Tomb Raider: Anniversary | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 11061 užívateľov

Tomb Raider: Anniversary


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:25. Máj 2007
Stránky hry:www.tombraider.com/anniversary/
Výrobca:Eidos Interactive, Crystal Dynamics
Kúpiť hru Tomb Raider: Anniversary
Kúpiť hru

Nejedná sa o kópiu prvého dielu TR série z roku 1996, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, ale skôr ide o nový titul, ktorý sa nechal originálom inšpirovať.

Hra je postavená na engine použitom pre Tomb Raider: Legend a nasledovať v nej budete osudy Lary Croft, ktorá je najatá silným syndikátom, aby pre neho získala artefakt známy ako Scion. Časom však Lara zistí, že si z nej urobili syndikát, ktorý má zohrať úlohu v ďaleko väčšom pláne. Lara však vezme situáciu do svojich vlastných rúk, čo ju dovedie až k rozlúšteniu záhady stojacej za tajomným artefaktom Scion.

Dostanete možnosť pozrieť sa do známych, ale rozšírených miest z pôvodnej hry, medzi nimi nechýba ani Peru, Grécko, Egypt a ďalšie. Jednotlivé úrovne však boli upravené tak, aby sa dali prechádzať s niekoľkými spôsobmi. Nájdete v nich navyše nové hádanky, budete používať nové doplnky a využívať i rozšírené Lariné akrobatických schopností. Na druhej strane na vás čakajú i ďaleko chytrejší nepriatelia vrátane krokodílov, vlkov, medveďov a chýbať nebude ani T-Rex.




Alternatívne názvy
Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

Ďalšie videá »


Tomb Raider: Anniversary - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games73%
Staronový Tomb Raider je povedenou kompilací starého příběhu v předělaných lokacích, s pěknou novou grafikou a pestřejší paletou řešení jednotlivých situací. Oproti Legend zážitek kazí horší systém soubojů, některé vysoce adrenalinové úseky a nesvobodné ukládání. Jinak se o žádný velký zvrat nejedná, ale také o něj ani nešlo. Pouze oprášit legendární hru a obléknout ji do nového kabátu, což se vcelku povedlo.
Sector.sk90%
Nečakané prekvapenie, že aj čistá pračka na doláre môže dopadnúť nad očakávanie dobre. Dobre sa na to pozerá (hlavne na Laru), dobre to zvučí a hlavne sa to dobre hrá. Už teraz s očakávaním veľmi dobrého zážitku budem netrpezlivo čakať na ďalšie pokračovanie prsatej hrdinky. A čo vy? Už viete, čo skrýva bájna Atlantída?


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
patmos92%
TR:A je navratom ku klasike, kto hral TR1 vie, o čom hovorím. Tvorcom sa hra veľmi podarila, je tu cítiť badateľný rozdiel oproti siedmemu dielu v hrateľnosti (- je to uplne o inom ako v TR7, nebudete tu jazdit na motorkach, ani tolko strielat, hra je viac zamerana na skakanie, kombinaciu moznosti a logiku), príbehu (žiaden súvis s TR7), priestoroch, samozrejme s mnohymi zmenami (k lepšiemu) oproti TR1. Ovládanie podľa mna lepšie ako v Legende, engine sice ten isty ale stale vyborny, Lara krasne navrhnuta:-)Malou chybou je podla mna stale ukladanie prostrednictvom checkpointov, vyhodou je vsak ze dosiahnute artefakty budu ulozene. Dalej som uplne nepochopil, a to ani po niekolkych prejdeniach, ucel headshotu mimo bojov s bossmi. Vcelku vsak hra dobra, dlha, tažšia (vraj sa bez navodu prejst neda - blbosť). Išlo o oživenie klasiky spred desiatich rokov a to sa tvorcom podarilo na jednotku!
tomikzlesa80%
Skutečně nevím jak objektivně ohodnotit, tak dávám tak nějak klasických 80%. Na jednu stranu bomba hra se zapojením mozku a logiky, pěkným prostředím a tajemným nádechem. Na stranu druhou maximum složitosti, kdy některé oblasti prostě bez návodu asi nedáte, další maximem jsou checkpointy, občas není težké přijít na to jak to udělat, ale prostš se tam dostat, když už ten samý skok děláte po 10, pak se vám povede a ejhle zase letíte dolů a musíte to dělat celý od začátku bez možnosti si hru uložit. Jasný, F5 a F9 je hodně jednoduchý postup, ale tady nelze uplatnit a je to možná škoda. Každopádně hodně dobrý díl, lepší než Legend, ale fakt těžkosti tu bohužel je :-(

+ Neblbne grafika jako u Legend
+ Hrací doba
+ Delší oblasti
+ Složitost a logika

- Složité oblasti co se skákání týče
- V průběhu hry težší bossové než ke konci
Samko222385%
Táto hra sa mi veľmi páči, no na porovnanie s Legend, je omnoho horšia. Čo sa týka grafiky, je Legend lepšia (myslím Next-Gen), príbeh je dobrý, no pri Legend bol extrémnejší! Ďalej, keď je to aj tá (prerobená hra) chýbalo mi zastrielať si do ľudí a nie hrať polovníka... S hrou som spokojný, no napriek tomu má aj chyby... Ale, keby som sa mal rozhodnúť, či ju kúpiť, alebo nie, tak určite áno ;-) A aj dosť ma sklamal výber zbraní (2 Pištoľky, Ráže, Brokovnica, Samopaly (a to je všetko)).
strasiak75%
Jednoznačne lepšie než predošlý diel, čo sa týka najme z pohľadu hráča. Technicky je hra mierne poupravená, no bojový systém sa zmenil na jedničku.
Edwards12399%
Tato hra sa mi velmi paci.
Hodntenie:
+grafika
+bosovia
+prostredie
atd.

-bez navodov by som nenasiel vs. pamiatky
minuteman100%
+ poprve tomb raider s normalni grafikou, pribehem a nevim cim este
+ prostredi
+ oziveni her, ktere staly za prd
Damian95%
neviem co trepe altiar tomb raider annyversary je super hra prekrasna grafika a nie je vobec narocna
Mr.Carnbey88%
Neviem preco Altair keca ze tato hra je najtazsia ked je uplne jednoducha. 2 krat som ju presiel na Hard a secko v pohode, a navod je tak divne spraveny ze sa podla neho neda nic robit. Hra je fajn a tesim sa na Underworld
stratos100%
PRE FANÚŠIKOV POVINNOSŤ! Tejto hre odpustím aj drobné prehrešky, kvôli tej nostalgii! Vývojárom sa naozaj podaril spojiť starý koncept a príbeh s novou grafikou a ovládaním! Taktiež je to dlhé a ťažšie (nie úplne ťažké), čiže pravý Tomb Raider.
jazz81100%
ja si myslím že je to good hra ,a henten drbko čo píše že sa nedá prejst bez návodu tak mozno prenho ,ale je to super hra a prejst ju bez návodu je uplne lahké ...ešte som ju neprešiel ale za chvílu..uvidíme
NORD_KING79%
-: bugy, nevyrovnaná obtiažnosť, súboje, obmedzené spomalenie času, niektoré hlavolamy, chyby v ovládaní, občas kamera, miestami frustrácia
+: grafika, audio, hudba, herná doba, zábava, atmosféra, lokácie a dizajn úrovní, finále, bonus materiál, dom, animácie postavy
Verdikt: Tomb Raider s podtitulom Anniversary je oslavou výročia značky a taktiež skĺbenie prvého dielu so zatiaľ predposledným a to Tomb Raider: Legend. Príbeh sa točí okolo božstiev mýtickej Atlantídy. S Larou pre splnenie zákazky postupne možno precestovať úrovňami v Peru, Grécku, Egypte a Atlantíde. Technické spracovanie hry je na celkom slušnej úrovni. Na druhú stranu sa občas možno stretnúť s bugmi, ovládanie občas nereaguje tak, ako by malo a kamera si doslova miestami odskočí. Jednotlivé hlavolamy dokážu potrápiť a niektoré úseky s množstvom nepriateľov v závere hry aj frustrovať. Zmien sa dočkali aj súboje a spomalenie času, čo sa tentokrát odvíja od agresivity u nepriateľov. Toto autori radšej mohli ponechať tak, ako tomu bolo v Tomb Raider: Legend. Herná doba je celkom slušná, no odvíja sa taktiež od šikovnosti hráča. Remake prvého dielu sa vydaril. Pre starších hráčov to je taktiež nostalgické ohliadnutie sa za hernou hrdinkou z detstva.
Andyno85%
Najskôr som myslel, že pôjde o úplný remake, ale tvorcovia obohatili tento diel o aspekty predchádzajúceho dielu, čím dodali hre nový rozmer, čo je samozrejme plus. Stále je však cítiť určitá arkádovosť, ktorou sa vyznačoval aj Tomb Raider: Legend.
Brass85%
Nádherná grafika a super design lokácií, nízke HW nároky, príbeh fajn, čím ďalej pokročíte v hre tým je lepší, posledné levely sú perfektné, parádne ovládanie, skvelá atmosféra (zišla by sa dobrá zvuková zostava alebo spoň dobré sluchadčence), samozrejme sexi Lara, je to dostatočne dlhé, pre nervákov to neodporúčam, lebo je tam veľa miest kde treba fakt rýchle prsty a trpezlivosť (vyzúril som sa na plyšákoch ...) a občas mi tam chýbali dáke komentáre (ako v Legend - tam sa stále rozprávala so Zipom a Alisterom a bola to sranda počúvať). Ak ste hrali Legend a chystáte sa hrať Underworld tak toto by ste si mali zahrať lebo to dosť na seba nadvädzuje.
miso123100%
Ja mam TR 6 a toto a myslim ze toto je po graf.stranke lepsie ako Legend a dlhsie teraz uz len musim najst cestinu je to vyborna logicka hra hadanky su zlozitejsie a tak to ma byt proste toto je najlepsia TR z celej serie :).
Hodnotenie:
+velmi pekna grafika
+obtiaznost sa da zvladnut
+prostredie
+misie
+lara
+vylepsena TR1
+soundtrack
mozno ze dam na minus ze su tam par bugou a chyb ale ja som ziadne este nevidel takze minusy to nema :)
-ceske titulky su len na ceskych verziach TR Anniversary :( :(
Hroch95%
ja si myslím že bez návodu by sa to nedalo presjsť ,ale inak sa mi hra veľmi páči a odporúčam ju každému kto ma rád logické a akčné hry.


všetky (43) »

Súvisiace hry Tomb Raider I-III Remastered
Shadow of the Tomb Raider: The Grand Caiman
Shadow of the Tomb Raider: The Serpent's Heart
Shadow of the Tomb Raider: The Price of Survival
Shadow of the Tomb Raider: The Nightmare
Shadow of the Tomb Raider: The Pillar
Shadow of the Tomb Raider: The Forge
Shadow of The Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Lara Croft GO
Lara Croft and the Temple of Osiris - Icy Death Pack
Lara Croft and the Temple of Osiris
Tomb Raider
Lara Croft and the Guardian of Light: All The Trappings
Lara Croft and the Guardian of Light
Tomb Raider: Underworld
Tomb Raider 7: Legend
Tomb Raider 6: The Angel Of Darkness
Tomb Raider 2 for 1 Value Pack
Tomb Raider 5: Chronicles
Tomb Raider 3: The Lost Artifact
Tomb Raider 3: Director's Cut
Tomb Raider: The Times (exclusive levels)
Tomb Raider 4: The Last Revelation
Tomb Raider 2: The Golden Mask
Tomb Raider 2: Director's Cut
Tomb Raider 3: Adventures of Lara Croft
Tomb Raider: Unfinished Business
Tomb Raider: Gold
Tomb Raider: Director's Cut
Tomb Raider 2
Tomb Raider (1996)

Diskusia o hre Tomb Raider: Anniversary Pridať príspevok
28.09.2013 19:57 - www.thepiratebay.com -ale musis mat program Torrent!!
08.06.2013 17:10 - musis skocit s vypnutym fullscreen efektem pak se ti zobrazi ze se mas chytnou...
18.03.2013 00:02 - všechny bossy jsem sundal aniž bych použil jedinou lék...
30.08.2012 13:21 - na tom dinovy som pouzil jednu malu lekarku taze tak to cajik a ne boss hehe n...
30.08.2012 13:18 - caute hram TR Anniversary a som v egypte tam de v kladas te sciony ale nezobra...
...
Zobraziť všetky príspevky (199) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |