StarCraft II: Wings of Liberty | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 43791 užívateľov

StarCraft II: Wings of Liberty


Žáner:Strategická
Dátum vydania:27. Júl 2010
Stránky hry:www.starcraft2.com
Výrobca:Blizzard Entertainment
Kúpiť hru StarCraft II: Wings of Liberty
Kúpiť hru

StarCraft II: Wings of Liberty - návrat legendy, ktorá príbehovo priamo nadväzuje na datadisk StarCraft: Brood War a ponúka teda možnosť zapojiť sa do konfliktu troch známych rás - Protossov, Terranov, a Zergov, v ktorých radách figurujú dobre známe, ale i úplne nové jednotky. Nechýbajú samozrejme ani hrdinovia, ktorí posúvajú kupredu dramatický príbeh plný ešte dramatickejších situácií. Čo sa hratelnosti týka, pokračuje druhý diel smerom, ktorý nastavila pôvodná hra a jej datadisk pred desiatimi rokmi. Ide teda opäť o veľmi rýchlu RTS s vybalancovaným pomerom sil všetkých troch hratelných strán, ktoré okrem hlavnej singleplayer kampane, ktorú máte možnosť prežiť za všetky tri strany z iného uhla pohľadu, ponúka i komplexnú multiplayerovú podporu.

Ľudská kampaň začína na planéte Mar Sara, kam sa Jim Raynor vydá bojovať proti Dominionu, skrz hviezdnu mapu si budete na vašom krížniku vyberať ďalšie misie z práve dostupných planét. Čaká na vás kopa volitelných misií i rozvíjajúcich minipríbehov ďalších postáv.




Alternatívne názvy
StarCraft 2: Wings of Liberty; StarCraft 2: Terrans - Wings of Liberty

HW požiadavky StarCraft II: Wings of Liberty
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP1 / 7
  • 2.6 GHz Pentium IV / AMD Athlon ekvivalent
  • 1 GB RAM / 1.5 GB Vista a Windows 7
  • 128 MB NVidia GeForce 6600 GT / ATI Radeon 9800 PRO
  • 12 GB HDD
  • DirectX 9.0c
  • Internetové pripojenie
Odporúčané požiadavky
  • Windows Vista / 7
  • Dual Core 2.4 GHz CPU
  • 2 GB RAM
  • 512 MB NVidia GeForce 8800 GTX / ATI Radeon HD 3870

Ďalšie videá »


Fanstránky
StarCraftCZ.com - český fansite o hre StarCraft II.


StarCraft II: Wings of Liberty - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
93%

Recenzie
Sector.sk95%
StarCraft II je skvelý a jedinečný. Blizzard dokázal dodať rokmi používanému a už značne ošúchanému hernému systému nový rozmer. Forma kampane s originálnymi prvkami nemá medzi stratégiami obdoby. Multiplayer nezunuje vďaka bohatým možnostiam editora, s ktorým už teraz hráči vytvorili nevšedné mody. Hardvérové nároky sú na dnešnú dobu priam zázračné. Čo viac môžete chcieť? No predsa, aby tu bolo čím skôr pokračovanie StarCraft II: Heart of The Swarm!
Tiscali Games100%
Starcraft II je epickým dobrodružstvím na bezprecedentní výtvarné úrovni, jakou dokáže přinést opravdu jen Blizzard. I kdybyste nikdy podobnou hru nehráli, nádherná stylizace a strhující příběh si vás snadno podmaní, stejně jako pečlivě vystavěná hratelnost, připomínající v rámci kampaně spíše příběhové skriptované hry, než tradiční strategie. Zároveň přitom platí, že nápaditý design a dokonale vybalancovaný systém kámen-nůžky-papír nabízejí skvělou zábavu, násobenou možnosti výzkumu nových jednotek a rozhodováním o směřování příběhu. Online multiplayer se systémem různě náročných lig je potom adrenalinovým rájem, kterému snadno propadnete a budete se do jeho rvaček sveřepě vracet znovu a znovu. Tak nebo onak byste neměli tuhle výjimečně působivou hru minout, jelikož její špičkové výtvarné i obsahové kvality z ní snadno dělají událost ne roku, ale dekády.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
wiko189100%
Krasne, krasne, krasne .... mozem to len chvalit, chvalit, chvalit. Uz par dni ubehlo odkedy som naposledy hral SC 1 vela sa nezmenilo a to sa mi paci :)
janhoo100%
konecne poriadna strategia:) moc dobbra hra :) uz sa velmi tesim na dalsiu aj ta bude urcite taka dobra ako tatot:)
Jacobus90%
Druhý díl starcraftu jsem dlouho očekával a naštěstí mé očekávání naplnil.
Jako v každé hře, i tady je pár nedostatků, ale ty mi skoro nevadí. Trošku se mi například zdá, že hraju inovovanou jedničku v novém kabátě a taky mi už začíná scházet více upgardů a jednotek v kampani, jinak mě ale kampaň hodně baví a hraju ji skoro pořád. Co se týče MP, tak ten sem ještě nezkoušel, protože sem si jej dost užil v betě......
cukros100%
Je to SUPER hra, aj keď mne sa zdá, že jednotka bola predsa len najlepšia. Nuz asi preto ze bola prelomova a jedina svojho druhu v tej dobe. Smazil som ju donekonecna. Ale aj tak sa mi dvojka pacila, uz sa tesim na dalsie dve pokracovania. Nech su co najskor von !!!
Bartimaeus100%
Klasický Blizzarďácky engine napr. hl. menu, ktoré sme videli aj v Warcrafte alebo označovanie jednotiek, tentoraz maximálny počet označených jednotiek neni obmedzený ako vo warkrafte, podobný účel budov a ich mobilita, každá rasa má do seba niečo iné a je iným zaujímavá, kampaň nieje monotónna, náplň každej misie je iná, prepracované rozhovory a osoby aj grafika, ktorá má na dnešné pomery nízke požiadavky
toľko stručne tak hodnotím 100%
dodge1111100%
Táto hra je proste SUPER SUPER SUPER !!!!! konečne vyšla aj druhá časť starcraftu :) proste ja ju hodnotim ako najlepsiu strategiu!!! doteraz hravam prvu cast a na toto som cakal !! dufam ze casto budu aj pokracovat je to proste pecka super neda sa to lepsie povedat !!!!!
Ryo98100%
Výborna hra. Na t´to hru som sa veľmy tešil a aj som mal za čo. No myslel som si že táto hra bude len postaviš budovy a je to. Pravda je že Je to super hra!!!
Ampo96%
Kto pred dávnymi časmi hrával Starcraft 1, vie, že túto stratégiu zatiaľ nič neprekonalo. A trvá to už takmer 10 rokov. Pred 2 dňami, kedy oficiálne vyšiel Starcraft 2, sa mohol tento stav zmeniť. Nestalo sa tak! Viete prečo? Lebo Starcraft 1 nikdy nič neprekoná. Môžem len skonštatovať, že po hernej stránke je SC 2 na rovnakej úrovni. Ostal rovnaký systém hrania, rasy, jednoduchosť. Pravdaže je tu niekoľko vylepšení (možnosť označiť niekoľko desiatok jednotiek naraz, grafika, striedanie dňa a noci atď.), ktoré Dvojku robia lepšou, ako bola Jednotka. LENŽE je tu problém! Zásadný!

STARCRAFT 2 NEMÁ MOŽNOSŤ LAN HRY !!! A to už nehovorím o skirmishi, ktorý sa v týchto dňoch snaží nejako "vykoumať". Môj verdikt je, že SC 2 je rozhodne jedna z najlepších súčasných stratégií, Blizzard je proste pán. Ale to, že stavili na systém Battlenet, a nie LAN, ma totálne sklamalo ! Hodnotím však samotnú hru, takže 96%
Tomy77100%
Herní dokonalost desetiletí, Blizzard se opravdu ukázal, perfektní grafika, dlouhá kampaň, jednoduše paráda
tomasbuk100%
super strategia skvela grafika,neskutocny zvuk.doporucujem domace kino.perfektny pribeh.tesim sa na dalsie pokracovania
lukiii7100%
super hra jednotku som hraval dlho.. dvojka ma prekvapila hlavne grafike co je velmy super vsetko je tak ako ma byt to je natom to najlepsie :))))
jajo224100%
parada grafika vojaci campan prost super nic lepsie je jak warcraft 4.
parada parada parada.naj naj naj najlepsia strategia aku som kedi hral
Len0100%
Nepoznám lepšiu hru. Perfektný príbeh, hrateľnosť a grafika ma tiež nesklamala. ;) Len sa mi zdalo, že tých kampaní bolo málo. Ešte by som pridal aspoň 20 aby som nad tým aj posedel. Ale určite SC2 Wings of Liberty odporúčam každému milovníkovi sci-fi hier. ;)
soviet209100%
Neviem prečo tu všetci nadávajú na jednotky keď že sa to volá Starcraft 2, vo W40k: Dawn of war 2... máte tiež jednotky ako z hry pred tím, alebo CaC: Red Alert 3, jednotky sú tam ako z Red Alert 2 nie ? A starcraft 2 sa volá Starcraft lebo je to nástupca tej hry!! Tak logicky asi...

Keď mi došla Limitka SC2: Wings of Liberty, bol to chaos :D:D:D:D od úžasu som šiel odpadnúť, po spusteni hry som začal s hrou (taky mierny skirmish) ma ohromila grafika (samozrejme keď máte dobrý počitač) na Ultra detailoch to trochu Lagovalo, ale šlo to, potom som skuúšal zergov, samozrejme prvé čo šlo Ultralisk :D:D:D krásne urobený, keď kosý terranovpo piatich. A nové jednotky tiež nechýbaly (Infestor). Protosovia mali nové jednotky ako Colossus :D:D:D lasery, krása a Vyšší Templári sú asi najlepšie urobený (hneď po ultraliskoch) :D aj keď mi chýbal arbirter :( ktorého nahradila protosovská Mother Ship :D:D:D a terranovia, ak počítam kampaň ostaly tam všetký jednotky.
Keď ktosi povie že miznú mŕtve jednotky do zeme ma trochu naštve lebo to tak není v žiadnej hre (no okrem vozidiel viď. Company of Heroes, Dawn of War 2... Čo sa týka LAN hry, není tam a mne nechýba a Battle.net ide bez chyby ... no to asi všetko.
Delta747100%
Je to fakt super hra...hoci vyšla dosť neskoro oproti svojmu prvému dielu ,ale rovnaku ako prvý, tak aj tento diel je trhák !! Síce mi tam pár starých sobrých jednotiek chýba ale je to super. Ako graficky tak aj hrateľnosťou a HW nárokmi je super. Plus výbroný príbeh nadväzujúci na brood war :) Krásna kampať proste všetko. 200 % !! (ak by sa dalo xD )


všetky (87) »

Súvisiace hry StarCraft: Remastered
StarCraft II: Legacy of the Void
StarCraft II: Heart of the Swarm
StarCraft: Brood War
Retribution: Authorized Add-On for StarCraft
Insurrection: Campaigns for StarCraft
StarCraft: Stellar Forces
StarCraft

Diskusia o hre StarCraft II: Wings of Liberty Pridať príspevok
15.08.2015 20:07 - ludia mate aj vy mate problem s prihlasenim do battle.net ... chcel som si zal...
24.04.2013 08:02 - spytam sa toho admina ci sem nezavedie facpalmujuceho majlika
24.04.2013 07:24 - Nasrat na cely Blizzard mam original hru ale tak offline ju nespustim a este i...
01.04.2013 13:12 - drz piccu ty ***c smradlavy ja som si robil srandu ty ciganka vyjebana SC mam ...
01.04.2013 08:21 - nejebe ti... :-/
...
Zobraziť všetky príspevky (345) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |