným záchranárom - hasičom, zdravotníkom, policajtom a technikom.

Po prvý raz v histórií celej hernej série Emergency sú všetky misie kampane spojené do jednej súvislej hry. Dej je posadený do husto obývaného mesta, kde je nutné okrem hlavnej dejovej línie riešiť tiež množstvo vedľajších úloh, ktoré tak jednotlivé operácie medzi sebou prepojujú. Ďalšou dôležitou časťou hry je tiež ekonomické vedenie rezortu alebo správna príprava na nadchádzajúcu misiu. Hráč musí pružne reagovať na radu úloh, ktoré je nutné plniť vo dne v noci aj za najrôznejšieho počasia.

Ďalším novým prvkom sú strhujúce operácie v Antarktíde a na Blízkom východe, prinášajúci celkom nové možnosti a pohľady na hru. Nespočetné možnosti riešenia dvadsiatich hlavných herných misií definuje nový štandard tohto herného žánru. Šéf virtuálneho záchranárskeho týmu bude zasahovať najprv u ľahších dopravných nehôd, ďalej u rozsiahlych požiarov a celá hra vrcholí komplexnou záchrannou akciou po zemetraseniach a povodniach.

Kedykoľvek je v ohrození ľudský život - či už sa jedná o požiar, nehodu, lúpež alebo prírodnú katastrofu - tam všade bude zasahovať záchranársky tím. 'Život na prvom mieste'. Presne toto motto je hlavným a najdôležitejším cieľom hry. Presne týmto elementom sa Emergency diametrálne líši od takmer všetkých ostatných real-timových strategických hier.







Emergency 4: Global Fighters for Life - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games72%
Dvacet povedených misí, spousta druhů vyprošťovací techniky, dostatek překvapivých okamžiků a hlavně několik hodin zábavy. Zvykat si musíte pouze na mizivý pud sebezáchovy vašich jednotek. Za tři stokoruny a s kompletním počeštěním však jde o jednu z nejlepších budgetových her široko daleko.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Hasic101091%
Je to výborná hra.Parádna hrateľnosť , zaujímavé misie , misií. Aj grafika je v pohode...No v hre je dosť bugov ! Aj tak , ak ste milovníkom real--time stratégii , neváhajte ! A tá česká verzia...Bomba. Zasa ja taký milovník stratégií niesom , preto 91 percent.
Adeon90%
Skvela hra s mnozstvom zaujimavych misii avsak sklame spomalene ovladanie cokazi tak trochu celkovy dojem ale inak hra je super, odporucam..
Tomick1287%
Jedná se o téměř výborně zpracovanou hru s možností přidání vlastních módů a v omezené míře i možnost hry více hráčů, bohužel ta je jen pro typy "nekonečná hra a výzva". Hra jednoho hráče se skládá z tří možností, nekonečné hry, výzvy(plníte víc a víc úkolů v časovém presu) a kampaň. Kampaň je zpracovaná dle mého dobře, mohla by být více provázaná. Mezi jednotlivými levely máte mezistupeň, kdy si vyděláváte na potřebné jednotky v příštím levelu.
lacikeman80%
+samotný nápad hry (tzn. záchranné a bezpečnostné zložky),
+grafika
+dĺžka a náročnosť kampane
+zvuk

-úbohá AI
-dosť BUGov, ktoré neopravujú ani oficiálne patche
-stereotypnosť kampane
-málo typov vozidiel a postáv
-interface
Arsene12385%
V ulohe záchranarov som sa ocitol prvý krát a veľmi sa mi to páčilo ...

Plusy
+výborne misie (dejovo)
+dlžka hry

Mínusy
-misie (obťiažnosťou)
kubo474780%
Ďalšie skvelé pokračovanie s novinkami. Grafika sa zlepšila, pribudli nové vozidlá ako napr, hasičská cisterna, báger, helicoptéra a nové misie, ktoré si užijete ako pravý záchranár so slušne dlhým hodín hrania. Ak všetko prejdete tak voľná hra vás pobaví pekne dlho. Pokročilý hráči túto hru určite ocenia.
adam50080%
S touto hrou v celku spokojný a vyplatilo sa si ju kúpiť, dobré pasáže, hodiny zábavy a napätia, vrelo odporúčam investíciu do tejto hry :))
IwenB76%
Perfektná hra s celkom dobrou grafikou. Bohužiaľ, no najväčší mínus hry ovládanie, je niekedy fakt náročné, hlavne u hasičov. Ale máte z toho dobrý zážitok a naučíte sa aj, ako to chodí. Je to na 99% reálna hra, nič tam nie je vymyslené.Ja osobne doporučujem túto hru, len tí, ktorý nemajú zručnos´t s mišou, to pre nich bude asi ťažké :).
Tyson77%
Hra s dlhou hratelnosťou, kopou zaujímavých misií ku ktorým máte k dispozícii veľa druhov jednotiek a techniky. Hra s nejedním riešením.
Zaujímavé je ohodnotenie na konci každej z 20 misí. Kopa ďlších iných úloh.Hra so super komentárom už aj s českým dabingom.
Hra so štipkou napetia ...

Avšak je mínusom je pohlad s ktorým sa ešte nedá dokonale pracovať žiada si to večšie približovanie a lepšia práca s pohladom ...
Ďalej ma niekedy až zaskoči čo tie autá vystrájajú nevedia sa dostať na prístupné miesto inokedy sa otočia na mieste, dlho im trvá kým si premyslia ako sa dostať na menej prístupné miesto pri ktorom ani niesu
a mínusom je aj menšia námaha s myškov a trpezlivosť.

Inak skvéla hra s dobrou grafikou bez večšej chyby.
Ampo97%
Skvelá hra, simulátor záchranárskych akcií. Veľké množstvo možností, kopa druhov vozidiel, vrtulníky, lietadlo, pestrý výber personálu, množstvo funkcií jednotlivých druhov posádky. Navyše veľmi pekná grafika, realistické zvuky, prepracované misie. Proste jednotka vo svojom odbore. A ovládanie vôbec nie je zlé, ako to tvrdia ostatní.
kangaro65%
vyborna hra len trosku starsia

plusy:
-misie
-multiplayer
-rozmanitost druhov vozidiel
-editor (asi nepozna kazdy ale je tam)
-modydikacie

minusy:
-len 20 misii
-niekde grafika


všetky (18) »

Súvisiace hry Emergency
Emergency 20
Emergency 2017
Emergency 2016
Emergency 5
Emergency 2014: Meteor Rescue
Emergency 2013
Emergency 2012 Deluxe
Emergency 2012
911: First Responders
Emergency 4: Deluxe Edition
Fire Department 3
Emergency 3: Mission Life
Fire Department 2
Firefighter 259
Fire Chief
Fire Department
Emergency: Fire Response
Emergency 2: The Ultimate Fight for Life
Emergency: Fighters For Life
Emergency Rescue: Firefighters

Diskusia o hre Emergency 4: Global Fighters for Life Pridať príspevok
23.03.2013 17:21 - Funguje na Windows8 ?
23.01.2013 17:11 - Zdravim mam problem. Ked spustim hru a hram tutorial na zaciatku tak vidim len...
23.08.2012 21:46 - nevie niekto ako mozem zapnut mp lebo bratom sme skusali on na notebooku a ja ...
15.06.2012 14:00 - Ako sa to hra po nete cez hamachi alebo s kamošom ??
15.02.2012 11:06 - Ahoj spravil som to ako si kázal v tom súbore emg4.cfg som mal hodno...
...
Zobraziť všetky príspevky (204) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |