DOOM 4 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 43457 užívateľov

DOOM 4


Žáner:Akčná
Dátum vydania:13. Máj 2016
Stránky hry:doom.com
Výrobca:Bethesda Softworks, Id Software
Kúpiť hru DOOM 4
Kúpiť hru

DOOM je späť a vracia sa ku svojim koreňom. Rýchla, brutálna a extrémne chytľavá strielačka, bez zbytočného balastu okolo. Desiví démoni, neuveriteľne deštrukčné zbrane a rýchly pohyb postavy, sľubujú presne tú intenzívnu strielačku, ktorú od nového DOOM-u čakáme.

Prišli ste sem z jediného dôvodu. Obrí výskumný komplex na Marse, Union Aerospace Corporation (UAC), je napadnutý pekelnými démonmi, ktorí sa neprišli len porozprávať. Ako starý dobrý DOOM výsadkár tak máte jedinú úlohu. Zabiť ich všetkých!

Nenájdete tu žiadne krytie za stĺpom, alebo doplňovanie zdravia schovávaním sa pod stolom. Na tieto veci vopred zabudnite. Miesto toho zoberte svoj arzenál, vrátane legendárnej dvojhlavňovej brokovnice, alebo BFG a choďte tých démonov poriadne zmasakrovať! Prepracovanejší boj na blízko a brutálne popravy, sa postarajú o neuveriteľne krvavé scény.

Rozstrieľajte svojich kamarátov v klasickom DOOM multiplayeri zo starej školy. Rýchla arénová akcia, kde nie je čas na nejaké taktizovanie. Zabi, lebo budeš zabitý! Nájdete tu ako klasické herné módy, tak aj množstvo nových. Svoju postavu si budete môcť namixovat zo sady rôznych schopností, zbraní a unikátnych power upov, ako napríklad premena v démona.




Alternatívne názvy
DOOM 2016

HW požiadavky DOOM 4
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
  • Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320
  • 8 GB RAM
  • 55 GB miesta na disku
  • 2 GB grafická karta NVIDIA GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
  • Intel Core i7-3770 / AMD FX-8350
  • 8 GB RAM
  • 55 GB miesta na disku
  • 4 GB grafická karta NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290

Ďalšie videá »


DOOM 4 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Sector.sk90%
Nový Doom má gule ako máloktorá hra. Brutálna akcia nepôsobí samoúčelne, k hre sa hodí, vtiahne vás a získa ako už roky nič iné. Skutočne ste si takto dobre nezastrieľali už dávno. Potešia početné odkazy na históriu série, skryté levely z pôvodných dvoch hier ako bonusy a výborný dizajn úrovní, či dokonca občasné útočenie démonov na iných démonov. Škoda, že hre chvíľami dochádza dych. Unaví vás hľadanie toho posledného schovaného impa, keďže vpred sa môžete posunúť len vtedy, ak nejakú lokalitu úplne vyčistíte. Taktiež zamrzí generický multiplayer. A aj samotný Doom sa hrá skôr ako Quake. Ak ale bažíte po poctivej akcii, toto je hra, ktorá nesmie chýbať vo vašej zbierke a rozhodne nerobí praotcovi žánru zlé meno.
Tiscali Games80%
Nový Doom nepřináší vlastně vůbec nic nového a jeho největším kladem je přiznaná retro hratelnost. Ta naštěstí díky kombinaci svižného pohybu, skvělé střelby a staré dobré brutality funguje na jedničku.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
player-Veteran90%
+strašne dobrá grafická
+super atmosféra
+starý dobrý feeling z dooma
+zbrane
+atmosféra
+bossovia
+super level dizajn
+zaujímavý nepriatelia
+strašne dobrá odl school návyková hrateľnosť
+akčnosť
+krvavosť
+umelá inteligencia
+level dizajn a úrovne ak som zabudol spomenúť to...

-mŕtvy,nezaujímavý nezáživný a nezábavný multiplayer s debilnými hernými módmi, debilnou customizáciou, proggresivom/dementným odomykaním ala CoD...a hlavne tá gamebreaking debilovina typu démoni...to kto vymýšlal ? plus mapy nezabúdajme...
-snapmap...je ok ale chcelo by to viac volnosti v ňom a aj trochu ho niečím okoreniť

Za singleplayer nový doom jednoznačne stojí za to. Je to super atmosférická oldschool zábava zo super zbraňami. Oldchool feeling a tá krvavosť...a inak na MP zabudnite v podstate predstierajte že neexituje lebo je zbytočný, trápny a zbytočne ťahá hodnotenie dolú...čo je škoda lebo Doom je fakt pecka.
Strojcasu199189%
Doom sa vrátil do starých koreňov, ktoré mnohý ľudia poznajú. Veľa zbrani munície plus kombá nakoniec keď už náboje dojdu. Grafika super len tela nepriateľov by mohli ostať na podlahe keď ich zabijete. Upgrady sú tiež paráda. Hľadanie secretov je fakt odmenujúce pretože vám to dá extra upgrade body.

+Grafika
+Hratelnosť
+Zbrane
+Upgrady

-HW nároky
-slabší príbeh( ani není čas ho riešiť keď na vás útočí 20+ démonov naraz)
-keď naištaľujete tak sa ešte bude sťahovať 35gb čiže keď mate slabý net možete stahovať 15 hodin ako ja :DDD

DaveMLG85%
Mne sa to paci, jasne ze MP nie taky aky sme ocakavali, ale da sa hrat a je to sranda s priatelmi. SP je perfektny, na najtazsej obtiaznosti vyzva. 8.5/10
orisis1100%
neprinasa sice nic nove ale co sada este hrat z hier ktore vychadzaju ... takmer nic az na par titulov ... neostava bic len hrat starsie hry ... za grafiku pobavenie a snahu davam
NeoMatrix75%
no cise doom 4 mozem pototknut ze ma niejaky boj lenze velmi sulasim a nesuhlasim
+ma vela zbrany
-ale malo munic

-nema az ak kvalitnu a to aj pribeh
-privela skoky vela hladania ako RPG prvky a vylepsenie

+dostupne mostra
-ale uvod ako nedokonceny len pri hrabe alebo ruihach sa zobudite
-neni jasne ako peklo vyslo na povrch
-bossova maju rychlu smrt

+niektote mostra su aj povodne z DOOM 3
-privela boje zblizka

POz. myslel som ze ID software sa drzi klasiskej rezii no mylil som sa aj on pokracuje Hardcovich seria ako dneska
aj grafikmi s texturami
sef.punks100%
dobre dobre dobre...akurat čert na konci chyba :D ... paradzina :D :D :D nemyslel som si že až taka dobra hra to bude :D topka :P
sekin85%
Pro fanoušky DOOM je to povinnost, hra pobaví. Nabízí vám pořádnou akci, která vás vtáhne do děje...
Andyno60%
Veľmi priemerná záležitosť, hlavne ak to porovnám s predchodcom, ktorý bol atmosferickejší, dlhší, proste lepší... Aj keď sa hra celkom dobre hrá (hlavne ak sa snažíte "vypnúť"), po čase sa dostaví stereotyp. Ale aspoň že to celé skončilo skôr, než ma to stihlo totálne unudiť. Záporov je skutočne viac než kladov, no za asi najneodpustiteľnejší prieser zo strany autorov je absencia prebíjania zbraní, ktorou pravdepodobne chceli ešte viac pripomenúť, aká je ich hra neskutočne arkádová. Ak toto považujú za návrat ku koreňom, tak fajn, ale nie sme už predsa na začiatku deväťdesiatych rokov! Po technickej stránke je hra na tom výborne, je aj skvelo optimalizovaná, čo je asi základ pri takejto frentickej strieľačke. RPG prvky tu síce sú (ako všade inde, kde ich netreba), no aj tak aspoň trochu potešili. Multiplayer som nehral, aj keď som presvedčený, že by som možno zdvihol hodnotenie aspoň o 5%.
minuteman100%
+ grafika a optimalizace
+ fps - zadne dropy, jedna z nejplynulejsich her, kterou jsem kdy hral!
+ množství zbrani a upgradu
+ brutalni mnozstvi krve a koncetin
+ hledani secretu, které vas bude bavit
+ zabavne od zacatku az do konce
+ motorovka
+ hodne akce
Follow10100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Dzaroslaf87%
Novy DOOM je jednoznacne povinnost pre vsetkych nostalgikov ktori oblubuju chladnokrvne masakre pri vsetkom co sa hybe. Zo starych kolaji nevykracuje, uz to nie je horor ako bol Doom 3, naozaj splnil navrat ku klasike akurat v uplne novom obale. Grafika je super a s Radeonkou R9 380 4BG, 6 jadrovym starym AMDckom CPU a 8GB ram DDR3 frci naozaj skvele na 1080p ultra nastavenia + 8xAA. Dizajn levelov je perfektny.
Pre mna bol doom najocakavanejsia hra vobec. Od takeho dlhorocneho cakania by som si ale prial trochu viac a trochu mi vadi neprepojenie z D3, mohlo to nejakym sposobom pokracovat aj ked to je detail, pribeh samozrejme nic, tvorcovia mohli aspon prihodit nejake spojitka o tom co sa na UAC udialo a deje viac do hlbky, v D3 ste mohli aspon citat emaily z PDA zamestnancov a vytvorit si aspon obraz co sa na zakladni dialo. Tazko ale porovnavat kedze novy doom ide v inych kolajach. To o com je splna na vybornu a zaklad je ze pobavi a urcite sa budem k nemu vracat hlavne kvoli hladaniu novych upgradov zbrani a secretov.
+ Grafika
+ HW naroky (hru zvladne na dobrych nastaveniach aj pomerne slabsia masina)
+ Rychla akcia a rezba ktora vystihuje pravu podstatu dooma v navrate ku korenom
+ Upgrady zbrani a praetor brnenia ktore symbolizuje doom + odkazy na historiu dooma
+ Masivna energicka hudba k danej vrazednej akcii, striedanie elektronickych prvkov s rockovymi

- Kratka (11 hodin) aj ked to nie je malo, ale pre mna je :D
- Zbrane a zasoby nastavene v rohoch ako pri multyplayeri, viac sa mi pacilo ako to bolo pri d3, vacsinou na regaloch, v skladoch, v skrinkach na hesla ale neberte to ako porovnanie (tiez detail)
virtual65%
Id Software tak ako si ho mnohí pamätáme už neexistuje. Ich poslednou hrou bola skvelá RAGE z roku 2011. Za jej údajný neúspech Bethesda zmenila vedenie id Soft a zrušila ich pôvodný, rozpracovaný Doom 4. Od tej doby už Bethesde /ZeniMax/ nestál nikto v ceste nad absolútnou kontrolou štúdia. Spoluzodpovednosť za to nesú všetci čo RAGE kritizovali. Pod nálepkou id Soft sa skrýva tím MashineGames. Sú to programátori ktorý spravili ich najlepšiu ale priemernú a neorignálnu hru New Order, potom nepodarenú napodobneninu Old Blood a teraz FPS simulátor s dejom motivovaným cirkusovou arénou. Technicky je Doom na velmi dobrej úrovni, funguje to, dá sa pri ňom vypustiť para, aj keď nemá čim oslniť svojich fanúšikov si určite nájde. Ak nepatríte medzi pamätníkov trojky ktorá bola vývojom na adekvátnej úrovni roku vydania, nebudete musieť prehĺtať tvrdý prepad a sprznenie značky považovanej za priekopníka 3D hier.
Jack775595%
Na nového Dooma jsem se hodně těšil. Přiznám se že jsem spíš čekal až někdo prolomí Denuvo abych si to mohl stáhnout. Po pravdě jsem měl trochu obavy, protože jsem se dočetl že ta ochrana může poškodit ram a ssd. No nakonec jsem si to koupil a hra mi jde na ultra, optimalizace je vážně dobrá. Příběh tam byl jakože tam nebyl, ale spíš jsem to bral jako hru u ktéré se odreaguju. Jsem spíše na hry které mají výrazný příběh. No u Dooma 1 jsem nad tím vůbec nepřemýšlel tak proč přemýšlet teď, prostředí je vážně pěkné, postavy propracované, grafika se mi hodně líbí, nový oblek je povedený. Kdybych to ale srovnal s Doomem 3 tak je pro mně asi lepší Doom 3. ale je to asi vážně styl původního Dooma. Akce je tam teda hodně, ty arénové souboje mi přišly divné ale postupem času mně zabavili. Hra se podle mně povedla, ale jestli někdo čeká výrazný příběh tak se ho nedočká. Prostě to hrajte do konce a nepřemýšlejte nad tím. Ještě musím vyzkoušet MP. Beta mně bavila!
macgyver666100%
NESKUTOCNA PECKA
+Grafika
+hratelnost
+skvele grádujuca hudba

nemam čo dodat ,úžasná hra
Presne ako bola v tej dobe DOOM 3 tak teraz jeho nástupca

odporučam
glimermanl690%
SKvela hra nelutujem kupu.Graficky Engine IDTech6 funguje paradne ... Tak ako bol Wolfenstein The order skvela hra tak aj toto je pecka este aj o kusok lepsie ako Wolf..vyborne som si zastrielal len ma mrzi Multiplayer ten je poslabsi...


všetky (48) »

Súvisiace hry DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two
DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One
DOOM Eternal
DOOM 64
DOOM: Bloodfall
DOOM: Hell Followed
DOOM: Unto The Evil
Doom 3: BFG Edition
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3
Doom 3: Alpha Demo
Doom: Collector's Edition
Doom 2: The Plutonia Experiment
Final Doom
Doom 2D
The Ultimate Doom
Doom Heaven 2
Doom 2: Master Levels
DOOM 2: Hell on Earth
DOOM
Doom 2: Remake

Diskusia o hre DOOM 4 Pridať príspevok
18.04.2021 13:38 - teba vyserem celeho ty mzďoch
17.04.2021 22:27 - vyser si oko
05.04.2021 16:39 - ale nedrystaj ty fejkovy Jim Jones
20.02.2021 14:34 - Takto nejak ma vyzerat doom Uz mame aj po pribehovej stranke potvrdene ze doom...
20.02.2021 14:31 - Vtipne ze toto pises ked co sa pribehu tyka je doom 3 odjebek co nema s doomom...
...
Zobraziť všetky príspevky (195) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |